נמשיך באושפיזין ועכשיו - dxe בן הבא בתור להיחקר אצלנו הוא נהר. קדימה!
V veredmp New member 5/10/09 #1 ../images/Emo203.gif נמשיך באושפיזין ועכשיו - dxe בן ../images/Emo203.gif הבא בתור להיחקר אצלנו הוא נהר. קדימה!
../images/Emo203.gif נמשיך באושפיזין ועכשיו - dxe בן ../images/Emo203.gif הבא בתור להיחקר אצלנו הוא נהר. קדימה!
V veredmp New member 5/10/09 #2 שאלות 1. תזכיר לי בבקשה בן כמה אתה. 2. האם היית פעם בהופעה של מירי? אם כן, איך היה ואם לא, למה אתה מחכה?
שאלות 1. תזכיר לי בבקשה בן כמה אתה. 2. האם היית פעם בהופעה של מירי? אם כן, איך היה ואם לא, למה אתה מחכה?
D dxe בן New member 6/10/09 #4 עונה../images/Emo13.gif 1. 14 2. בטח שהייתי היה ממש מצחיק ונהניתי ממש אין עליה
A ady18 Well-known member 5/10/09 #3 שאלות פאסט פוד מועדף? איזה ריאלטי היית רוצה להשתתף? דיסק שאתה יכול להמליץ עליו? סרט מומלץ? טעם גלידה מועדף? ממתק מועדף?
שאלות פאסט פוד מועדף? איזה ריאלטי היית רוצה להשתתף? דיסק שאתה יכול להמליץ עליו? סרט מומלץ? טעם גלידה מועדף? ממתק מועדף?
D dxe בן New member 6/10/09 #5 עונה -פיצה - נראה לי המירוץ למיליון, ניראה כיף -יש הרבה, נכון לעכשיו יש את נלי פורטדו mi plan dead silence - תות -שוקולד וגומי
עונה -פיצה - נראה לי המירוץ למיליון, ניראה כיף -יש הרבה, נכון לעכשיו יש את נלי פורטדו mi plan dead silence - תות -שוקולד וגומי
S sp400 New member 6/10/09 #6 מחזיר לך את השאולות -היית בחו"ל פעם? -חורף או קיץ? -קעקוע או פירסינג? -זיכרון ילדות שאת ממש זוכרת? -מאמינה באמונות תפלות?
מחזיר לך את השאולות -היית בחו"ל פעם? -חורף או קיץ? -קעקוע או פירסינג? -זיכרון ילדות שאת ממש זוכרת? -מאמינה באמונות תפלות?
D dxe בן New member 6/10/09 #7 עונה ../images/Emo3.gif -עדיין לא אבל השנה אמור לינסוע -קיץ -פירסינג -הרבה -חלק
C Crurifragium New member 6/10/09 #8 פרטים? לאיפה בחו"ל, לכמה זמן, לאיזו מטרה? איזה אמונות תפלות כן, ואיזה לא? (אין צורך לעבור על הרשימה המלאה של אמונות תפלות בעולם, כמובן , רק אם יש כאלו שספציפית נתקלת בהן או התעסקת איתן בשביל לדעת בוודאות מה העמדה שלך בנושא.)
פרטים? לאיפה בחו"ל, לכמה זמן, לאיזו מטרה? איזה אמונות תפלות כן, ואיזה לא? (אין צורך לעבור על הרשימה המלאה של אמונות תפלות בעולם, כמובן , רק אם יש כאלו שספציפית נתקלת בהן או התעסקת איתן בשביל לדעת בוודאות מה העמדה שלך בנושא.)
D dxe בן New member 7/10/09 #10 עדיין לא ברור לאן לחו"ל חשבתי או ארצות הברית או אוסטרליה אני מאמין בשבירת מראה לעבור מתחת לסולם וסתם דברים כאלה בחתול שחור אני לא מאמין ויש עוד כמה שניראים לי סתם שטויות
עדיין לא ברור לאן לחו"ל חשבתי או ארצות הברית או אוסטרליה אני מאמין בשבירת מראה לעבור מתחת לסולם וסתם דברים כאלה בחתול שחור אני לא מאמין ויש עוד כמה שניראים לי סתם שטויות