CLTCL: פרקים עשרים ושש,שבע

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gifCLTCL: פרקים עשרים ושש,שבע ../images/Emo203.gif

כרגיל... הנה החוקיידה: שם: דקמשל"א ז'אנר: RPF פיק רומנטי,פלאפי שיפ: טאלי/דאגי, אביה/חגית,ענבר/דני דירוג: נמוך... כן מאוד נמוך.. אני לא כותבת R לילדות קטנות! [וזה חבל.. מסיונ] הצהרה: לצערי הרבה הבנים לא שלי.. כמה חבל...>< הערה: סיונ [
] מפרסמת את הפרקים במקומי וענבר היא הבטא שלי ורק שלי!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gifפרק עשרים ושש

מארועי הפרקים הקודמים: טאלי בטעות פולטת משפט לא נכון באוזני ענבר ההמומה, ענבר נפגעת עד עמקי נשמתה ויוצאת מהחדר בסערה וטאלי בורחת מהמלון. דני ודאגי רבים ואביה מגלה לפתע שטאלי נעלמה ליותר מידי זמן, דני וענבר משלימים וכולם הולכים לחפש את טאלי. "איפה היא?" דאגי שאל אותה בחרדה כשהתקרבה אליו. "אני לא יודעת, אבל חגי בא לעזור לחפש אותה," היא השיבה, מעיפה מבט חטוף בענבר ודני שעדיין עמדו חבוקים. "מי מוכן להודיע לזוג היונים שיוצאים לחפש את טאלי?" שאלה בתסכול. "אני," התנדב הארי בחיוך ממזרי וניגש לדני, חובט על ראשו בכף ידו. "קדימה," הוא הודיע. "מארגנים משלחת. התנדבת." "משלחת?" דני ניתק מענבר ואחז בידה בחוזקה. "התנדבתי? למה?" "לחפש את טאלי," אמרה אביה שהתקרבה כעת אל השניים. "את בסדר?" ווידאה עם ענבר בשקט. האחרונה הנהנה בראשה לחיוב והדקה אחיזתה בידו של דני. "אני כל כך מצטערת. אם יקרה לה משהו אני לא אסלח לעצמי," היא אמרה, קולה רועד. "גם אני," הודתה אביה, ולראשונה באותו יום ענבר ראתה שהיא נסדקת. "היא לא לקחה פלאפון, אני מתארת לעצמי שגם כסף אין עליה... והיא מסתובבת בעיר זרה כשהיא נסערת. מי יודע מה יקרה לה?" ענבר רק יכולה הייתה ללחוץ את ידה של אביה בעידוד ולשתוק בהזדהות. פרק עשרים-ושש הסתובבתי, אבודה, ברחבי לונדון. הגשם המשיך לטפטף מלמעלה, מהווה מעין הד לתחושותיי הפנימיות. עיניי צרבו ומחיתי אותן בכעס. כעסתי על דאגי, על ענבר, על דני, על מייקל. ובעיקר כעסתי על עצמי. נזכרתי בכאב שהספקתי לבלות עם דאגי בקושי שבוע לפני שקרה מה שקרה, וליבי נחמץ כשחשבתי שהוא לעולם לא ירצה שנחזור להיות יחד. יפחה שבורה נמלטה ממני, והתכווצתי כנגד קיר אחד הבניינים לידו עברתי, טומנת פניי בכפות ידיי. נשארתי בתנוחה הזאת לעוד רגע ואחר התנערתי, מעיפה קווצת שיער תועה שדבקה ללחיי. הגשם התחזק. מסביבי, אנשים פתחו מטריות, מביטים בדאגה בשמיים האפורים. התעלמתי מהטיפות שנספגו בבגדיי והפקרתי עצמי לגשם השוטף שמחה את הדמעות וצינן את כעסי. ספסל שעמד בבדידותו לכד את תשומת ליבי. 'כמוני,' הרהרתי בעגמומיות. התיישבתי עליו, מעלה את רגליי ומחבקת את ברכיי בעצב. שמעתי רחשים ומלמולים של האנשים שעברו על פניי והנידו בראשיהם ברחמים. "מסכנה," שמעתי אחד משיח לחברו. "עוד חסרת בית.." "ועוד בגיל כזה צעיר," נאנח השני, והשניים המשיכו ללכת. גיחכתי לעצמי במרירות. 'נהדר. עכשיו עשו ממני הומלסית.' הצמדתי את ראשי לברכיי והקשבתי, מהופנטת, לקול תקתוק שעון היד שלי. השניות הזדחלו לאיטן, מושכות אותי איתן בקצב האיטי והבטוח של הזמן הנע. כשהרמתי שנית את ראשי כבר החל להחשיך. 'צריך לחזור,' חשבתי, וייחלתי לחזרה בזמן. רציתי לחזור לאותה שעת צהריים אחרי השיחה עם ברודר. רציתי ללכת לדאגי ולכרוך סביבו את זרועותיי, ללחוש לו עד כמה אני אוהבת אותו וכמה ברודר מעצבן ומתנהג באכזריות כלפינו.. 'ואולי,' הרהרתי, 'הכול היה יכול להיות אחרת...' שרכתי דרכי במורד הרחוב, שקועה במחשבות. תהיתי מה יכול היה לקרות אם... טפיחת יד קלה על כתפי העירה אותי. הרמתי ראשי בבלבול ונבהלתי לראות גבר לבוש מדי-משטרה. "עלמתי," הוא אמר, ונרגעתי כששמעתי את קולו העמוק והמרגיע. "את מסתובבת באזור הזה כבר קרוב לשלוש שעות. קרה משהו?" 'שלוש שעות!' נדהמתי. הבטתי סביבי ולא הייתי מופתעת לגלות שהאזור לא מוכר לי. "אממ. כן. בערך," אמרתי. "את רוצה לספר לי משהו?" הוא גישש בעדינות והיטיב את כובעו. "אתה רוצה לקחת אותי לתחנת-משטרה ולהביא לי משהו חם לשתות?" השבתי בשאלה כמו יהודיה טובה וחייכתי. "אחרי כך אני אספר." הוא צחק. "כמובן." השוטר הוציא מכיסו מכשיר קשר וירה צרור משפטים. בקול גניחה וכחכוח השיב לו המכשיר. הוא החזיר אותו לכיסו והחווה לי בידו. "בואי." הלכתי אחריו. תחנת המשטרה הייתה די קרובה, ואחרי מספר דקות הגענו. "ובכן," אמר לי, כשהיינו בפנים. "מה שמך?" "טאלי," השבתי לו. "ואתה?" "צ'ארלס," הוא חייך. "מה מביא אותך אלינו, טאלי?" הוא הגיש לי כוס תה ועוגייה, והוציא נייר ועט. "סיפור ארוך." שלחתי קצה לשון לעבר התה, וכשמצאתי שהוא חם בדיוק במידה, לגמתי. "והקיצור שלו הוא שברחתי בגלל סיבה ממש מטופשת." "מאיפה ברחת?" הוא שאל, ועכשיו נראה רציני. "יש אנשים שמחפשים אחרייך?" "ברחתי.. אוקי, זה לא בדיוק 'ברחתי', אתה מבין," אמרתי, ונגסתי מהעוגייה. רק אז הבנתי כמה רעבה הייתי. "פשוט יצאתי מהולידיי-אין – בבלומבסברי," הוספתי, כשראיתי שהוא הרים גבה, "ואממ.. שוטטתי זו מילה טובה יותר. שוטטתי בלונדון, למרות שאני ממש לא מכירה אותה. ובנוגע לשאלה אם מחפשים אחריי, אז התשובה היא כן. אני משערת שכן. שתי החברות שלי, וכל מקפליי." עיניו נפערו ואני גיחכתי. "אני מבקש את סליחתך?" הוא אמר, מופתע. "מקפליי?" "נו, אמרתי לך שזה סיפור ארוך," גיחכתי. "אולי כדאי שתתקשר להרגיע אותם, ואז תיתן לי עוד עוגייה כזאת, ואני אספר לך?" הם התחלקו לזוגות – מקומי ותייר. טום צוות לאביה בזמן שענבר ודני היו ביחד, כמובן. זה השאיר את חגי והארי כאחרונים שנשארו ללא בני זוג מאחר ודאגי רצה – והעדיף - להיות לבדו. חברי הלהקה חבשו כובעים שהגיעו עד לעיניהם, וסיכמו ביניהם להישאר בראשים מורכנים; כמה שפחות מעריצים עכשיו, יותר טוב.

just orr

New member
צ'ארלס!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא כולם יבינו. אבל כדי להיות נחמדה, אני אסביר. צ'ארלס זה השם של הקקטוס שלי DD: וצ'רלי זה הכינוי שלי לאורטל. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gif המשך...

עוד שעתיים ניפגש.. פה," הצביע טום על המפה. "בסדר," הנהנו בראשם הצוותים, והתפזרו כל אחד למסלול שהותווה לו. "אם לא נמצא אותה... אם יקרה לה משהו..." ענבר מלמלה לדני בשקט כשהשניים סרקו את פארק גריניץ'. "אני יודע," הוא השיב, מהדק את אחיזתו בידה, כמו פוחד שגם היא תעלם. "גם אני." בינתיים, ליד הביג בן, אביה עמדה חסרת אונים וחרקה בשיניה. "אני משתגעת!" התפרצה לבסוף. "לאן היא יכולה הייתה ללכת?" טום משך בכתפיו בחוסר אונים זהה לשלה. "עברה כבר שעה וחצי," אמר לה, "צריך להתקדם לכיוון נקודת המפגש." הארי וחגי ערכו את חיפושם בשתיקה. הם הסתובבו בין האנשים בגני קנזינגטון, שואלים אותם אם ראו את הנערה שבתמונתה החזיקו. כל האנשים השיבו בשלילה. דאגי הסתובב, סהרורי, בכיכר טריפלגר, פוסע לאורך הרחובות הכהים של לונדון. ליבו זעק ועיניו עקצצו, והוא ניגב אותן בכוח ובזעם. מדי פעם העיף מבט בשעונו. הזמן מיהר ודאגי קיווה שהייתה אפשרות לעצור את מחוגיו. צליל סירנה מהדהדת עולה ויורדת גרם לו לזקוף את אוזניו וראשו. האינסטינקט הבסיסי שהיה טבוע בו התכווץ, אך הוא התנער ממנו במהירות ונפנה לנקודת המפגש. כשכל החבורה הייתה שם, הם הביטו זה בזה בייאוש ומשכו בכתפיהם. ידיהם היו ריקות; טאלי לא נמצאה. מאוכזבים וחסרי אונים שרכו חמשת הנערים ושתי הנערות את דרכם למלון. עיניהן של ענבר ואביה הזדגגו בדוק שקוף ועד מהרה הן החלו למשוך באפן. דני משך אליו את ענבר שנשברה ופרצה בבכי, בזמן שחגי אחז ביד את אביה שמחתה את הדמעות שזלגו בשקט על לחייה. "יהיה בסדר," הוא לחש לה. היא רק חייכה והדקה אחיזתה בידו, מודה לו על תמיכתו השקטה. כשהגיעו למלון השעה כבר הייתה מאוחרת. ירח דק וחיוור נתלה בשמיים, אדיש למתרחש. הכוכבים התכסו מאחורי הערפיח הלונדוני התמידי, וכל העיר אמרה קדרות ששיקפה במדויק את מצב הרוח של החבורה העליזה בדרך כלל. דני, ענבר, אביה, חגי, דאגי, טום והארי ישבו על הכורסאות במלון והביטו אלו באלו בשתיקה מדוכדכת. הם יכלו לקוות רק לנס. השעון צייר במחוגיו סיבוב מלא, ולאחריו עוד אחד. ראשה של ענבר נשמט מדי פעם על כתפו של דני; אביה התנמנמה בחיקו של חגי, אורם הכסוף של הפלורוסנטים שולח אצבעות ארוכות שהתוו את סימני הדמעות שנחרשו על לחייה. דאגי, טום והארי ישבו בשקט, הדאגה כוססת בהם. דאגי הביט בדלת במבט קהה, כאילו ציפה שהיא תיפתח וטאלי תעמוד בפתח. צלצול הפלאפון של הארי נשמע והוא מיהר לענות. "היי, איזי," אמר בשקט. "אנחנו עדיין.. כבר חזרנו למלון. את עם ג'יואנה? אתן יכולות לבוא. Thanks, girl." הוא הרים עיניים עייפות אל טום. "איזי וג'יואנה מגיעות. הן דואגות מאד." "שנתקשר למשטרה?" שאל טום. שאלה הזו הקפיצה את אביה וענבר. ענבר שפשפה עיניה בעייפות והנידה בראשה בשאלה. "אולי. כדאי כבר, אני חושבת." "אבל לא עברו עשרים וארבע שעות מאז שהיא נעלמה," ציינה אביה. "הם יגידו לנו לחכות ו---" צלצול טלפון צורמני ניסר את חלל האוויר. היא קפצה ממקומה בבהלה וגיששה בקדחתנות אחר הנייד שלה. "איפה הוא?!" מלמלה בחירוק שיניים. "נו...! הנה! הלו?" אמרה במהירות, אך הצלצול נדם והקו מת. "לעזאזל." היא אחזה בסלולרי ביד אחד והכתה בידה השנייה באגרוף קמוץ. "מי זה היה?" שאלה ענבר בחשש. "מספר חסום, לעזאזל," מלמלה אביה בכעס. הנערים הביטו בה, וענבר שיחקה באצבעותיה בדאגה. הצלצול שנשמע שנית הקפיץ את כולם, והפעם אביה ענתה במהירות. כולם היו דרוכים ועקבו אחרי תגובותיה בסקרנות. "הלו," ירתה לפומית. "מה? דבר יותר לאט, בבקשה," אמרה בחוסר סבלנות. "מה? או-- מתי? וכמה.. מה? אוי, אלוהים." ענבר הרימה אליה זוג עיניים מבוהלות. "אוי, אלוהים. בסדר. אני.. בדרך. תודה." היא נפנתה את החבורה, עיניה מחויכות והיא רגועה יותר מכפי שהייתה רגע קודם לכן. "נו?" ענבר דחקה בה, קולה מאופק למרות הבהלה שחשה. "מצאו אותה. איזה שוטר אחד התקשר ואמר שהיא בסדר, ואז שמעתי אותה צועקת מהצד השני משהו שנשמע כמו..." היא השתתקה וחיוך קל עלה על שפתיה. "כמו מה?" שאל דאגי. "כמו," אמרה אביה שוב, ברכות, והביטה בדאגי, "סליחה." גופו הארוך של דאגי שקע בכורסא עליה ישב והוא פלט נשיפת הקלה נרעדת. "וברודר יודע?" שאלה ענבר. היא שלחה מבט מתנצל אל דני שעיקל שפתיו בחיוך מבין, ואחר המשיכה, "הוא אחראי עלינו עכשיו, אחרי הכול." "לא, השוטר אמר שאנחנו היחידים שהיא אמרה להתקשר אליהם," השיבה אביה. היא פיתלה קווצת שיער סוררת על אצבעה והביטה בענבר. "למה, את חושבת שצריך להתקשר אליו?" ענבר משכה בכתפיה. "לוידעת." אביה קיבלה את תשובתה ונשענה לאחור, מניחה ראשה על חזהו של חגי ונושמת עמוק. "איפה היא?" שאל טום, מסוקרן. "בהנדן," אמרה אביה, נשמעת מבולבלת. "הנדן?!" הארי הזדקף. "איך, לעזאזל, היא הגיעה להנדן?" אביה משכה בכתפיה והביטה בענבר. "בואי, צריך ללכת לאסוף אותה." ענבר לחצה את ידו של דני והתרוממה. "צודקת." "אני אסיע אתכן," התנדב דני. "הארי, טום – איזי וג'יואנה צריכות להגיע, נכון? תתקשרו ותגידו שהכול בסדר ושנסענו להביא אותה." טום שפשף ראשו ושערותיו הסתמרו. אחר החליק עליהן בידו ונאנח בהקלה. "בסדר." הארי רק חייך בהסכמה, והשאר ירדו לחניונים ונכנסו למיני-קופר השכורה. כשהיו באמצע הדרך דני שאל בחדות: "ודאג? איפה הוא?" רק אז הם שמו לב שהוא לא נמצא איתם.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gif פרק עשרים ושבע

פרק עשרים-ושבע [רביעי, Aug. 15th] למרות שבדרך כלל לא אהב לנהוג בעצמו, הפעם זה היה שונה. הוא רצה להגיע מהר ככל האפשר לתחנת-המשטרה, להיות הראשון שעומד לידה, מחזיק את ידה. הוא ביקש מזיגי – הנהג הצמוד שלהם – את המפתחות לרכב ומיהר לנסוע. הוא נהג לאורך רחובות לונדון, פיו יבש וליבו הולם. ידיו היו יציבות על ההגה, אך מוחו סער והמה, מחשבות בלתי יציבות גועשות בו. הוא זכר את הנערה שהספיק לאהוב בתקופה כה קצרה; זכר את קולה, עיניה, שפתיה הרכות. הוא הגיע לתחנת המשטרה והחנה את הרכב מול התחנה, מתעלם מכל קנס אפשרי שיכול היה לקבל. הוא הדף את הדלת הקדמית ונכנס פנימה, עיניו מתרוצצות סביב בחיפוש אחר דמותה המוכרת של טאלי. הוא איתר אותה יושבת ליד הדלפק, כוס תה מהבילה בין כפות ידיה והיא משוחחת בערנות עם שוטר כסוף שיער. הוא נעצר והביט בה, קולט כל פרט קטן: איך הדפה קווצת שיער סוררת שנשמטה על צווארה, לחייה שזהרו בחיוניות, אצבעות דקות שהתעקלו מסביב לכוס זכוכית גבוהה. היא צחקה, מטילה את ראשה לאחור והוא התכווץ לרגע. באותו הרגע, היא הבחינה בו. דאגי ציין לעצמו בקהות את עיניה שנפערו לרווחה בהפתעה ואושר, ואז שדה הראייה שלו נחסם כשהיא קפצה עליו וחיבקה אותו. 'הוא כאן,' חשבתי, ובלעתי אותו בעיניי. לא יכולתי להתאפק; זינקתי מכיסאי וחיבקתי אותו בחוזקה, משמיעה קול קטן של אושר. "אתה כאן.." לחשתי, לא מאמינה. "אלוהים, אתה כאן.." ניתקתי ממנו לרגע, והעברתי אצבע מהוססת על פניו. שפתיו נעו תחת אצבעי והוא נשק לה קלות, מחייך. "אוי, אלוהים. אתה באמת כאן," אמרתי שוב. "אני כל כך מצטער," הוא אמר, מלטף את שערותיי. התיישבנו על ספסל נוקשה ואני התרפקתי עליו, קוברת פניי בחזהו. "חשבתי... פחדתי שאיבדתי אותך. כל כך דאגתי." חיככתי את אפי בצווארו. "היית צריך להאמין לי," נזפתי בו קלות. "אני יודע. הארי... שטף אותי בעניין." הוא התכווץ לרגע כשנזכר בחוויה הלא נעימה. "הוא אמר לי שהייתי צריך לפחות לתת לך להסביר. שאת לא כזאת." המהמתי וקברתי פניי בחולצתו, נושמת עמוק לפני שהרמתי עיניי, מביטה בו ברצינות. "אתה יודע שאסור לנו להיות ביחד יותר." "כן, מייקל אמר משהו בסגנון," אמר דאגי בשקט. "אוי, אני לא רוצה לדעת מה הוא אמר לך," השתנקתי קלות. "בואי רק נגיד שהוא קצת עיוות דברים לטובתו," אמר דאגי בחמיצות. הוא החליק את שערותיו הבהירות על מצחו ונאנח. "מה נעשה?" שאלתי בדאגה. "נמצא דרך," הוא אמר. "ועכשיו, את נותנת לי לנשק אותך, או לא?" צחקתי ורכנתי קדימה לנשק לו. כשאביה, ענבר, חגי ודני נכנסו, דאגי ואני ישבנו בנינוחות ודיברנו. צ'ארלס, השוטר האדיב, עמד לידינו ומילא טפסים משטרתיים. השעון התקדם לאיטו והראה על השעה ארבע לפנות בוקר. "טאלי!" קראה ענבר. הרמתי מבט וחיוך חיוור התפשט על שפתיי. "היי," אמרתי, והתרוממתי ממקום מושבי. הבטתי בה ובאביה, שותקת. הן הראו מהוססות, עד שלבסוף אמרתי: "מצטערת." מזווית העין ראיתי את דני וחגי מתיישבים ליד דאגי, שישב בהבעה זחוחה על פניו. "אני מתנצלת," אמרתי שוב. "ענבר," פניתי אליה, "לא הייתי צריכה לברוח. הייתי צריכה להישאר שם, לנסות להסביר. לא הייתי... את יודעת, שלא קרה שום דבר עם דני, נכון?" הסתכלתי עליה והיא חייכה, דמעות בעיניה, "אבל הייתי צריכה מישהו, ופחדתי לדבר איתו..." "זה בסדר," ענבר הרגיעה אותי ותפסה בידי. "אביה הסבירה לי, וגם דני. גם אני לא הייתי בסדר. לא הייתי צריכה להתרגז כמו שכעסתי. הייתי צריכה להאמין ל שלא קרה כלום, אבל מייקל.. נו," היא פלטה גיחוך מר, "הוא יודע לסכסך." "כן, ובכן," אמרתי, "לא צריך להתייחס אליו. אנחנו כבר נחשוב על משהו." דלת תחנת המשטרה נפתחה, וכולנו סובבנו ראשים. שני בחורים ושתי בחורות נכנסו פנימה, מביטים סביב בסקרנות. "טום?" אמרתי בפליאה. "הארי?" טום קראה אותי וחייך, חושף את גומת החן העמוקה שלו. "טאלי! טוב לראות שאת בריאה ושלמה." הרביעייה התקדמה לעברינו ונעצרה מולי. חיבקתי את טום ואת הארי, ונפניתי להביט בסקרנות בנערה השחרחורת שטום הביא איתו. "ג'יואנה, נכון? היי." "איך את מרגישה?" שאלה ג'יואנה בדאגה אימהית. "בסדר," השבתי. "נחמד לפגוש אותך סוף כל סוף, פנים אל מול פנים," הוספתי. "מה שראיתי עד עכשיו היו רק תמונות פפראצי..." "את יודעת, לכל מטבע יש שני צדדים," ציינה ג'יואנה. "ולכל דבר יש את הצדדים הפחות נעימים שלו. מזל שעלייך עוד לא עלו." "ואני מקווה שגם לא יעלו," מלמלתי בקדרות, נזכרת בברודר ובאיסור שלו. נפניתי להביט בנערה הבלונדית שעמדה ליד הארי. "איזי. הלו." הענקתי לה את אחד החיוכים היפים ביותר שלי והיא חייכה בחזרה, מגלה חיוך נעים ועיניים בורקות. "היי. טוב לראות שאת בסדר," היא אמרה, מעבירה קווצת שיער בהירה אל מאחורי אוזנה. צ'ארלס התקרב, דף נייר ועט בידו וחיוך מבויש נסוך על שפתיו. "שלום," הוא אמר, מעט נבוך. "אממ.. אם תוכלו, בבקשה, לחתום לי? הנכדה שלי, איימי, מעריצה שלכם. היא תשמח אם תחתמו לה.." הבנים החליפו מבטים משועשעים, ופיסת הנייר עברה מיד ליד, נחתמת בקלילות. כשצ'ארלס קיבל את הנייר, פניו העגולות זרחו. "תודה רבה!" אמר. "אני חושבת שכדאי לזוז," אמרה אביה. הבטתי בה בשתיקה ולחשתי, "אני צריכה לדבר איתך. לבד." היא הביטה בי בהשתוממות, ואני רק משכתי בכתפיי. אביה נאנחה וגלגלה עיניה בתיאטרליות. כשיצאנו אל מחוץ לתחנת המשטרה, השמש התחילה לשלוח זהרורי זהב והעיר החלה להתעורר משנת הלילה העמוקה שלה. מנורות כבו בזו אחר זו, מותירות מקום לשלטון היום. נכנסנו לשתי המכוניות ונסענו למלון.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gif עוד המשך...

"על מה רצית לדבר איתי?" שאלה אביה בסקרנות. ישבנו בחדר, והיא נשענה על המיטה שלה, עיניה נעוצות בי. חגי נסע לגולדרס-גרין והבטיח להתקשר בקרוב, וענבר יצאה לטייל עם דני – ליתר דיוק, לשמוע אותו ואת השאר מתאמנים על Baby's Coming Back; אני העדפתי להישאר בחדר, בעקבות החוויה המטלטלת במקצת שעברה עלי, ואביה נשארה איתי. "זוכרת שלפני.. אוו. וואו. המון זמן," התפשרתי לבסוף על הניסוח, "אמרתי לך שאני מחפשת.. מישהו." אביה הנהנה, מבט משועשע שפוך על פניה. "כשהסתובבתי לי בלונדון – האפרורית, יש לציין," גיחכתי, "כל המחשבות התערבלו לי בראש. שמעתי שוב ושוב את הקולות של כולכם מתבלבלים ומתערבים אלו באלו. אבל מעל הכול, אביה, מאי-שם במוחי הקודח, צץ המשפט שאמרת לי, אז, כשלמדנו. זוכרת?" "בערך," אביה התהרהרה. "אמרתי משהו כמו, 'אל תדאגי, מגיעה לך אהבה כזאת', או משהו כזה." הנדתי בראשי לחיוב. "כשישבתי על הספסל בהנדן, עברו לי בראש כל מיני מחשבות. שכמה שחשבתי שהוא בנאדם מוזר – דאגי," הבהרתי, ואביה הנהנה. "את יודעת. בנאדם מוזר, כי כל מי שחשוף לכל ה.. באזז הזה נהיה מטורלל בשלב מסוים. ואז חשבתי שלא אכפת לי. שאני.. אוהבת אותו בדיוק כמו שהוא, ורוצה להיות איתו כל עוד יתאפשר לי. כשאני איתו, באמת יש לי פרפרים בבטן ושמש בעיניים. בקיצור, יקירתי," סיכמתי את דבריי, "אני חושבת שמצאתי את ה-אחד בשבילי." "אין לך מושג כמה אני שמחה בשבילך," חייכה אביה. צחקתי. "אני חושבת שכן. בדיוק כמו שאני שמחה בשבילך ובשביל חגי." אביה עמדה להכות אותי בשעשוע כשדפיקה קלה נשמעה על דלת החדר. "מי שם?" קראתי בקול, ואת אביה שאלתי, "מה השעה?" "עשר ורבע," היא השיבה בבלבול. "לא הזמנתי שירות חדרים.." אך הקול שהשיב מעבר לדלת גרם ללב שלי לקפוא ולכעס שלי להתפרץ. "מייקל ברודר." "תפתחי לו," אמרתי לאביה. "אבל אם הוא רק ינסה לדבר איתי, אני אתעלם ממנו." אביה ניגשה ופתחה את הדלת, מחייכת מעט במאולץ. "היי. אני אחכה במטבח." היא נמלטה, והותירה אותי בודדה במערכה. "היי," הוא אמר בשקט. "מה שלומך?" שתקתי, בוהה בנוף הלונדוני הקודר שנשקף מולי. "אני מבין שאת כועסת," הוא המשיך, מתעלם מהשקט שלי. "רציתי לומר לך שאני מתנצל." סובבתי את ראשי ונעצתי בו מבט מקפיא. "וזה הכול?" שאלתי בטון קודר. "לא רצית לומר עוד משהו?" "אם את מצפה שאני אתיר לך להמשיך להתרועע עם הבחור," ניחש ברודר, "אז לא, התשובה שלילית. לא התכוונתי לעשות דבר כזה." "אתה לא מכיר אותו כמוני!" קראתי בזעם, וכל ההבטחות שהבטחתי לעצמי, עד כמה אני אתעלם ממנו ולא אתייחס אליו התעופפו דרך החלון הפתוח. "אתה לא יודע שהוא בן אדם טוב והגון ו...!" "וכמה זמן את מכירה אותו?" הוא שאל בחריפות. "יומיים? שלושה? כמה זמן את מכירה אותו כדי לומר דבר כזה?" "הרבה יותר מזה!" "אוקי, שבוע וחצי," קולו של מייקל נטף סרקזם. "זה ממש הרבה זמן כדי להכיר אופי של בן אדם. אני בטוח שאת מכירה את הצדדים הפחות נעימים בלהיות חבר להקה, אני טועה? ההשתכרויות, הסטוצים, החלפת החברה תוך שבועיים – כמה זמן נשאר לכם, חצי שבוע? זה לא יקרה, ואני לא אתן לזה לקרות." "אבל אני אוהבת אותו!" קולי נשבר. "אתה לא מבין? אהבתי אותו מהפעם הראשונה שראיתי אותו, למרות שלא הכרתי אותו!" "אהבה ממבט ראשון," אמר מייקל בציניות. "עדיין, זה לא עומד לקרות. לא עכשיו. אולי בעתיד. אני מצטער, טאלי." ברודר דיבר כשעצב נשזר בקולו. הוא יצא וסגר אחריו את הדלת, מותיר אותי זועמת ודומעת מעט, ואת אביה להביט בי בייאוש מהמטבח. היא ניגשה אליי והניחה יד מעודדת על כתפי. "יהיה בסדר," היא מלמלה, יותר לעצמה מאשר לי. "יהיה בסדר.." הבנים חזרו באחת מהאולפן. יצאתי מהחדר, מקדמת את פניו של דאגי בנשיקה ממושכת. "איו," אמר דני. "תשיגו חדר." "תתעלמי ממנו," אמר הארי בחיוך. "מה שלומך?" "בסדר," השבתי, מחזירה לו חיוך. "היי, דני." "היי." הוא שתק לרגע ואמר, "האם יורשה לי?" כשגיחוך קל על שפתיו. הוא העיף מבט לעבר ענבר שחייכה באישור, והעביר מבטו אל דאגי, שגיחך קלות. "אפשר מה?" שאלתי, מבולבלת. ענבר צחקה. "הנה," דני ניגש אליי וחיבק אותי. "אני שמח שאת בסדר," הוא אמר לי בכנות כשהתרחקנו. "דאגנו לך מאד." נאבקתי בדחף עז לצחוק. "תודה שכולכם טרחתם לבוא לחפש אותי." שתקתי לרגע. "וסליחה שגרמתי לכם כל כך הרבה דאגה." הארי נופף בידו בביטול מעושה. "היינו צריכים איזושהי פעילות. לפחות יצאנו מבית המלון הזה וטיילנו במקומות שהם לא אולמות. אגב, לאן דאגי נעלם?" צליל מיתר באס עמוק השיב לו. לרגע התנתקתי מהכול והקשבתי, מוקסמת, לפריטה המקצועית. עצמתי עיניי ודמיינתי את ההופעה האחרונה שראיתי, נזכרת בפריטות המהירות. נקישת אצבע מהירה סמוך לאוזני העירה אותי. "כדור הארץ לטאלי, עבור," אמרה אביה בשעשוע. "כן, אני פה," אמרתי, מבולבלת מעט. שמעתי את הגיטרה ממשיכה להפיק צלילים והעברתי את תשומת ליבי אל השאר. "אמרת משהו?" "נההה. עזבי," הפטירה אביה. "תמשיכי להקשיב לנגן הבאס שלך." "בכל מקרה," אמרתי בנעימה מתמשכת, ממשיכה את השיחה, "אני אכנס עכשיו לחדר. התגעגעתי לדובי שלי..." "דובי?" תמה טום. חיוך קל הפציע על פניו. "כמו סליפי שלי?" "כן," אמרתי, מחייכת במבוכה. "ברודר הביא אותו ביחד עם.. איזה פתק ו--" "רגע אחד, ברודר? כמו במייקל ברודר? ה-מייקל ברודר? הבן-דוד של המנהל האישי שלנו?" קטע אותי הארי. "כן," אמרתי, מבולבלת. "לכן הוא רצה שישמרו שלושה כרטיסי אח"מים בצד," הבין דני. "בשבילכן." "וכל פעם שדאג אמר 'מייקל'," אמר טום באיטיות, "הוא התכוון לברודר..." "כן," אמרה ענבר בשקט.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gif זהו הסוף! תודה לאל... תגיבו לה לחמודה!

ג'יואנה העיפה בכולנו מבטים מבולבלים, עיניה תוהות. "אתה מוכן לספר לי מה קורה פה?" שאלה את טום בשקט. טום קירב את פיו לאוזנה והסביר לה את עיקרי הדברים. כשסיים, ג'יואנה ניגשה אליי וחיבקה אותי במהירות. "את תהיי בסדר," אמרה בחום. חייכתי, מקווה בעצמי שהכול יסתדר, או שלפחות אוכל לממש את התוכנית שלי ושל דאגי מבלי שהיא תשתבש. אביה, ענבר ואני החלפנו מבטים משועשעים ונכנסנו לחדר. כשהשמש החלה לשקוע, והדמדומים זרחו באדום וזהב; בזמן שאביה וענבר פטפטו ליד הטלוויזיה, החלטתי שהגיע הזמן שאחזור ואתאמן בגיטרה שלי. "מאי שאלה אותי לפני הנסיעה למה אני בכלל טורחת לקחת אותה," הסברתי בחיוך לענבר ואביה. "אז אמרתי לה שכשאני אחזור, אני אדע לנגן מצוין. ובינתיים," הוספתי, מסירה את הנרתיק ומניחה את הגיטרה בזהירות בחיקי. "לא ניגנתי כלום חוץ מ-Too Close For Comfort ביום של ההופעה הראשונה!" אביה וענבר הביטו בי, מחייכות. "אבל תנגני את זה כמו שצריך, במטותא ממך," ביקשה אביה בשעשוע. "בפעם הקודמת זה קצת.. איך לומר? קרטע.." "מה!" קראתי בתדהמה מעושה, ואז צחקתי. "אני יודעת... אם הייתה לי חשמלית.." נקטעתי על ידי דפיקה בדלת. "מי זה?" שאלתי. "דאג," ענה אחד הקולות האהובים עליי ביותר. "אני יכול להיכנס?" "בטח," אמרה אביה בגיחוך, קמה לפתוח את הדלת. "תשמע את טאלי מזייפת." "היי!" קראתי בעלבון מעושה כשדאגי נכנס לחדר. עיניו התרחבו כשראה את הגיטרה שעל ברכיי. "אההה.." אמר בידיעה. "את ניגנת אז! חכי רגע," הוא יצא מהחדר והותיר אותנו מחליפות מבטים משועשעים ומופתעים. עד מהרה הוא חזר, גורר איתו את דני המפהק, את טום הנבוך ואת הארי, שהעביר יד בשערותיו הסתורות. שלישיית גיטרות ותופים הציצה מאחוריהם. "אוקי," אמר לי, כשכולם התארגנו. "תתחילי." העפתי מבט מהיר לאביה וענבר שהנהנו בחיוך, והתחלתי. נבוכה מעט בהתחלה, ניגנתי שוב את Too Close For Comfort – שהיה השיר היחיד, בערך, שידעתי לנגן. דני, דאגי וטום הצטרפו אליי וניגנו איתי, מחפים על הטעויות והזיופים הקלים. התופים הוסיפו המון. דני לחש לי את האקורדים כשלא שר קול שני, ודאגי רק התרכז בנגינה. הבטתי, מוקסמת, באצבעותיו הארוכות שנעו בביטחון על המיתרים. כשסיימתי, ענבר חייכה. "זה היה מקסים, תלתל, למרות שלא ניגנת בחשמלית," הוסיפה כלאחר יד, וצחקה. השלכתי עליה כרית בזעם מעושה. "חשבתי," אמר לה דני לאחר מכן, "שתבואו לחדר שלנו היום. טום מביא את ג'יואנה," טום הסמיק קלות וחייך, "והארי מביא את איזי. יהיה נחמד אם תבואו." מחשבה פתאומית עלתה במוחי. חיכיתי שאביה תתחיל לדבר עם הבנים, ואז קראתי לענבר: "ענבר! פססט! בואי רגע!" היא סובבה את ראשה והביטה בי בשאלה וסקרנות. "מה?" לחשה בחזרה. "ולמה אנחנו לוחשות?" "בואי רגע," גררתי אותה הצידה. "מה התאריך היום?" "אממ.. לוידעת," היא אמרה, מבולבלת. "החמש-עשרה באוגוסט?" "נכון מאד," אמרתי לה. "ומה יש בתאריך הזה?" עיניה התבהרו והבזיקו בהכרה. "כמובן! יום הולדת לאביה!" "נכון מאד," הסכמתי. "ובגללי, בגלל הבריחה המטופשת שלי, שכחנו מזה לגמרי. מה דעתך שהמסיבה הלילה אצל הבנים תהיה גם מסיבת יום ההולדת שלה?" "רעיון ממש טוב," היא הסכימה מיד. "אני ודאגי נלך לקנות לה עוגת יום הולדת בגולדרס-גרין," הוספתי, לוקחת פיקוד. "את תספרי לדני, הארי וטום על כל העסק. אם אביה תשאל איפה אני – עליתי לגג עם דאגי," צחקתי. ענבר גיחכה אף היא. "אוקי, אני אדבר איתם." היא הבזיקה לעברי חיוך מהיר וצופן סוד, ושתינו חזרנו אל הבנים, נותנות לעסק להתחיל להתגלגל. נעמדתי ליד דאגי. הוא הביט בי בחיבה, ועיניו הבהירות התעגלו בשאלה כשראה את המבט הערמומי שעל פניי. "מה?" הוא שאל. "בוא, צריכים לזוז," תפסתי בידו, מחויכת. הוא נגרר אחריי לגולדרס-גרין, שם נאלץ לחוות דעות לגבי עוגות שונות ומשונות, בלונים וקישוטי יום הולדת שונים ומוזרים. בסוף התפשרנו על בלונים צבעוניים ומעט קונפטי, ובזמן שהוא התקשר לחגי להודיע לו שיש מסיבה לאביה, אני נכנסתי למאפיה קרובה וקניתי עוגת קרם קצפתית. "יש לי את ה-רעיון מה לכתוב עליה..." כשהלכנו לחדר של הבנים, אביה הופתעה ושמחה לראות שם את חגי. איזי וג'יואנה קיבלו אותנו בזרועות פתוחות, וטום שאל, כשזיק שובבי בעיניו, אם נישאר לישון. כשאביה ראתה שענבר ואני הסכמנו מיד, היא הביטה בנו בשאלה, אך הסכימה אף היא. ישבתי בפיז'מה שלי, בחיקו של דאגי, ופשוט הקשבתי לליבו פועם בעצמה משרת שלווה. ענבר ישבה ליד דני, ראשה שעון על כתפו והוא מנשק לשיערה מפעם לפעם. ג'יואנה שכבה על ברכיו של טום וניהלה איתנו שיחה קלילה ונעימה על כל נושא שבעולם. והארי ישב, שעון על הקיר, והביט בנו, מחייך. איזי ישבה למרגלותיו, מפטפטת איתו ועם חגי. אביה חייכה בשקט ונשענה על חגי שהקשיב לכולנו, ומדי פעם החליף משפטים מהירים עם הארי ואיזי. בפעם הבאה שהעפתי מבט בשעון, ראיתי שהשעה מתקרבת לחצות. נחלצתי מחיבוקו של דאגי וקרצתי לענבר. היא חייכה והתרוממה, מרפרפת נשיקה קלושה על לחיו של דני, והלכה בעקבותיי. נכנסנו לחדר האמבטיה, המקום היחיד בו יכולנו להחביא את הבלונים המנופחים והקונפטי, וכשיצאנו משם, עיניה של אביה היו מכוסות; חגי הסתיר את עיניה בכפות ידיו, והיא נאבקה להשתחרר, אבל לא יותר מדי. פיזרנו את הבלונים סביב במהירות, השלכנו קצת קונפטי, ואני ניגשתי למקרר, מוציאה את העוגה המפוארת. דהדלקתי זיקוק ונר, ותחבתי אותם בעוגה, ואז כיבינו את האור. באותו הרגע חגי שחרר את אביה. "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לא-בי-יה!" שרנו. השאר הצטרפו אלינו בחיוך רחב, צוחקים למראה פניה המופתע של אביה המאושרת. היא הצמידה ידיה לפיה באי-אמון. "פאקינג!" היא קראה, מרוגשת. "אני לא מאמינה!" "יומולדת שמח, אביה," חיבקתי אותה אחרי שהנחתי את העוגה לידה. "סליחה על כל הצרות.." היא חבטה בכתפי בשעשוע ועיניה הבריקו בצורה חשודה. ענבר ניגשה אליה וחיבקה אותה אף היא. "עכשיו תביעי משאלה," ציוותה ענבר על אביה. אביה עצמה עיניה, התרכזה, וכשפקחה אותן בשנית נשפה על הנר. הוא כבה באחת, וכולנו מחאנו כפיים. אביה פרצה בצחוק כשראתה את הכיתוב הצבעוני. "של מי היה הרעיון לכתוב 'יומולדת שמח, פסיכית'?" היא שאלה, צוחקת. הרמתי יד. "מודה באשמה." היא צחקה שוב. "זה טוב. זה ממש טוב! אהבתי." "אני שמחה," חייכתי. "יומולדת שמח, ילדה." הירח האיר על כולנו באור בהיר, מחייך חיוך צ'שייר ערמומי.

butbut

New member
גאש זה כול כך גאוני^^אני אוהבת את הסיפור הזה!

אמנדה!!תשלחי אץ זה לפרסום:]]את כותבת מדהים בפעם האלף.. תודה על הנעמת ה-20 דקות האלה LOL
וסיוון על עצם זה שיש לה כוח הלעלות ת'פיק בשבילך

../images/Emo54.gifחחח

את לא היחידה שאומרת לי שכדאי לי לפרסם את זה בצורה רשמית... גם ענבר כל הזמן טוחנת לי את זה לראש, ועכשיו גם נעמה [מישי מהמכללה שהחלטתי ללנסות למכר אותה למק, אבל בינתיים היא רק קוראת את הפיק שלי XD] אומרת לי שאני צריכה לפרסם. אה, וגם סיונ.
ובבקשה על הנעמת 20 דקות. [מה, לוקח כל כך הרבה זמן לקרוא את זה?
כמה מוזר. XDD] לאביוטו.

יאאאא איזהה יפפפההההה!

"ישבתי בפיז'מה שלי, בחיקו של דאגי, ופשוט הקשבתי לליבו פועם בעצמה משרת שלווה" וואי איך הייתי רוצה להיות היא בקטע הזה...
חחחחחחחחחחחחחח... כמה רומנטיי..... XDD

Yu vi

New member
D: זה כלכך יפהההההההה../images/Emo85.gif

העלה לי חיוך D: והאם ייתכן שהפרק הבא הוא האחרון?

../images/Emo54.gifלא ../images/Emo11.gif

אני אגיד את זה שוב... XDD יש שלושים וארבע פרקים בכל הפיק. 34. thirty four? [באסה שאנ'לא יודעת עוד שפות...
לא, סתם, אני סתם נהנית לרדת עליכן. סורי. הכל ברוח טובה!
] אני שמחה שאהבתן. ^^ גמני אהבתי.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

וואי איזה כיייייייייף 34 פרקים ! את מלכה
!!!!

LironPoynter

New member
ממש אהבתי<:

חחח אני אוהבת פרקים עם ימי הולדת וכאלה, זה פרקים שכיף לקרואP: מחכה להמשך

baril

New member