סטטיסטיקות פרטיות ונסיון אישי

tlingit

New member
../images/Emo203.gif סטטיסטיקות פרטיות ונסיון אישי

בהמשך לדיון הקודם על מתאמנים שמשאירים אותנו עם זמן פנוי.... אמרה לי מאמנת אחרי שסיפרתי לה שמתאמנת לא הופיעה לפגישה הראשונה 'אוקי, העסק הזה כבר התמסמס. המתאמנת כבר לא תגיע לאימון וגם אם כן האימון יתמסמס' ועוד הוסיפה ואמרה לי: "לי יש כלל, שבשום אופן אני לא מזיזה פגישה ראשונה אחרי שנקבעה" מאותה סיבה, כדי לא למסמס את העניין. האמת שיש שמץ של אמת באבחנה הזו. גם אני ראיתי שאימונים בהם המתאמנים התקשו ביצירת הפגישה הראשונה - למשל היא נדחתה מהתאריך המקורי שנקבע, או התקשו לקבוע תאריך - לא כולם הגיעו לתהליך אימון מאחר שכמובן אני יכולה לחשוב על כמה וכמה מקרים שלא כך היה, אני סקרנית : מה הסטטיסטיקה הפרטית שלכם אומרת

bridges

New member
האם זה יקדם אותנו?

לסטטיסטיקות וניסיון יש חשיבות אבל אם תחשבי על זה פריצות דרך מתרחשות בדיוק במקום שבו אנחנו שוברים את הסטטיסטיקה והניסיון. אם ניקח , לכוגמא, את אותה מאמנת שהיזכרת. יכול להיות שפריצת הדרך שלה (העסקית או האישית) נמצאת בדיוק בשבירת אותו כלל? רונן

shosh arie

New member
אין אצלי "בשום אופן"

ברור שאני מעדיפה שמועדי האימונים לא ישתנו, אך מאחר ואנחנו בני אדם - הנחת היסוד שלי אומרת שייתכן שיהיו "בלת"מים", משני הצדדים, לשינוי מועד המפגש - ולא משנה לי אם הוא ראשון או חמישי. מצד שני, אם מדובר במאתמן שאני מזהה אצלו דפוס התנהגות/קושי בניהול זמן/תכנון - שחוזר על עצמו, זה בדיוק המקום לשקף ולהתאמן עליו. מפני שאני מאמנת גם אנשים עם הפרעות קשב -יש קושי בניהול זמן וזו לעיתים הופכת מטרה אימונית ראשונה, שאלמלא ה"צורך" לשנות את מועד הפגישה לא היה קיים - אני מניחה שהיינו מגיעים לזה בשלב יותר מאוחר באימון. בכל מקרה, לעיתים אני רואה לכך גם רווחים - לטובת המתאמן והאימון, ולעיתים - ממש רווח של שעה נטו עבורי - ואז אני משתדלת לעשות משהו כייפי.. ן

אוריק3

New member
לא חושב באמת שזה חשוב מהטעם שפגישות

אחרות גם הן מועדות להדחות.. סביר להניח שזה עשוי לקרות מטעמים שונים פשוט עובדה שצריך לקחת בחשבון.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סימנים מקדימים

מניסיוני, הזזת הפגישה הראשונה, או מצב שקשה מאוד לקבוע אותה כי שום זמן לא נוח היא הרבה פעמים סימן לקושי לכניסה לתהליך האימון. הרבה מאוד פגישות ראשונות שנקבעות מתבטלות ולא מתקיימות בסוף. (במיוחד אם המתאמן אומר שהשבוע לא נוח לו ושהוא יתקשר לקבוע - זה כבר באמת אבוד). אני עדיין אאפשר למישהו להזיז את הפגישה כי בכל זאת יש מקרים בהם המתאמן רוצה להגיע ונתקל בקושי לא צפוי באותו יום - זה רק המקרה הנדיר יותר. למעשה, גם אם בתום הפגישה (שהיא פגישת הכרות) המתאמן בחר להתחיל באימון, בחלק מהפעמים זה לא יקרה בפועל. הסימן היחיד שמצאתי אמין יחסית זה כאשר הם שולחים לי את שאלון ההכרות לפני מפגש הפתיחה של האימון (השני), אני יודעת בוודאות שהאדם יגיע. כיום אני יודעת שזה חלק מהתהליך של המתאמן ולא כל כך קשור אלי, ומקבלת את זה כך.

tlingit

New member
אם מותר לשאול עוד

תודה על השיתוף
זה תמיד נעים ומאד עונה על הסקרנות. שאלה שפשוט קפצה לי בהמשך לדברים שכתבת: אני סקרנית - האם את תרגישי נוח לדחות פגישה ראשונה (מאותן סיבות) או שתשתדלי מאד להמנע מזה?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
משתדלת לא להזיז פגישות

באופן כללי אני משתדלת מאוד לא להזיז פגישות - אני רוצה שיכבדו את הזמן שלי ומכבדת את הזמן של אחרים. אני משתדלת שלכל לקוח יהיה את הזמן הקבוע שלו, ואם בשבוע מסוים זה לא מסתדר, בדרך כלל אנחנו מזיזים את זה שבוע מראש. אם נוצר צורך אני מזיזה, אבל אחרי שבדקתי שממש אין ברירה, ויש סיבה ממש טובה. כמובן לגבי פגישה ראשונה, אני אפילו עוד יותר מקפידה על כך, ואני כרגע לא זוכרת אם אי פעם הזזתי כזו.

אני נוקטת בשיטה

אחר. בפגישת ההכרות הראשונה אני אומרת מהם "החוקים" מבחינתי. אחד מהם,היא שפגישה שנקבעה ניתן לבטל או לדחות 48 שעות לפני מועד הפגישה,אחרת היא תחשב כאילו קויימה והיא חייבת בתשלום מלא. מאז שעשיתי זאת - פחתו משמעותי השינויים/דחיות במועדי הפגישה. עבורי-הזמן שלי שווה כסף,וכמו שאני אהיה שם - כך אני מצפה שהם יהיו שם. בעקרון-אני עצמי לא מזיזה ומשנה מועדי פגישות-מבחינתיזוהי אופציה רק במקרה של משהו דרסטי ודרמתי בעקבותיו עלי לשנות מועדים. ורד בן צבי [email protected]

למעלה