טיטו אורטיז-לאן?

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
../images/Emo203.gifטיטו אורטיז-לאן?../images/Emo203.gif

צחי דיווח לנו שאורטיז בדרך להיות מחוץ ל-UFC והוא לא עושה את זה בצורה נעימה,בכל ראיון שלו בתקשורת הוא מלכלך על דנה וויט ועל ה-UFC וזה לפני הקרב האחרון שלו נגד מצ'ידה במאי. הסיפור של אורטיז עם וויט לא מתחיל ב-2008-הוא מתרכז בעיקרו בתחילת 2002 כאשר דנה וויט שהיה אחד מחברים הטובים של אורטיז וגם המנהל האישי שלו ושל צ'אק לידל הפך להיות נשיא האירגון,אורטיז טען שכאשר דנה הפך להיות הנשיא הוא לא קידם אותו ודחף כמה שיותר את לידל למרות שאורטיז עזר לטענו את האירגון,אורטיז ווויט היו בנתק במשך כמה שנים-שנים שלפי אורטיז היו שנים קשות בהן אפילו ניסה להתאבד,וויט נתן לו הזדמנות שנייה כאחד ממאמני האולטימט פייטר. ונראה שלאחר החזרה משהו טוב קרה בינהם והם התפייסו אבל עכשיו ברור שזה לא המצב. מה דעתכם על הנושא-האם באמת ה-UFC ודנה וויט מתייחסים בצורה לא מכובדת לאורטיז?האם לדעתכם טיטו מתנהג ככפוי טובה?והאם לדעתכם אורטיז יצליח להתקיים מחוץ ל-UFC בניגוד לתחילת שנות ה-2000 כש-MMA היה עסק כושל והיום יש אירגונים שמתחילים לבנות את עצמם?

favor

New member
חבל אם יעזוב

מצד שני, כמו שהוא אמר, הוא רוצה להילחם נגד פראנק שאמרוק. זה יכול להיות קרב מאוד חם, אך מנגד לא ברור לי איפה ידחפו את המפגש ביניהם כי לשאמרוק יש קרב נגד קונג לי ואחיו קן.

חח.. לפראנק שמרוק יש חוברת שלמה

של רשימת האנשים שהוא הצליח לעצבן ומחכים להלחם נגדו..

roei27272

New member
חח צודק , האיש הזה עיצבן את כל העולם

יש לו חיוך מעצבן :) , הוא גם הצליח לעצבן את הנזו גרייסי כשאמר שמשפחת גרייסי התחילה את ה -UFC רק בשביל הכסף . הנזו כידוע נלחם נגד שמרוק והקרב הופסק עקב ברכיה של שמרוק לעורף של הנזו , אבל היה אפשר לראות ששמרוק שולט בו . אותי הוא מצחיק חופשי .

doom23

New member
טיטו אוהב להגזים

הוא רוצה לקבל מיליונים בגלל זה כל הסיפור רק כסף ... הבעיה שהוא נלחם עם גדולים הוא לא מספק את הסחורה או שכן מנצח בקרב משעמם תחת של חיבוק ארוך ארוך דרך אגב קראתי שמרוב שהם שנאו אחד את השני דיינה וטיטו קבעו לריב קרב אגרוף בUFC אבל בגלל שטיטו לא קיבל זכויות שידור על הקרב הוא החילט לוותר חח זה משהו שהייתי רוצה לראות

רנזו ניצח (בנקודות) עד שהקרב הופסק

לא משהו דומיננטי, אבל מה שכתבת לא נכון. ולהיות צמוד לגדר כשרנזו גרייסי מעליך (המצב בו הקרב הופסק) זו עמדה ממש לא טובה.

לא אמרתי שהוא ניצח בגלל הסיידמאונט

זו היתה רק תוספת. לפי רוב הדיעות שראיתי (אני לא מדבר על עצמי, אלא על דיעות משרדוג ומפורום א"ל בזירה), רנזו הוביל בנקודות על שמרוק. כמובן שאלה רק דיעות, בדיוק כמו הדיעה שלך, ולא מתחייב שהשופטים היו חושבים כך גם הם. בכל מקרה, ברכיות חוזרות לראש בקרב ללא ברכיות, ועוד כשהזהירו אותך, זו סיבה מספקת לפסילה.

למעלה