כמה שאלות מסקרנות.....
מדור השאלות פה בפורום מאוד מעניין ומסקרן, אבל במקום לענות לי על שאלות הוא רק פיתח אצלי שאלות נוספות שאני מאוד מעוניין לשאול: 1. באחת התשובות במדור שאלות נפוצות בפורום זה נכתב ואני מצטט "אסקסואלים לא מוגדרים כאנשים שאין להם דחף מיני." משפט זה נכתב בהתייחסות לשאלה האם אסקסואלים מאוננים או לא. כותב התשובה אף הביא דוג' לכך שרצון לאונן אצל אסקסואל יכול לנבוע מעודף הורמונים בתקופה כזו או אחרת של החיים. ראשית כל, מהציטוט שלעיל, ניתן להבין בפירוש שאסקסואלים הם כן אנשים המוגדרים בעלי דחף מיני. שאלתי היא: דחף מיני למה? או למי? שכן ברור כי לאסקסואלים אין דחף מיני כלפי אף אחד, הלא כן? אסקסואלים בכלל לא אמורים להרגיש או לפתח דחף מיני, הלא כן? והשאלה שהכי מטרידה אותי היא כיצד ניתן להגיע לסיפוק מאוננות ללא שום גירוי מחשבתי-שכלי כלשהו? כיצד ניתן לאונן ולהגיע לסיפוק מבלי לחשוב על מישהו או מישהי, או תמונה מגרה, או סיפור מגרה, או סרט מגרה או משהו כזה בראש? טענתי היא, שלא ניתן לאונן ולהגיע לגמירה רק בגלל עודף הורמונים מבלי לחשוב על כלום בראש או מבלי להריץ תמונות או להריץ סרטים בראש (פנטזיות) שיעזרו באקט האוננות והגמירה לבסוף. טענתי היא שאוננות היא אקט מחשבתי-שכלי לא פחות מאשר אקט פיזי ושניהם חייבים לבוא יחדיו אחרת לא ניתן יהיה להגיע לסיפוק מאוננות. גבר אינו יכול להביא עצמו לידי זיקפה ושפיכה לבסוף רק מלגעת בעצמו באמצעות ידיו מבלי לחשוב על כלום בראש. זה פשוט בלתי אפשרי. אודה לתגובה. 2. ברור לי שאסקסואלים אינם נמשכים מינית לאנשים אחרים. האם הם כן מרגישים דחיה כלפי אנשים מסויימים? האם לאסקסואלים לא תהיה שום בעיה לבלות במחיצתו של אדם הדחוי מינית ע"י אנשים שאינם אסקסואלים? האם אסקסואלים לעולם לא יפסלו אדם על סמך מראהו החיצוני בלבד? 3. האם יתכן מצב שאדם שהיה פעיל מינית בצורה נורמלית לאורך חייו ירגיש ויחליט שהוא לפתע אסקסואל? בתשובות במדור שאלות נפוצות בפורום זה נכתב שאסקואליות זה משהו מולד ולא נרכש, אך רבים הם ההומואים והלסביות שהגיעו לתובנה שהם כאלה רק אחרי שקיימו יחסים זמן רב עם המין השני, הלא כן? 4. כיצד אסקסואלים מתאהבים? כיצד אסקסואלים מתחתנים? כיצד באה האהבה לידי ביטוי? האם הרומנטיקה באה לידי ביטוי? כיצד אסקסואלים מביאים ילדים לעולם? ברור לי שלאסקסואלים יש רגש והם יכולים להתאהב, אבל כיצד האהבה הזו אל המין השני באה לידי ביטוי? והרי ברור שזו אהבה ללא שום משיכה מינית, אז במה בעצם הם מתאהבים? רק בשכל ובאינטיליגנציה? בתחביבים? האם אסקסואלים יכולים להתאהב באנשים דחויים מינית ע"י שאר החברה? האם אסקסואלים יכולים להתאב באנשים שהם בפירוש מכוערים או לא נראים טוב? הבנתי שיש אסקסואלים נשואים עם ילדים. האם יהיה זה נכון לומר שהילדים הם לא פרי מעשה האהבה? האם זוג נשוי אסקסואלי יכול להינות ממין? האם הם בכלל חושבים על מין? ושוב, כיצד באה אהבתם זה אל זה לידי ביטוי? אודה לתגובה. מצטער על ריבוי השאלות, אבל זה באמת מעניין אותי מאוד. אשמח לתשובות מעניינות.