פינת הסקרנים

אתם יודעים..

אני דיי בטוח שאישה הקימה את הפורום הזה.. לא נראה לי שיש דבר כזה גבר א-מיני .. אבל נשים .. יש בשפע.. אני הדבר הכי קרוב שפגשתי בחיים לגבר א-מיני ואני חרמן רצח.. פשוט עם בעיות בתקשורת חברתית שמונעות ממני ליישם את העניין.. סתם מחשבה. צ'או

Limbonic Art

New member
מה אתה עושה כאן תזכיר לי?

חוץ מזה כדאי לך לבדוק שוב בכתבות כאן- לגבי הנושא ולבדוק שוב מקרוב את ההגדרה המדוייקת של א- מיני - כי נראה שפיספסת שם כמה דברים ...

Limbonic Art

New member
למה אתה לא בפורום של בעיות בתקשורת?

לא שאני מגרשת אותך, פשוט לטובתך, עדיף לך להיות בחברה של אנשים במצב דומה לשלך

Areos

New member
תפסיק לבלבל את המח

א-מיני זה לא בן אדם שאינו מקיים יחסי מין מכורח. מצא לך מקום אחר.

Limbonic Art

New member
תחפש אנשים שהם נמצאים במצב דומה

לא ידוע לי על פורום כזה, אבל נשמע שאתה בבעיה - ובעיה מוכרת דווקא, אתה לא היחידי בעולם עם בעיות תיקשורת כאלה ואחרות, ואם זה מונע ממך את ההגשמה לזוגיות - כדאי מאוד להתייעץ עם מומחה במקום להיות כאן ולומר את דעתך שאינה קשורה לכאן בכלל. אני בטוחה שאם תתחיל להתעניין בקבוצות תמיכה או כל פעילות הקשורה לבעיות תקשורת (והם קיימים, רק צריך לחפש ולהתעניין) אתה תמצא את עצמך ותעזור לעצמך הרבה יותר מאשר כאן. בפעם המיליון וכמה- א-מיני זה אדם שלא מקיים יחסים כי הוא לא מעוניין ולא בגלל שמשהו פסיכולוגי מונע ממנו אז באמת חבל להתעלם מהבעיה שידועה לך מראש- ותתחיל לטפל בה ובעצמך בעיקר...

Limbonic Art

New member
א-מינים הם ללא בעיה פסיכולוגית

המונעת מהם לקיים יחסי מין- נקודה! לגבי בעיות פסיכולוגיות אחרות לא דיברתי- אלא רק בהתייחס לטענתך. חבל שאתה סתם מוליך את עצמך שולל... וגרוע מזה שאתה לא מחפש עזרה במקום הנכון - זה הכל.. עכשיו תהנה כאן כמה שבא לך - אני כבר לא עונה

למען השם RELAX

אתם כל כך מתגוננים ואין כלל על מה להתגונן. אני רואה שההודעות המטופשות שלי ממש השפיעו עליך רגשית בן אדם.. אתה צריך להירגע יותר.. החיים טובים. לכולם יש בעיות.. לא צריך לצאת לשום מסע צדק.

nobles3

New member
בעיות פסיכולוגיות

יש לכולם. מי שאין לו כאלה - כנראה הוא כבר מת והגיע לגן עדן. גם נכון שאשה הקימה את הפורום הזה, אבל לגבי גברים הייתי נזהר במקומך לעשות הכללות כאלה רק על סמך מה שאתה מרגיש. וגם צורת הדיבור שלך לא ממש מצאה כן בעיני - אני יכול להגיד שכבר התחלת ברגל שמאל.

Limbonic Art

New member
לא מאמינה שאני עונה שוב:/

אוקיי, אתה לא צריך להרגיש כמו ישו , אף אחד לא תקף אותך ומתנצלת אם זה היה נשמע ככה פשוט לפי מה שרשמת לא הבנת מה זה א- מיני ומתוך איכפתיות הצעתי לך להיות במקום אחר ולטפל בבעיית התיקשורת שלך- במיוחד אם היא מונעת ממך דברים שאתה חושק בהם ההחלטה שלך מה אתה עושה הלאה , אין בעיה שתאמר מה אתה מרגיש, אבל אל תחליט בשביל אחרים מי הם ולמה (במיוחד שבפורום הוזכר המון פעמים מה זה לא(!) א- מיני) מה שנכון לגבייך, לא בהכרח נכון לגביי השאר.. שבוע טוב תרגיש טוב **ףףףף למה עבודה ביום יפה שכזה?

אני מרגישה כמו גננת

אם הדיון הזה לא יהפוך ענייני, משמע שאלות לגיטימיות על אסקסואליות ותשובות עליהן, אין טעם להמשיך אותו וחבל לצופף את פינת הסקרנים לחינם. התנצחויות ריקניות אפשר לקיים במסרים במקום. אם הדיון לא ישתפר, אמחק את החלקים שלא לגיטימיים, כי כרגע הדיון לא מתאים לדיונים של שרשור סקרנים ולא כל הקשר אחר בפורום.

../images/Emo203.gifפינת הסקרנים../images/Emo203.gif

הפינה הזאת נועדה לרכז שאלות של סקרנים לא אסקסואלים שרוצים לדעת איך אנחנו חושבים, למה אנחנו ככה וכו', מומלץ לבקר גם בשאלות הנפוצות לסקרנים. שאלות של אסקסואלים או מתלבטים ונושאים אחרים אפשר להעלות מחוץ לשרשור הזה. אני מזכירה לכולם שהפורום אינו פורום "בעד ונגד", אין לתקוף פה אנשים בגלל נטייתם, ובכלל תקיפה לא תתקבל בעין יפה. את השרשור שהתפתח היום השארתי חד פעמית. להבא, אם אתם לא מצליחים לנסח את דבריכם בתור שאלה מנומסת שמטרתה ידע ולא פגיעה, ההודעה תמחק. שבוע טוב

גברים א-מיניים

יש מספר גברים א-מיניים בפורום זה ממש. כמו שאמרת, אתה קרוב להיות א-מיני אבל כנראה שאתה לא א-מיני, ואי אפשר להסיק שאנחנו זהים לך. לכל אדם נטיה שונה. אתה, אולי, הטרוסקסואל, אבל יש גם הומוסקסואלים, ביסקסואלים ואסקסואלים. חלק מהיופי בעולם הוא שהאנשים בו שונים זה מזה. לא כל העולם גברים הטרוסקסואליים כמעט א-מיניים וחרמנים רצח עם בעיות בתקשורת חברתית.

למעלה