שרשור שבועי

• פותח הנושא Mg14
  • פורסם בתאריך

Mg14

New member
../images/Emo203.gifשרשור שבועי../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: קליפ השבוע: התרגשות השבוע: תמונת השבוע: שבוע נעים וצום קל

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד: Radiohead- Black Star קליפ השבוע: MCR- Wellcome to the black prade התרגשות השבוע: לא יודעת OO תמונת השבוע: אין :]

GD ROCKS

New member
לה קוקארצה ....... D:

=/ הפורום לגמרי מת. שיר השבוע של דה יוזד: poetic שיר השבוע לא של דה יוזד: הכי חרוש בעולם אבל לאכפת לי! brand new- The Quite Things........... קליפ השבוע: מזה קליפ?! O: התרגשות השבוע: נחסוך את זה ממכם [: תמונת השבוע: [: נחשו. אני בתגובה מהירה. שבוע נעים וצום קל גם לך.

Mg14

New member
../images/Emo19.gifמה עושים כדי להחיות את הפורום?

שיר השבוע של דה יוזד: the taste of ink שיר השבוע לא של דה יוזד: love like winter - afi קליפ השבוע: welcome to the black parade - MCR התרגשות השבוע: נה תמונת השבוע: לא.

nesta girl

New member
ממ

שיר השבוע של דה יוזד: alone this holiday שיר השבוע לא של דה יוזד:Atreyu - Right Side Of The Bed קליפ השבוע: נואפ התרגשות השבוע:ליודעת תמונת השבוע:אין

whatascene

New member
../images/Emo76.gif

שיר השבוע של דה יוזד: בלו אנד ילו שיר השבוע לא של דה יוזד: the frames - fake קליפ השבוע: ממ.. לא היה ממש התרגשות השבוע: סיימתי קורס!! אעעה תמונת השבוע: *מתעצלת* כרגיל

מורני666

New member
../images/Emo26.gif>>> ../images/Emo60.gif <<<../images/Emo36.gif

~הא~ עונה : שיר השבוע של דה יוזד: יוו יש לי הרבה השבוע... ^_^ blue and yellow the taste of ink yesterday feelings שיר השבוע לא של דה יוזד: גם פה יש לי הרבה
יו מה יש לי? חח קשה לי להחליט X_X AFI - endlessly she said from first to last - and we all have a hell placebo - pure morning taking back sunday - make damn sure קליפ השבוע: כל כך MCR - Welcome to the black parade התרגשות השבוע: מכתב שכתבתי לMCR יגיע אליהם ב-9.10 טפו טפו טפו
YAY תמונת השבוע: טיול שנתי - תפסתי 2 חברות שלי באמצע מכות XD [בצחוק אל תדאגו...
]
שבוע נעים וצום קל

למעלה