CLTCL- פרקים שתים-עשרה ושלוש-עשרה

../images/Emo203.gifCLTCL- פרקים שתים-עשרה ושלוש-עשרה../images/Emo203.gif

|פיהוק| אני כל כך כל כך עייפה!!! [למה? אתמול ראיתי עם אחותי מאי כמעט חצי מהעונה הראשונה של ה-O.C., ואחר כך עוד הייתי צריכה לסדר כל מיני דברים. ככה יוצא שהלכתי לישון בארבע ועשרים AM, ואני עכשיו חצי מתה. |פיהוק| ו.. כן, אור, התגנבתי ללפטופ של אימא. XD] שניגש לעיניינינו?
שם: דקמשל"א. ז'אנר: RPF, וגם פלאפי. ורומנטי. והרפתקאות לשעות הצורך. שיפ: מואה/דאגי, ענבר/דני, אביה/חגי. דירוג: לוזוכרת. |מושכתבכתפיים| הצהרה: מקפליי לא שייכים לי. קאפיש?
הערה: ענבר הבטא המופלאה!
אני כבר לא עוקבת אחרי הפרקים - למי שיש כוח, יש את פרק 10-11 בתחתית הדף, ופרקים קודמים נמצאים בעמוד הקודם בתוך ההודעה בקובץ וורד. בתיאבון, PPL! ^^

אם לא יהיו תגובות [פרק 12, חלק א']

פרק שתים-עשרה "היי.." מלמלתי, מרגישה איך הדמעות מפלסות את דרכן לעבר עיניי. 'לא! אל תבכי, טאלי!' הפצרתי בעצמי בבהלה. 'תתאפקי קצת!' אביה וענבר מלמלו גם הן את ברכות השלום שלהן. "היי לכן," חייכו הבנים. הרמתי את ראשי והעפתי מבט חטוף בדאגי. הוא לא הביט לעברנו וקצת התאכזבתי. "אממ.." התחלתי, מהוססת. "רציתי, האמת, לשאול אתכם שאלות.. לגבי ההופעות שלכם, והכתיבה של השירים..." קולי דהה עד שנעלם. "Go ahead, shoot," אמר דני בחביבות, עייפות נמסכת בקולו. הוא התמתח קלות, ולמרות כל הכחשותיה לא יכולתי שלא לראות כיצד ענבר בולעת אותו בעיניה. "או, אבל לפני כן," התערבה אביה, וחייכה אליי בעדינות. "רצינו לדעת אם אתם נוסעים עכשיו למלון שלכם. 'הולידיי אין'?" טום העיף מבט בהארי ובדני, והנהן בראשו בחיוב, תוהה מעט. "נוכל לנסוע אתכם? אנחנו משתכנות שם עכשיו.. באותה קומה.." קולה נחלש לרגע, וסימן שאלה נתלה באוויר. באותו הרגע דאגי הרים מבטו והביט בנו, עיניו הבהירות מכווצות בריכוז. "כן, למה לא?" אמר הארי לבסוף. הוא התקדם פנימה ואמר משהו למנהל האישי שלהם שישב ליד הנהג. המנהל הניד בראשו לאישור וסימן לנהג. קול המנוע נשמע, והרכב יצא לדרכו, מטלטל אותנו מעט. כמעט מעדתי, כשיד איתנה ייצבה אותי. "זהירות," נשמע אותו קול ספק-נערי ספק-מבוגר, ואני הסמקתי בשנית. "ס-סליחה," מלמלתי במבוכה, נאחזת במושב שלידי. דאגי הרפה ממני והתקדם פנימה אל תוך הרכב, מתיישב באחד המושבים הפנימיים, אדיש בעליל למרות האופי התזזיתי שלו. "אני מצטער על ההתנהגות שלו," אמר טום בהתנצלות, מיטיב את המגבת שנחה על צווארו. "הוא עייף, והיה את כל הקטע של המעריצות שעלו לבמה ו---" "אתה לא חייב לפרט," עצרה אותו אביה במהירות, ואני נבוכותי מעט כשנזכרתי במעריצות שנתלו עליו, מסרבות להרפות. 'אוי...' חשבתי, כמעט מרחמת עליו. 'הוא עדיין צעיר. בגיל שלי..' באותו רגע כמעט והשתלט עליי איזה דחף בלתי מוסבר ללכת אליו, לקבור פניי בחזהו ולחבק אותו. ניערתי את ראשי, מעיפה את הדחף ממני במהירות, לא מבינה מה עבר עליי. כנראה שהיה לי מבט מזוגג בעיניים, כי טום כחכח בגרונו, ואני קפצתי קלות. ענבר ואביה, שקלטו לאיזה כיוון הבטתי, החליפו מבטים משועשעים. "אהמ. אנחנו עדיין לא יודעים איך קוראים לכן, בנות," הוא אמר, משחק מבלי משים בטבעת שעל אצבעו. "טאלי," אמרתי, מעיפה מבט חטוף נוסף בגוו הנוקשה של דאגי. הוא הביט דרך החלון והרים ידו בברכה למעריצות שצרחו בחוץ. "אביה," אמרה אביה, מחייכת קלות. "ענבר," מלמלה בשקט הנערה עם השיער החום-אדמוני, מסמיקה מעט. דני חייך אליה, והיא הסמיקה אפילו יותר. "ומאיפה אתן?" שאל הארי, מסחרר את הדראמסטיקס שלו ביד אחת בחוסר תשומת לב. הבטתי בו, מרותקת. "איך אתה עושה את זה?" פלטתי, מתפעלת. ואז תפסתי את עצמי וגיחכתי במבוכה. "אנחנו מישראל," עניתי לו. הוא צחק. "זה עניין של עבודה ואימונים," הוא הסביר לי, ועל-מנת להדגים, סחרר את הדראמסטיק שנית. חייכתי, והוא צחק שוב. "ואיפה אמרת שאתן גרות? ישראל?" אביה הנהנה בראשה, וענבר הוסיפה, ראשה מושפל: "יש לכם שם קהילת מעריצות די גדולה.. יש פורום מיוחד שלכם." "יפה," התפעל דני. ענבר הרימה את ראשה וחייכה. "והוא פעיל כמו הפורום ב-UK והאתר הרשמי?" הוסיף ושאל. "כמובן," היא אמרה, מופתעת קלות מההתעניינות שהפגין. "האמת," היא הצטחקה, "שרוב המעריצות של באסטד ז"ל עברו אליכם... וחוץ מזה, כן, הוא ממש פעיל. וכמובן שהמעריצות בפורום מעריצות עוד להקות חוץ מכם, כמו טאלי שכאן. אממ.." היא התגמגמה מעט כשראתה את המבט הבוחן של דני על פניה, ואז התעשתה והמשיכה: "אה, וכמובן, הן כותבות פיקים, ממש כמו בפורום הרשמי---" "פיקים?" תהה טום. "כמו ב'פאנפיקים', נכון?" "זה בדיוק פאנפיקים," הסברתי. זה היה השטח שלי, והרגשתי באותו הרגע כמו דג במים. "אתה יודע, ספרות מעריצים. פאנפיקים זה סיפורים שמעריצים כותבים על סרט, ספר או סדרת טלוויזיה שהם מעריצים. גם ההמשך של 'מסע בין כוכבים' הוא בעצם פאנפיק שכתב מישהו שלא רצה שהסדרה תסתיים! כמובן, כותבים גם פאנפיקים על אנשים אמיתיים, כמו האוס והשחקנים של שר הטבעות..." מזווית העין ראיתי את ראשו של דאגי מסתובב להקשיב לי, לכן לא הופתעתי כל כך כשהוא שאל בקול סתמי: "ופאנפיקים עלינו, כמו בפורום הרשמי, יש?" "כמובן," עניתי, מופתעת. "לא שמעת את ענבר? יש כל כך הרבה! בפורום הרשמי שלכם יש המון, ויש גם אתר מיוחד שמפורסמים בו פיקים אינטראקטיביים רק עליכם.. אה, בפאנפיקשן.נט יש חמש-עשרה שאני יודעת - על הסרט שלכם – 'זה המזל שלי', אז מן הסתם יש גם עליכם. וכמובן, מה שהבנות בפורום בארץ כתבו." הוא הנהן בראשו לאות שהבין. באותו הרגע הארי וטום התמתחו ופיהקו קלות. אביה, ענבר ואני הבטנו בהם, ובלי תכנון מוקדם, פיהקנו גם אנחנו. רגע לאחר מכן דני שלח ידו לפיו והחניק פיהוק משלו. החלפנו חיוכים משועשעים. "ההופעה סוחטת כוחות," הסביר טום, כשנרגענו. "כל הופעה כזאת גם נותנת אנרגיות מהקהל – אתם, וגם סוחט מאיתנו כוחות נפש כדי לשאת את הכול על הכתפיים שלנו." "וכמובן, יש את העניין של המעריצות, שטום לא מי-יודע-מה מחבב," הקניט דני. "ג'יואנה," אמרה ענבר בידענות, מסמיקה. טום חייך בהפתעה. "נכון," אמר במבוכה קלה. "ולכם אין בעיה עם זה?" פלטה אביה. הארי ודני החליפו מבטים משועשעים. "לי יש. לדני אין. למה שתהיה לו בעיה כלשהי?" שאל הארי בחיוך, מיטיב את צעיפו ביד אחת. אביה הרימה גבה בהתרשמות וכבשה חיוך משועשע. "זה סוחט כוחות, הערצה, את לא יודעת?" סנטתי באביה. "בהחלט," היא הגיבה. גיחוך ממזרי התפשט על פניה. "כמו שאת מעריצה את דאגי..." לחשה בקול, בעברית. "אני לא!" קראתי בעלבון. הבנים הביטו בנו בפתיעה. "אמרתי לך כבר," הוספתי בטון נמוך יותר, "רק את הנגינה שלו. עד לקליפ ההוא ביו-טיוב לא היה לי מושג מי זה מי..!" בנקודה הזו דאגי התערב. "הזכרת אותי?" שאל את אביה. היא הנהנה קלות, מחויכת. "בקשר אליה, לא אליי," החוותה לכיווני. "מה! אני---" השתנקתי. לאחר רגע נשמתי עמוק והבזקתי לדאגי חיוך נבוב. "כן. היי." "מה היא אמרה?" הוא שאל בסקרנות. "אני בהחלט לא אומרת את זה שוב," סירבתי בתוקף. "אבל היא הזכירה אותי," הוא התעקש. "כן. אז מה?" "בקשר אלייך." העפתי לעבר אביה מבט מצמית. היא גיחכה בשקט. "אה, כן." "ועדיין לא תגידי לי מה היא אמרה לך?" "לא!" הוויכוח בינינו סחט חיוכים מחברותיי ומשאר הלהקה. "איך רואים שהיא לא התבגרה עדיין," מלמלה אביה בשקט לענבר. הבנים העיפו לעברה מבט מסוקרן, והיא חזרה על המשפט, מחייכת. "למה, בת כמה היא?" תהה הארי, כשהוא מחווה לעברי. "היא קטנה מדאגי בארבעה ימים," השיבה ענבר בגיחוך. "ואתן?" שאל דני, לוגם מבקבוק המים שלו. "אני נולדתי במאי," אמרה ענבר. "אביה נולדה באוגוסט." "ואתן יותר גדולות ממנה?" טום שאל, מסוקרן. שתיהן הנהנו, מחליפות מבטים ידעניים. "בכל מקרה," הסטתי את נושא השיחה, מתעלמת מהן ומדאגי, ופניתי שנית לכיוון הבנים. "רציתי לשאול אתכם שאלות, לא שאתם תשאלו אותנו..." "כן, כמובן," חייך הארי.

אני ממש אתאכזב [חלק ב']

"אז," התחלתי. "מאיפה באים לכם כל הרעיונות לשירים? זה אמיתי?" "רוב השירים שלנו מומצאים," הסביר טום. "חלקם מבוססים על דברים שקרו, אבל הרוב מומצא. למשל, Star Girl. כמו שאתן אולי יודעות, השיר התבסס על חלום שחלמתי על נערה מנוגה שהתאהבתי בה!" צחקנו. "ברצינות," הוא חייך. "אנחנו כותבים גם על החיים האישיים שלנו – דאגי כתב את SIASS על נערה שנטשה אותו והשאירה אותו בדממה צורחת. דני ואני כתבנו את כל האלבום הראשון כשהיינו בבית-מלון עלוב ונטוש בקצה אנגליה, ושם גם חווינו את כל החוויות הכי מסעירות שלנו – " דני פרץ בצחוק וטום ירה בו מבט משועשע, "ובעקבותיהן כתבנו. ויש כמובן את הקאברים--" "איך, באמת, בחרתם את הקאברים?" התערבה אביה, מסוקרנת. "את Help! למשל." העפתי בה מבט חטוף וצחקתי חרישית. נזכרתי ביום שבו השמעתי לה את המקור לשיר. היא הייתה המומה לגלות שזה שיר של הביטלס. "זה בגלל שאנחנו מאד אוהבים את הביטלס," הסביר דני, מעביר ידו בשערותיו. "היא אחרת הלהקות שממנה אנחנו הכי מושפעים. החלטנו לחדש כי זה כיף לשיר את הביטלס. הם היו להקה שמאד הצליחה בבריטניה---" "--ובכל העולם," הוספתי בשקט. "--ובכל העולם," הוא חייך, "ולעשות להם גרסת כיסוי זה כבוד בשבילנו." "ולכן גם שרתם את I wanna hold your hand ב-BBC, למען ילדים?" שאלתי. "כן," השיב טום. המשכנו לשאול אותם שאלות על הקמת הלהקה, על השירים והחברות ביניהם עד שהגענו למלון. ירדנו כולנו, נושמים אוויר קר ומצטמררים. נכנסנו ללובי והתקדמנו למעליות, כשיד תפסה בידי וגררה אותי אחורה. "נו, מה היא אמרה?" התעקש דאגי. לרגע לא הבנתי למה הוא מתכוון. זה הכה בי לבסוף. "בחיי, ממש מזל קשת!" מלמלתי. "אתה לא תרפה, נכון? אני לא אענה לך על זה. לא עכשיו בכל אופן." הוא העיף בי מבט מוזר ועזב אותי, מצטרף לחבריו ללהקה. אני התקדמתי לכיוון אביה וענבר שלא הבינו לאן התעופפתי להן. "את תעני לי מתישהו, נכון?" הוא שאל לפני שנכנסנו למעלית – כל קבוצה למעלית נפרדת. "אולי," אמרתי בחיוך ממזרי, והדלת נסגרה. ****************************************************** והסניליות שלי גוברת ככל שהגיל מתארך [לא, זה לא חלק מהפיק!
]: מצ"ב הפרקים בקובץ. עדיף לקרוא שם.

וואו, זה ארוך... ../images/Emo12.gif [פרק 13, חלק I]

פרק שלוש-עשרה "אוקי. קרה לי משהו מוזר," הודעתי לבנות כשנכנסנו לחדר. "מה?" תהתה ענבר בשאלה, קופצת על המיטה שלה. "לא יודעת," אמרתי. "דאגי תפס אותי לרגע ודיבר איתי, וזה מוזר לי..." "למה?" תהתה אביה והתיישבה על מיטתה שלה. "זה לא מה שרצית שיקרה?" "לא!" שתקתי. "אבל..." הסתבכתי לרגע. "זה מוזר מדי," אמרתי לבסוף, מרימה ידיים בתסכול. "אני מתכוונת, פגשתי את הבחור בפעם הראשונה לפני שלושה ימים, ועכשיו הוא מסתקרן לדעת מה את אומרת עלי בשפת הקודש? נו, באמת.." משכתי בכתפיי. "אני מסכימה איתך," אמרה אביה והשתרעה על מיטתה, ידיה שלובות מאחורי עורפה. "את צריכה לקחת את זה לאט, אם בכלל," היא הוסיפה, מתרוממת על מרפקיה ומביטה בי ברצינות. "דברים כאלה לא הולכים מהר מדי. זה..." היא חיפשה את ההגדרה המדויקת. "לא בסדר?" הציעה ענבר. אביה הנהנה בראשה. "בדיוק." "אז.." אמרתי, תוהה, "מה אני אמורה לעשות אם הוא יבקש ממני לצאת איתו?" "וואההו, רגע אחד, את לא קצת נסחפת?" שאלה ענבר בשעשוע. "תמיד כיף לשגות באשליות," חייכתי. "אבל זה לא בטוח יקרה, את יודעת," ציינה אביה בהיגיון. "מה הסיכויים?" "קלושים," הודיתי בחיוך קל. "שואפים לאפס," הוסיפה ענבר. "כן, נו.." נאנחתי והתארגנתי לישנה. "תמיד אפשר לחלום בהקיץ, נכון?" [שני, Aug. 6th] למחרת בבוקר התעוררתי מאוחר. הראש שלי כאב והסתחרר, והחלטתי ללכת ולקחת לי כוס מים. קמתי מהמיטה ופסעתי מספר צעדים כשצעדיי כשלו, והייתי חייבת להתיישב על השטיח הרך. לא היה לי כוח להתרומם על רגליי וזמזום פשט באיבריי. נאנחתי ונשארתי שם, מושכת אליי את הדובון ומחככת פניי בפרוותו הרכה. כמה זמן ישבתי שם – אינני יודעת. בסופו של דבר ענבר התעוררה ומצאה אותי שם. "אוי, טאלי!" היא קראה. "מה קרה?" "היה לי חלום רע ונפלתי מהמיטה," אמרתי בסרקזם. "מה את חושבת שקרה?" אחר כך ריככתי את הטון: "קמתי וכאב לי הראש, ופשוט צנחתי כאן." "אוקי, אל תלכי לשום מקום," היא הורתה לי וקמה במהירות. "אני הולכת להביא לך משהו לשתות, ואחר כך תחזרי למיטה." רק כשהייתה בדרכה למטבחון היא קלטה את משמעות דבריה. "אוי. זה המשפט המטופש ביותר שאמרתי," חבטה בראשה, ואני הנהנתי כשחיוך קל מונח על שפתיי. "בסדר, רק רגע." היא הושיטה לי את כוס המים וסייעה לי לקום. התיישבתי על המיטה והיא נגעה במצחי. "הממ.." היא מלמלה, "אני חושבת שיש לך קצת חום.." "מה!" אמרתי, המומה. "לא בא בחשבון! אני מסרבת בכל תוקף להיות חולה! אני רוצה לצאת עם פוינטר!" חבטתי בפי, מכסה עליו במהירות, בעוד ענבר מביטה בי בשעשוע. "מי יוצא עם פוינטר?" נשמע קולה המנומנם של אביה. "חשבתי שהחלטת לא לשגות באשליות.." "היא לא יוצאת, היא רוצה לצאת," תיקנה אותה ענבר. "והיא חולה. אני חושבת. והוזה, בנוסף לכל הצרות... אחרת, איך תסבירי את זה שהיא לא דלוקה על הבחור אבל רוצה לצאת איתו?" אביה התרוממה ממיטתה והתקרבה אליי, מצמידה ידהּ למצחי. "אני חושבת שאת צודקת," אמרה לענבר במהורהר לאחר רגע ארוך. "טוב, טאל, תראי מה תעשי: תישארי פה היום, ותשתי תה." היא חייכה קלות וגרמה לי לגחך. "מחר תרגישי יותר טוב, ונלך לטייל בעיר." "אבל אני לא רוצה שתישארו פה בגללי," דאגתי. "היו לכן כל כך הרבה תוכניות! גשרים, מוזיאונים.. לא," הוספתי כשענבר הרימה ידה על מנת לבטל את דבריי. "תלכו. אני אסתדר. לא, אני רצינית," אמרתי, שמץ כעס נשמע בקולי. "תלכו, תיהנו, תבלו, תעשו חיים. אני אשאר פה עם הדובון והתה. אה, ועם הכבלים," הוספתי בשעשוע. ענבר ואביה החליפו מבטים. לבסוף אביה נאנחה. "נו, אם את מתעקשת.. זה בכלל לא מוצא חן בעיניי." "אני מתעקשת," הצהרתי. "אז נלך?" אמרה אביה בהיסוס. ענבר הנהנה בחוסר וודאות, והוסיפה: "תהיי עם הפלאפון לידך. נתקשר פעם בשעה, אז כדאי שתעני!" סיימה באזהרה, והשתיים פנו להתארגן ליציאה. "אם אני לא אפול מהמיטה," חייכתי ולאחר מכן שאלתי: "לאן תלכו?" "מוזיאון המדע?" שאלה אביה את ענבר בעוד היא לובשת גופיה ומעליה ז'קט, וענבר משכה בכתפיה. "אחר כך נסתובב בגולדרס גרין, את יודעת, מעוז היהדות בלונדון?" הנהנתי בראשי. "תיהנו," אמרתי כשהן התקדמו לכיוון הדלת. "את בטוחה שאת רוצה שנלך?" שאלה שוב אביה כשעמדו בפתח. ענבר עמדה לידה, עיניה תוהות. "כן, כן! אני לא אגרום לכן להשתעמם כאן איתי," אמרתי, מאיצה בהן. "לכו..!" הדלת נסגרה בשקט ואני נשארתי בחדר. "אז מה עושים עכשיו?" שאלתי בהלצה את הבובה הפרוותית ששכבה לידי. "נבדוק מה יש בטלוויזיה או קודם נשתה תה?" על השולחן הקטן ליד מיטתי היה מונח תרמוס חם עם תה שהבנות הכינו לי כדי שאשתה. לידו ניצבה גלולה לבנה שהייתי אמורה לבלוע. "תה," החלטתי, ושתיתי במתינות את המשקה החם. לאחר מכן לקחתי את הספר והנגן והחלתי לקרוא. לאט-לאט, בלי ששמתי לב, נרדמתי.

ו.. זהו! [13, II]

דפיקה חרישית בדלת הזניקה אותי חזרה לערות. ניסיתי לקום מהמיטה בזהירות, ומצאתי שהשד לא נורא כל כך – ראשי כבר לא הלם כפטיש. הצצתי בפלאפון וראיתי שיחה שלא נענתה מאביה. סימסתי לה במהירות שאני חיה, נושמת ושלא מתּי – עדיין – ושרכתי דרכי לכיוון הדלת. "כן?" שאלתי. איש לא ענה. פתחתי את הדלת, מסוקרנת, תוך שהיא מוברחת בשרשרת הביטחון, והצצתי החוצה בחשדנות. לא ראיתי דבר. סגרתי את הדלת בתהייה והתמתחתי. השינה חידשה את כוחותיי וערנותי, והמשכתי לקרוא. כששעמם לי עברתי לערוץ המוסיקה וראיתי קליפים. דפיקה נוספת נשמעה. התעלמתי ממנה, מזפזפת בערוצים השונים. הדפיקה נשמעה שנית, חזקה יותר. סיננתי נשיפת רוגז מבין שפתיי ונעמדתי, מעבירה יד בשערותיי בתסכול. "באה," קראתי, כשהנקישות נשמעו שוב, מאיצות בי. ניגשתי לדלת, מרגישה בסחרחורת מטפסת בי. הדפתי אותה בכעס ופתחתי את הדלת. "כן?" נשימתי נעתקה וכל מה שראיתי לרגע היה שחור. התנודדתי במקומי, ותפסתי במשקוף, מאזנת עצמי. יד נוספת נשלחה לתמוך בי, מייצבת. "היי," אמרתי בחולשת-מה. ליבי החסיר פעימה וחזר לפעול שוב, ביתר שאת. "היי," אמר קול מוכר. הוא עמד מולי, מעביר משקלו מרגל לרגל באי-נוחות. "באתי בזמן לא טוב?" הוא שאל, נבוך מעט. "לא, זה... בסדר," הסמקתי בפראות כשנזכרתי שאני עדיין בפיז'מה. "אני.. פשוט.. טוב, אני קצת---" צלצול הפלאפון קטע אותי. "דקה," התנצלתי ונכנסתי לחדר, מחפשת בקדחתנות אחר הנייד שלי. "הלו." "היי," שמעתי את קולה המוכר של אביה. "את חיה?" "כן. כן, אני חיה, בינתיים. ונושמת. והולכת ומדברת," אמרתי. "איפה הייתן?" "הסתובבנו בגריניץ'," אמרה אביה. "מה קורה איתך?" מזווית עיני ראיתי את דאגי מציץ פנימה בסקרנות למשמע השפה הלא מוכרת. "אממ... טוב, זה מוזר." "מה מוזר?" תהתה ענבר. הבנתי שהן שמו אותי על רמקול. "פשוט תקשיבו למשהו הזוי: דאגי פה." "מה זאת אומרת, 'פה'?" אביה קראה, המומה. "דפק בדלת, נו." הבטתי בו שנית, מחויכת. "מתי?" שאלה ענבר בסקרנות. "הרגע." "ומה את הולכת לעשות?" שאלה ענבר באותו הרגע בו אביה פלטה: "אני לא מאמינה" המום. "שנייה, דברו בתור!" הרחקתי את הנייד מאוזני, צוחקת. "אל תעשי שום דבר פזיז," הזהירה ענבר. "אוה. בסדר." גלגלתי את עיניי בדרמטיות. "אני רצינית!" היא התעקשה. "בסדר!" אמרתי בקוצר-רוח. "יהיה טוב." "מבטיחה?" שאלה אביה בהיתול. "לא מבטיחה שום דבר," התחמקתי, מסמנת לדאגי שייכנס. הוא הניד בראשו לשלילה ונשאר לעמוד בפתח. "תרגישי טוב," אמרה אביה, ויכולתי לשמוע את החיוך בקולה ואת ענבר צוחקת ברקע. "אוקי. תודה! ביי," ניתקתי את השיחה וחזרתי אליו. "מצטערת," אמרתי בהתנצלות. "פשוט הבנות רצו לוודא שאני בסדר. לא הרגשתי כל כך טוב, אתה מבין.." הוא חייך והעביר ידו בשערותיו הבהירות. אחר תחב את ידיו בכיסי מכנסיו והתנודד מצד לצד בחוסר וודאות. "רק רציתי..." הוא התחיל והשתתק. "אני מקווה שתרגישי טוב," אמר לבסוף. "אני.. אלך עכשיו. יש לנו חזרות. הופעה היום." הוא התרחק מהדלת, מחווה בידו. "אני אחזור, אני מקווה," הוסיף, ואני חייכתי, מסמיקה. "אז.. נתראה יותר מאוחר, כשתרגישי טוב יותר." והוא יצא. כשהדלת נסגרה אחריו צנחתי על מיטתי באנחה. המחשבות התערבלו במוחי בחוסר קוהרנטיות ואני, מסוחררת עדיין מהחום ומבולבלת כולי, נרדמתי. "היא ישנה!" הקול זמזם סמוך לאוזני. נפנפתי בידי בתסכול, כמסלקת זבוב טורדני. "טאלי, קומי..." "די, לא יפה! אל תעירי אותה!" נשמע קול אחר, ואז צחקוק. פקחתי את עיניי, מכסה עליהן מפאת האור הפתאומי. "היי," אמרתי בחיוך והתרוממתי על מרפקיי. "איך היה?" "מדהים," אמרה ענבר בהתלהבות. "לקחנו סיור מודרך והיינו בהמון מקומות..!" "בין השאר במוזיאון השעווה," ציינה אביה. "הצטלמנו עם הרבה מפורסמים. רוצה לראות?" היא שלפה את המצלמה הדיגיטלית ומסרה לי אותה, נותנת לי להביט בכל דמויות המפורסמים המפוסלים בשעווה ששתיהן עמדו לידן, מחייכות. "וואו. בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, טום קרוז, מדונה... מגניב." ענבר חייכה חיוך ענקי. "כיף!" היא התיישבה על מיטתי. "ומה איתך?" שאלה. "איך עבר עלייך הבוקר?" "כן, יש לך משהו לספר לנו?" שאלה אביה ברמז. "אה, לא משהו," אמרתי בביטול מעושה. "קראתי, ראיתי TMi, דאגי דפק, הציץ והלך..." "דאגי דפק, הציץ והלך. אה-הא." אביה חזרה אחרי והביטה בי בריכוז. "ו...?" "שום דבר!" אמרתי בתסכול. "רק 'אני מקווה שתרגישי טוב יותר' ו'נתראה כשתרגישי יותר טוב'. כאילו, מה הוא דופק בכלל?" "נתת לו סימן שאת מחכה?" שאלה ענבר וניגשה למטבח. "מחכה?" שאלתי, מבולבלת. "מה זאת אומרת?" "אני יודעת..." ענבר משכה בכתפיה. "אז אין לי מושג," מלמלתי. "יכול להיות שהוא ידפוק שוב." האופטימיות זלגה מאביה. "אולי." או שלא. "תודה על העידוד," אמרתי בעוקצנות. "תראי, זה יכול להיות," ציינה ענבר. "אם הוא בא ודפק, ואיחל לך החלמה מהירה או משהו כזה, יכול להיות שהוא רוצה משהו." "מה?" שאלתי בסרקזם. "סטוץ?" "טאלי!" קראה אביה בהלם. "נו, באמת!" "זה מה שהם מקבלים בדרך כלל," אמרתי בהיגיון. "אני לא מוכנה להיות כזו. גם אם הוא מנגן מדהים.. ונראה טוב." "נראה טוב? יפה, התקדמות," גיחכה ענבר. "שתקי," מלמלתי. "אני לא רוצה להיות.. סטוץ. אני לא בת טיפש-עשרה הורמונלית עם מוח של בובת בראץ." "אז אל תהיי. תבהירי לו את זה," אמרה אביה, מחויכת, וענבר הנהנה בראשה. "טוב, קודם שהוא יחזור," אמרתי. "היי, בלעת את האספירין שהבאתי לך?" נזכרה אביה. "כן, אימא," מלמלתי. "ואני מרגישה יותר טוב." "יופי," אמרה ענבר. "נוכל לצאת לסרט בערב." "אני חושבת שכדאי שהיא תישאר עוד ערב אחד פה," אמרה אביה בענייניות. "עוד ערב אחד שקט לא יזיק." "קרב כריות?" הצעתי. "לא, תודה. מה לא ברור ב'ערב שקט'?" היא צחקה. "חוץ מזה, את תתעייפי." "אז נזמין סרט," אמרתי. "אקשן? קיטש?" "קיטש," הודיעה ענבר, שחזרה מהמטבח מחזיקה בידה כוס גבוהה מלאה מיץ תפוזים ולגמה ממנה ארוכות. "כן, למה לא?" הסכימה אביה. "יופי," שמחתי. "אוהבת קיטש." "כן, לכן את מחכה לאביר על סוס הלבן – אה, לא, לנגן הבאס של להקת הפופ/רוק – שיסחף אותך בסערה," צחקה אביה. "בהחלט!" אמרתי, מגחכת. "עם נחרצות כזאת לא הייתי מתווכחת," קראה ענבר מכיוון הטלוויזיה. "אבסולוטלי," אביה המהמה. ************************************************************************ אהמאהמ. אני מצפה לתגובות. באמת.
i risked my ass to get you those two chapters - i need my paycheck, ladies!​

The Psycho Girl

New member
וואו מדהים !

פרקים מדהימים את ( כבר נמאסלי לכתוב את זה אבל ביקשת ) כותבת מדהים ! ממש נהנתי מהפרקים לא הפסקתי לחייך תמשיכי ( עוד ועוד ) ככה :)

T a l14

New member
מהמם

ומושלם כרגיל דאגי הזה...כפרה עליו...חח..כולו ביישן תודה שפרסמת היום

butbut

New member
יאייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

איזה סוחףזה את לא מאמינה! אמא שליכ בר שעה קוראת לי לטגן לה משהו ואני כזה "שנייה אמא שניייה אני קוראת כאן משהו!השניצלים כבר מתי הם לא יכולים למות יותר!"... קיצר.. יאיי זה מהמם!!! אני מתה לדעת את ההמשךךךךךךך=]]]

Lex 1

New member
את מקבלת בצ'קים? טחחח XD לא. ../images/Emo11.gif.

שרשור גרוע או שזאת רק אני..? אני כבר לא יודעת לאן להגיב. אעאעאאה! איזה פרקים מעולים! הקסמת אותי.. תודה שסכנת את עצמך כדי לרגש ולבדר אותי אני מעריכה את זה!
פריקין הל גמני רוצה שפנטזיה כזאת תתגשם לי...
|הולכת לפנטז| קבלי נשיקה
סתם כי בא לי.

../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך.
קבלי חיבוק:
אוי, שיט! השניצלים!!! >< *רצהלמטבחלוודאשהםלאנשרפו*

butbut

New member
*סיפורעצובמאודמהשקרהלי*

חשבתי ששניצל לא יכול למות יותר ממה שהוא,אבל שלי מתו. הם ניראים כמו גחל. XD

אז לא תאמיני מה קרה לי. ../images/Emo11.gif

נשרף לי אחד, ונכוו לי שמונה, לפחות. >< נו, טוב, לפחות אבא שלי אוהב אותם שרופים.

butbut

New member
-____- יש לך מזל.

ואני עוד חשבתי שיהיה מישהו בבית שיעריך את המאמץ שלי. אבל אפילו הכלב שלי לא העריך את הגחלים האלה!..אחרי הכול זה בשר.. הוא השתין עליהם
[זה מה שאני מקבלת על חציש עה של עמידה ליד הגז?]

Lex 1

New member
חחחחחחחחחחח XDDD השתין? תגידי תודה, לפחות הוא

לא חירבן >< סתם... את יכולה לזרוק לי כמה גחלים, אני חסרת אוכל פה. אמא לא חזרה מהעבודה ואין עדיין אוכל לשישי. |ילדה מסכנה שכמותי| *ינסהלהסתפקבאיזהסנדוויץ'עלוב**

butbut

New member
סנדוויץ' עם פסטרמה תמיד מספק אותי..אני חולת

פסטרמות!!|סדגש...אפילו יותר מקבנוס..אלא אם כן את צימחונית.XD

Lex 1

New member
חחחח פסטרמה זה טוב XD אבל בסוף לא אכלתי ../images/Emo11.gif.

נאכל עוד שעתיים ארוחת שישי בנתיים ינסה לנשנש איזה חלה.

XD

אני אכלתי שניצל שאני טיגנתי, עם תפ"א שאימא עשתה. אחלה ארוחת צהריים, נכון? [ככה זה, בצהריי יומשישי מנשנשים את כל האוכל של שבת.
]

למעלה