סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם, בלי נכשלים במקצוע זה או אחר
[אהמ*אזרחות*אהמ] -וכן, בסוף הגשתי את המגן ריק לחלוטין

blacknwhite

New member
ראשונה?

שיר השבוע של נייטוויש: eva
סתם, סתם... אממ.. bare grace misery, fantasmic... שיר השבוע לא של נייטוויש: אוהו. המון. אלבום השבוע: ווישמאסטר נראה לי להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: סולנית+סינגל חדשים, היה כיף ממש במסיבה יום רביעי
חופש! משהו רע שקרה השבוע: סולנית חדשה? אני צריכה להתחיל להפסיק להכחיש
גיליתי שיש לי דברים לעשות
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיול כיתתי בימי חמישי+שישי
ציטוט השבוע: "אני רוצה לגמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (הבסיסטית של oakwood alley בהופעה שלהם יום רביעי בערב במסיבה... זה היה משעשע
ואחלה הופעה!) לינק/אתר השבוע: הפורום הזה? סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס. האוס. ספר אנגלית של הבצפר
תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום, כואב לי הראש

The Cat Woman

New member
oakwood alley? מה נראה להם?

למה הם חשים את עצמם כאילו הם גרים בחו"ל? שיצאו מהסרט... איזה שם מעפן ללהקה

blacknwhite

New member
שם מעאפן לגמרי, אבל להקה טובה../images/Emo9.gif

את לא מבינה כמה התלהבתי כשראיתי אותם... אחרי כל הלהקות שנשמעו בול אותו דבר ולא טרחו להחליף אקורד במשך חצי שעה, ראיתי קלידים!!! כמו אור של תקווה בחשכה...

danduuu

New member
תהני בטיול../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

[וואו עוד עושים טיולים בסוף שנה?
]

The Cat Woman

New member
לה לה לה

משהו טוב שקרה השבוע: שבועות! משהו רע שקרה השבוע: רבתי הרבה עם איתי... =\ ולולו 2 מת!!!!!! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד שבוע של כלום. ציטוט השבוע: ~אני וחברה שלי קונות גלידה, מחכות שהמוכר יסיים להכין קרפ~ אני: "סיימת? אתה יכול להתפנות אלינו בבקשה?" המוכר: "רגע, אני רק מסיים לשפוך פה את החומר" ~חברה שלי מסתכלת עלי- לא יודעת אם לצחוק או לבכות, אני מסתכלת עליה במבט המום~ אני:"זו רק אני או שזה נשמע ממש רע?" O_ס תמונת השבוע:
לולו2. אחד מהלולואים... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Nightwish- Beauty and the beast

TheImpactBoy

New member
עצוב :-\

אני מכיר את התחושה... גם לי מת חתול לפני שנה בדאיסה נוראית =\ (אפשר לצחוק טיפה על השמות של החתולים?
)

dralan

New member
לי פעם נדרס כלב :(

אבל זה היה ממש מזמן... וקראו לו פומיקי P:

The Cat Woman

New member
תצחק תצחק... אבל הם חתולי רחוב שגדלו בגינה

שלי בחודש-חודשיים האחרונים
ואני לא אתן לכל אחד מהם שם משלו, אז הם "משפחת הלולואים" ולכל אחד מהם יש מספר משלו

למעלה