סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: להקת השבוע: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: ציטוט השבוע: חווית השבוע: המלצת השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע טוב שיהיה לנו..

danduuu

New member
אני..

שיר השבוע של נייטוויש: פאנטום האופרה שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני אין לי כוח לרשום.. להקת השבוע: אינקיובאס, רד הוט, קווין משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: למות אם אפשר. ציטוט השבוע: אח שלי הקטן לאמא שלי "מושיק עפיה מלך!!!!" XD איזה דפוק שימי אטיאס היה בביצפר שלנו [המשתתף מקרית אתא מהיורש] אז הוא עשה איזה קטע שהוא התקשר לאיזה מספר אקראי אני לא אספר את כל הסיפור, בקיצור הוא התקשר למישהו הביתה ואמר לו שהוא יכניס לו איזה משהו למחשבות וכאלו שטויות, אז הוא אומר לו "אני צריך שתנקה את הראש שלך" אז ההוא עונה לו "מה? ללכת להתקלח?" XDDDDDDDD כזה אידיוט כל הביצפר שלי נשפך מצחוק. והיו עוד קטעים מטומטמים עם ההוא בטלפון חחחח נפלו על אחד דפוק. חווית השבוע: ממ תרגיל ביטחון שבסופו הייתה ההופעה של שימי אטיאס, והיציאה ביום ראשון עם חברים קרובים [התנשקתי עם משולש פיצה
] המלצת השבוע: תשארו בבית בקור הזה, ואל תריבו עם חברות..זה קקה. סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט-"המציאות של האהבה" ספר-לא קראתי כרגיל, אין זמן
סדרה- "מגרש ביתי" לחלוטין!!! היה כ"כ עצוב השבוע
וסקראבס כרגיל
סדרה גאונית פשוט. תמונת השבוע:עשיתי את עצמי כדמות מסאות' פארק
אל תגידו שזה לא דומה, למי שראה אותי
מה אתם שומעים עכשיו? Switchfoot - I Dare You To Move איזה שיר אלוהים

danduuu

New member
תכנית אדירה חח היא ממש מצחיקה

זה משודר ביס סטארס אם יש לך יס חח ואם לא אז תורידי או משהו
זו סדרה חובה!

blacknwhite

New member
../images/Emo186.gif

היה לי קר השבוע... ברררר.... שיר השבוע של נייטוויש: הממ, אולי know why the nightingale sings. שיר מקסים. שיר השבוע לא של נייטוויש: אההה... אני אלך על i want you של הביטלס. חברה שלי פחות או יותר הכריחה אותי לשמוע את כולו. וזה ארוך! להקת השבוע: נייטוויש? משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: אוף... סבתא מחוץ לביה"ח, מבחנים שיעברו בסדר, להסתדר עם האוניברסיטה... כאלה. אה, ואם אפשר, אם זה לא קשה מדי, דייט שני
ציטוט השבוע: מורה לביולוגיה: "אנחנו רוצים לבדוק איך הנפשט בים משפיע על היצורים החיים. מכיוון שיש לנו דגים באקווריום במעבדה אפשר-" כיתה:"מהההה????" מורה לביולוגיה: "אבל זה אכזרי אז אנחנו ננסה את זה על אצות." כיתה: "נו, טוב, בסדר." *הפוגה* מורה לביולוגיה: "אנחנו עושים את אותו ניסוי גם עם ילדים במגמת ביולוגיה...." כיתה: WTF??? אוי, היה משעשע... חווית השבוע: היתה אתמול פגישת תיאטרון בביה"ס. היה מדהים. אני לא אתחיל לתאר פה, אי אפשר. המלצת השבוע: אל תסתבכו עם מורות למתמטיקה. איכסה. סרט/ספר/סדרת השבוע: סדרה- NCIS. סתם לא היה לי זמן לראות שום דבר אחר השבוע. ספר- חוות החיות. תמונת השבוע: אין לי ממש, אבל מישהו מוכן להסביר לי איך מוסיפים תמונה? אני מאותגרת תפוזית. מה אתם שומעים עכשיו? this pain-kamelot.

blacknwhite

New member
בערך../images/Emo3.gif

גם לנייטוויש יש שירים ארוכים ממש, אבל הם יותר טובים. בעיני לפחות

LadySilkworm

New member
me

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי כמעט השבוע. שיר השבוע לא של נייטוויש: Emma Shapplin- Spentte le sente אם אני לא טועה..זה השיר היחידי ששמעתי השבוע. להקת השבוע: אמה שפלן? משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: ביום רביעי אני הולכת לאופרה, אז להנות. ציטוט השבוע: חווית השבוע: אני, כן אני, עניתי על חמישה תרגילים מתוך שישה במבחן במתמטיקה. המלצת השבוע:- סרט/ספר/סדרת השבוע: התחלתי היום ספר- ארוכה הדרך למטה של ניק הורנבי, הוא נחמד בינתיים. תמונת השבוע: אעלה אח"כ מה אתם שומעים עכשיו? שירים של שנות השישים מהמטבח

שבוע מעפן><

שיר השבוע של נייטוויש:אין.כבר שבוע שלא שמעתי מוזיקה כמו שצריך
שיר השבוע לא של נייטוויש:גם אין>< להקת השבוע:..... משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:שיהיה שבוע טוב,ושביום ראשון אתקן את הפרוייקט בסוציו' ואז יהיה לי חופש אמיתי
ציטוט השבוע: "אם מישהו יבוא ויגיד לי שהוא לא מאמין בכלום,אני אגיד לו שהוא מסכן.מצידי תאמינו בסכיה,העיקר שתאמינו.חיים בלי אמונה אלו חיים נוראיים."-זה משהו שהמורה שלי לתנ"ך אמרה ביום רביעי.זה כ"כ נכון. היום המחנכת שלי ספרה לנו שהולך להיות יום שמוקדש לאהבה בפברואר,והיא ביקשה משני תלמידים בכיתה שלי שלומדים תקשורות שיצאו ויצלמו בכל מיני מקומות.אחד המקומות שהיא הציעה היה בבית אבות או דיור מוגן לקשיש,אז ילד מהכיתה שלי אומר:"מה בית זקנים המורה?אפילו כבר לא עומד להם שם!"..XDDDDDDDDDDD חווית השבוע:ממ ביום ראשון יצאנו.היה נחמד. המלצת השבוע:לא משנה מה תעשו,תמיד יהיו כאלה שיגידו שזה לא טוב.פשוט אל תתייחסו. סרט/ספר/סדרת השבוע:סדרה-אנג'ל. תמונת השבוע:אין
מה אתם שומעים עכשיו?כלום.כבר יותר משבוע שלא שמעתי מוזיקה בצורה נורמלית.עכשיו כשיש לי זמן להכל אני גם אשמע מוזיקה כמו שצריך,ולא חצי שיר פה חצי שיר שם.

Until It Sleeps..

שיר השבוע של נייטוויש: Sleeping Sun שיר השבוע לא של נייטוויש: Incubus - Rogues להקת השבוע: HarmoniX שם זמני
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להרגיש טוב! ציטוט השבוע: תומר: 'לא רוצה לעשות את souls of black! שיר מאעפן!', שניר: 'מוזר תומר, השיר נכתב עלייך!' ענקקקקקקקקקקקקק. (תומר תימני ושחרחר
) חווית השבוע: חזרות של הלהקה
המלצת השבוע: הדיסק החדש של אינקיובאס, Light Grenades. סרט/ספר/סדרת השבוע: חהחה ורוניקה מארס. תמונת השבוע: אין לי כוח. מה אתם שומעים עכשיו? Queens Of The Stone Age - Go With The Flow

../images/Emo188.gifאיזו סופה../images/Emo99.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אמממ לא יודעת
שיר השבוע לא של נייטוויש: אין ממש. אבל היום היה לי חשק מטורף לEverything Will Be Alright של הקילרז ונורא נורא נחמד לשמוע אותו, אז, נגיד שזה שיר השבוע. ^^ להקת השבוע: ווית'ין, כי יש שם ותמונה לאלבום הבא D::::::::: ורונה קינן שהיא לא להקה. XP משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שבי"ס יהיה כמה שפחות נורא? P: ציטוט השבוע: אוו היו כמה D: *הרמקולים של זוהר מרעישים* *זוהר מייללת (זה מבהיל! ;[)* קורל: "קראי לאבאשלך|: משהו עם החשמל בטח לכי תביני.. חשמל.. מוגלגים.. 0.0;" ועוד אחד של קורל ^^ - "די מפחיד כשאת משתמשת ב - :} כאילו את באה לרשום "רצחתי מישהו :}""
ואמור להיות לי ציטוט של אורנית מבי"ס כתוב על איזה דף אבל אני לא יודעת איפה ;[ חווית השבוע: בהחלט היום. גשם, רוח, ערפל, חורף, ברקים, רעמים, ברד...
(כן, הייתי צריכה לפרט הכל
) המלצת השבוע: סיידר חם עם קינמון! ^_^ רק תוודאו שלא יהיה מתוק מדי, זה עושה כאב ראש ;[ סרט/ספר/סדרת השבוע: הסרט של בובספוג. ^^ זה כזה חמודי. ^^ תמונת השבוע: D:::::::::: מה אתם שומעים עכשיו? בן המלך - משינה כבר שלושה ימים שאני שומעת פלייליסט מסוים של עברית, זה כ"כ כיף.
וואי, אני ממש אוהבת את השיר הזה. "בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות בגב...." ~פרסומת ממש ישנה של יס לערוץ קריוקי D:~

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: כל מיני מווישמאסטר שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - Don`t Say a Word arch enemy - ravenous Arch Enemy - We Will Rise להקת השבוע: נייטוויש ו-Arch Enemy משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: המורה לפיזיקה: "קרינת גלי המיקרו בכלל לא מזיקה, בגלל שהיא רק מחממת. אם תשים את היד שלך בתוך מיקרוגל יהיה לך רק חור ביד ובשר מותך מסביב, אבל חוץ מזה לא יקרה לגוף שלך כלום". הו, *רק* חור ביד - תודה רבה באמת... XDDD סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט: תאוריית הכאוס ופנטום האופרה סדרה: בלתי נתפס היה ממש טוב השבוע ספר: עדיין רסיס הקריסטל

למעלה