סופ"ש בתפוז
אנשים

../images/Emo203.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo210.gif

הדוגמן המצליח מייקל לואיס יתארח מחר בשעה 20:00 בפורום דוגמנות. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בנוגע לעולם הזוהר ולאור הזרקורים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=78118302
ד"ר אורי שוורצמן, פסיכיאטר למבוגרים, מנהל מרפאה להפרעות קשב ורכוז ולהפרעות התפתחותיות אחרות, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD במוצאי שבת בשעה 21:00 ויענה לשאלות הגולשים בנושא הפרעות קשב במבוגרים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=78133754

im back...או משו >.>

שירשור קליפ לאתי D: כי הכנתי לה אחד ליומולדת ואני מתה להראות אותו לציבור כבר... רק חשוב מאוד- תיתעלמו---מהשגיאות----כתיב!!!!!!! כןכן זה מה שקורה כשממהרים...(אתם באמת לא רוצים לדעת לאן -_-;) ספוילר ל16-53 http://www.youtube.com/watch?v=PmYoLj71CSc

Violettecat

New member
קליפ מדהים ../images/Emo24.gif

תודה רבה!!!!!!!! הקליפ יצא לך נפלא!!!!!!!!!! כ"כ יפה!!!!!!

אני אמסור לך גירסאה מתוקנת בכנס

שבחופש... מה שמזכיר לי... אמרת משהו על צ'יביתסוי שתציירי לי כשניפגש, לא...?

הו כן, אני מציעה לך ליהיות ממש ממש

כנה עם מה שאת חושבת על הקליפ...קיבלתי אלף שקל מסבתא שלי ועכשיו ניזכרתי שהבטחתי ליקנות לך משהו אם זה לא ייצא יפה...

לבנדר א

New member
גמאני עזרתי! גמאני עזרתי! |מקפצת|

נו, אולי רק אחרי שכבר יצאה הגירסא הסופית, אבל עזרתי. ];

אכן ! את עזרת ^^ טוב כמעט וכולם

כי חשבתי שאני אגמור את זה לגמרי עד היום שליפני היומולדת שלך אתי אבל אז הגיעה ניצנע ... >.> אלוהים אני שונאת ביקורות רעות >< צריך להרוס חצי מהקליפ בשביל 1וחצי שניות...

הו כן...

כנסי_____לפאקינג____קומונע!!!!!!! אני צריכה אותך שם!!!!!!!!תחרות AMV אומר לך משהו...??? גאדֱ!כנסי לקומונע!!!!!!!!

הא? למה מחקו? זה משהו שאמרתי?

כיכי כשכתבי 2 זונות זה לא ברצינות! אני תמיד מקללת אנשים שאני מעריכה... נו כן! תישאלו את בר!

|מלמלת משהו על אנגסט אקירה/טאקומי|

|שבורה| אויה להם לתאי המוח השרופים שלי ;_____; ;T__T תנו לי פלאף אקירה/טאקומי ואעשה כל שתרצו. והמון המון המון פלאף. כזה שחוטפים בחילה מרוב סוכר. |מושכת באף| |חוזרת לייבב לתוך הפרווה של טויה|

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מה! ברור!

הגעת בכלל לקטעים הסופר שווים עם השיזנאט? ~סנילית~

נופ. ../images/Emo58.gif

למי אכפת משיזנאט? שום דבר שבעולם שיהיה בהמשך לא יכפר על אובדן האקירה/טאקומי. T_T; רואים את אקירה שוב רק בפרק 26, לכל הרוחות.

Hinamori

New member
תמשיכי, תמשיכי.../images/Emo181.gif

עד שיראו את אקירה שוב יהיה לך אונס לסבי. ^_^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif למי אכפת משיזנאט?

למי אכפת משיזנאט????????????????????????!!!!!!11!@#@!$@$#^&%TY אקירה\טאקומי זה לא יותר טוב משיזנאט. טאקומי ילד קטן ומעצבן ולא-שולט. זהו, חנ שטפה לך את המוח יותר מדי. עכשיו תתחברי למסנ כדי שאני אוכל לטחון לך שיזנאט עד שזה ייצא לך מהאוזניים. =____=

Hinamori

New member
את רוצה מכותתתתת?????../images/Emo181.gif

בקושי דיברתי איתה על זה, היא זאת שבאה ועשתה לי "אאאאא!!11 אקירה מת?!?!!1 אקירה מת?!?!!11 לאאאא!!!11 אבל ככה לא יהיה אקירה/טאקומי!!!111" כשאקירה בכלל לא מתה!!!!1 ואקירה/טאקומי זה כן הרבה יותר טוב משיזנאט!!!111111 לכי לכי לא אוהבים אותך!!11111 >_<

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חח בחלום!!!1

שיזנאט שולט באקיטאקו!!!1111 כי שיזורו ונאטסקי מגניבות כמו המוות גם לחוד, אז ביחד זה כאילו OMG אחד השיפים הכי סגידים שקיימים!!!!111 ואקירה\טאקומי סגידים לחוד???ץ?? לא!!!111 עד כמה שאקירה מגניב, הוא לא מגניב מספיק בשביל שניים, וטאקומי הוא סתם רכיכה מעצבנת חסרת אופי!!11 איך לעזאזל אקירה התאהב ביצור הזה בכלללללללל!!!!1?? סעי קרטעי לא אוהבים אותךךךך!!!!!!!11111 >_<

למעלה