CLTCL - פרקים עשרים-ושמונה, ותשע

../images/Emo203.gifCLTCL - פרקים עשרים-ושמונה, ותשע../images/Emo203.gif

אוה, איזה כיף להיות בבית.................. [חוצמזה שצריך לנקות לשבת. ><] אני מודה מקרב ה
לסיונ, יקירתי ואחותי הקטנה [XD], שטרחה ופרסמה את הפרקים הקודמים. כןכן, מגיע לך
. ^^ חוקיםחוקים. מה היינו עושים בלעדיהם?
שם: דקמשל"א. ז'אנר: רומאנס, פלאף, RPF. שיפ: טאלי / דאגי, אביה / חגי (בלי ת'!), ענבר / דני. דירוג: אומ. נחשו.
הצהרה: לאאאאא... הבנים לא שייכים לי. כמה חבל. ;; הערה: וואו. אין לי כל כך מה לכתוב. הומ. בואו נראה:
טוב, ענבר היא הבטא שלי [
], וסיונ המפרסמת המשנית [
].
עכשיו, יום שישי הבא יוצא ראש השנה - לא יהיו פרקים. תאלצו לחכות בסבלנות ליום שלישי שאחריו [לא, לא יתפרסמו 4 במכה, רק 2. מצטערת]. בתיאבון! ^^

../images/Emo203.gifפרק 28. יאי. ../images/Emo3.gif

מאירועי הפרקים הקודמים...: טאלי נמצאה בתחנת משטרה בהנדן, והכל בא על מקומו בשלום. לאביה חגגו מסיבת יום-הולדת 20, וסוף-כל-סוף, כולן מצאו שלווה... "עכשיו תביעי משאלה," ציוותה ענבר על אביה. אביה עצמה עיניה, התרכזה, וכשפקחה אותן בשנית נשפה על הנר. הוא כבה באחת, וכולנו מחאנו כפיים. אביה פרצה בצחוק כשראתה את הכיתוב הצבעוני. "של מי היה הרעיון לכתוב 'יומולדת שמח, פסיכית'?" היא שאלה, צוחקת. הרמתי יד. "מודה באשמה." היא צחקה שוב. "זה טוב. זה ממש טוב! אהבתי." "אני שמחה," חייכתי. "יומולדת שמח, ילדה." הירח האיר על כולנו באור בהיר, מחייך חיוך צ'שייר ערמומי. *** פרק עשרים-ושמונה [חמישי, Aug. 16th] "את יודעת," אמרה אביה למחרת, כשהתעוררתי ודידיתי לכיוון חדר האמבטיה, "תכננתי ללכת עם חגי היום. אנחנו נטייל בגני קיו--" "אווו! הגנים הבוטניים היפים ביותר בעולם!" הודעתי לה בהתלהבות. "הייתי מציעה לך לקחת נעליים נוחות. יש שם המון לראות. מדהים שם!" "אפשר לחשוב שביקרת שם," אביה צחקה, ולאחר מכן הביטה בי בהלם: "היית שם? כבר הספקת לבקר שם עם דאגי? מתי?" "לאאאא..." גיחכתי כשראיתי את פניה ההמומות. "אבל מה שכן עשיתי היה לעשות מחקר רציני על לונדון לפני שטסנו: וויקיפדיה, וואלה, אינטרנט במלוא הדרו. הרי לא הייתי משאירה הכול ליד הגורל. מספיק הוא קבע שמקפליי יהיו בחדר לידינו..." היא טפחה על כתפי והתרוממה. "הלכתי להתארגן. את נשארת פה היום?" "אלא אם כן דאגי והחבר'ה יגיעו להסיע את ענבר ואותי לבריסטול," עניתי לה. היא חייכה ונעלמה מאחורי דלת חדר האמבטיה, לוקחת איתה מכנסי דגמ"ח וחולצה קצרה. צווחה קצרה שנשמעה מכיוונה גרמה לי לקרוא לעברה, "הכול בסדר?" ראשה הגיח מהדלת. "בערך," היא אמרה. שערותיה נשמטו על עיניה והיא הסיטה אותן בחוסר סבלנות. "הפלאפון צלצל והבהיל אותי לרגע." "זה קורה הרבה בזמן האחרון!" קראה ענבר מכיוון המטבחון וצחקה. אביה רק נפנפה בידה לביטול. "מה שתגידי," אמרה בגיחוך קל. היא יצאה מהאמבטיה והתקדמה ליציאה מהחדר, משוחחת עם חגי בטלפון הנייד שלה. לפני שסגרה את הדלת היא נופפה לנו לשלום. נופפנו לה בחזרה והדלת נסגרה אחריה. לא עבר זמן רב ונקישה קלה נשמעה. ענבר נגשה ופתחה את הדלת, חושפת זוג ראשים – האחד בהיר, השני כהה. "היי," צחק הראש הבהיר. "מה נשמע?" חייך גם הראש הכהה. "באנו לקחת אתכן. אנחנו נוסעים לבריסטול עוד מעט. רוצות לבוא?" "כמובן," צחקה ענבר ושתלה נשיקה מהירה על לחיו של דני. היא הסתובבה לעברי. "את באה, נכון?" "בטח," אמרתי. "אני לא אפספס את זה בעד שום הון שבעולם, בייחוד שאתם עושים שם שטויות... אם רק תחכו כמה דקות, אנחנו נתארגן." "עוד חמש-עשרה דקות בלובי?" שאל-קבע דני. הנהנתי בראשי והדלת נסגרה אחריהם. "בנים," אמרתי, מגלגלת עיניים. הבטתי בענבר בשעשוע, ושתינו פרצנו בצחוק. "אוקי," אמרה אביה לנייד שלה. "בסדר. אז אני אפגוש אותך בגולדרס גרין, ליד בית-הכנסת ברחוב בוויס-מארקס? בסדר. משם ניסע. אוקי. ביי." היא נכנסה למיני קופר והתניעה, מעבירה להילוך ראשון ומיד לשני לפני שהשתלבה בכביש. היא נסעה בזהירות, מדי פעם שואלת להנחיות או עוצרת בצד הדרך על מנת לבדוק במפה שענבר קיפלה והניחה בתא הכפפות. כשהגיעה לגולדרס גרין חגי כבר המתין לה. פיו נמתח בחיוך מעריך כשראה את המכונית. "לא הזדמן לי לומר לך," הוא אמר, מחליק פנימה ונושק ללחייה, "אבל הרכב.." "כן," אמרה אביה בחיוך, "אני יודעת. שכרנו אותו. בינתיים אנחנו עושות בו שימוש לא רע לגמרי. מנצלות כל ליש"ט של דמי ההשכרה." היא פנתה לצאת מגולדרס גרין וחגי הביט בה, מחויך. "מה?" היא שאלה לבסוף. "כלום," הוא התחמק והסיט קווצת שיער תועה אל מאחורי אוזנה. "פשוט כיף לראות אותך שוב. מחייכת.." אביה צחקה והסירה לרגע את ידיה מההגה, מכה בכתפו בשעשוע. "בסדר.. מה שתגיד. אולי עכשיו רק תכוון אותי לגני קיו?" חגי לקח את המפה ופתח אותה. "הממ.." הוא מלמל. "אוקי. את צריכה לקחת פה שמאלה--" בזמן שהזוג המאושר עשה דרכו לכיוון הגנים הבוטניים של הממלכה המאוחדת, דני דאגי, טום הארי, ענבר ואני נסענו לבריסטול. ענבר ישבה ליד דני והשעינה ראשה על כתפו. הוא החווה מעל ראשה בידיו, שקוע בדו שיח נלהב איתה ועם טום. הארי ודאגי התווכחו ביניהם על קצב השיר שעמדו לנגן באולם, ואני ישבתי והרגשתי משהו שלא הייתי צריכה להרגיש - די מיותרת. הבטתי דרך החלון, רואה את האזורים הכפריים של לונדון חולפים על פנינו. השמש זרחה, שולחת קרניים קרות שחדרו דרך החלון וסנוורו את עיניי. הצלתי עליהן ונאנחתי קלות. הייתי משועממת. לפתע ראיתי מספר דפים ועט שבור שעמדו על הדאשבורד שליד הנהג, כמו מחכים רק לי. "היי, ענבר," קראתי בלחישה. היא הרימה ראשה מכתפו של דני ושלחה בי מבט תוהה. "יש שם דפים ועט. תביאי לי אותם, בבקשה," ביקשתי. היא התרוממה ממקומה ורכנה קדימה, מושיטה ידה ומתמתחת על מנת להגיע לדפים. היא חילצה אותם באנחה והגישה לי אותם, שאלה בעיניה. "למה זה?" שאלה לבסוף. הייתי באמצע לכתוב. הרכב היטלטל ואני פלטתי קללה חרישית. "הא?" הרמתי את ראשי ושפשפתי את רקותיי. "אני מעבירה חוויות.." "אז כשאת מסיימת, אני רוצה לקרוא," היא אמרה. אין בעיה. אבל קודם שאני אסיים -- לעזאזל!" פלטתי עוד גידוף כשהרכב קיפץ על עוד מהמורה. "בסדר." כתבתי עד שהגענו לבריסטול. כשירדנו מהאוטובוס טפחתי על כתפו של דאגי. הוא סובב את ראשו לכיווני ונשק לי קלות. "מה?" "אני... טוב, בהופעה שלכם מחר בערב, אל תעשו משהו מיוחד." "למה את מתכוונת?" הוא העיף בי מבט מהיר כשנטל את גיטרת הבאס האדומה שלו מתא המטען. "לא להקדיש שירים. נו, אתה יודע, דברים כאלה." "אה." "דאגי!" אמרתי בחוסר סבלנות כשראיתי את פניו החתומות, "אתה יודע, ברודר? אם הוא יגלה, הוא יעלה אותי על המטוס הראשון הביתה, ולא משנה שנשאר עוד שבוע... אוי, אלוהים," פלטתי. ענבר, שבדיוק עברה לידי, הגיטרה האקוסטית של טום בידיה, נעצה בי מבט מסוקרן. "מה?" "חוזרים הביתה שבוע הבא," אמרתי לה בשקט, המומה מקצב מהירות הזמן העובר. "אל תדאגי, תלתל. אם נרצה, גם יום יכול להימשך נצח," היא אמרה בחוכמה והמשיכה ללכת, מותירה אותי מביטה אחריה בהלם שהפך לצחוק חנוק. 'היא צודקת,' חשבתי, כשעשיתי דרכי לכיוון האולם הענק. 'גם שעה יכולה להימשך נצח...'

kelly7i

New member
הם לא עשו מסיבת פיג'מות?

איך זה שהם קמו ככה בבוקר ודני ודאגי דפקו להם על הדלת? הם היו אמורים להיות באותו החדר!

../images/Emo54.gif../images/Emo122.gif

ידעתי שהייתי צריכה לעבור על זה עוד פעם. אוקי, נעשה עסק: אני אספר לך מה היה צריך לקרות, ואת לא תגלי לאף אחד שהתבלבלתי. אוקי? אממ... הבנות חזרו לחדר והלכו לישון לעוד שעתיים, בערך, ואז קמו. זהו.
איך זה שאת מוצאת תמיד את כל הטעויות?!
אבל את עדיין מותק.

kelly7i

New member
חח אני תמיד מואת טעויות?XD

נו אני נכנסת חזק לעלילה
וכמו שאמרתי, אני אוהבת לקרוא פה ואעע אני לא יודעת למה לחכות, בכל זאת את הולכת לעשות לנו עוד שניה סוף, סוף זה עצובבב!!

../images/Emo203.gif29. OO איכשהו יוצא שתמיד אני

+מפרסמת את הפרקים הקצרים... XDD פרק עשרים-ותשע [שישבת, ראשון-שני, Aug. 17-20] הימים הבאים חלפו ללא התרחשויות מרעישות. נהניתי לבלות את זמני על הגג עם דאגי בין הופעה לראיון רדיו. אביה וחגי – שכבר הפכו לרשמיים – מיצו את זמנם בטיולים ברחבי לונדון העתיקה והחדשה כאחת. וענבר? ענבר התנשקה בפעם הראשונה עם דני על גשר המילניום בשקיעה, כמו שתמיד חלמה שיקרה, ואיתו העבירה את רוב זמנה. מדי פעם, כשברודר היה מגיע לביקורות פתע – קרי, לבקר אותי – ענבר הייתה מזעיקה אותי מהגג והיינו מוצאות תירוצים לשהותי מחוץ לחדר. טום, דני והארי יותר משמחו לספק לדאגי אליבי – גם אם מזויף לעיתים קרובות, כך ששנינו יכולנו לבלות יחד. [שלישי, Aug. 21st] "מחר." זו הייתה אביה. היא שכבה במיטתה, זרועותיה שלובות תחת עורפה והיא בוהה בתקרה. "עוד יום וחצי אנחנו.. טסות מפה. חוזרות לארץ." "למה אמרת את זה?" שאלתי בטרוניה, אוספת את שערותיי לצמה מבולגנת. "אני מנסה להתכחש לעובדה הזו. אני... עוזבת את דאגי עוד יום וחצי. אימא'לה." צמרמורת עברה בי. "לא. לא רוצה אפילו לחשוב על זה." "גם אם לא תחשבי על זה, את תטוסי מחר," ציינה אביה בהיגיון. "ודאגי נשאר פה." "זה שחגי חוזר איתך ארצה לא אומר שאת צריכה לזרות לי מלח על הפצעים," אמרתי בכעס והתרתי את הצמה, אוספת את השיער לפקעת רפויה. "למה את לא מזכירה את ענבר ודני בכל העסק?" "הממ?" ענבר הקיצה מהרהוריה. "אמרת משהו?" "כן," אמרתי, "טסים מחר בצהריים לארץ." "או, יופי. למה הזכרת לי?" ענבר החמיצה פנים. "רואה?" הבטתי באביה. "לא חשוב, "אמרתי לענבר. "תשכחי מזה." "אני אנסה." היא השתתקה לרגע ואחר אמרה, "נכון ההופעה אתמול הייתה פשוט..." ענבר חיפשה את המילים ו-וויתרה לבסוף. "כן. גם אני לא יכולה לתאר את זה," הסכמתי, מגחכת. "זו ההופעה האחרונה שהיינו – ושנהיה – בה הקיץ." "חבל..." אמרה ענבר. היא פתחה את פיה לומר עוד משהו כשהנייד שלה צלצל. "סלחו לי," היא החליקה את הכיסוי ולחצה על מספר כפתורים. חיוך רחב עלה על פניה. "מה?" שאלתי בסקרנות. "זה דני," היא התחמקה. "איך שבא לך," השתתקתי כשהנייד שלי רטט. התקבלה הודעה חדשה. "הא?" מלמלתי, ופתחתי את ההודעה. <היי... מה דעתך לקפוץ לחדר שלנו היום בערב? עכשיו אנחנו בסיבוב חתימות, ויש אחרי זה ראיון בcd:uk- אבל אחר כך יהיה ממש נחמד. בערך בשמונה, זה יהיה מצוין. אוהב אותך.> חייכתי לעצמי. "מה?" שאלה ענבר. הפעם היה תורי להתחמק. "דאגי," אמרתי בקצרה. הסלולרי של אביה השמיע קולו. ענבר ואני העפנו לעברה מבטים תוהים כשקראה את ההודעה שלה. "זה כבר מתחיל להיות מוזר," אמרתי לענבר. "כן," היא הסכימה. "שלשתינו מקבלות סמסים באותו הזמן? חשוד. מה היה כתוב בשלך?" שאלה אותי. סיפרתי לה. ארשת מוזרה ניסכה על פניה. "מה?" שאלתי בסקרנות. "זה מה שדני שלח לי." "אביה," אמרתי לברונטית שישבה מולנו, חיוך מטופש על פניה. "נכון חגי סימס לך?" אביה הרימה ראשה בהפתעה גלויה. "ונכון שהוא רוצה להיפגש איתך הערב בחדר של הבנים?" המשכתי, מעודדת. היא התנערה והסיטה קווצת שיער ממצחה, מביטה בי בפליאה. "כן! איך...?" "כי דני ודאגי שלחו בדיוק אותו הדבר," הסבירה ענבר. "אה." אביה שתקה לרגע. "שיהיה..." דפיקה מהירה נשמעה על הדלת, ולאחר מכן קרא קול מוכר, "בנות? אתן יכולות לפתוח?" "אוי, יופי," מלמלתי, כעס ישן מטפס בי. "מייקל." אביה פתחה את הדלת, חיוך מאולץ על פניה. "היי, מייקל." "היי," הוא חייך לעברה. "היי, טאלי, ענבר," בירך אותנו. "היי," אמרתי, שיניי חשוקות. ענבר הדהדה אחריי בקול חלוש. "בגלל שהיום זה היום האחרון שלכן כאן," הוא אמר בהתלהבות מעושה, מתעלם מהקור ששידרנו, "חשבתי לעצמי לקחת אתכן ליום כיף אחרון. שיט על התמזה ומסעדה טובה." "הו." ענבר שתקה לרגע. "אבל.. אנחנו רוצות לחזור עד שבע וחצי, אפשר?" "למה?" שאל מייקל בחשדנות. "הלהקה במסע חתימות על הדיסקים שלהם, הם לא יחזרו עד שבע. אלא אם כן אתן רוצות ללכת למסע החתימות..." הוא העיף בי מבט קודר. חייכתי במתיקות מעושה וענבר הסבירה בחיוך רחב ומזויף: "הו, זה לא זה.. מחר בצהריים אנחנו טסות, ואנחנו לא רוצות לחזור מאוחר מדי.. ולקום מאוחר מדי.." חשדנותו של מייקל נהדפה לאחור. "אה. זה בסדר," אמר בנדיבות. "אין שום בעיה. אז תתארגנו מהר," הוא הוסיף, "יש לנו רק שבע שעות ליהנות ביחד!" והוא יצא מהחדר. החלפנו מבטים מהירים ואני עשיתי תנועת הקאה בידי. אביה גיחכה, ושלשתינו הלכנו להתארגן.

kelly7i

New member
את מפרסמת פרקים קצרים,

אז תוסיפי לזה עוד פרק! שנשאר מרוצים

../images/Emo203.gifתגובות.אני חיה עליהן.מחמאות עוזרות! ../images/Emo3.gif

"היה נורא נחמד," אמרתי למייקל. 'עם דגש על ה'נורא', חשבתי. "תודה." השעה כבר הייתה רבע לשמונה, ואני העפתי מבטים תכופים והולכים בשעון היד שלי. ענבר ואביה, לידי, חייכו במאולץ ודיברו עם מייקל על הטיסה המתקרבת, ההתרגשות וההנאה. "תודה," הודתה לו אביה כשיצאנו מהמכונית. "עשרה לשמונה!" סיננתי מבין שיניי, ופסעתי לכיוון המעליות, מנופפת למייקל לשלום ומייחלת שייעלם. הוא נופף לנו בחזרה והכניס את ראשו למכונית, מסמן לנהג לנסוע. פלטתי נשיפת הקלה וחיכיתי שהבנות יצטרפו אלינו. "סוף כל סוף!" אמרתי בחוסר סבלנות. "תירגעי," אמרה ענבר, מתמתחת, כשחיכינו למעלית שתעלה מהחניונים. "אז נאחר. ביג-דיל! איחור אלגנטי זה טוב, את יודעת." נשמתי עמוק. "אוקי.." נשפתי. "לא נורא." נשמתי שוב ואז התפרצתי: "הוא פשוט כל כך... מעצבן אותי!" "את לא היחידה," אביה נכנסה למעלית ואנחנו בעקבותיה. "הו, יופי," מלמלתי בזעף כשכמעט ונלכדתי בין הדלתות, מונעת מהן להיסגר. "לא שוב!" נכנסתי במהירות פנימה, בזמן שאביה לחצה על כפתור פתיחת הדלת, ונשענתי על קיר המעלית, נאנחת. "באמת היה נחמד," אמרתי לבסוף, כשהמעלית עצרה בקומה שלנו. "אני חייבת להודות." קיפצתי לכיוון החדר והחלקתי את הכרטיס המגנטי בחריץ הדק. "אין כמו הבי- החדר," תיקנתי עצמי. "אני מתקלחת ראשונה." "חשבתי שאמרת שאנחנו נאחר," עקצה אותי אביה. "שיהיה. לא יכולה. אני מרגישה מלוכלכת. כל האבק שהיה עליי..." "אבק? בתמזה? טאלי, זה נהר!" "נו, אני חייבת למצוא תירוץ כדי להתקלח?" הייתי כבר בתוך האמבטיה ופתחתי את ברז המים החמים. "אל תדאגו, אני אעשה את זה מהר." חצי שעה מאוחר יותר היינו נקיות, מסודרות ולבושות. אביה, כרגיל, העדיפה מראה אלגנטי בעוד אני בחרתי בזרוק וענבר בספורט-אלגנט. "שנייה," אמרה ענבר בזריזות ומקמה את המצלמה על השולחן. "תגידו צ'יז!" חייכנו למצלמה שרטטה לרגע והבזיקה, מנציחה את שלשתינו בפעם האחרונה בחדר. מצמצתי בעיניי, מנסה לסלק את בוהק הפלאש. ענבר נגשה למצלמה וחייכה בשביעות רצון. "מקסים," היא אמרה, מושיטה לנו כדי שנראה בעצמנו. הנחתי את המצלמה על המיטה ונפניתי לכיוון הדלת. "באות?" יצאנו מחדר ופנינו שמאלה, עוברות בדיוק לדלת הבאה ומקישות עליה. "מי שם?" נשמעה קריאה מעומעמת. "תנחש!" אמרה ענבר, שכן היה זה דני שקרא. נשמעו לחישות מעורפלות ורשרושים לא מובנים. עמדנו מחוץ לדלת, מסוקרנות, ממתינות בחוסר סבלנות שהדלת תיפתח ונוכל להיכנס. הדלת נפתחה בחריקה, לאיטה, חושפת חדר חשוך וריק למראה. "אוקי." אביה נכנסה בהיסוס פנימה. "הלו?" היא קראה. "שמענו אתכם מקודם! צאו החוצה!" היא סימנה לנו להיכנס ושתינו התגנבנו פנימה, מצחקקות בשקט. "דאגי!" קראתי בלחישה בדיוק כשענבר לחשה, "דני!" הדלת נסגרה מאחורינו בטריקה ושלשתינו קפצנו, מבוהלות. לרגע איבדתי את שיווי המשקל וצנחתי אחורנית. התכווצתי למכה שהייתי בטוחה שאקבל בכתפיי וגבי כשזוג ידיים הפתיע אותי, קולטות אותי לתוכן. "זהירות," שמעתי קול ספק-נערי ספק-מבוגר לוחש מאחוריי. "סליחה," אמרתי, מסיטה קווצת שיער מפני שאיימו להיקרע בצחוק. "היי, דאגי," נשקתי לשפתיו. האור נדלק ונשימתנו נעתקה: החדר כוסה במרבד כריות ופופים, נרות קטנים ניצבים ביניהם. דני עבר ביניהם עם מצית, מדליק כל אחד ואחד מהם. "תכבה את האור," הוא הורה למישהו מאחורינו. הסתובבנו כדי לראות את הארי, בחיוך רחב, לוחץ על המתג, ושוב נעטפנו בעלטה. הפעם, אורות הנרות הבליחו באפילה, מרצדים בעליזות. "בואו," אמר טום, וג'יואנה נגלתה לצידו, מנופפת לנו בשמחה. "שבו," הוא החווה על הרצפה. חגי הגיח משום מקום ונטל את זרועה של אביה, מוביל אותה לכרית קרובה. הוא התיישב והיא התפרקדה בחיקו, מחייכת. "מאיפה כל זה?" שאלה בסקרנות. "תתפלאי לדעת מה מלון יספק ללהקה מצליחה," אמר הארי בצחוק קל. איזי, שעמדה לידו, חייכה בהסכמה. דאגי הרים אותי ואני צווחתי בעונג. "נו, באמת, תוריד אותי! אני יכולה ללכת!" חבטתי בו בשעשוע. הוא התעלם והתיישב על פוף קרוב, מושיב אותי בחיקו. דני התקרב לענבר ונשק לשפתיה. היא כרכה זרועותיה סביב לעורפו, נותנת לו להרים אותה. הוא הושיב אותה ליד טום וג'יואנה, עדיין מנשק אותה. "מה הולך פה?" שאלתי את דאגי כשניתקתי ממנו. "אתן עוזבות מחר," השיב לי יקירי במבט רציני. "רצינו שתהיה לכן מזכרת." כרכתי סביבו את זרועותיי ונשקתי לו. "מצוין," מלמלתי כנגד שפתיו. "בדיוק מה שהייתי צריכה..." ***************************** אוקי. יש הערה חשובה שכתבתי בהודעת הפתיחה, וגם עוד משהו: אני ממש אשמח לקבל יותר תגובות. [כןכן, זה צומיסטי, אבל זה כל כך כיף!
] אז תודה מראש,
ו... תיהנו. ועוד 5 פרקים ומסתיים הפיק. וואו.
לא חשבתי שזה יקרה אי-פעם.
אני תוהה אם לכתוב עונה שניה [למרות שכעיקרון, כל הקצוות נסגרים בסוף OO].

The Psycho Girl

New member
wow !

amazing
עכשיו בחזרה לשפת הקודש אמרתי לך את זה כבר הרבה פעמים הפיק שלך מדהים ! והכתיבה שלך מעולה לדעתי אין צורך בעונה שנייה זה כמו סרט המשך נדיר שזה יותר טוב מהחלק הראשון

../images/Emo54.gifחחח

אני יודעת! זו סתם הייתה יציאה של רגע, בעקבות כל העונות שניות שרצות כאן. לא תכננתי עונה שניה אף פעם - הוא מסתיים באפילוג מדהים [לדעתי, כמובן.
] שאי-אפשר ואין צורך לעשות לו המשך. תודה!

butbut

New member
וואו אני מרותקת לסיפור הזה:]

תודה שהנעמת לי את זמני:] ואממ..אני עדיין שונאת את מייקל,ואוהבת אותך..אז הכול בסדר^^

../images/Emo54.gif../images/Emo23.gif

גמני אוהבתותך. ^^ ושונאת את מייקל. ><
[מה לעשות, חייב להיות נבל בסיפור, לא? XD והוא יצא כל כך.. מרושע.
] עלודבר.

Lex 1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה עוד אני יכולה להגיד? 2 הפרקים היו מעולים, כ"כ אהבתי את הסוף של כל אחד מהם
שוקר! 5 פרקים??
זה עוד שבועיים!
יהיה מוזר בלי ה-20 דק' קריאה האלו בימי שלישי ושישי [בדר"כ..
]
אניווי, לגבי עונה שנייה מממ... הייתי שמחה לקרוא כל מיני דברים חדשים שיכולים לעבור על הדמויות אבל מצד שני אני גם אוהבת שכל הצוות נסגרים ולא נשארים בסימני שאלה לאורך תקופה ארוכה נוספת. אבל אחרי הכל זה בסופו של דבר החלטה שלך, רק תדעי שאני לא אתנגד
לאב יו,
דברי איתי קצת אם יהיה לך זמן..

../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif

כןכן, רק חמש פרקים.
עצוב, נכון? גם לי יהיה מוזר להיכנס לפורום ולא לראות תלתנים ותגובות... ו... וואי, לא חשבתי שהרעיון ההזוי הזה של עונה שניה יעלה כל כך הרבה תגובות! לא, אני לא עושה עונה שניה. אין לי רעיון לעונה שניה, ואין לי כוח לכתוב עוד 34 פרקים ארוכים. OO לאביוטו, ואני אדבר איתך אם יהיה לי אינטרנט שפוי, מתישהו. >< [או שתמיד את יכולה לתת לי מספר טלפון ונדבר ככה. XD]

Lex 1

New member
לראות תלתנים ותגובות ><"

לא יודעת, זה הצחיק אותי
. אני מקווה שיהיה סיום סגור אך גם משמח ולא עצוב שכזה.. זה קצת מלחיץ אותי העניין הזה, כי אחרי הכל הם נאלצים להיפרד..
. מממ ולגבי מס'.. אם יש לך כסף מיותר זה יהיה טוב כי אין לי טוקמן ><" אז נוכל לשוחח אבל אני אאלץ לנצל אותך שאת תתקשרי XD טחחח אניווי, אני תכף אשלח בפרטי.

kelly7i

New member
בכללי זה עצוב שהם יהיו בארץ,

והזוגות של ענבר וטאלי בלונדון, וככה זהו, ביי? צריך לטוס אז לנסות לשכוח ככה מהכל כי זה בלתי אפשרי=\ אני מחכה לדעת מה יקרה עם זה באמת, כי בפיק אחר שקראתי זה נגמר במוות ככה שאני רוצה לדעת איך זה יכול להגמר פהXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!!111

כל יום שלישי ושישי בפורום אני מחפשת את התילתנים האלה D: עושה לי כלכך טוב לקרוא את הפיק שלך, הוא כתוב ממש טוב, והעלילה מעניינת וזורמת כזאתי כל הכבוד
איזה חמודים הם 33>

אאאוווווו איזהה יפהההההה

אבל איזה עצוב מה היא באמת עוזבת??? אני במקומה לא הייתי הולכת לשום מקום!!! XDD וואיי אני רוצה כבר לדעת מה יהיה בסוף... אני סקרנית.. (בבקשה שיהיה סוף טוב ... חחח) וווו... עבודה טובההה!!!

McFly rullz

New member
אתתת!

רצית תגובות.קבלי תגובות זב מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סורי שלא אמרתי בפרקים הקודמים...פשוט לא היה לי כוח לשלוח הודעהXDD אבל הכלל יפההההההההההה חולעל הפיק שלךךךךךךךךך

LironPoynter

New member
וואו!

ממש ממש יפה! אהבתי מאוד
הכתיבה שלך ממש זורמת, במיוחד בפרקים האחרונים, אני מעבירה את הדקות שלי מהר ויש לי חיוך מטופש על הפניםXD <כי ככה זה כשאת מדמיינת שאת שם..> אז שוב, אהבתי.<: אה, ובקשר לעונה שנייה - אם את אומרת שכל הקצוות נסגרים והכל, אני באמת חושבת שכדאי לוותר. לא בגלל שהפיק לא מעניין (או שאני רוצה לפרסם כבר את שליXD) אלא שאני פשוט נגד עונות שניות לפיקים. זה נמרח קצת לדעתי, ובאמת הפיק שלך הוא אחד שממצה את הכל בדרך ממש יפה.D: יצאתי אחת החנפניות. חחחחח><" ואממ הבנות של העונות השניות, אל תקחו את זה רציני אומשהו כי אני כבר המון זמן ככה.^^"

למעלה