נוסעת (כבר לא סמויה) עם שאלה

Talpa europaea

New member
../images/Emo203.gif נוסעת (כבר לא סמויה) עם שאלה

היי! אני שלי, שותפה שקטה מאז עולמות, אז עלה ופרץ מחדש טירוף הדוקטור אחרי שנים שהוא נשמר תחת שליטה
תהייתי אם להקרנה וההרצאה על טורצ'ווד ברביעי בערב מישהי/ו מכן מגיעה? קצת איירוני דווקא ביום העצמאות לכתוב לראשונה בפורום הכי אנגלופילי בתפוז (נראה לי שזו אחת הבמות היחידות בה לא יסקלו מישהי שלעיתים מפנטזת לחדש את המנדט...*דמיינו אייקון wishful thinking*)

timetraveler900

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לחדש את המנדט
תאמיני או לא, אני וחברה שלי דמיינו מה היה קורה אם הבריטים לא היו עוזבים את הארץ. ואהבנו את מה שדמיינו

Talpa europaea

New member
רואה כמה אנחנו צודקות,

אם עדיין היה המנדט הויכוח שהיינו מקיימות עכשיו הוא האם דייויד טננט יותר יאמי בחליפת הפסים החומה או הכחולה

Talpa europaea

New member
מה?! אלו מילות קרב!!!!

החומה כל כך לוקחת! אבל שלא יאמר שאין הצעות פשרה בויכוחים אוןליין- בלי חליפה בכלל?

Apple Scruff

New member
../images/Emo9.gif

האמת שקשה לי להכריעץ בשתיהן הוא נראה כל כך.... דאמ יו ג'ורג'יה מופאט.

Daniels44

New member
אם כבר המראה של הדוקטור...

בתוכנית ה-סופר מפגרת- "101 דרכים לעוף משעשועון" (כן, חיכיתי למצב האומה! שמאלנים זה דבר מצחיק! [אוקי. בהתחשב בוויכוח למטה, תשכחו שאמרתי את זה] גרר!), היה מישו שפשוט היה דומה לדוקטור! (מאט). זה די הפחיד אותי. תנסו לזהות.יש לו שם קסדה: http://reshet.ynet.co.il/Shows/101_ways_to_leave_a_gameshow/videomarklist,184168/ בקיצור, זה היה מגניב. תשפטו לבד.

Lhuna1

New member
או, זאת שאלה!

אבל יש שאלות קשות יותר, כמו שאלת השיער: קלאסי, ספייקי, או אלביס?

RedSnake

New member
אני אגיע

ממש מתאים לי קצת טורצ'ווד בחברה טובה... תזהו אותי לפי שיער שצבוע חצי בלונדיני חצי שחור :) (אני בן) הנה הפרטים לגבי האירוע: בי מוביז: הקרנת פרקי טורצ’ווד ספין-אוף של סדרת המד”ב Dr. Who. כשגוון קופר נכנסת לאירגון החשאי טורצ’ווד, היא מגלה עולם חדש של טכנולוגיות חייזרים, תעלומות מאיימות, מפלצות פראיות ואיומים מעולמות אחרים. צוות של חמישה – מפקד אומניסקסואל, מומחית לחומרת חייזרים, רופא מבריק, גאון טכנולוגי ואישיות מיסתורית אחת – שומרים עלינו יומם וליל. עם הרצאה של טל(י) נתיבה ברוך דרמה ווזנר-שלום-נבו טורצ’ווד מתחילה כסידרה מהפכנית ונושכת המציגה מיניות נזילה, לא הטרוסקסואלית ופוליאמורית, כדבר לוהט ומתקדם שמקורו בעתיד הנאור. ככל שהסדרה מתחפתחת, מקבלת הצלחה מסחרית ומתקדמת לתוך העונות השניה והשלישית שלה, ההטרוסקסואליות חוגגת, ומערכות היחסים מתייצבות. למה לעזאזל? ולמה זה לא מפתיע מתחילים ב-19:30 כניסה חופשית

מוגלי7

New member
הדיון ממשיך וממשיך, ואני קורא לדניאל.

איה את, מנהלת כחולה? איה?

Apple Scruff

New member
דיי הפסקנו את הדיון../images/Emo3.gif

כרגע הדיון היחדי (וגם איתו הגענו להכרעה) זה בקשר לתלבושות של דיויד.

למעלה