רפואת שיניים

scorpionmws

New member
היייי,,,,,,האם יש למישהו...??

האם יש למישהו מושג מה המספר של רפואת שיניים בירושלים....?

ביש5

New member
ראיון ר"ש י-ם

רציתי לשאול האם התקשרו למישהו בימים שעברו ? אשמח לשמוע תגובות אני עדיין מחכה נמאס לי כבר

epsilon1

New member
חכה עד אמצע החודש

נראה לי שאמורים לזמן את כולם..

אמירווש

New member
כן כן

מזמינים אנשים כל שבוע - השבוע הזה יש ראיונות לשלושה חברים שלי. במזכירות שם מזמינים לראיונות כל שבוע כמה אנשים - כדאי להתקשר למזכירות בית הספר לברר אם אתה ברשימה ..

scorpionmws

New member
יש לי מחר ראיון רפואת שיניים...

ואני במצב על הפנים כל החברים שלי שכבר עברו הראיון כבר קיבלו דחיות לאחר יומיים....יש לי הרגשה שכל הטרחה הזאת לשווא... האם יש מישהו שכבר קיבל קבלה לרפואת שיניים? וכבר שמעתי על השאלה המעצבנת הזאת שהם כל נזמן מכשילים אנישים באמצעותה....למה עדיפות ראשונה רפואה ועדיפות שנייה רפואת שיניים.... ולמה לא לקבל מי שיש לו עדיפות ראשונה רפואת שיניים שיש מוטבציה הרבה יותר גדולה משלך להמשיך ברפואת שיניים...ולקבל אותך שאתה לרוב תעשה הסבה לאחר שנה.... :S:S לא יודע מה לעשות.....אני מיואש...

medic20

New member
באמת למה

אני מצדיק ב 100% את הטיעון שהעלית למה לא לקבל לרפו"ש מישהו שבחר בזה בעדיפות שניה. צריך להבין שהיות ומספר המקומות הנפתחים כל שנה ללימודי רפואת שיניים הוא מצומצם מאוד (60-70 ברמה ארצית למיטב ידיעתי) הסיטואציה יותר מורכבת. לדעתי יש להם את מלוא הזכות להפעיל את המסננת הצפופה ביותר על מועמדים שמשתמשים במקומות הספורים האלה כקרש קפיצה ללימודי רפואה כללית. כל עוד היה מדובר בכל פקולטה אחרת (מדעי רפואה, ביולוגיה וכו') אין שום בעיה עם זה. במקרה של רפואת שיניים המצב יותר עדין. אם אתה רוצה רפואת שיניים אז באמת אין לך מה להיות מיואש, לך לראיון ותעבור אותו כי אתה מאמין בעצמך ובבחירה שלך. אם אתה לא רוצה רפואת שיניים אז למה ללכת לראיון בכלל? גם ככה הבנתי שהסיכויים לעבור על סמך ציונים קטנים מאוד וקשה לעמוד ברף הדרוש

scorpionmws

New member
נכון...

אבל אם אתה אומר שהמקומות מאוד מצומצמות ויש המון מועמדים..... אז אני רואה שהמצב לא הכי טוב ..... ואני לא הבנתי אותך כאשר אמרת אם אני רוצה רפואת שיניים אז לא לחשוש , כי באמת היו בין החברים שלי שרצו את המקצוע באמת....אך לא הלך להם.... אז האם יש תשובה לשאלה שהעליתי קודם שאולי תשכנע אותם? האם יש מישהו כאן שכבר קיבל קבלה כבר ?....

medic20

New member
תראה...

אם החלטת שאתה רוצה רפואת שיניים הולך על זה בכל הכח ויורד ומרפואה כללית (מכל שיקול שיש לך) אין סיבה שלא תגיד את האמת פשוט ותסביר להם שהכיוון הזה יותר נראה לך, אופי העבודה כמו שאתה מכיר אותה יותר יתאים לך על פני רפואה רגילה וכו'. אבל, אם אתה לא רוצה את זה אני לא רואה סיבה למה להיכנס ללימודים שמראש אתה יודע שלא תרצה לסיים או שתסיים ולא תאהב את מה שאתה עושה. כבר שמעתי על דרכים קלות יותר להיכנס לרפואה כללית. דרך אגב, אני קיבלתי הודעת קבלה (אבל בחרתי את רפו"ש בעדיפות ראשונה).

r a m i 8 7

New member
יש עוד..

התקשרו אליי היום..הזמינו אותי לראיון ב 17/8..אז בטח יש עוד הרבה ראיונות.. לשמחת שאר המועמדים...הודעתי לה שאני לא בא ומוותר על מועמדותי..

w o o

New member
אה סליחה...

אתה מתכוון למספר טלפון נכון? 02-6757560 בהצלחה

למעלה