שלום חברים, אני חדש בפורום! (+שאלות)

The Sandman

New member
../images/Emo203.gif שלום חברים, אני חדש בפורום! (+שאלות)

אהלן, אני חדש בפורום, (ואת האמת גם בפוקר) משחק תחת השם Revolution.RNT אולי נפגש יום אחד במשחק
כמה שאלות שאני ישמח אם תאירו את עיניי בהם: -מה המעמד החוקי של פוקר בארץ? האם משחקי בית/פאב חוקיים? -במידה והעניין חוקי - האם אתם יכולים להמליץ על פאבים שמארגנים משחקים באזור ראשון לציון/ תל אביב? -ושאלה אחרונה, מישהו מכם משתמש במחשבוני פוקר? ומה אתם חושבים על זה? תודה מראש! The Sandman

modz0r

New member
תשובות

היי, מבחינת מעמד חוקי.. אין. בהגדרה בישראל פוקר נחשב משחק מזל, ומכיוון שמשחקי מזל אסורים בישראל במידה והם לא מאורגנים על ידי המדינה, פוקר נחשב כמשחק אסור, למרות שאין הגדרה ספציפית לזה. במקומות כאלו ואחרים אנשים מארגנים טורנירים שבהם הם מחלקים מתנות במקום כסף, אבל גם זה כעיקרון לא חוקי (האיסור הוא לא על חלוקת כסף למנצחים, אלא עצם המשחק). משחקים ביתיים זה כבר משהו שנופל בין הכיסאות. כעיקרון לא, זה לא חוקי לשחק משחקים על כסף עם חברים.. אבל כולם עושים את זה, וזה הפך להיות חלק מהשגרה של רבים וטובים מבני ישראל. יש מקומות כאלו ואחרים שמארגנים טורנירים, לפעמים הם גם מפרסמים את עצמם פה. חשוב לזכור שזה לא בדיוק חוקי (ראה את הפסקה הראשונה שכתבתי), ולפעמים (ואף בדרך כלל) שווי הפרסים שהם מחלקים הוא מגוחך לעומת הסכום שהם דורשים עבור ההשתתפות. לא, לא יצא לי להשתמש במחשבוני פוקר, ואני לא רואה צורך מיוחד בזה. יש כל מיני חוקים לחישוב מהיר של אחוזי סיכוי לניצחון (חפש למשל את "חוק ה-2\4"), ואין צורך (לדעתי) להשתמש במחשבונים כאלו.. שלא נדבר על זה שבמשחקי לייב אין לך אפשרות פיזית לעשות זאת. מקווה שעזרתי.

modz0r

New member
אה, והכי חשוב

אין לראות את מה שכתבתי כהמלצה או ייעוץ כלשהו אלא כדעה בלבד. אני לא מכיר את החוק המדוייק, וכך אני מבין אותו.

shaywh

New member
למי שחדש בפוקר כדאי בהחלט להשתמש במחשבונים

לעשות כל מיני ניסויים מעניינים כמו פלאש דרואו עם קלפים נמוכים או גבוהים מול טופ פייר או מול סטרייט ולגלות כל מיני דברים מעניינים בסגנון הזה שאינטואיטיביים לגמרי בשביל מי שמנוסה יותר

galpok

New member

הי אנחנו חברה מתחום ההיי טק ומשחקים בנס ציונה בחמישי בערב,משחקים באוירה רגועה. אם אתה מעוניין להצטרף צור קשר

למעלה