שאלון לסופ"ש

מילי17

New member
../images/Emo203.gif שאלון לסופ"ש ../images/Emo203.gif

שאלות אילו
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
כללי
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. עונה אהובה ? 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : _____ 30. החיים הם____ : יום טוב לכולם
וסופ"ש נעים.
מילי.

תפסתם אותי לא בטוב עם זה.

שאלות אילו
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את החוסר הגינות שיש בעולם, איך אנשים טובים כל כך סובלים, את זה דבר ראשון. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אם ענבר הייתה כלולה בחלום והחיים היו ממשיכים יחד איתה אז הייתי נשאר בחלום וחי את החיים הכי טובים שיש עם ענברי! 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? ברור! צריך לדעת להעריך את הכסף. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? חחחח כן. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? ענבר ואבא. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... : זה באמת לא היה נגממר 24 שעות של אכילה, איזה חלום! 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? סוג של אנרכיה, יש מצב שהיו מרוצים. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? הרבה יותר טוב, אולי אנשים היו מבינים שגם לחיות יש רגשות.
כללי
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מה אני דוגמנית? הן עונות על השאלות האלה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? קוף. כי אני דביל. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אין תלונות. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? מילי השמנה! 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לקפוץ ממקום גבוה ממש. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? את האנקונדה. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? מה זה לא! הכי רחוק ממני בעולם
. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? הכי שכן שיש! 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? מחר. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? מילי השמנה! 11. יש לך חלום ? לא, שחכתי אותו בבית. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן מאוד. 13. חלום שהגשמת ? יש יותר מדיי. 14. השיר הכי הכי אהוב ? איך את מסובבת אותי. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? כשנשברה לי ציפורן. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? שבריטני ספירס ילדה ילד בריא ושלם. 17. מילה אהובה : קקי. 18. מילה שנואה : שטיח. 19. אומן אהוב : שלמה סרנגה. 20. אומן שנוא : כל הרוקטיסטים האלה. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? המורדים. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? חלאס טוב? 23. עונה אהובה ? קיץ. 24. סוג של סטייה ? להיות יותר מדיי שמח. 25. שברו לך פעם את הלב ? חירי ישברו לי! נראה אותם.. 26. השלם : אני אדם _____ ? מאושר. 27. השלם : אני לא אדם ____ ? עצוב. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לענבר. 29. בא לי לצרוח : _____ שמילי שמנה! 30. החיים הם____ : סבבה. לכל הטועים, השאלון נענה בזמן עייפות גדולה ובציניות רבה. "שקרן מי שמאושר"

עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אין לי ממש תשובה. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר לחיי המציאותיים, אי אפשר לברוח, צריך לדעת להתמודד. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא יודעת
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אין לי מושג.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... חחחחח הכללל
וואי ממש מלא
, בבוקר הייתי מתחילה עם וואפל אמריקני +קצפת+ 3 כדורי גלידה|מזילקהריר| ואז בבית ספר אוכלת פיצה או משהו
, ובצהריים על האשש, וכל היום טוחנת שטויוווות. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אולי
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? חחחחח כל אחד היה נמצא במקום אחר ולא היו ממש קשרים
כללי 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? עושה מוזיקה טובה ומופיעה
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? לא יודעת 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? -------- 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? אני צריכה לחשוב על זה.. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אנגן 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? גיל 28-29 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? בת: קרן, בן: עומר 11. יש לך חלום ? יש 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן 13. חלום שהגשמת ? אני אגשים 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש יותר מדייי 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : טרילי 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : ירמי קפלן 20. אומן שנוא : אבי ביטר
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? רוב הדיסקים שלי
22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? בייב 23. עונה אהובה ? אביב 24. סוג של סטייה ? חחחחח 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? שרוט 27. השלם : אני לא אדם ____ ? בלי אופי 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לכל מיני אנשים 29. בא לי לצרוח : _____ אהה?
30. החיים הם____ : לא קלים

../images/Emo205.gif

שאלות אילו
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם
מלחמות ועוני עד כדי רעב 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים
המ...נדמה לי שלהתעורר 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת
כן, בשביל עצמי, לא בשיל עוד כסף 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה
חחחחחחחחח
לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר
לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה
שחר 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
אני חושבת שלא הייתי אוכלת הרבה, דווקא בגלל שאי אפשר להשמין (פסיכולוגיה הפוכה...) הייתי אוכלת כשאני רעבה עד שאני שבעה, כמו בטבע
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך
אני גרה במושב
ואם להיות ראש-עיר היה משהו שאני רוצה, אז הייתי משקיעה בתפקיד והתושבים היו מרוצים אני מניחה
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה
אני לא מצליחה לתאר מה היה קורה, אבל זה בטח היה די מפחיד
כללי
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים
ממש אין לי מושג 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה
אולי כלבים... 3. האם אתה אוהב את השם שלך
כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה
הממ.. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות
אני חושבת שלהרוג 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב
חיבוקים
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני
8. אתה אדם עם שמחת חיים
כן
9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)
מתי שיצא 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך
לא יודעת 11. יש לך חלום
כללי שכזה 12. אתה חושב שהוא פרקטי
אולי 13. חלום שהגשמת
לסוע אליה, אז... 14. השיר הכי הכי אהוב
"תענה לי" נשאר הכי הכי כבר שנתיים ומשהו, אז אולי זה השיר..
15. הדבר הכי עצוב בעיינך
רעב 16. הדבר הכי משמח בעיינך
חיוכים טובים 17. מילה אהובה: סנקיו, סליחי, אגס, וויליק 18. מילה שנואה: אבא'להלה
19. אומן אהוב: הרבה 20. אומן שנוא: 21. דיסק שאתה שמח שרכשת
רוב הדיסקים שלי, אבל בעיקר פחד מוות ושילה 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת
אין 23. עונה אהובה
אביב וקיץ 24. סוג של סטייה
להגיד "לבריאות" לכל בנאדם שעושה אפצ'י (גם אם הוא סתם מישהו שעבר לידי ברחוב), וגם על כל אפצ'י, זתומרת אם מישהו עושה 3 אפצ'ים ברצף, על כל אחד מהם אני אגיד "לבריאות" אין לי מושג למה..
25. שברו לך פעם את הלב
בערך 26. השלם : אני אדם _____
בסדר כזה
27. השלם : אני לא אדם ____
רשע מרושע
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...
אמא, ניצן, שחר, היא, טלטול 29. בא לי לצרוח : _____ "קקי", "שונאת" 30. החיים הם____ : בסדר

למעלה