התפקדות דצמבר

inbal287

New member
../images/Emo203.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo203.gif

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: שיר אהוב? מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? ותמונה
מדגישומטיק
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום
כלי נגינה ונגנים זיהוי שירים מוזיקה שחורה ערוץ 24 סאונד והפקה

SIMPLEdavidPLAN

New member
עונה:)

שם: ג'ולי תאריך לידה: 2.12.93 איפה אתם גרים: טל שחר [חור] שיר אהוב? ME AGAINST THE WORLD של סימפל פלאן מה אתם שומעים עכשיו? MY CHRISTMAS LIST של סימפל פלאן
מסן/אייסי: מסן. אני אמורה לתת את הכתובת? אם כן- אז לא [XD] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? לא'דעת עוד משו שבא לכם להגיד? החיים זה מוזיקה
ותמונה: משהו חמדמד:

tirasc15

New member
מתפקדת..! =]

שם: שרית תאריך לידה: 6.4.91 איפה אתם גרים: נתניה בעע שיר אהוב? מה אתם שומעים עכשיו? כלום.. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? אמ.... לא יודעת.. אולי אם הפורום היה פונה לקהל רחב יותר אז היו יותר אנשים בפורום והוא היה יותר פעיל. אני עדיין אומרת שהשם לא כל כך מתאים. עוד משו שבא לכם להגיד? Fuck you all! (במובן החיובי.. =] ) ותמונה אין.. :/

inbal287

New member
פאק יו אול במובן חיובי?../images/Emo6.gif!!

ומה זאת אומרת אם הפורום היה פונה לקהל יותר רחב? הכוונה לשם של הפורום?

tirasc15

New member
חחח... כן, במובן החיובי...

אחרי הכל כולם רוצים סקס..! תשאלו את פרויד.
גם השם של הפורום.. כי הוא מאוד מגביל.

itoosh2

New member
מתפקד

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 (היום אני בן 15 וחצי
) איפה אתם גרים: רעננה שיר אהוב? כרגע led zeppelin - the rover מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק של lord of the dance
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? אין לי כוח לזה עכשיו... עוד משו שבא לכם להגיד? סיימתי את הממ"ן לאוניברסיטה
ותמונה, טוב... אני וחברה שלי

sok777

New member
אמממ חזרתי לקצת ../images/Emo9.gif

לא הייתי פה מלא זמן. ואני פה משבוע אחרי שזה נפתח נדמה לי אז אני ותיק נקרא?
חחח בכל אופן, באתי לביקור ואולי אני אשאר
שם: סער תאריך לידה: 11.6.91 איפה אתם גרים: בצפון הארץ. שיר אהוב? אין. מה אתם שומעים עכשיו? סיימתי לשמוע שיר של אואזיס [
] עכשיו. מסן/אייסי: יאפ. מי שממש רוצה שישלח מסר. דירוג לפורום 1-10: לא הייתי פה הרבה זמן אבל אממ.. בעקרון 8 ככה.
הצעות לשיפור? קצת יותר פעילויות או משהו.. לעורר. לא יודע. דרכים יצירתיות. עוד משו שבא לכם להגיד? ליל"ט
ותמונה - נה..

CrazyDude2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שם: עמי B תאריך לידה: 23.6.1988 איפה אתם גרים: הוד השרון! שיר אהוב? זה משתנה - כרגע כל שיר של סינרגיה נכנס לי לתחום. מה אתם שומעים עכשיו? סינרגיה חחח מסן/אייסי: 11231944 [email protected] ותמונה

כן כן, אני עוד כאן

שם: ג'ים תאריך לידה: 21.2.89 איפה אתם גרים: קריית טבעון! שיר אהוב? אין אחד
מה אתם שומעים עכשיו? Dream Theater - One Last Time מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: לא פה מספיק כדי לקבוע
הצעות לשיפור? ^ עוד משו שבא לכם להגיד? צאו לטיול שנתי י"ב! ובכלל צאו לטיולים שנתיים! ותמונה - שלי? אוקיי :)

shlomielvislevy

New member
ג'ה...אני חח

שם: שלומי תאריך לידה: 08/10/88 איפה אתם גרים: ת"א שיר אהוב? Earth Angle מה אתם שומעים עכשיו? "אולי"- של אביב גפן מסן/אייסי: יש ויש...אבל מי שרוצה שישלח מסר דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? לא יודע.. עוד משו שבא לכם להגיד? מוזיקה משקפת את הנשמה והנפש של האדם ותמונה

יו גוו.

שם: נעם, נעמיקה. תאריך לידה: 27.3.92 איפה אתם גרים: קרית אונו, קרית אימו,קרית פורנו, קרית הומו, תחליטו. שיר אהוב? אין, יש כל כך הרבה! מה אתם שומעים עכשיו? נייקד אין דה ריינ, רד הוט, BSSM. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? האמ, עוד אנשים שיעשו פינות.. עוד משו שבא לכם להגיד?קבמחלדמ, דהקחמל. ותמונה מריצה רולז!

מרי לי

New member
אני

שם: מריה תאריך לידה: 12/12/84 (ממש ביום שלישי הזה) איפה אתם גרים: ג'רוסליים שיר אהוב? כרגע זה SPREAD LOVE : TAKE6 זה משתנה עם מצב הרוח מה אתם שומעים עכשיו? דיסק שנתנו לי לשמוע : OCTOBER PROJECT מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 על ההשקעה הצעות לשיפור? אין כרגע עוד משו שבא לכם להגיד? החיים יפים - איפה הסופ"ש??? ותמונה:

למעלה