CLTCL - פרקים שש-עשרה, שבעשרה

../images/Emo203.gifCLTCL - פרקים שש-עשרה, שבעשרה../images/Emo203.gif

יומשישי. יאללה. חלאס. אם תהיה אפשרות - נפרסם שלישי ושישי, שני פרקים כל פעם. וזהו.
חוקים! שם: דקמשל"א. שיפ: אין לי כוח לזה. ז'אנר: גם לזה אין לי כוח. דירוג: כנ"ל. הצהרה: בו. הבנים שלי. מעכשיו והלאה. לא נותנת אותם לאף אחד. ><'' הערה: ענבר. המפף. פרקים קודמים. |בלהבלהבלה| בתיאבון.

תגובות

פרק שש-עשרה המכונית נסעה ברחובות הארוכים של לונדון. העפתי מבט לעבר דאגי, שהביט בחלון, מהורהר. מדי פעם הוא לכד את מבטי ואני הסמקתי והסבתי את מבטי לחלון שבצד שלי, נועצת מבטי בזגוגית הכהה ומביטה באנשים שעברו על פנינו. "פארק גריניץ'?" אמרתי לבסוף. הוא ניתק מבטו מהחלון הביט בי בשאלה. "מה?" "אמרת שנוסעים לפארק גריניץ', לא?" אמרתי שוב, שונאת עצמי שאמרתי את הברור מאליו. "כן," הוא שתק לרגע. "את רוצה.. ללכת למקום אחר?" שאל בהיסוס. "הו, ל," אמרתי במהירות. "ממש לא. זה בסדר גמור... מצוין.." קשקשתי, וידעתי שאני מקשקשת, ופשוט השתתקתי, מפתלת את ידיי בחיקי בזמן שדאגי העיף בי מבט משועשע. "המ." יותר מששנאתי אנשים שאומרים דברים מובנים מאליהם – כמו ריצ'ארד מהספר של ניל גיימן – שנאתי שתיקות מביכות. לא הייתה לי שום בעיה לשבת עם חברות ולשתוק – אז השתיקה הייתה נעימה ומלווה בפרצי צחוק מזדמנים. עכשיו, לעומת זאת, האוויר עמד. הרגשתי שהמוח שלי עושה סלטות בניסיון למצוא נושא לשיחה, אבל כמובן שהוא התייבש כמו לימון סחוט, כך שפשוט שתקתי ובהיתי דרך החלון, השנאה לעצמי אוכלת בי. כשהגענו לפארק – אותו זיהיתי בשל מצפה הכוכבים בו ביקרנו – שחררתי אנחת רווחה חנוקה. דאגי יצא מהרכב ומיהר לפתוח לי את הדלת. הוא נעמד לידה, ידיו בכיסי מכנסי השק שלו, ותיקו שמוט בחינניות מרושלת על כתפו. התמתחתי קלות כשיצאתי והחנקתי פיהוק קטן, מבזיקה לעבר דאגי חיוך מתנצל. הוא החווה בידו לביטול ושנינו נכנסנו לפארק, מרוחקים מעט זה מזה, נבוכים מעט. הפארק היה שקט בשעה כזו של הבוקר – צהריים, ליתר דיוק. לא הרבה אנשים הסתובבו בו, והרגשתי הקלה על כך: לא רציתי להפוך לשיחת הצהובונים, והייתי בטוחה שגם דאגי ישמח לא להיתקל באף צלם או כתב. הוא הלך בביטחון לפינה שלווה בתוך גן הוורדים והביט בי בשאלה. "בסדר?" שאל. "כן, תודה," הנהנתי בראשי והתיישבתי על הדשא, פורשת חצאיותיי סביבי. הוא התיישב לידי, ידיו חובקות את ברכיו ומבטו נעוץ באגם הסמוך. עיניו הבהירות נראו אבודות במרחבים שרק הוא ידע והכיר, ומדי פעם הוא העיף קווצת שיער סוררת שנשמטה על מצחו. בשקט, כדי לא להפריע לו, הוצאתי מהתיק את הספר שהתחלתי אצל פוילס – בתקווה לסיים את הפרק שהתחלתי כבר חמש פעמים – ואת נגן המוסיקה. העפתי בדאגי מבט נוסף – הוא עדיין היה שקוע בעולמו. הנחתי את האוזניות והפעלתי את הנגן, מקווה לשמוע מוסיקה שקטה, כשהגיטרות של 'ארקטיק מאנקיז' התפוצצו באוזניי. הרחקתי בחלחלה את האוזניות ומיהרתי להנמיך את הקול, אך זה היה מאוחר: דאגי ננער ממחשבותיו והביט בי, סימן שאלה מרחף בעיניו. "מצטערת.." מלמלתי, סומק פושה בלחיי. "לא ידעתי.. חשבתי.. אני מתכוונת.." "מה זה היה?" הוא שאל. "ארקטיק מאנקיז, לא?" הופתעתי מהדיוק שלו. "כ-כן," הודיתי. "איך ניחשת?" "יש להם את הסגנון שלהם," הוא ענה. "מזהים אותו מרחוק. אפשר?" הושיט ידו לעבר הנגן. הנהנתי, והוא הרים את הנגן והחל להעביר תיקיות. מבט הפתעה עלה בעיניו: "הביטלס? בלינק 182?! את אוהבת אותם?" "כן," הודיתי בהתלהבות מאופקת. "הם ממש טובים, לטעמי. למרות שאביה טוענת שהטעם שלי די.. מוזר." "אני רואה," הוא ציין. "MCR ביחד עם קלי קלארקסון. זה די.. סותר." "לא, זה לא!" מחיתי, כשראיתי חיוך נסתר מרחף בזוויות פיו. "אה, אתה צוחק עליי.. חכה, אני כבר אסביר לך את ההבדל שלא קיים." גיחכתי בממזריות והתחלתי בפולמוס ארוך על ההבדלים בין סוגי סגנונות המוסיקה, שוטחת בפניו את חוות דעתי לגבי MCR וקלי קלארקסון. "וזה אותו הדבר לגבי אוואנסנס ואבריל לאבין, ולגבי כל סוגי מוסיקה שהם 'שונים', כביכול," סיימתי. "אני רואה שיש לך דעה מאד מוצקה," גיחך דאגי והחזיר לי את הנגן. "ומחמיא לי שיש לך שם את שלושת האלבומים שלנו." "אה." הסמקתי. "זה שום דבר." הוא צחק. "אז אני יכולה לקרוא עכשיו?" שאלתי בשובבות. "כן, למה לא?" הוא אמר. לקחתי את הספר בידי וחיפשתי תנוחה נוחה מספיק לשכב עליה. לא מצאתי אחת כזו. באנחת ייאוש מעושה, התהפכתי על הבטן והתחלתי לקרוא, סנטרי שעון על ידיי. קראתי לאט, מדפדפת במתינות. השמש זרחה מעליי, שלוחת קרניים חמות ורכות, מטיילת על ראשי בעדינות אימהית; הריח המתוק של גן הוורדים נישא באוויר. הרגשתי מנומנמת למדי ועפעפיי כבדו, והנוכחות של דאגי השרתה עליי שלווה. לאט לאט, בלי ששמתי לב, נרדמתי. "היא לא כאן," אמרה אביה בתסכול קל. השתיים נסעו לכל המקומות שטאלי ציינה בפתק שלה, אבל היא לא הייתה בשום מקום. "נו, באמת!" סיננה אביה המתוסכלת מבין שיניה. "לאן היא חשבה שהיא הולכת?" היא התפרצה לבסוף, מתופפת על ההגה בידה. "זה ממש לא בסדר שהיא הולכת עם דאגי!" ענבר לא השיבה. היא העיפה מבט החוצה וראתה מיני-קופר כחולה מטאלית. "היי, תראי, הינה עוד מיני-קופר כחולה-מטאלית! אבל בלי קבריולט..." אביה העיפה מבט וכמעט בלעה את לשונה. "טום שם," היא מלמלה. "וגם דני והארי. יש איתם עוד מישהו," הוסיפה, כשהיא מכווצת עיניה. "אולי הם מצאו את דאגי." נימה מקווה נשזרה בקולה. ענבר השתנקה קלות. הבנים אותתו להן לעצור, והשתיים חנו בצד הדרך. "היי," אמר דני. "היי," השיבה אביה. ענבר שתקה, סומק קל מכתים את לחייה. "סליחה אם הפחדנו אתכן ככה," הוא התנצל. "פשוט, משהו חשוב צץ – לפחות, ככה הוא התעקש – והיינו חייבים להשיג אתכן במהירות. הארי זכר לאן טאלי כתבה שהיא תלך – excellent memory, mate," זרק לעבר הארי שנעמד לידו. הארי הרכין ראשו בענווה מעושה ודני חייך. "אוקי..." אמרה אביה בבלבול. "ענבר," אמר דני, "Can I talk to you? In private?" ענבר שלחה מבט נואש לעבר אביה שמשכה בכתפיה. "לכי," היא אמרה לה בעברית. "תראי מה הוא רוצה. ותנסי לא להסמיק!" היא קראה אחריה בגיחוך קל כשהאחרונה נגררה אחרי דני במבט מיוסר על פניה. "אממ.." כחכח הארי בגרונו. אביה הביטה בו בשאלה. "המשהו החשוב הזה שצץ? זה קשור אלייך." "איך?" תהתה אביה. "מישהו שאל עלייך," ענה הארי שלא ממן העניין. "הוא דפק אצלנו בדלת ושאל אם אנחנו יודעים איפה את. נראה קצת נואש." "נואש?" אביה הופתעה. "מי?" "הוא טוען שהוא מכיר אותך," השיב הארי. "אוקי... מי זה?" היא שאלה שוב. "הוא," אמר הארי, וזז הצידה. ליבה של אביה עלה על גדותיו, והיא התנשמה חדות. "ח--חגי?"

יתקבלו בברכה

פרק שבע-עשרה התעוררתי והרגשתי משהו רך מתחת לראשי. 'איזה חמודות אביה וענבר,' חשבתי לעצמי. 'השיגו לי כרית..' שכבתי בעיניים עצומות לכמה רגעים, מתענגת על קרניה החמימות של השמש כשההכרה הכתה בי כמו קטר של רכבת ופקחתי את עיניי במהירות. במהירות רבה מדי. השמש סנוורה אותי לרגע, ונאלצתי להניח יד על עיניי הכואבות. לאחר מכן התרוממתי והבטתי סביב. דאגי נשען על מרפקיו והביט בי בחיוך קל על שפתיו. העברתי יד בשערי הסתור מעט ונשמתי עמוק. "איך הראש שלי הגיע אל הירך שלך?" שאלתי באיפוק. "אני," הוא השיב בפשטות. "הדשא לא נראה נוח במיוחד, את מבינה." הוא חייך. "החלטתי לנהוג כג'נטלמן ולגרום שכן יהיה לך נוח." שקלתי את זה בראשי למשך זמן מה, ואז הנהנתי. "כן, נשמע הגיוני," חייכתי גם אני. נשכבתי שנית, הפעם מניחה את ראשי במודע על רגלו. "את חמודה כשאת ישנה," הוא אמר מעליי. הבטתי בו, המומה מעט. 'וכמה זמן הוא מכיר אותי,' הרהרתי, 'שהוא מסוגל לומר לי דבר כזה? אבל בכל זאת,' החלטתי לאחר רגע, 'נחמד מצידו לומר...' "תודה," אמרתי, מגחכת. הוא צחק, והרגשתי איך הרגל שלו רועדת. אחזתי בה בחזקה, מייצבת אותה. "תנסה לא לזוז, בבקשה," ביקשתי. הוא צחק שוב. צחקתי גם אני. " אני רצינית," הוספתי. "זה לא נוח..." "אוה, אז סליחה," הוא אמר ברצינות-מעושה. חייכתי לעברו והדחף הקדום לחבק אותו גאה בי שנית. נכנעתי ופשוט התרוממתי וכרכתי סביבו את זרועותיי. הוא התקשח לרגע – אבל רק לרגע – והתרפה, מחבק אותי בחזרה. הוא ליטף את שערותיי, שותק, חיוך קל מרחף על שפתיו. קברתי פניי עמוק בחזהו, רק כדי לראות איך זה מרגיש. זה הרגיש נהדר. נשמתי עמוק ושאפתי לקרבי את הריח שלו – ריח של לימונית וגיטרות ושוקולד. כשניתקתי ממנו לבסוף שלחתי לעברו חיוך נבוך. "Sorry," מלמלתי. "זה בסדר," הוא אמר לי, והרים את ראשי כדי שאביט בו. "באמת." שקעתי בעיניו, לא מסוגלת להתיק מבטי מהעיניים הכחולות-אפורות שהפנטו אותי, וטבעתי בתוכן באיטיות. כל העולם התפוגג, ונראה כאילו רק הוא ואני נשארנו, מביטים זה בעיניי זו. הרגשתי כאילו אני מכירה אותו מאז ומעולם, כאילו לא פגשתי אותו רק השבוע. הוא קרב את ראשו לראשי והצמיד את מצחנו ביחד. נרעדתי. הוא החזיק בי בעדינות, ועיניו כמו ביקשו רשות. עצמתי את עיניי שלי בהסכמה, והוא נשק לי. הכול התנפץ במטר של כוכבים נופלים. "אביה." היא הביטה בו באלם, מוחה מריץ חישובים מסובכים. "מריאור אמרה לך." זו הייתה יותר קביעת עובדה מאשר שאלה. הוא הנהן בראשו, מתוח וחיוור. אביה רק הביטה בו, בראשה מזמזמים אלפני שאלות שרצתה לשאול. "חגי..." אמרה לבסוף, בייאוש. "מה אתה עושה כאן? למה באת?" חגי נעץ בה מבט יציב למשך כמה רגעים והתקרב אליה. "חומד," אמר לבסוף, מושיט לעברה יד ומעביר אצבע מהוססת על לחיה, "התגעגעתי.." ליבהּ כמו דילג על כמה פעימות. היא נשמה ברעד וניגשה אליו, מחבקת אותו בכוח. "גם אני," לחשה לחזהו בשקט. לאחר שהרגישה גם את אחיזתו מתהדקת סביבה, לחשה שוב, ברעד, "גם אני.." ענבר עמדה מול דני, סמוקה כולה. היא פיתלה אצבעותיה בעצבנות ולא ידעה מה לעשות. דני הביט בה, חיוך קל מרחף על פניו. "אני לא נושך," הוא אמר, זיק שובב מנצנץ בעיניו. ענבר לא יכולה הייתה להתאפק וחייכה, מרימה מבטה בזהירות. "אני יודעת," אמרה. "אוקי." הוא העביר ידו בשערותיו ונתן להן להישמט על פניו בתלתלים רכים, מהוסס מעט והמשיך, "תקשיבי, את בטח יודעת, אבל לא מזמן נפרדתי מהחברה שלי..." ענבר הנהנה. "וחשבתי שאני לא רוצה להיכנס יותר למערכות יחסים. לא מהר כל כך בכל מקרה.. את יודעת, היינו ביחד הרבה ו..." הוא השתתק לרגע והשתעל קלות, מתרומם קלות על קצות אצבעותיו וצונח שוב. "אממ.. אבל אז ראיתי אותך ו.. טוב, אני חושב שאת..." הוא נתקע שוב, וענבר גיחכה בתוכה, יודעת שזה לא מתאים לו. "טוב, תהיתי אם תסכימי לצאת איתי הערב." ענבר כמעט נחנקה. "אה---" זה כל מה שהצליחה לפלוט. הוא חיכה, מביט בה, וחייך בסבלנות. "אמרתי לך כבר, אני לא נושך.." "כן," היא אמרה במהירות, לפני שאיזה פיוז במוחה יחליט להשתגע. 'האמת,' היא הרהרה, 'עצם העובדה שהסכמתי אומר שמשהו השתבש אצלי..' "כן, אני אצא איתך." "יופי!" חיוך רחב התפשט על פניו. "אז הערב, אוקי?" "אהה, בסדר..." היא אמרה בהיסוס. "אין בעיה." "שמונה זה טוב?" הציע דני. "שמונה זה מצוין." "אז זה דייט?" הוא שאל בשובבות, מחליק יד על שערותיו. "דייט," היא צחקה, הסומק עוזב את לחייה לאיטו. הם המשיכו לעמוד שם עוד כמה דקות, מפטפטים על הא ועל דא. ענבר חשה שהאומץ חודר אליה, והזדקפה קלות, משדרת ביטחון. דני שם לב לזה, והתקרב אליה קצת, מחווה תנועות בידיו תוך כדי דיבור. הם שוחחו בלהט, מתקדמים לעבר זוג המיני-קופר שחנו בצד. הם כבר עמדו ממש ליד הארי וטום שדיברו ביניהם, כשענבר ראתה את חגי כורך זרועו על כתפיה של אביה, והאחרונה מחייכת ברעד. היא עצרה לרגע, המומה, ואז חיוך רחב התפשט על פניה. 'סוף סוף,' חשבה בסיפוק. 'באמת הגיע הזמן.'

אני ממש ממש ממש ממש

מכורה!!!! הפיק הזה פשוט מדהים אני עומדת, או יותר נכון יושבת..., מול המחשב בפה פעור מצפה לפרק הבא!!!! וואו וואו וואו!!! אין לי מה להגיד... הפיק הזה פשוטט מוווושלםם!!! אני
אותך

The Psycho Girl

New member
את פשוט מדהימה !

הייתי קצת עצובה והפיק שלך גרם לי לחייך
אין לי מה לומר יותר אדיר ביותר

kelly7i

New member
אוקי, לא הבנתיייי!

מה הקטע עם חגי?!? איך הוא נגיע לשם ומה הקטע שהוא בא ללונדון חח אל יכל לחכות שהיא תחזור לארץ?XD ולא הבנתי מה הלך שם- דני שאל אם הוא יכול לדבר עם ענבר בפרטיות, היא יצאה והם קבעו דייט, ואז הארי אמר לה שהמשו הזה קשור אליה ושמישו חיפש אותה, ואז פתאום בפרקק הבא היא דיברה עם חגי, שלפני שניה זה היה עם הארי! לא הבנתי. ה סבר

../images/Emo54.gifהומ.

חגי... 'חבר' של אביה. בערך. יש ביניהם משהו כבר הרבה זמן, וזה לא ממש ממומש. בפרקים הבאים אני מפרטת על זה קצת יותר. עכשיו - דני ביקש מענבר לצאת איתה. היא הסכימה. סוף סיפור. הארי, לעומת זאת, דיבר עם אביה ואמר לה שמישהו חיפש אותה - המישהו הזה זה בעצם חגי. אין שומדבר בין אביה להארי.
קאפיש? ^^

kelly7i

New member
הבנית שאין משו בין אביה והארי,

ולא הסברת לי את מה שלא הבנתי- בזמן שדני דיבר עם ענבר בפרטיות הארי סיפר לאביה שמישו מחפש אותה, ואז זה היה חגי ופתאום היא דיברה איתו. איך היא הגיעה למצב שהוא דיבר איתה, ממצב שהארי סיפר לה שהוא חיפש אותה?

../images/Emo54.gif

"אוקי... מי זה?" היא שאלה שוב. "הוא," אמר הארי, וזז הצידה. הארי זז הצידה כדי שאביה תוכל לראות את חגי, ואז היא דיברה עם חגי. זה הכל. ^^

butbut

New member
אההההההה! זה למה אני מכורה לפיק ^^

איזה כייף לך נישקת את דאגי>< נשיקה חמודה במיוחדד=]]אני עדיין תקועה על זה חחח

../images/Emo54.gifאיזה ראשון? ../images/Emo12.gif

ראשון ראשון של כל הפרקים, או ראשון שפה [AKA, פרק ששעשרה]? |תוהה|

למעלה