שרשור שבועי

• פותח הנושא Mg14
  • פורסם בתאריך

Mg14

New member
../images/Emo203.gifשרשור שבועי../images/Emo203.gif

שיר השבוע של the used?
שיר השבוע לא של the used?
קליפ השבוע?
אלבום השבוע?
אמן/ להקת השבוע?
פדיחת/צחוק השבוע?
עצבון/ביאוס השבוע?
תמונת השבוע? ולסיכום, שיהיה לכולנו שבוע טוב!

Mg14

New member
../images/Emo19.gifנממ, גם להגיב ראשונה וגם לעצמי

שיר השבוע של the used? box of sharp objects
שיר השבוע לא של the used? welcome to the black parade - my chemical romance
קליפ השבוע? evanescence - call me when you're sober
אלבום השבוע? the used - the used
אמן/ להקת השבוע? my chemical romance
פדיחת/צחוק השבוע? ניסיונות נואשים מצידי ומצד 2 חברות שלי לכתוב ברכה מצחיקה:\ זה יצא עצוב!
עצבון/ביאוס השבוע? חוזרים לבית ספר:/
תמונת השבוע?

NUMB2

New member
ממממ

שיר השבוע של the used? All That I've Got שיר השבוע לא של the used? Marilyn Manson - Tainted Love קליפ השבוע? Muse - B H&R - Starlight אלבום השבוע? מדז של פלסיבו אמן/ להקת השבוע? Silverchair :D פדיחת/צחוק השבוע? עצבון/ביאוס השבוע? חוזרים לבצפר :S תמונת השבוע?

may90

New member
למה את ערה? :O

שיר השבוע של the used? listening שיר השבוע לא של the used? OK go-here it goes again GUN-word up outkast-roses קליפ השבוע? OK go-here it goes again אלבום השבוע? a crow left of the murder-incubus אמן/ להקת השבוע? incubus outkast radiohead arctic monkeys פדיחת/צחוק השבוע? none עצבון/ביאוס השבוע? school תמונת השבוע? it's me in heaven :))))

Mg14

New member
../images/Emo19.gif הממ לא יודעת היום היה מקרה

חד פעמי בחופש הזה שקמתי ממש מוקדם.

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של the used? Maybe memories שיר השבוע לא של the used? Muse- Dead Star Radiohead- Lucky קליפ השבוע? אין אלבום השבוע? Muse- Origin of Symmetry אמן/ להקת השבוע? מיוז פדיחת/צחוק השבוע? אין עצבון/ביאוס השבוע? מחר ביצפר
תמונת השבוע? איןליכח

המ

שיר השבוע של the used? וואו שמעתי המון השבוע...say days ago, maybe memories, I caught fire, sometimes I just go for it, pieces mended ובעיקרון את כל השירים מהדיסק הראשון
שיר השבוע לא של the used? וול miss murder - AFI hands down - dashboard confessional (שיר מדהים
) ועוד הרבה של three doors down קליפ השבוע? לא ממש קליפ...אבל ההופעה של דה יוזד במייבי ממוריז
אלבום השבוע? the used - the used
אמן/ להקת השבוע? אוונסנס ודה יוזד XD פדיחת/צחוק השבוע? לא זכור לי
עצבון/ביאוס השבוע? לא אומר שהחזרה לבצפר, כי אני דווקא די מצפה לזה ^^ אבל עיצבון השבוע זה ריב עם חברה... תמונת השבוע? אין לי כוח נו

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד? Buried Myself Alive שיר השבוע לא של דה יוזד? City And Colour- Save Your Scissors Armor For Sleep - The Truth About Heaven קליפ השבוע? נרמ. לאדעת... אלבום השבוע? Lostprophets - The Fake Sound Of Progress אמן/ להקת השבוע? Dallas Green. פדיחת/צחוק השבוע? כפה. XD עצבון/ביאוס השבוע? בצפר?.. תמונת השבוע? גלד אני וקלר..

בנטליקע

New member
VAVOOM

שיר השבוע של דה יוזד? blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד? rufio- white lights קליפ השבוע? --- אלבום השבוע? ------ אמן/ להקת השבוע? רופיו פדיחת/צחוק השבוע? חחח ישנים בכיכר רבין וכל האנשים מסתכלים עצבון/ביאוס השבוע? בצפר -_- תמונת השבוע? תכלס.

nesta girl

New member
שלייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של say days ago ?the used שיר השבוע לא של cat and mouse - rja ?the used system of a down - lonely day קליפ השבוע? אין זמן לטיוי אלבום השבוע? אין אמן/ להקת השבוע? system of a down פדיחת/צחוק השבוע? נקסט עצבון/ביאוס השבוע? עבודה תמונת השבוע? איליי

למעלה