סופ"ש קסוםאלונה

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסוםאלונה../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם, בלי ריבים ואנרגיות שליליות

אלאנקה

New member
סופ"ש קסום:)

שיר השבוע של נייטוויש: Sleeping sun שיר השבוע לא של נייטוויש: Breaking Benjamin-Water אלבום השבוע:לודעת להקת השבוע:Nightwish משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]: נייטוויש באים לארץ$%^$ ומפגש פורום:] והשעיה
מה אני אעשה..היה כיף להישאר בביתP: משהו רע שקרה השבוע: הממ השעיה?
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרבה מבחנים
ציטוט השבוע: לא זוכרת
לינק/אתר השבוע: האתר הרשמי של נייטווישP: סרט/סדרה/ספר השבוע: הפסנתרן:/ תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Epica-Cry for the moon שבוע מעולה לכולם, בלי ריבים ואנרגיות שליליות
אמן! D:

Itay Simons

New member
נמנמ

שיר השבוע של נייטוויש: Sleeping Sun שיר השבוע לא של נייטוויש: ממ..היו מלא משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]: נייטוויש, שיהיה.. משהו רע שקרה השבוע: כולו היה רע, נו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב :\ למרות שזה לא יקרה, כנראה... סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

danduuu

New member
../images/Emo201.gif מבינה אותך..מקווה שיהיה לך הרבה יותר

טוב שבוע הבא

mary06

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

"בוווווווווז" מה לפגוש אותנו זה לא מספיק טוב? ואתה עוד טוען שאתה אוהב אותנו.. ותתעודד

Liquid Dreams

New member
....

שיר השבוע של נייטוויש: אווה שיר השבוע לא של נייטוויש: לא היה לי זמן לזה אלבום השבוע: כנ"ל להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: כן כן, נייטוויש, יא. משהו רע שקרה השבוע: כולו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא יהרגו אותי שלא באתי היום ציטוט השבוע: עזבו אותי מזה לינק/אתר השבוע: למי היה זמן לזה? סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר: במרחק נגיעה[כי לזה דווקא כן היה זמן!] תמונת השבוע: . מה את/ה שומע/ת עכשיו?: איזה משאית מבחוץ

danduuu

New member
עונה

שיר השבוע של נייטוויש: Eva שיר השבוע לא של נייטוויש: Chris Daughtry-All These Lives Chris Daughtry-It's Not Over Kamelot-The Human Stain Kamelot-Love You To Death Kamelot-The Haunting Evergrey-As I Lay Here Bleeding אלבום השבוע: Ghost Opera-Kamelot להקת השבוע: קמלוט
משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]: עניתי לעצמי לא?
משהו רע שקרה השבוע:כל השאר. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב סופסוף? :/ ציטוט השבוע: וואי שמרתי לי בראש ושכחתי
אבל קבלו שיר שהמצאתי על קרנב"ל בנחל, השיר הכי דפוק בעולם ששמעתי יותר מדי פעמים השבוע: "קשקשבל בסופר קשקבל מי שלא קונה חבל מי שלא קונה חבל" לינק/אתר השבוע: כלמיני. סרט/סדרה/ספר השבוע: לא זוכרת כבר.. אבל אתמול הייתי בהצגה נחמדה "תה". תמונת השבוע:
עשה אותי
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Nightwish-Astral Romance (2001)

mary06

New member
בקשר ליצור הזה..

נכון שהוא בלהקה שמריצים באמטיוי כל 5 דקות, אבל מאיפה עוד הוא מפורסם? כי פעם ראשונה שראיתי קליפ שלהם בכלל לא ידעתי מיהו אבל הוא נראה מוכר..אני עדיין לא יודעת מאיפה /:

danduuu

New member
ג'ארד לטו, הוא שחקן...

"אלכסנדר", "נערה בהפרעה", "שר המלחמה", "אמריקן פסיכו" ועוד מלא..

danduuu

New member
וואי איך שכחתי../images/Emo122.gif טוב נו הייתי בטלפון

באותו זמן, לא הייתי מרוכזת
יש גם את "מועדון קרב" ו"לבבות בודדים" ועוד מליין אחרים.

danduuu

New member
אופס רק עכשיו שמתי לב שטעיתי-

Evergrey-As I *Lie* Here Bleeding רשמתי Lay בטעות

e b 2 2

New member
קסום ביותר

שיר השבוע של נייטוויש:המממ הסמפל של 7days to the wolves שיר השבוע לא של נייטוויש:blind guaridan-nightfall אלבום השבוע:nightfall in the middle earth-blind guardian להקת השבוע:nightwish משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]:הממ בואו נראה...חוץ מזה שהלקה שאני הכי הייתי רותה לראות באה לארץ שום דבר אחר..אהה וגם בגרות עשר במת' משהו רע שקרה השבוע:אחרי שראיתי נייטוייש באים לארץ הכל התקזז משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה ציטוט השבוע:בבצפר אני: נייטויש באים לארץ *מקפץ לי בין שולחן לשולחן* חברים: פאק למה???? אני:*מסתער אליהם באגרופים קמוצים* לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: אני מכחה לאיזה סדרה ביס...הנפילים נשמע נחמד תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המקרר והמעבד של המחשב

dralan

New member
Nightfall /tapuzforum/images/emo99.gif

השיר הראשון שלהם ששמעתי P:

בו

שיר השבוע של נייטוויש: וונדרלאסט. שיר השבוע לא של נייטוויש: Kamelot - Wander, Queen - If You Can't Beat 'em אלבום השבוע: Dream Theater - Systematic Chaos להקת השבוע: Queen ווי משהו טוב שקרה השבוע: אחותי נשואה!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאא היה כזה מדהים!! גם נחמד שמכבי זכו באליפות^^ משהו רע שקרה השבוע: נייטוויש באים לארץ!!!!!! וגם רבנו
אבל השלמנו
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיימים תנ"ך!!! ציטוט השבוע: חברה שלי ואני מתנשקים, ואז היא כזה: 'מממ, סמינט' ואני: 'מממ, לאבלו!' זה היה נורא מצחיק.. לינק/אתר השבוע: בו. סרט/סדרה/ספר השבוע: LOST זה אדיר. תמונת השבוע: סוורלי מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Iron Maiden - The Nomad

immortal spirit

New member
../images/Emo3.gif

השבוע של נייטוויש: dead to the world שיר השבוע לא של נייטוויש: Leaves Eyes--The Dream אלבום השבוע: אין. להקת השבוע: epica משהו טוב שקרה השבוע [נייטוויש#^$%^#%^@!@]: נייטוויש באים לארץ! משהו רע שקרה השבוע: הרבה דברים :/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קניית דיסקים של נייטוויש ציטוט השבוע: נועה: "גל צלמי לי בבקשה את הדף, יש שם מצלמה" גל: "מצלמה?" נועה: "לא,לא, סליחה, התכוונתי למכונת צילום..."
לינק/אתר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: בלגריאד ומלוריאן מאת דיויד אדגניס תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Kamelot-Like The Shadows סופשבוע נעים ושקט לכולם

dralan

New member
או כבר הגעת למלוריאן ^^

נכון שהן סדרות ממש טובות? /tapuzforum/images/emo99.gif

למעלה