שרשור סקרנים

../images/Emo203.gifשרשור סקרנים

נחזיר עטרה ליושנה, ואת שרשור הסקרנים לפורום. שרשור הסקרנים נועד לשאלות של אנשים מיניים על א-מיניות. רציתי להסביר עוד על הסיבה שהעליתי אותו: השאלות האחרונות שעלו בפורום היו כבר כאלו שחוזרות על עצמן, ובחלקן מכעיסות, גם אלו שענינו עליהן בלי להעיר כלום. אני מאמינה שלא היתה כאן כוונה רעה, אז בואו נשכח מהכעס, ונשאל ונענה מסודר גם פה. השרשורים הקודמים לא יחוברו לכאן, כי יצא לנו שרשור ענק, אבל אפשר לשאול כאן שאלות חדשות. חובה לקרוא את השאלות הנפוצות של הפורום לפני שכותבים פה שאלה, כי השאלות נוטות לחזור על עצמן, ואנחנו כבר קצת מרגישים כמו תוכי. תוכי שלא נמשך מינית לתוכים אחרים. ברטנדר, ג'יקל ואחרים, אם יש לכם שאלות שעוד לא נענו, אתם מוזמנים לשאול אותן כאן.

Tristitia

New member
אני חדשה

קראתי קצת, אני לא בטוחה כמה אני א-מינית ,כן,לא אני מנסה לברר עם עצמי השאלה היא אם אפשר להצטרף אליכם ואיך? אתם נחמדים

Limbonic Art

New member
בקלות אפשר להצטרף../images/Emo6.gif

פשוט להשתתף ולכתוב כאן
ברוכה הבאה אני מניחה

e i t a n 1 2 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הנחמדות היא רק משום שאנחנו אמנם א-מיניים,אבל משתדלים גם לא לפסול מי שהם גם א-נחמדים
....וזה בגלל שרובינו לא א-ליברליים
.....למעט מיקרים קשים בהם משתרבבים לשירשורים כל מיני א-תבוניים (מאותגרים שיכלית כמו שנהוג לאמר,המציגים לנו שאלות כמו : "אתם גם מיזנטרופים בין השאר ?").

gabriel1349

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

את מוזמנת להשאר, לשתף. וגם אם תגלי שאת לא כזאת לא קרה אסון, אנחנו לא כועסים רק מה, גם אם את מתלבטת- שרשור סקרנים לא בדיוק בשבילך

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

וכמו שציינו - שרשור סקרנים זה בעיקר עבור מיניים סקרנים. כדי שנבדיל בין השאלות שלהם לדברים של הפורום עצמו. תרגישי חופשי לחתוב ושתף אותנו בהתלבטויות שלך.

Tristitia

New member
תודה

ואני מתנצלת לא ידעתי איך פותחים הודעה חדשה , לא שמתי לב לכתום בצד של הוספת הודעה. אז שרשרתי למקום לא קשור.

Genie2

New member
../images/Emo39.gif|שלום לכולם -מקווה שתוכלו לענות על שאלתי

אינני א-מינית אך יש לי שאלה אישית לגבי הנושא.. הכרתי בחור לפני כמעט שנה ונהיינו ידידים מאוד טובים ומאוד כיף לנו ביחד. לאחרונה התחלתי לפתח רגשות כלפי הבחור ומטבעי כבחורה מינית אני מוצאת את עצמי נמשכת אליו. העניין הוא שלפי התנהגותו אני חושבת שהוא לא מתעניין במין (הוא לא מדבר על מין, לא מפלרטט וכו'), כלומר א-מיני. למרות זאת אני לא בטוחה בכך כי מעולם לא דיברתי איתו על הנושא (מהסיבה שאיני רוצה לפגוע בפרטיותו) וגם איני מכירה אנשים א-מיניים כך שאני לא יודעת הרבה על הנושא (קראתי את כל שאלות הסקרנים כאן בפורום ולמדתי הרבה, אך זה עדיין לא מספיק בשביל לדעת אם הידיד שלי הוא א-מיני..). הסיבה שאני מעדיפה לדעת אם הוא א-מיני היא שאני מעוניינת בקשר רומנטי עם הבחור אך יחד עם זאת אינני רוצה לנסות להתחיל איתו כרגע כי אני מניחה שאם הוא אכן א-מיני זה לא ימצא חן בעיניו ואני לא רוצה להעיק עליו.. האם יש איזושהי דרך לדעת אם הוא א-מיני מבלי לשאול אותו בצורה ישירה...? המון תודה

למעלה