20.06.09 - אליסה מביעה תמיכה באיראן

always be me mc

New member
../images/Emo203.gif20.06.09 - אליסה מביעה תמיכה באיראן

ולא אל תבהלו היא לא אוהבת את אחמיניג'אד
היא וכריס גורהם (השחקן שמשחק איתה בסרט My Girlfriend's Boyfriend ושגם מופיע באירוע) הגיעו אמש לסולט לייק סיטי והביעו תמיכה במחאה המתנהלת נגד אחמיניג'אד ושקוראת לשינוי באיראן. כמו כן אם תכנסו לטוויטר של אליסה תגלו שהוא ירוק ותומך במיוחד

always be me mc

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

כל התמונות הן כאמור מהטוויטר של אליסה.

always be me mc

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

כי גם לכלבים יש קול

always be me mc

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

מסכן הוא נראה קצת כאילו היא גררה אותו לכנס

CharmedRulez

New member
ממש פספסתי את התמונות.

היא ממש יפה פה! כאילו - ממש. אני חייב להגיד שני דברים: 1. היא ממש משפיעה על כריס! הוא הצטרף לטוויטר בגללה, הוא שינה את האייקון שלו לירוק בגללה, הוא ממש מדבר על אירן כל הזמן בגללה. הם נהיו חברים ממש טובים. זה סוג של מגניב. 2. היא לא מפסיקה לדבר על אירן! על כמה שדמוקרטיה זה חשוב, כמה שהיא תומכת ביציאה מהדיכוי, כתבות, בלוגים, קישורים, תמונות והפגנות הם הדבר היחידי שממלא בימינו את העמוד שלה בטוויטר. יפה לראות שיש לה כלכך הרבה מודעות חברתית, מצד שני, תקראו לי שטחי אבל זה מתחיל להתיש אותי. מה אתם אומרים?

always be me mc

New member
אהההה *יגאל שילון קופץ* פיספסת!

אבל טוב נו קורה
ו: 1) ואי לא ידעתי על הקטע של הטוויטר.. מגניב
ובהחלט רואים שהוא מושפע ממנה ושהם חברים כאלה
2) כיוון שאני לא נכנסת ממש לטוויטר אז אני עוד לא הותשתי מכל התמיכה הזאת שלה(להפך זה קצת מרגש אותי
) אבל אני בטוחה שאם היא תחרוש על זה ותלבש ירוק לכל אירוע אז כבר אני פחות אוהב את זה.

always be me mc

New member
ולסיום: תמונה חדשה של אליסה וכריס מהסט../images/Emo202.gif

מהסט של הסרט כמובן

CharmedRulez

New member
תמונה חמודה!

אני מעדיף את אליסה חלקת שיער, אבל זה חביב גם
נראה שיש ביניהם כימיה טובה!

sparx

New member
../images/Emo28.gifחתול|וואו היא קודחת על איראן בטוויטר

התחרפנתי כבר חח..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהו.. אני בטוחה בזה.

אבל היא רק מוסיפה.. חח וואי איזה צחוקים העליתי את אחת התמונות ששמתם פה והשארתי אותה פתוחה ואז הבאתי לאחת האמריקאיות את המחשב שלי והיא חשבה לרגע שאני זו אליסה, כאילו היא התבלבלה לשניה וזו מזה מחמאה :] ואותה אחת רצתה לקחת אותי למשחק בייסבול שתכלס רק בגלל הקדיחות של אליסה על בייסבול ממש רציתי ללכת אליו אבל לא הלכנו בסוף חח

always be me mc

New member
חח

מחמאה, מחמאה אבל כנראה שהיא צריכה משקפיים חח
ומזל שלא הלכת למשחק הבייסבול.. למרות כל הקדיחות של אליסה אין שום דבר בעולם שמעניין במשחק הזה

Natali Milano

New member
גליה בגלל הכותרת שלך כמעט ונמנעתי לראות

את התמונות ואז שקראתי תתוכן כבר הבנתי חח תמונות נחמדות

always be me mc

New member
זה רק מראה שאם לא בודקים

לפעמים מפספסים
ונראה לך הייתי מפרסמת משהו רע עליה ועוד עם אייקון של תלתן?

spelling

New member
ממ אחלה תמונות רק ש...

הייתי שמח לו(אל תהרגוני) אם גם ב
היא היתה תומכת קצת אפילו דרך משפטון בטוויטר או איפשהו.. אבל אני אוהב את אליסה בכל מקרה! נראית מעולה! תודה על התמונות..

always be me mc

New member
היא לא שמה, היא מפגינה באמריקה

ככל הזכור לי היא לא הייתה באיראן היא הייתה בעירק. אבל כן אנחנו באמת קצת מקופחים

למעלה