תגובות ומטרות הפורום

זה ממכר

New member
../images/Emo203.gif תגובות ומטרות הפורום

רציתי לעלות לדיון 2 נושאים אחד זה התגובות האם אתם קוראים סמויים?! לא מגיבים?! אם כך מדוע אתם מגיבים על כך רשומה שאלייה אתם מנויים?! נושא התגובות בנענע פשוט פורח כל בלוג יש לו מעל מאה תגובות לרשומה (מגזים) ופה דיי קשה למצוא תגובות (חוץ מהבלוג של חרגולית) מה הקטע של להיות סמוי? והדבר השני פיספסתי מה הוא מטרת הפורום האם לעלות דיונים לדעת מה אחרים חושבים בנושא או להכיר 'חברתי' פורום 912 נחשב לפורום החברתי של הבלוגים טי וי שבוא גולשי הבלוג (TV) מדברים בחופשיות על הכל ופורום 952 נחשב לפורום הטכני לבעיות הבלוגים האם אפשר להשוואת את פורום 912 לפורום 807 בלוגים בתפוז אנשים ואת פורום 952 לפורום הזה שזה החברתי או שפה זה רק לדיונים

להלן תגובתי הרשמית

לא מכיר את הבלוג טיוי כך שאתייחס רק לתגובות בבלוגים אני מגיב רק כשיש לי מה להגיד, שהפוסט מצא חן בעיני או נגע לליבי, לא מגיב סתם בכדי שידעו שהייתי והגבתי, מתנגד בתוקף לבלוגים שאוספים תגובות, לגבי בלוגים שאני מנוי עליהם, אין הדבר מחייב שאגיב על כל פוסט, מה שכן בבלוגים האלו אני קורא כל פוסט ומגיב במידה וחש צורך בכך

כיסוף

New member
../images/Emo132.gif

אני גם סמויה, בקמצוץ של בלוגים בשאר אני כן מגיבה אבל אצלי בשני הבלוגים יש הרבה סמויים.זה ברור לי למה.
יש כמה שהולכים אחרי העדר ולא רוצים להגיד אני קורא סמוי אצלה, ונחמד להם לקרוא אבל אם יגיבו יתפסו על ***** שוטטות בבלוג. איך אני יודעת? החושים שלי מספיק חדים. בעיקרון אצל אחרים, נראה לי שהרוב הולך להגיב גם בגלל שיש לו מה להגיב אם הבלוג מכיל יותר מחמישים תגובות אז יש כאלה שרוצים להיות אחד מהטוקביסטים וזה כאילו יוצא להיחשב IN אחוקי של אותו בלוגיסט. ככה נראה לי. המטרה של הפורום הזה להעלות נושאי דיון על מה התחולל מאז שקיימת מערכת הבלוגים ואיך כל אחד רואה את הבלוגים לפי נושאי הדיון שפה. פורום חברתי? בשביל היי ביי מה נשמע, וכל הצ'אט-פורום בשרשורים שיוצאים מידי פעם פה מי צריך את הפורום הזה? אני מעדיפה את הפורום הזה נטו נושאי דיון ולא בלה בלה בלה של בליל שיחות שמפריעות לנושאי הדיון.

זה ממכר

New member
כן היי ביי

להכיר את שאר הבלוגרים להעביר החווית וכד' שימי לב שיש כמה חבר'ה שכן מכירים ולא היו מתנגדים להיי וביי

כיסוף

New member
שאלת שאלה?

קבלת תשובה. להכיר את שאר הבלוגרים יש אופציה לצ'אט למעלה ואם הם מכירים אני מאמינה שיש להם דרכים לצ'וטט ולא לכער את הפורום הזה. בקיצור זה לא פורום חברתי, כמו שבפורום בלוגים תמיכה טכנית אין את השיחות האלה למה שיהיו את זה כאן? סתם למלא את הפורום הזה בשטויות?

הפורום אכן אינו פורום חברתי

ולא יהיה ככזה (כפורום חברתי) גם בעתיד. הכיוון של הפורום ברור כמעט לכולנו עוד יום לפני הקמתו. אני לא פוסל פורום חברתי בעתיד (הקשור אל פורום זה), אך גם לא אומר שיהיה כזה. כל היי-ביי האלו ייעודים בשרשורי OFF בלבד.

רוב הזמן אני לא מגיבה

אלא אם כן היא באמת מאוד מצאה חן בעיני או נגעה לליבי. בנוגע לפורום הזה, לי לפחות מאוד נחמד שהוא מעלה שאלות לדיון על כל העניין של בלוגים, ואני חושבת שהוא פחות ימשוך אותי אם הוא יהפוך לפורום חברתי. יש תחושה חזקה של קליקות בבלוגיה כאן, ואני מתארת לעצמי שבמידה שווה גם בכל מקום אחר. זה מתבטא גם בפרוייקטים, והמון בסערת הטוקבקים, ואותי הצדדים האלו פחות מעניינים, כי הם קצת מסיטים את העניין מהדבר שלשמו בעצם התקבצנו, שזו הכתיבה. כלומר, בלוג שלא משנה מה יהיה כתוב בו ושימשוך עשרות תגובות הוא מהסוג שפחות מדבר אלי, בניגוד לרשומות שכשאני קוראת את אותן הן ממש עושות לי משהו באותו רגע.

בדרך כלל, קורא סמוי

אני מגיב רק כשיש לי מה להגיד - כל עוד אין לי מה להגיד, אני אקרא את הרשומה ואעבור הלאה. בתור אחד שעובד גם עם ישראבלוג, אני יכול לציין כי בבלוג שלי שם המון תגובות היו חסרות תוכן, כלומר סתם תגובות שמצד מסויים נראו כהזמנה לא ישירה לבלוג של אותו מגיב, או אולי "סתם להגיב". ומצד שני, יש גם תגובות טובות כמו בכל מקום אחר.

ולגבי מטרת הפורום,

מתוך "הודעת המנהל", "פורום בלוגים עוסק בכל הקשור והנוגע לבלוגים בישראל ובעולם בכלל - התפתחות הבלוגספירה, שינויים כלשהם שחלו בבלוגרים (כותבי היומנים) בזמן כתיבת יומן ברשת, על ההרגשה, על ההתמודדת מול בעיות בכתיבת יומן רשת, על גבולות הבלוגים והתפתחותם והתאוצה שהם צוברים בעולם והרשת הישראלית בפרט."

פגעסוס

Well-known member
אם אני אגיב על כל רשומה שאני קורא

יצטרכו לשלם לי יותר מדי שעות נוספות
. וברצינות, אני מעדיף להגיב רק אם אני מרגיש שיש לי מה להוסיף לנושא שעלה בבלוג או בתגובות לבלוג.

דם דם

New member
קורא סמוי

טוב אמממ בהתחלה הייתי קורא סמוי אצל כול הבלוגים שאני נמצא בהם היום אבל אחר כך ראיתי שהם לא נושכים את התחלתי להגיב
אני אומנם עדיין קורא סמוי במעט בלוגים ויקח זמן עד לרגע החשיפה שלי בהם שאני יציג את עצמי,אבל חלק מהבלוגרים יודעים שאני קורא אצלהם. אני מגיב לכול רשומה בבלוג שבו אני מנוי...כי נראה לי שבנאדם שעבד הרבה על רשומה וטח ככה מגיע לו איזה פידבק גם אם לא תמיד יש מה לומר מספיק גם לעשות איזה :) נחמד

reedgreenwhait

New member
אני קוראת סמויה...

בעיקר בבלוגים שאני קוראת דרך קבע. לא יכולה להצביע על סיבה לכך. בישראבלוג שלי דווקא אין פריחת תגובות...

xslf

New member
בעיקר קוראת סמוייה

אם כי מגיבה מידי פעם. אני מגיבה כשיש לי מה להגיד. ולא תמיד יש לי מה להגיד על כל רשומה. יותר מזה- די מבאס לראות פוסט עם הרבה תגובות, ובמקום למצוא שם דיון בתגובות, למצוא הרבה שכתבו "היי, פוסט נחמד". זה פשוט משעמם.

כמו שאמר אורי

אי אפשר להגיב לכל רשומה שקוראים, לא נצא מזה, אז מגיבים לקבועים ולפעמים ברשומות שבאמת דורשות את זה. לגבי מטרות הפורום כבר ענו לך :)

למעלה