לא לא... התכוונתי- למה אתם מתרבים?
ז"א, אני מתרבה כי אני נהנה מהסקס. יהיו לי ילדים כתוצאה מסקס שאני נהנה ממנו. אילולא הייתי נהנה מהסקס, לא הייתי רוצה שיהיה זכר לכך- ילדי. או במילים אחרות- פרט לטבע (שגם לי לרצות) - איזה עוד סיבה נשארה לי להתרבות? כאילו- עליכם הטבע קצת פסח כשהוא הכניס ליצורים (הכוונה במילה "ייצור" אינה דה הומניזציה, אלא הכללתנו- בני האדם בשלל בריאות הטבע) שחיים בתוכו את הדחף הזה לגרום להמשכיות- לכם פשוט אין ת'דחף הזה. חוצמזה, אתם לא מתפקדים כמו כל אדם אחר בעולם- לכם ולי יש דברים שונים שמובילים אותנו. ז"א, כך אני יענה גם לאחד שיגיד שהוא לא רוצה כסף. החברה שלנו מושתת על מספר יסודות ביולוגים- אנחנו חייבים לנשום, לאכול, לתקשר, לישון ועוד. יסוד ההתרבות כבר אינו ייסוד כי חלק לא מקיימים אותו. בכל מקרה- הילד שלכם לא יצא דו, הומו, או סטרייט. הילד שלכם יווצר מחוסר רצון לעשותו. מאיפה הוא יקבל את נשמתו? החברה האנושית קצת לא רציונלית ביחסה לסקס בכלל (יחסית לבע"ח), אבל מי אנחנו שנשפוט את הטבע (או האל) שברא אותנו ככאלה? אני מאמין שאתם הלא נורמלים שביננו- ז"א שונים מהרוב, מהנורמה. גם אני שונה מהנורמה, כמו כולנו למעשה. אבל קיום הנורמה היא מאפשרת לעולם שלנו להתפתח. מקווה להסברים והבהרות.