תחקרו את החוקרת - נעמיהיפה

veredmp

New member
../images/Emo203.gif תחקרו את החוקרת - נעמיהיפה ../images/Emo203.gif

נעמה, עורכת הדין הרשמית של הפורום, מחכה לשאלות שלכם

veredmp

New member
השאלות שלי

1. תזכירי לי שוב באיזה תחום של עריכת דין את מתעסקת (אני רק זוכרת שזה לא פלילי
)י 2. האם תקראי לילד "מירי" ואם כן, באיזה גיל הוא יוכל לתבוע אותך על כך?

תשובות...../images/Emo13.gif

1. עוסקת בתחום משפטי שנקרא אזרחי- מסחרי ,חוזים, נזיקין, מקרקעין, תביעות כספיות ועוד...). בתחום הפלילי - רק בתביעות תעבורה מדיי פעם. 2. יש לי בן בבטן כך שהשם "מירי" ירד מהפרק... מה גם שלפי הבעיטות (טפו טפו טפו
) הילד לא חנון, כך שאני מראש לא מתכוונת להרגיז אותו...

Crurifragium

New member
אבל רק בשביל להרגיע את סקרנותה של ורד

אני לא עורך דין, אבל הניתוח הנ"ל נראה לי סביר. אלא עם נעמה רוצה כן להתייחס לשאלה, ולתקן?
לפני שהוא מגיע לגיל 18 הוא כנראה לא יוכל לתבוע אותה ישירות, כי הוא יצטרך את האופטרופסים החוקיים שלו בשביל זה, והיא האפוטרופסית. סביר שהיא לא תתמוך בתביעה נגד עצמה. אמנם קיימת האופציה (אני מניח שגם בארץ? אני מכיר מקרים רק בארה"ב) שלו לתבוע "גירושין" ממנה, ואז בתור עצמאי (או עם אפוטרופוס חלופי שביהמ"ש ימנה) לתבוע אותה על השם, אבל זה נראה over-reaction משמעותי, אז זה מאוד לא סביר. אחרי גיל 18 הוא יוכל לתבוע, אבל מצד שני אחרי גיל 18 הוא גם יכול לשנות את השם, אז לא כל כך יהיה לו בסיס לתביעה, כך שגם כאן מאוד לא סביר. או בקיצור, היא יכולה לקרוא לילד "מירי" בלי דאגות. או לפחות בלי דאגות לגבי זה שהוא יתבע אותה על השם. דאגות אחרות, ורבות, דווקא כן, וחבל על הילד.

Crurifragium

New member
שאלות

מי הנעמה הלא יפה שלא רצית שיבלבלו ביניכן?
מה סוגי היין, או היקבים, החביבים עליך? סופרים אהובים? ספרים אהובים? "סיינפלד" או "חברים"? מה את יותר מחפשת בטיולים? נופים וטבע, אתרים ומוזיאונים, ערים וארכיטקטורה, אנשים ותרבות מקומיים, הסטוריה, אומנות, משהו אחר? כשב"שיק או שוק" שמים תמונה של מירי עם "שוק", זו לא הוצאת דיבה? יש לה קייס לתבוע?

עונה...../images/Emo9.gif

1. מי הנעמה הלא יפה שלא רצית שיבלבלו ביניכן? לא מכירה אחת כזאת, פשוט זה הניק שהיה פנוי...
2. מה סוגי היין, או היקבים, החביבים עליך? לא אוהבת יין, אפילו בירה לא שותה...
3. סופרים אהובים? ספרים אהובים? כל כך הרבה, אוהבת ספרים מאוד אבל לאחרונה קוראת רק בחופשים וביום כיפור...
4. "סיינפלד" או "חברים"? ברור שסיינפלד...
5. מה את יותר מחפשת בטיולים? נופים וטבע, אתרים ומוזיאונים, ערים וארכיטקטורה, אנשים ותרבות מקומיים, הסטוריה, אומנות, משהו אחר? אוהבת מאוד טבע וטיולים. פחות בכיוון של מוזיאונים, האוויר הצח והירוק עושה לי טוב וזאת גם הסיבה שבחרתי לגור בטבעון.
6. כשב"שיק או שוק" שמים תמונה של מירי עם "שוק", זו לא הוצאת דיבה? יש לה קייס לתבוע? אם היא תרצה, אייצג אותה נאמנה, אבל בינינו... למי אכפת מה הם אומרים???

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב? פאסט פוד אהוב? ממתק אהוב? טעם גלידה אהוב? בילוי אהוב? סרט שראית לאחרונה ואת ממליצה אומנים שאת אוהבת? שיר הכי אהוב של מירי שיר הכי אהוב לא של מירי? מהו המעשה הכי מטורף שעשית?

תשובות...

1. מאכל אהוב? אבטיח, גלידה, בייגלה קטן עם הרבה מלח... יש הרבה דברים טובים פה בארץ...
2. פאסט פוד אהוב? לא משהו מיוחד, לפעמים אוכלת צ'יפס...(יש מקדונלד'ס ליד העבודה). 3. ממתק אהוב? ללא ספק- סוכריות גומי (עוד לא התבגרתי, אני יודעת...)
4. טעם גלידה אהוב? תות
5. בילוי אהוב? הופעות מוזיקה בדר"כ, עכשיו מפאת הנסיבות... שינה והרבה...
6. סרט שראית לאחרונה ואת ממליצה לא זכור משהו ספציפי. רואה סרטי מתח ואקשן (פחות מחוברת לקומדיות רומנטיות...). 7. אומנים שאת אוהבת? מירי כמובן, רמי קליינשטיין (נוסעת להופעה שלו בשבוע הבא
), עידן רייכל ועוד. 8. שיר הכי אהוב של מירי כרגע "מצב רוח", שאיתו אני קופצת באוטו עם הקטנצ'יק (במקום לשים לו מוצרט ובאך...
) 9. שיר הכי אהוב לא של מירי? יש כמה שפחות מתחברת אליהם, תודות למשל. 10. מהו המעשה הכי מטורף שעשית? עשיתי אחד כזה והשתיקה יפה לו...

יקירתי...../images/Emo13.gif

מה השיר הראשון של מירי שהשמעת לבייבי? גם בשוטף הזכרון שלי הוא לא משהו להתגאות בו, ועכשיו... ממש לא זוכרת, אבל אני שומעת והוא שומע איתי (לא שמה לו אוזניות וכאלה). אם אני שומעת בווליום חזק ומתלהבת בעצמי, אחר כך הוא רוקד שעות...

למעלה