סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע טוב לכם..

Itay Simons

New member
אנוכי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש: Arch Enemy-Nemesis משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי תקופה חדשה
משהו רע שקרה השבוע: ביזבזתי את הזמן במקום ללמוד :X משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיקרה רק טוב :) ציטוט השבוע: "אמא שלך זונה עם זין!!!!!!!!!"
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד כרגיל. השלמות
תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

danduuu

New member
אמ

שיר השבוע של נייטוויש: כל ווישמאסטר.. שיר השבוע לא של נייטוויש: אין לי כוח אלבום השבוע: ווישמאסטר ואנטר להקת השבוע: נייט ו-ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: מפגש נראה לי.. משהו רע שקרה השבוע: הכל משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות אם אפשר. ציטוט השבוע: Buildings burn" People Die "But true love is forever [מתוך הסרט "העורב"] לינק/אתר השבוע: יוטוב סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-"העורב" תמונת השבוע: לא מעלה לי... מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום

Super Alonit

New member
מה קרה קוקי?../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

תרגישי טוב ומקווה שכל מה שרע יעבור מהר ושהמצברוח שלך ישתפר כבר!
אני לא רגילה להודעות כאלו עצבוביות ממך

LadySilkworm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר אישה
תזכרי שאוהבים אותך פה! ואם את צריכה לדבר, אז את תמיד מוזמנת לפנות אליי.

danduuu

New member
תודה לכולכם, אתם כאלו מדהימים../images/Emo23.gif

העליתם לי חיוך :) תודה, מקווה שהמצברוח ישתפר השבוע

Super Alonit

New member
המפ.

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream. שיר השבוע לא של נייטוויש: - אלבום השבוע: - להקת השבוע: אפיקה ונייטוויש. משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום מופלא, מדורה, אמא אפתה עוגה... ~שורקת בתמימות~ משהו רע שקרה השבוע: הם. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללמוד למת'?
כבר דחיתי את זה יותר מדי זמן... ציטוט השבוע:- לינק/אתר השבוע:- סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר- משוואה עם נעלם\ אורי אדלמן והתחלתי היום (וקראתי כבר שני שליש) את מיזרי\סטיפן קינג. סרט- עידן הקרח 2, ראיתי עם חברים.
סדרה- האוס. בשלבים מתקדמים של אה... מה זה היה? סבא פקיסטני?
תמונת השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הכלב הפסיכופט שלנו נובח ברקע:X
סופשבוע קסום לכולם!

The Cat Woman

New member
אמ......

שיר השבוע של נייטוויש: היו כמה... שיר השבוע לא של נייטוויש: היו הרבה, אני לא אכנס לזה... אלבום השבוע: Our Lady Peace- Clumsy להקת השבוע: Shinedown. תמיד.
משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי פסיכו'. משהו רע שקרה השבוע: סיפור ארוך שעדיין לא נפתר ושבגללו גם לא הגעתי למפגש. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מקווה למצוא עבודה. ציטוט השבוע: "טאקו טאקו בוריטו בוריטו". אמרתי את זה הרבה ביומיים האחרונים. סמיילי השבוע:
לא יודעת למה. סרט/סדרה/ספר השבוע: אין... נראה לי.... תמונת השבוע: brent smith
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום כואב לי הראש.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאכלתי המבורגר בלחמניה אמיתית!!!

וגם הייתי במסיבה נחמדה והזויה למדי בקיבוץ נען, עשו שם מיקסים מוזרים... אמינם+נירוונה 0_ס

Super Alonit

New member
אני לא אשמיד אותה../images/Emo11.gif

בעיקר מפני שזה אומר שגם אני לא בסדר (עוגה של אמא...
). :X

ש נ י1

New member
בלהבלהבלה...

שיר השבוע של נייטוויש: Bare Grace Misery Stargazers
שיר השבוע לא של נייטוויש: Arwen - So high Children of Bodom - Bodom After Midnight אלבום השבוע: אושנבורן (הרגע שמעתי) להקת השבוע: השבוע יש יותר מדיי
משהו טוב שקרה השבוע: סתם כיף לי
משהו רע שקרה השבוע: כלום משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת של חברה
יהיה כיף ציטוט השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: גם
מה את/ה שומע/ת עכשיו? בדיוק סיימתי לשמוע את אושנבורן וכואבות לי האוזניים

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הלהקה הזו ממש לא מוערכת מספיק
הם ממש מצויינים!