סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo203.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo203.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
שבוע מצויין לכולנו

xXx Galia xXx

New member
שלי ../images/Emo11.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :Venus (In Our Blood) שיר השבוע כללי: הממממממ לאדעת. אולי anything for love להקת\אמן השבוע: HIM & THE USED אלבום השבוע: LIES FOR THE LIARS אדם שעשה לכם את השבוע: הממ. וילה XD משהו טוב שקרה השבוע: עברתי את המגן במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע: עברתי בציון גרוע את המגן במתמטיקה מאכל השבוע: זיתים שחורים. [
] משהו חדש השבוע?: OO ציטוט שמאפיין את השבוע: heaven's not there darling ציטוט שעשה לכם את השבוע: " כלכך
heaven's not there darling לינק/אתר השבוע: heaven's not there darling סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מחר בגרות. וזאת טרגדיה.
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים תבגרות המזויינת. לדעת כמה קיבלתי במבחן בהיסטוריה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עוד שבוע שלם של קורס קיץ בהיסטוריה. משהו שאתם מקווים שיקרה: שכמיקל כבר יבואו לארץ. ושיתחילו למכור כבר ת'כרטיסים בליאט. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: בואו לא נדבר על זה... שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: בסוף שבוע הבא בעיקרון אמורות להיגמר כל הצרות שלי... אבל בגלל שהאירוניה אוהבת אותי אני נזהרת בלשוני בינתיים.
תמונת השבוע: אובדן התמימות?

under the rose

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM : Killing Loneliness שיר השבוע כללי: Samson- Regina Spektor להקת\אמן השבוע: רג'ינה ספקטור
אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: חברים:) משהו טוב שקרה השבוע: חברים, ארוע משפחתי.. משהו רע שקרה השבוע: ציוני הבגרות אני מניחה מאכל השבוע:גלידה, גלידה, גלידה:) משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע:- ציטוט שעשה לכם את השבוע:- לינק/אתר השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע:רטטוי- חמוד ויש לו מסר חשוב! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:- שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימי הולדת של חברות
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שייגמר? משהו שאתם מקווים שיקרה: - אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חברים:) שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: התגעגעתי
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

:)

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Wicked Game
שיר השבוע כללי: Travis - Why Does It Always Rain On Me להקת\אמן השבוע: The Smushing Pumpkins אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: משפחה, חברות.. משהו טוב שקרה השבוע: ישנתי הרבה D: משהו רע שקרה השבוע: עשיתי בדיקת דם ;[ מאכל השבוע: שוקו
משהו חדש השבוע?: דיסק של Breaking benjamin לא מהשבוע אבל לא נורא
ציטוט שמאפיין את השבוע: לא דעת. ציטוט שעשה לכם את השבוע: גם לא.. לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: סמולוויל
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות בגדים סופסוף :) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אממ אין כזה נראלי
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני ילך לים כבר.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת, היה שיר יפה ברדיו ואנלא יודעת את השם. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין אין ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
!!!!!!!!!!!!111111
שבוע מצויין לכולנו!

little WhiSper

New member
להלהלה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: היהודים- what about you. לינקין פארק- the little things give you away להקת\אמן השבוע: ה י ה ו ד י ם
אלבום השבוע: לינקין פארק- החדש. היהודים-פורטה(החדש)
אדם שעשה לכם את השבוע: היהודים!!! משהו טוב שקרה השבוע: אני לא זוכרת מה עשיתי... משהו רע שקרה השבוע: הזמן עובר מהר. מאכל השבוע: ארומה
משהו חדש השבוע?: ממ..? ציטוט שמאפיין את השבוע: לרגע לא לחשוב רגע לבד לרגע לא לחשוב רגע אחד. רגע לעזוב. ציטוט שעשה לכם את השבוע: שטויות של דנה בטח... לינק/אתר השבוע: מייספייס, ישרא, תפוזים סרט/סדרה/ספר השבוע: שרק השלישי! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני לא זוכרת מה עשיתי בו
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: בטח לא יום שלישי, ורביעי, וחמישי.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום שלישי משהו שאתם מקווים שיקרה: שאם יש אלוקים בשמים, שידחו לי ת'גיוס. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא חיילים זה בטוח...
שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים- דונט לייק סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ש... אמ... אני מפחדת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

milkshakit

New member
אויש#@!

אני הייתי בטוחה במאה אחוז שההודעה שלי נשלחה!
בזמן האחרון כל הזמן אני שולחת הודעות וזה לא נשלח.

DanaValo

New member
מתהעליכם פורווםםםםם../images/Emo9.gif.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM: לגמרי PKF, חורשת עליו כמו מטורפת
. שיר השבוע כללי: אני ממש אהרוס אם אני אשלח אתכם לסעיף הקודם? ^^. להקת\אמן השבוע: הממ, HIM ורג'ינה סקפטור. אלבום השבוע: אין כזה, אבל חרשתי על MTV, אם זה נחשב... אדם שעשה לכם את השבוע: אמאואבא. משהו טוב שקרה השבוע: האלה מהסעיף הקודם חזרו היום אחרי שלושה שבועות
. משהו רע שקרה השבוע: לא הספקתי לסיים עבודה מסוימת...:-S. מאכל השבוע: גרנולה, ללא ספק. הו, ואורז. משהו חדש השבוע?: כןכןכןןכןכן
נעליי אלדו, בגדים מטומי הילפיגרררר(מותגים? אני?
) ליפסטיקים, תיק, דוביייי, לקים ומלאמלמלא גומיות וסרטים לשיער, תודה אמא, תודה אבא
. ציטוט שמאפיין את השבוע: "לכי תשתיני במקום אחר!" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "את כמו בתלמה, נניח תלמיד מסוים היה ממש גרוע בתחילת השנה, שולחים לו מכתב אזהרה, אחרי חצי שנה הוא משתפר, מוציא מאיות, א' בהכל, ומעיפים אותו מבי"ס, למה? כי בתחילת השנה..." לינק/אתר השבוע: אתן
אהבתחיי. סרט/סדרה/ספר השבוע: לרדת בגדול לייק דה, הישרדות ומתחיל טופמודל
יאא. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני מרגישה חלק מהפורום. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את העבודה במתמטיקה
. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לסיים את העבודה במתמטיקה
. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני..אסיים את העבודה? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברהאחת:) שיר שפתחתם איתו את השבוע: RIMA
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: החופש הגדול התחיל...! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : אולי אח"כ, בסדר נשמה? (
).

linkintrance

New member
השבוע שליי))

שיר השבוע של HIM :And Love Said No שיר השבוע כללי:Travis -Closer להקת\אמן השבוע:HIM ו- Snow patrol אלבום השבוע: A Beautiful Lie אדם שעשה לכם את השבוע:כריסטינה משהו טוב שקרה השבוע:אעעהה..כלום משהו רע שקרה השבוע:כלום. מאכל השבוע:מוקפץ משהו חדש השבוע?:נופ ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:הפמליייההה אעעהה.. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:תראו כבר הפמליה זה טוב לבריאות! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אהה קניות עם אמא משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שכריסטינה תטוס! משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע טוב=]

The D Panda

New member
השבוע שלי...

חדשה פה, קוראים לי דיאנה, בת 18, ואני עוד מכיתה ה' מתעניינת בהימ (כן אני הייתי מהמוזרות שאהבו להקות רוק בגיל 0... אין מה לעשות). שיר השבוע של HIM : Your Sweet 666 שיר השבוע כללי: Mudvayne - Forget To Remember להקת\אמן השבוע: Mudvayne אלבום השבוע: Stereophonics - Language Sex Violence Other אדם שעשה לכם את השבוע: ביז'ו משהו טוב שקרה השבוע: החלטתי להשתמש בפוטושופ משהו רע שקרה השבוע: החלטתי להיפטר מהגימפ (לא אשכח אותך חברי...) מאכל השבוע: עוף משהו חדש השבוע?: משקפיים ציטוט שמאפיין את השבוע: אני היחידה שרואה סרטי אימה? ציטוט שעשה לכם את השבוע: את כמו ארתור רק עם ציצים... סרט/סדרה/ספר השבוע: המנסרים מטקסס סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לאילת משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מועד ב' במתמטיקה משהו שאתם מקווים שיקרה: טום וולינג ינחת באופן פלא בחדר שלי... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אההה יש פה קטינים שיר שפתחתם איתו את השבוע: Teriyaki Boys - Tokyo Drift (שיר מטומטם אבל באמת...) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין...

The D Panda

New member
חיפה

ותודה רבה לך. ראיתי בהודעה שלך שאת על סף גיוס... גם אצלי בעוד חודשיים... הייתי אמורה להתגייס מחר, טוב לפי השעה זה בעצם היום אבל דחו לי את זה חודש לפני.

למעלה