שירשור רעיונות לפינות/הפעלות

אושRתי

New member
../images/Emo203.gifשירשור רעיונות לפינות/הפעלות

אני רוצה ש ביחד נזיז פה דברים ונרים את הפורום הזה מה אני בעצם רוצה ממכם
זה דווקא די פשוט, אני רוצה רעיונות
למשחקים ,פינות רציניות, פינות פחות רציניות כך מה שעולה לכם בראש
(ואם אפשר שזה לא ישאר רק בגדר רעיון זה יהיה נפלא)..

רעיון

מצטער שאני עדיין עם המשתמש הזה... (אבל אם אתם רוצים לשלוח הודעה או משהו אז [email protected]) ואני יכול לתרגם מדריכים לשפת הסקריפטים ולתרגם מדריכים בכלל מאנגלית במיוחד כי אני מתמקד בקטע של בנייה וסקריפטים... אפשר בכלל פרסם מדריכים שנמצא ים בסקנד לייף או אירועים מסויימים ודברים כאלה כי אני יודע שהדבר שהכי מפריע לי זה שאין מספיק מדריכים או מדריכים |דגש|כתובים במיוחד בעברית באינטרנט.... אז מה אתם אומרים<?

אושRתי

New member
../images/Emo127.gifאפשרי בנוסף לפינות,

ורק בקשר לתירגום בגלל זכויות יוצרים יותר מומלץ שתכתבו במילים שלכם ולא במילה במילה מתוך מדריך. לגבי אירועים-רעיון טוב, אפשר לפתוח מן שירשור אירועים, ואז לבוא אם חוויות מהאירוע+צילום תמונות מהמקום.

טליה1233

New member
ממליצה על פנייה...

לישראלים שב- SL. יש שם 2 קבוצות עיקריות, ואם יצטרפו לפורום, באמצעות הידוק הקשרים עמם ב-SL, הפורום יקבל "הקפצת" התעוררות
ממליצה על פנייה ל-Lolah (מקווה שכתבתי שמה נכון). היא מנהיגה אמיתית וכנראה שהיא כבר בארץ
))) בהצלחה

אושRתי

New member
אני שלחתי להם הודעות אבל

הם לא באים לבפורום רק מעטים, אם אתם תוכלו לעזור לי גם בפירסום הפורום בקבוצות זה יעזור.

טליה1233

New member
מסכימה אתך...

אבל הודעות לא עובדות... רק קשרים. להכיר את האנשים, הדמויות ואז להזמין אותם. אין כמו קשרי חברה להפחת רוח חיים
(אני כבר לא שם, את יודעת
)

DragonChan

New member
הרוב אוהבים את הפורמים בשפת php

יהייה קשה להביא לפה אנשים. גם אני המצלתי לכמה לבוא אבל הם לא מעוניינים.

Lolah Bellah

New member

Thanks babe :) that was soooo sweet of you!! I appreciate it and will be happy to help who ever with what ever I can :) Not in Israel yet...but will be very soon :) Miss seeing you around....when are you coming back? P.s: Thanks Shnitzel for showing me this add...you're the best :) Lolah Bellah (In Canada for now ;) )

טליה1233

New member
Lolah!!!! ../images/Emo24.gif

How great to see you here
))))) How are you sweetoe?
How come you're not here already?
It is a wonderful surprise to see you here
)))
Well, I miss you very much (I'm looking at your last pics from time to time ... how great you are
)) שניצל, תודה רבה רבה על הקישור
))) Lolah, when you'll be in Israel, just get in touch with me
))) (if you want to, of course)
)) Lots of hugs
Sky
)))) p.s. i'm keeping in touch with some friends from Sl
))) Oh, and pls send my regards to Ket and Moonlight
))) thanks!
)))

טליה1233

New member
אנשים! ../images/Emo13.gif

היא פשוט גדולה! בחום ממליצה להענות להצעתה ולפנות אליה ב-SL
נסו ותרוויחו

אושRתי

New member
חחח כן.../images/Emo3.gif

ולגבי אישור בקומונה של SL אני לא נותנת שם אישורים כי הקומונה נסגרה מזמן, וכל המטרה שיכנסו לכאן ולא לשם.. חוץ מזה אין שם משהוא מעניין.

Lolah Bellah

New member
../images/Emo23.gifHey Sweetie ../images/Emo24.gif

Everything is great, I am doing well, Because of paper work my "aliyah" got delayed... i am sooo happy to know that you're doing well , I truly miss having you around. It would be great to get in touch with you once I arrive to Israel (in a few weeks). I wish you'd come back to SL as soon as possible, so much has changed and things we've thought about were created and now seem to be making the news all over the world, such as a jewish museum and synagogues....a place where all the Jewish people around the world meet. Kat is doing great, she got a new house and sends you her love... Shnitzel and I got a house as well and I am in the process of furnishing it....who knew low prims could be so hard to find hehehe Love+hugs !!! Keep in touch Lolah .

בפסח

אני יכול לתרגם-להכין כמה מדריכים שנראה איך זה הולך... הבעיה היא שאני חדש אז אני יכול להסתמך בעיקר רק על מדריכי אינטרנט או דברים שאני למדתי...

למעלה