CLTCL - פרקים שלושים, שלושים ואחת

../images/Emo203.gifCLTCL - פרקים שלושים, שלושים ואחת../images/Emo203.gif

זה נגמר שבוע הבא. [יומשישי אין, כי זה ערב יוהכ"פ. אני לא צריכה על המצפון שלי שאנשים יקראו את זה ביום-כיפור עצמו, נכון? >< תחכו בסבלנות.] זה פאקינג נגמר שבוע הבא. מה אני אעשה אחר-כך??!?!! [אני יודעת, אני אכתוב את הפיקאמצע ל-WYG... XD נכון, סיונ?
] חוקיםחוקיםחוקים! שם: דקמשל"א. ז'אנר: RPF, פלאף, רומאנס... טייק יור פיק.
דירוג: נחשו.
שיפ: דאגי / טאלי, ענבר / דני, אביה / חגי. הצהרה: הבנים, אפעס, לא שלי. כמה חבל. בתיאבון. ^^

../images/Emo203.gifתודו שהתגעגעתם לפיק הזה. תודו. ../images/Emo11.gif

פרק שלושים [רביעי, Aug. 22nd] השמש שזרחה בבוקר למחרת מצאה אותי מכורבלת בזרועותיו של דאגי. קרן שמש רכה דגדגה את ריסיי והשתהתה על לחיי, גורמת לי לחייך בנמנום. פקחתי את עיניי, משהה לעוד רגע את היקיצה. לידי, חשתי בדאגי מתמתח וחופן קווצת שיער בידו, טומן בתוכה את פניו. "בוקר," אמרתי במתיקות. הוא רק חייך והידק את אחיזתו. מסביבי החלו להישמע קולות של התעוררות: אביה התמתחה, מפהקת, בזמן שענבר, שחזה מהאמבטיה, נשקה לדני ברפרוף על לחיו, ואחר הניחה לו לקום להתרענן ולצחצח שיניים. טום נשען על מרפקיו והביט בג'יואנה הישנה עדיין במבט אוהב על פניו; הארי מלמל משהו מתוך שינה והקיץ רק כשטום השליך עליו גרב מגולגלת. "מה השעה?" שאלה ענבר, עיניה בהירות וכולה אומרת רעננות של בוקר. "עשר ועשרים," השיב לה דני ומשך אותה לעברו, מנשק לה רכות על שפתיה. "יש לנו טיסה בשתיים ורבע," אמרה אביה בכבדות, התרוממה ושרכה רגליה לכיוון הדלת. חגי כבר היה בחוץ, מסמן לה שיתקשר אליה כשיגיע לגולדרס גרין. היא הפריחה לעברו נשיקה והסתובבה לכיוונינו. "היה נהדר," אמרה בפשטות. "אני חייבת ללכת לארוז," מלמלתי כנגד כתפו של דאגי וקמתי בזהירות על רגלי, מתקדמת לכיוון הדלת. "ענבר?" היא התנתקה בקושי מדני. "ביי, בינתיים." כשנכנסנו לחדר המסודר אביה שאלה בשקט, "אתן מאמינות שהיום זה היום האחרון?" "לא." שתקתי לרגע. "אוף. הלוואי והיינו יכולות להישאר," אמרתי לבסוף ומחיתי בכעס את עיניי המעקצצות. "אני יודעת," אמרה ענבר בקול חלוש. הכנסנו למזוודות בגדים – צחקנו כשראינו את שמלות הערב היפהפיות, שבארץ יוכלו לשמש רק לחתונות, ואולי למסיבות אח"מים – נעליים, ספרים – גיחכתי כשראיתי את העותק החתום שלי של "הארי פוטר" החדש – וזיכרונות. הרמתי את היומן הכמעט גמור שלי, עליו שפכתי כל כך הרבה דיו ומילים בניסיון לתאר מה עבר עלינו במהלך שלושת השבועות שלנו בלונדון וחשתי בדמעה בשרנית המפלסת דרכה על לחיי. הפעם לא מחיתי אותה; נתתי לה להתגלגל עד שנטפה על הדפים המלאים, מותירה אחריה כתם לח ומרוח במקצת. "סיימתן?" שאלה אביה. היא סגרה את המזוודה שלה והתיישבה על המיטה באנחה. "אני אתקשר לחגי. הוא סימס ואמר שיחכה בשדה התעופה." אביה חייגה את מספרו של חגי וענבר ניגשה לכיוון הדלת, גוררת אחריה את מזוודתה. "את באה?" שאלה אותי בקול נשנק. הנהנתי בראשי, לא מסוגלת לעצור את הדמעות. יצאתי מהחדר, עיניי מעורפלות וכמעט התנגשתי בהארי. הוא קלט אותי וחיבק אותי בחוזקה. "תודה, הארי," אמרתי ונשקתי ללחיו קלות. "אתה.. אני לא אשכח אותך." הארי חייך קלושות ופתח את פיו לומר משהו, סגר אותו, פתח אותו שנית ואמר, "היה נחמד להכיר אותך." צחקתי ולחצתי את ידו בחיבה. "תודה, הארי," אמרתי שנית. דאגי הופיע לצידי וכשראיתי אותו נשברתי סופית והתחלתי לדמוע. "ששש..." הוא אמר לי בעדנה, מוחה את דמעותיי בכרית אגודלו. "יהיה בסדר.." והוא כרך זרועו מסביב למותניי, ושנינו התקדמנו לכיוון המעליות. דני ניגש לענבר וחיבק אותה בחוזקה. הוא הביט בה, כחוכך בדעתו אם לומר את אשר על ליבו. "מה?" היא שאלה בצחוק קל שהיה מעורב בו מעט מן הבכי. "ענבר," הוא פתח, מהוסס מעט, כלא בטוח כיצד להמשיך. "אני.. לא יודע איך לומר לך, אבל.. את בחורה מדהימה בעיניי. הלוואי שלא היית צריכה ללכת. עברנו כל כך הרבה ביחד ו.." ענבר פלטה יפחה שבורה של בכי. היא הרכינה ראשה ושיערה הארוך נשמט על פניה, חוצץ בינה לבין דני, מסתיר אותה מעיניו כמו ווילון כהה. "ואולי אין לי הזכות," הוא המשיך, עיניו מבריקות באופן חשוד, "אבל אני מרגיש ש... אני יכול לבקש ממך, ואני רוצה לבקש ממך לא לנסוע. בבקשה, הישארי איתי. You don't know how much it hurts to let you go..." ובפעם הראשונה מאז נפגשו, דני לחש באוזנה "אני אוהב אותך" מתוק. הוא הסיט קווצת שיער אל מאחורי אוזנה ואסף אותה בזרועותיו בחיבוק ארוך, מלטף את ראשה. ענבר שהתה בחיבוקו משך כמה דקות ואחר הרימה ראשה, מביטה בו בריכוז בעיניה המזוגגות בדוק שקוף. "דני, אני... תבין..." היא פלטה והרימה ידה על מנת למחות את דמעותיה. "החברות שלי.. המשפחה ו... אבל אתה, מצד שני...! ואני..." "אני מבין," הרגיע אותה דני, מאמץ אותה לחיקו בשנית. "זה בסדר." "אלוהים, זה לא!" היא אמרה בכעס, מתנתקת ממנו. "אין דבר שהייתי רוצה לעשות יותר! אבל זה קשה.. לעשות החלטה כזאת. בפתאומיות כזאת. אתה מבין?" "אני מבין," הוא אמר בשקט והביט בעיניה. "אני אחכה." ענבר הדקה את אחיזתה בידו וחייכה קלושות. "תודה," אמרה רכות ונשקה ללחיו. "ועכשיו, בוא. אני רואה שאביה מתחילה להיות חסרת סבלנות."

kelly7i

New member
אסקיוז מי?!?!?!

איפה ה 2-3 שורות של הפרק הקודם?!?! איך אני אמורה לזכור אם קראתי אותו!?!?!!?>< >< ><

../images/Emo54.gif../images/Emo122.gifסורי. שכחתי.

מאירועי הפרקים הקודמים: מממ.. ובכן. כולם השלימו עם כולם, והבנים החליטו לעשות מסיבת פרידה לבנות לפני שהן טסות ארצה. זהו, בעצם. OO קצר וקולע.
דאגי הרים אותי ואני צווחתי בעונג. "נו, באמת, תוריד אותי! אני יכולה ללכת!" חבטתי בו בשעשוע. הוא התעלם והתיישב על פוף קרוב, מושיב אותי בחיקו. דני התקרב לענבר ונשק לשפתיה. היא כרכה זרועותיה סביב לעורפו, נותנת לו להרים אותה. הוא הושיב אותה ליד טום וג'יואנה, עדיין מנשק אותה. "מה הולך פה?" שאלתי את דאגי כשניתקתי ממנו. "אתן עוזבות מחר," השיב לי יקירי במבט רציני. "רצינו שתהיה לכן מזכרת." כרכתי סביבו את זרועותיי ונשקתי לו. "מצוין," מלמלתי כנגד שפתיו. "בדיוק מה שהייתי צריכה..."

../images/Emo203.gifאני יודעת שאני התגעגעתי לתגובות... ../images/Emo3.gif

ירדנו במעליות ללובי, שם המתין לנו הנהג השתקן שהסיע אותנו כשהגענו ללונדון בפעם הראשונה. הוא העמיס את המזוודות לתא המטען וחמישתנו נכנסנו פנימה – טום, הארי, ג'יואנה ואיזי מנופפים לנו לשלום מהמדרכה. נופפנו להם לשלום בחזרה, רואים אותם קטנים ככל שהמכונית התרחקה והאיצה, עד שנעלמו מעינינו כליל. הנסיעה לא נמשכה זמן רב, וכשהגענו לשדה התעופה חגי המתין לנו בפתח, מושיט יד לאביה שחייכה באושר למראהו. ענבר נראתה מהורהרת כשהתקדמה יחד איתנו לכיוון הבידוק הביטחוני. דאגי ודני היו איתנו עד שעברנו את כל ההליך הביטחוני וחייכו כשאמרנו להם שעכשיו ייאלצו לחכות עוד שלוש שעות. "כמה שיותר זמן איתך," אמר דאגי ברצינות. התרפקתי עליו, משעינה ראשי על חזהו. הזמן עבר במהירות, נע כמים הזולגים מבין האצבעות, חומק מאיתנו בלגלגנות. ענבר הביטה בנו במבטים שקולים, מדי פעם מביטה בדני שישב בשקט על כיסא המתכת האפור, עיניו נעוצות ברצפה הבהירה, מדוכא בעליל. דיברנו בינינו, מעבירים חוויות, צוחקים ומנסים לשכוח את הפרידה הקרבה. "נוסעי טיסת אל-על, מספר 654 לנתב"ג מתבקשים לגשת לשער חמישים וחמש," נשמעה הקריאה המתכתית. התרוממתי ממקומי, מחבקת את דאגי והתקדמתי לכיוון הדלפק, אביה וחגי לצידי. "אה. רגע," הסתובבתי כדי לראות את ענבר עומדת ליד דני, ארשת מוזרה נסוכה על פניה – ארשת שמעולם לא ראיתי על פניה בעבר. לקח לי רגע לקלוט שזו נחישות. "ענבר?" התקרבתי אליה, מותירה את חגי ואביה לעמוד לצד הדלפק, תוהים. "את באה?" "אני לא," היא אמרה. "את לא מה?" לא הבינה אביה, שהתקרבה לכיווננו, תוהה. "לא חוזרת," ענבר אמרה בפשטות. ראיתי את דני מרים את ראשו ומביט בה בסקרנות. "אני נשארת כאן," הוסיפה באנגלית. פיו נפער קלות בהפתעה. "ומה.. מה עם התואר? המשפחה?" שאלתי בהיסוס. "תואר אפשר להשלים פה," ענבר ענתה. "וראית בעצמך שיש לי פה משפחה..." היא הדקה את אחיזתה בידו של דני. עיניו האירו כשהביט בה. "ומה איתנו?" שאלתי לבסוף. "מה.. מה איתי? ואביה?" "אל תדאגי, טאלי," ענבר אמרה, משתנקת מעט, "יש אי-מיילים. וטלפונים ומכתבים.. אני.." היא ניתקה מדני וניגשה אליי, מחבקת אותי בחוזקה. חיבקתי אותה חזרה, לוחשת, "אני אתגעגע המון.. מי יקרא לי תלתל? מי ידבר איתי עד השעות הקטנות של הלילה? עם מי אני אצחק ו...?" משכתי באפי וכלאתי יבבה. 'גם דאגי נשאר, גם ענבר,' חשבתי באומללות. 'נשארנו רק אני ואביה...' "גם אני אתגעגע," היא מלמלה לכתפי וחשתי בדמעה שנספגה בשרוולי. היא נתקה ממני וניגשה לחבק את אביה. אביה מחתה את עיניה וחיבקה את ענבר בחוזקה. "את... פסיכית," אמרה בצחוק. עצב נשזר בקולה. "אבל אני אתגעגע המון." "היא נשארת," אמרתי באי-אמון, לוחשת לעצמי, כאילו אם אומר את זה בקול רם זה יהפוך למוחשי יותר. אחזתי בידו של דאגי בחוזקה, רועדת קלות. "הוי, דאג..." ושוב חיבקתי אותו. הידקתי אותו אליי, בפעם האחרונה; נשמתי עמוק, בפעם האחרונה, את הריח המוכר, האהוב, מקטלגת אותו במוחי לשעות קשות; שאיפה אחרונה; נשיקה אחרונה, ארוכה, משתהה, מתוקה ו... "קריאה אחרונה לנוסעי טיסה מספר 654 לנתב"ג," נשמעה הקריאה. ניתקתי ממנו בקושי, פוסעת לכיוון הדלפק ומוסרת לדיילת את כרטיס הטיסה והדרכון. היא תלשה את הספח והגישה לי אותו בחזרה בחיוך פלסטי, מסמנת לי להיכנס. הבטתי לאחור. דני עמד עם ענבר, חובק את כתפיה כשחיוך קל על מרחף על שפתיו, ודאגי עמד לידם, פניו מיוסרות ועיניו כאובות. שלשתם הניפו יד לשלום אחרון. "אני אוהבת אותך," הגיתי בשפתיי לדאגי. הוא חייך קלושות ועיניו הבוערות קדחו בי. "שמרו על קשר," אמרתי לענבר. "ביי," נעו שפתיה בשקט. "נתראה," השבתי לה. "טאלי!" אמרה אביה. "המטוס! בואי...!" הלכתי אחריה ואחרי חגי והדלת נסגרה אחרינו, מנתקת את קשר העין האחרון שחלקנו. נכנסנו למטוס ותפסנו את מקומותינו; חגי ואביה ישבו זה לצד זה, מחזיקים ידיים. ישבתי במושב שליד החלון והבטתי החוצה בכאב. השמיים בחוץ החלו לטפטף, נותנות אות לדמעותיי שהחלו לזלוג. המטוס המריא, והלב שלי נשאר בלונדון.

kelly7i

New member
למה דאגי לא בא איתם לארץ.?

יש להם עכשיו כרטיס טיסה מיותר!

kelly7i

New member
שלא ייגמר=|

יו זה נראה כמנו שנים שלא קראתי את זה כבר=| אולי באמת פספסתי את הקודם, אני יבדוק ותקשיבי יום שישי חופש, יום כיפור מתחיל ב-6 וחצי בערב, אז או שתפרסמי את זה ככה בבוקר- צוהוריים ונקרא לפני, או שתרסמי יום חמישי במקום?D: כולנו נשמח חעחע

../images/Emo54.gifאוה.

[הפרקים הקודמים בעמוד 4, אני חושבת. חפשי שם.] אני אחשוב על זה.
עוד נראה. ^^

kelly7i

New member
כן קראתי את הקודם

זה פשוט נראה כמו נצח מאז הפרק הקודם=|

../images/Emo203.gifואחרון להיום....

פרק שלושים-ואחת "טאלי. טאלי, קומי." "מה, אימא?" התהפכתי במיטה ושפשפתי עיניי בעייפות. "בוקר. צריך לקום. היום מתחילה השנה החדשה, זוכרת?" היא אמרה ונפנתה להעיר את מאי. "חוץ מזה, אבא ואני יוצאים לרוץ, אז מישהו צריך לארגן את הילדים, במיוחד את איתי." התמתחתי וירדתי מהמיטה, מצטמררת מגל קור ששודר למוחי דרך רגליי. אמנם סוף הקיץ בדרך כלל חם יותר מתחילתו, וסוף הקיץ הזה היה סיוטי – היה חם ולח, כמו כל קיץ בישראל – אבל המזגן עבד אצלנו שעות נוספות, כמו שיכלה לומר הרצפה וכפות רגליי, שאגלי קרח כמעט הצטברו עליהם. "טאלי, לא אמרת לי עדיין איך היה בלונדון," אמרה מאי זמן מה לאחר מכן, כשהתלבשנו. "היה," אמרתי קצרות. "אני עייפה מדי, אני אספר לך אחר כך." היא משכה בכתפיה. "אוקי," אמרה, ופנתה למטבח, להכין סנדוויצ'ים לה, לילדים ולי. ארגנתי את הילדים במהירות ליציאה לבית-הספר ויצאתי עשר דקות אחריהם, סוגרת את הדלת בשקט. כשהמתנתי בתחנת האוטובוס, הפלאפון שלי צלצל. "בוקר טוב, אביה," אמרתי, עצב קל משתהה בקולי. "בוקר, טאלי," היא אמרה בענייניות. "איפה את?" "בתחנת אוטובוס בדרך לקמפוס," השבתי, מבולבלת. "איפה עוד אני יכולה להיות?" "לא יודעת. חשבתי שהחלטת לעשות לך יום אבל ולהישאר בבית," היא אמרה בסתמיות. "לא, זה לא אני," אמרתי באדישות. "אני לא מסוגלת לא ללכת ללימודים, במיוחד ליום הראשון של הסמסטר הראשון.." "של השנה האחרונה," הזכירה אביה. "טוב, נראה אותך שם. ביי." "ביי," מלמלתי, ועליתי לאוטובוס. התיישבתי על ספסל פנוי, מהנהנת לחברים שהכרתי שנסעו איתי למכללה, ומניחה את האזניות על אוזניי. השיר הראשון שהתנגן באוזניי היה All About You של מקפליי. הסרתי את האזניות במהירות, ונשמתי עמוקות, ברעד. לא הייתי מסוגלת עדיין לשמוע אותם בלי להיזכר ולבכות. העברתי במהירות לתיקיה של שירי הרוק, ושמעתי FOB ו-MCR עד שלא יכולתי יותר. השיעור הראשון. הקשבתי, מזוגגת, למרצה שדיבר ודיבר. היד שלי סיכמה, והראש שלי שמע, אבל הלב שלי היה במקום אחר. כנראה שזה השתקף בעיניי, כי אביה הניחה יד מנחמת על כתפי ושתקה. בהפסקה מיהרתי לחדר המחשבים כדי לבדוק אי-מיילים. מענבר קיבלתי אי-מייל קצר של שלוש שורות, בו מסרה ד"שים חמים ואת ברכותיה לתחילת השנה החדשה. מדאגי קיבלתי מייל קצת של חמש מילים: "טאלי. אוהב אותך ומתגעגע. דאגי". עיניי הוצפו דמעות. התנתקתי מחשבון המשתמש שלי ויצאתי מחדר המחשבים, נסערת. הימים חלפו לאיטם. מדי פעם הייתי שוקעת בחלומות בהקיץ בהם דמיינתי את כל מה שעברתי במהלך חופשת הקיץ. דאגי שלח לי אי-מיילים על בסיס קבוע, ומדי פעם היינו מתכתבים במסנג'ר. זה לא השתווה, כמובן, להבעת פנים, גיחוך או צחוק, מגע או נשיקה מרפרפת שזכרתי מהקיץ, ולעיתים, אחרי השיחות שלנו, הייתי נעצבת אפילו יותר ממה שהייתי. אבא שם לב שמשהו התרחש. מייקל ברודר סיפר לו שהיינו בקשר חם עם הלהקה, דבר שקיבל קצת בקושי אך הבין, לעומת זאת, ברודר לא אמר לו דבר על הקשר שלי ושל דאגי, והייתי אסירת תודה. אבא ניסה לדובב אותי, אך אני שתקתי והתחמקתי בקלישאות כמו, "היה מדהים ומעייף" או "הלוואי ויכולתי להישאר. אני מתגעגעת לכל החברים החדשים שהכרתי, וגם ללהקה, הם היו נהדרים אלינו" ו"אני מתגעגעת לענבר, לכן אני בדאון...". אבא לא קנה את זה, אבל זה היה התירוץ הטוב ביותר שיכול היה לקבל, ולבסוף הוא וויתר ונתן לי להמשיך הלאה. מדי פעם הייתי נכנסת לפורום של הלהקה, מתעדכנת במה שקורה ומחייכת כשהיו נכתבים שם פרטים שענבר ספרה לי ראשונה. ענבר התקשרה פעם בחודש אליי ואל אביה כדי לספר ולחלוק מה עובר עליה, ומדי פעם שלחה אי-מיילים. כשענבר סיפרה לי פרטים שאיש לא יכול היה לדעת, הייתי פותחת הודעה חדשה בפורום ומפרסמת. כל הבנות השתאו לדעת מהיכן המידע המדויק, ואני חייכתי ושתקתי. בסביבות דצמבר קיבלתי מענבר אי-מייל ארוך מאד, דבר נדיר מבחינתה, בו גללה באוזניי את הרפתקאותיה בבולטון. "דני גר בבולטון," סיפרה לי, "והייתי אצלו שבוע. יש לו אחות גדולה בשם ויקטוריה, את יודעת. היא ממש מתוקה, והסתדרנו מצוין. בסוף השבוע עשינו סבב ביקורים אצל כולם; הייתי אצל הארי בבית ואצל טום; להארי יש אחות ואח, קתרינה ותומי, ולטום יש אחות בשם קארי. לדאגי יש אחות בשם ג'ייזי. היא די בסדר. הם מתוקים, כולם. אני שמחה שנשארתי, למרות שאני שיא המתגעגעת אלייך ואל אביה. וגם למשפחה שלי שנשארה בארץ. דאגי מוסר נשיקות, הוא כל הזמן מפריע לי כשאני כותבת את המייל הזה, אז תמסרי לו חזרה, אוקי? מתגעגעת המון." "ענבר היקרה," כתבתי לה, "תשמחי. לך יש את דני, ואני מתה פה בארץ בלי דאגי. בבקשה, תשלחי לו את כל אהבתי והמון המון נשיקות. תגידי לו שגם אני מתגעגעת, ושבקרוב הוא יקבל מייל ארוך מספיק. מתגעגעת אלייך גם." כשדיברתי עם אביה הסתבר לי שגם היא קיבלה את אותו מייל ארוך. "מגילת אסתר ממש," היא אמרה לי, כשישבנו לפתור שיעורי בית. "פשוט סיוט. אבל נראה שהיא נהנית." אביה וחגי הסתדרו מצוין: הם דיברו והיו יחד יותר מבעבר למרות לימודי האלקטרוניקה האינטנסיביים של האחרון. מעולם לא ראיתי את אביה מאושרת וזוהרת יותר. והימים עברו, השבועות נזלו והחודשים זלגו. יום חמישי אחד, ארבעה חודשים לאחר שחזרנו, התיישבתי בחדר המחשבים, פתחתי את הפורום ועיניי נקרעו לרווחה. "אלוהים. אביה," הייתי המומה. "אוי, אלוהים." אביה ראתה את פניי שהחווירו והסמיקו חליפות, והתקרבה, מבוהלת. "מה?" "אני.. הם... אני..." פלטתי. "הם.. הם באים לארץ!" "מה? לא יכול להיות," אמרה אביה באי-אמון. היא ניגשה לעכבר וגללה את ההודעה מטה. שם, שחור מודגש על גבי אפור, עם הרבה אייקונים, סמיילים, הדגשות ואותיות שחוזרות על עצמן, היה רשום שמקפליי מגיעים לארץ עוד חודש. "וענבר לא אמרה כלום?" נענעתי בראשי לשלילה, משותקת מההלם. "היא לא אמרה כלום?! את רצינית?" הנהון נוסף. "ודאגי?" הנדתי בראשי. הבטתי בה, עדיין המומה. "את יודעת מה זה אומר, נכון?" אמרתי לבסוף. "דאגי מגיע לארץ. לפה." "אני... לא יודעת מה לומר." זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את אביה חסרת מילים. "תשמחי בשבילי," אמרתי בפשטות, ופניי זהרו כמו שלא זהרו כבר הרבה זמן. אביה חיבקה אותי בעוז. "אני שמחה," לחשה לי. חיבקתי אותה חזרה. "מעולם לא הייתי כל כך מאושרת," מלמלתי לכתפה. "מעולם." **************** הבהרה קצרה: הפרק הזה הוא הרבה אחרי שחזרנו - הוא בסביבות אוקטובר, אחרי החגים, כשהלימודים באוניברסיטאות מתחילים. ז"א, אחרי סוכות, אוטוטו.
מארועי הפרקים הבאים: האם יתנו לטאלי ללכת? ואם כן, מה יקרה? ואם לא, מה היא תעשה?!
חכו בסקרנות לפרק הבא.
אה, כן: עדיף לקרוא בקובץ.

kelly7i

New member
בוקר, אין לה בצפר,

ומעירים אותה כדי לארגן את הילדים?!?! חחחח אני במקומה הייתי מתעצבנת..

../images/Emo54.gifבוקר, יש לה בצפר.

היא מתחילה את השנה האחרונה במכללה. OO היא אפילו אומרת את זה! "בתחנת אוטובוס בדרך לקמפוס," השבתי, מבולבלת. אה-הא! מצאתי לך טעות! XDDD לא, סתם.

kelly7i

New member
נו כן כן,

חח פשוט כתבתי את התגובה ישר אחרי מה שהאמא שלה אמרהXD חח אחר כך ראיתי שהיא כן הולכתXDD פשוט עלה בי רגשות זעם רק על המחשבה של להיות במקומה, שמעירים אותך ככה מוקדם בבוקר בשביל כלום זה מבאס

kelly7i

New member
ואעעעעע!$^%^#@

דאגי יבוא וזה הם יעשו פה חיים ואז שיגמר לה האוניברסיטה הזאת שתסע ללונדון!D: זה היה ממש עצוב הקטע שענבר נשארה, טאלי חזרה לארץ וענבר שם מאחוריהם, ושהיא התחילה שנה עם הרגשת פיספוס כזאת
איזה עצוב דברים כאלה

McFly rullz

New member
אאעעאעאעאעאעאעאעא נוגהההההההההההה

את
אני מתה חולה שרופה גוססת על הפיק שלךךךךךךךךךךךךךך
וגם עלייך
!!! אגב,לא קיבלת את ההודעה שלי ולא נפגשנו היום
מחר!

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

האמת, כן קיבלתי את ההודעה שלך, אבל זה היה בשתיים וחצי.
ותודה על המחמאות. גמני אוהבתותך.

למעלה