CLTCL - פרק עשרים וארבע, חמש

../images/Emo203.gifCLTCL - פרק עשרים וארבע, חמש../images/Emo203.gif

יש! ישישישישישישישישיש! אני סופכלסוף בבית! ביתי הקט, הצנוע, שאיכשהו הספיק להשתנות ולהשתפץ במהלך הארבעה ימים שלא שהיתי בין קירותיו!!!
אופס, אני נהיית פיוטית למדי. אני אפסיק עם זה עכשיו.
תודו שהתגעגעתן אליי.
חוקים? יאללה, חוקים: שם: דבר קטן ומטורף שקוראים לו אהבה. [תגידו שאני משועממת. בקיצור: דקמשל"א.] דירוג: אממ. נמוך. יאפ. די נמוך. ><'' ז'אנר: רומנטי! פלאפי! קיטשי! ו-RPF.
שיפ: תנחשו לבד. לא קשה, נכון?
הצהרה: הבנים לא שלי...
כמה חבל. אבל כשהם יהיו שלי...
הערה: אוקי. ענבר היא הבטא שלי. וסיונ המפרסמת בעת העדרי. ואני חולה על שתיכן.
פרקים קודמים... אממ.. אין. OO אבל יהיה תקציר בהודעה הבאה.
בתיאבון! ^^

../images/Emo203.gifבהודעות... חלק I [תגובות. כן. ../images/Emo11.gif]

מאירועי הפרקים הקודמים...: ברודר אוסר על טאלי להיפגש עם דאגי. טאלי הנסערת בוכה בחדרה ובסוף מתעשתת כדי לנסות לתקן עניינים בין ענבר לדני [שגם את מערכת-היחסים ביניהם ברודר הצליח, איכשהו, להרוס]. דני קולט מיד שמשהו לא בסדר ומנסה לברר. טאלי מתחמקת, אבל בסוף נכנעת ובוכה בזרועותיו. דאגי תופס אותם על חם ומסרב להקשיב להסבר שטאלי ניסתה, ברוב ייאושה, לתת לו. הוא הביט בי, פניו חתומות. "אם זה כל מה שהספקת להמציא ברגע אחד..." "אבל..." מחיתי, מנסה להתקרב, להסביר שוב. "אני לא מעוניין לשמוע," הוא אמר בקול פסקני, ונכנס לחדרו. נשארתי לעמוד, קפואה, מול הדלת הסגורה, מרגישה בדמעות מטפסות בעיניי. לבסוף נמלטתי משם כל עוד יכולתי. מספיק לך, קלי? XD *** פרק עשרים-וארבע "אני לא מאמינה שזה קורה לי!" פסעתי הלוך ושוב, מנופפת ידיי בסערה. "למה דאגי היה חייב לפתוח את הדלת דווקא באותו הרגע?!" "ועדיין, זה לא משנה את העובדה שחיבקת את דני. ושזה היה מעשה שגוי מאד," ציינה אביה. "אני יודעת!" אמרתי בכעס. "אבל הייתי כל כך נסערת! מייקל... גאד! מייקל עצבן אותי כהוגן, ודני פשוט היה שם, ויכולתי לשים עליו כתף לרגע בלי שמייקל ינסה ל'הצר את צעדיי'," חיקיתי אותו בלעג מר. "בסדר. אז למה לא הסברת לדאגי מלכתחילה?" שאלה אביה בהיגיון. "כי.." הסתבכתי. "לא יודעת. ניסיתי, באמת שניסיתי. אבל עדיין," הרמתי ראשי ונעצתי מבט פגוע, כשהדמעות בורקות בעיניי. "אני.. הוא... אוף!" אביה חייכה קלות. "בסדר, אני בטוחה שיהיה בסדר בהמשך. לסדר גם לכם ארוחת ערב רומנטית?" שאלה בשובבות. "לא. לא עכשיו, בכל אופן," אמרתי, מחייכת מבעד לדמעות. "תודה, יקירה." "מה שאני אצטרך לעשות – אני אעשה," הודיעה אביה, ומשכה בכתפיה. "כי מישהו צריך לעשות את זה. אגב," הוסיפה לפתע, "מה את מתכננת לספר לענבר?" "לספר לי מה?" נשמע קול מוכר. ראשינו הסתובבו למראה ענבר שחזרה מהבריכה, מגבת כרוכה סביב מותניה והחלק העליון של בגד הים שלה קשור ברפיון סביב צווארה. היא הושיטה לי את הנגן וחייכה קלות ואז שאלה שוב. "לספר לי מה?" אביה ואני החלפנו מבטים מהירים. "אל תספרי לה!" הגיתי לאביה, נואשת. "שדני רוצה לצאת איתך לארוחת ערב, כפיצוי על זה שהוא לא האמין לך," אמרה אביה לבסוף. "הוא מוסר את אהבתו. הם נוסעים לבריסטול מחרתיים, נכון?" היא הבזיקה לי מבט שאלה ואני הנהנתי לחיוב, נאנחת בהקלה. "אה, באמת?" ענבר שאלה, בפעם הראשונה מזה כמה ימים חיוך עולה על פניה. "איזה יופי!" ובלי לשאול לתאריך – דבר שהראה עד כמה מרחפת היא הייתה באותו רגע – היא יצאה לכיוון האמבטיה, מהמהמת שיר שבחיוך זיהיתי כשיר של דני – Walk In The Sun. "תודה," אמרתי לאביה בשקט. "אני חייבת לך." "כאילו דא!? את חייבת לספר לה. זה יהיה רע מאד אם מישהו אחר יעשה את זה," אביה אמרה. "אני יודעת," אמרתי בייאוש. "אני אספר לה." "מתי?" "בקרוב," אמרתי. "בקרוב מאד. אני יורדת לבר, לנשנש. להביא לך משהו?" "לא, תודה," היא השיבה בחיוך, ואז עיוותה את פניה לרגע: ענבר שרה באמבטיה, מועדת בתווים הגבוהים. "אולי אני ארד עוד מעט." "בסדר," מלמלתי ויצאתי מהחדר. כשהלכתי לכיוון המעליות שמעתי צעקות חלושות מכיוון החדר של דאגי ודני. הדלת נפתחה לרווחה ודני יצא מהחדר, טורק אחריו את הדלת. קפצתי הצידה ונתתי לו לרדת במעלית לפניי, שהוא מסנן קללות תוך כדי. הוא זעם כל כך עד שלא הבחין בי. 'אאוץ',' חשבתי בכאב. 'אני אשמה.' ירדתי במדרגות והגעתי ללובי. נכנסתי לבר ולקחתי קרקר וכוס שתייה קלה, מכרסמת בחוסר תיאבון מורגש. קלטתי מזווית עיני את דני והסטתי את ראשי, מניחה לשערותיי ליפול על פניי ולכסות עליהן. דני חלף על פניי וביקש מהברמן כוסית, אותה הוריק בלגימה אחת. הוא נאנח ומחה את פיו בגב ידו, מתיישב על כיסא הברים הגבוה שעמד בסמוך אליו. דמות מוכרת שנכנסה מבעד לדלתות המלון הסבה את תשומת ליבי וגרמה לי לסנן קללה חרישית. מייקל נכנס פנימה. עקבתי אחריו בסקרנות ובחשד, וליבי החסיר פעימה כשראיתי את ענבר יוצאת מהמעלית, שיערה הרטוב פזור על כתפיה וכולה אומרת חיוניות ורעננות. "ענבר," קרא מייקל בקול רם. 'לעזאזל,' העפתי מבט מהיר בדני שהרים את ראשו בחדות והביט סביבו, מחפש אחר הענבר היחידה שהכיר שהייתה במלון. "או, היי, מייקל," אמרה ענבר בחיוך שזיהיתי כמאולץ מעט. דני החוויר והסמיק חליפות ואגרופו נקמץ על הבר. הוא ביקש עוד כוס אלכוהול מהברמן ואף אותה הוריק במהירות, מטיח אותה לפניו. מייקל דיבר עם ענבר בפינה, מטיל מדי פעם את ראשו לאחור בצחוק. ענבר חייכה מספר פעמים, ומהיכרותי אותה ידעתי שהיא לא חשה בנוח. ידעתי גם שדני לא יבין את זה. 'אוי, לא. אוי, לא,' חשבתי, מבוהלת. 'לא זה. לא עוד בעיות...' ברגע שחשבתי שיותר גרוע מזה לא יכול להיות, דאגי יצא מהמעלית. הוא נראה עייף וכעוס, וקמטי דאגה הופיעו על מצחו. ליבי נחמץ. 'אוף', חשבתי בזעם מהול בדמעות. 'לעזאזל.' מייקל גם הוא ראה את דאגי. הוא מיהר לשחרר את ענבר ותפס את דאגי, מבטו רציני וחמור. דאגי שוחח עם מייקל בשקט, ועיניו התרחבו כששמע את דבריו. ענבר העיפה מבט סביבה וגילתה אותי בבר, מנופפת לי לשלום, על פניה ההקלה והשמחה. "היי," היא אמרה לי כשהתקרבה, מחייכת חיוך רחב. דני הרים ראשו ושערותיו המתולתלות והכהות עמדו בניגוד חד לפניו החיוורות. ענבר חייכה אליו ברכות. "היי," אמרה. הוא לא הגיב, ומבטה הפך פגוע ומבולבל. "את יודעת," הוא אמר לאחר שתיקה ארוכה. "טאלי," והוא החווה לכיווני, "הסבירה לי שאת בחורה עדינה מדי, שמרגישה לפעמים שלא בנוח בקרבת גברים – ובכלל, שהאישה תהיה הצד היוזם במערכות יחסים. אבל ממה שראיתי עכשיו – לא, תני לי לסיים," הוא הרים ידו והשתיק את ענבר שפתחה את פיה במחאה, "-ממה שראיתי עכשיו אני מבין שסתם נהנית מעצם העובדה שהצלחת לתפוס בחור מלהקה מצליחה. אני פשוט לא מאמין שהייתי טיפש מספיק כדי לקנות את זה." והוא התרומם ממקומו ונעץ בה מבט זועם. "ואני לא מאמינה שאי פעם אהבתי אותך בכלל!" הטיחה בו ענבר הכעוסה והפגועה. "כנראה שאתה באמת טיפש מספיק אם אתה לא מבין!" "מה יש כאן לא להבין?!" הוא קרא, והניף זרועותיו באוויר. התכווצתי במקומי והבטתי בחוסר אונים בשניים רבים ומטיחים עלבונות זה בזו. כשלא יכולתי לשאת את זה יותר, קמתי ממקומי והתכוונתי לצאת לכיוון הלובי כדי לעלות בחזרה לחדר כשיד נוקשה לפתה את כתפי. "אז זהו זה?" שמעתי את דאגי אומר, קולו עצור.

kelly7i

New member
יא נוגה את כל כך חמודה!!../images/Emo24.gif

הוספת תילתונים! וקריין שאומר את האירועים של הפרק הקודם!!!!

kelly7i

New member
הם יותר מידי שמרניות שם!!../images/Emo69.gif

למה זה מעשה שגוי מאוד שהיא חיבקה אותו? זה היה רק חיבוק תומך כזה..

../images/Emo54.gifאבלאבל!

היה את הקטע שסיונ שכחה להוסיף... >< ואם תקראו את זה, תבינו למה. >< אבל תודה, בכל מקרה. [וכן, לקחתי את זה ברצינות. לא צריך את זה? OO]

../images/Emo203.gifחלק II [שיכול היה להיות עם הראשון...]

אבל אני סנילית ושכחתי שפרק 24 הוא קצר. אוף. >< ******* הסתובבתי לפגוש בו בעיניים פעורות לרווחה. כל שחשתי היה אימה צרופה. 'אוי, אלוהים. מייקל אמר לו. מי יודע מה מייקל אמר לו,' חשבתי בייאוש. "דאגי," התחלתי, קולי רועד. "לא, אני מבין. את לא רוצה להיות איתי יותר. בסדר. אבל למה מייקל צריך להגיד לי את זה? לך אין מספיק אומץ לבוא ולומר לי את זה בעצמך? ואני עוד צריך לתפוס אותך מתמזמזת עם אחד החברים הכי טובים שלי?" דאגי צעק עלי. "לא עשיתי כלום עם דני!" צעקתי בחזרה, מתגוננת, באותו הרגע בו ענבר ודני השתתקו כדי לנשום עמוק לפני מטח צעקות נוסף. הדממה שהשתררה לפתע גרמה לי להבין מה הרגע אמרתי. הצמדתי את ידיי לפי ונסוגותי לאחור, המומה ומבוהלת. ענבר סבה על עקביה ונעצה בי מבט מלא גועל. "טאלי?!" היה כל מה שאמרה, והטון שבו אמרה את דברה גרם לי לחוש מושפלת יותר ממה שאירע עד אז. "ענבר, חכי, אני יכולה להסביר," התחננתי. דני עמד בצד, המום, בעוד דאגי שולח בו מבטים כעוסים. "אני לא חושבת שיש מה להסביר," היא אמרה בקור. היא סבה על עקביה, יצאה מהבר ופסעה למעלית בגו זקוף וראש מורם. רק כשהדלתות נסגרו יכולתי לקלוט שמץ ממנה; ראיתי איך כתפיה שחות ומתחילות לרעוד. "ענבר..." אמרתי בלחש. בפעם המי-יודע-כמה באותו היום הרגשתי את הדמעות מטפסות בעיניי. הסתובבתי במקומי ונעצתי מבט פגוע בדאגי. "אתה לא יודע על מה אתה מדבר!" הטחתי בו, נזעמת. "ובגללך.. בגללך רבתי עם אחת החברות הכי טובות שלי!" קולי נשבר והתחלתי לרעוד. "את יכולה להאשים רק את עצמך, ולהזכירך – לי קרה בדיוק אותו הדבר," הוא אמר בכעס לא פחות מכעסי, נעץ בי מבט קודר ויצא מהבר. "טאלי.." דני התקרב אליי. "אני מצטער." הוא הושיט יד כדי לגעת בכתפי בהשתתפות, אך ניערתי אותה. "אל. תתקרב. אליי." הגיתי כל מילה בנפרד. ובמילים הללו יצאתי מהמלון אל האוויר הלח ואל הגשם שהחל לזרזף מעל ראשי והתמזג בדמעותיי. עיניי היו מזוגגות מדמעות והכול היה מעורפל. הלכתי והמשכתי ללכת עד שאיתרתי על ספסל וצנחתי עליו, מיואשת. זה היה הרגע בו קברתי ראשי בברכיי ופרצתי בבכי.

../images/Emo203.gifיאפ. עוד חלק התווסף. ^.~

אני חולה על טום בפרק הזה. הוא יצא כלכך... חמוד.
***** פרק עשרים-וחמש "את ידעת מזה?" שאלה ענבר את אביה, עיניה בורקות. "ידעתי מה?" שאלה אביה, בלבול משתקף בקולה. "שטאלי ודני.. את יודעת," היא אמרה. "אה. זה." אביה השתתקה לדקה. "כן," אמרה לבסוף. "ולא סיפרת לי?!" ענבר נשמעה פגועה מאי פעם. "היא אמרה שהיא מתכננת לספר לך בזמן הקרוב!" התגוננה אביה. "ומאיפה את יודעת?" שאלה בחשדנות. "אם טאלי לא סיפרה לך.. מאיפה לך?" "דאגי התעמת עם טאלי בבר," תמצתה ענבר את הריב שהתחולל שם. "דני צעק עליי גם כן, כי מייקל תפס אותי לשיחה ואחר כך רצה לדבר עם דאגי, השד-יודע-על-מה ---" "אוי, לא!" תפסה אביה בראשה. "מה?" נבהלה ענבר. "טאלי לא הספיקה לספר לו. אוי-לא-אוי-לא-אוי-לא," היא מלמלה והסתובבה בחדר, ידיה מתנופפות באוויר בחוסר אונים. "ודווקא תום היה צריך לספר לו? הוא בטח עיוות הכול! לא פלא שדאגי כעס עליה!" "את מוכנה להסביר לי מה קורה פה?" שאלה ענבר בייאוש, עוקבת בבלבול אחרי אביה הנסערת. "מייקל התקשר לטאלי ואמר לה שהוא לא מוכן שהיא תהיה יותר בקשר עם דאגי כי הוא האפוטרופוס שלה או משהו כזה, והוא מסרב שהיא תצא איתו כי הוא צריך להשגיח עליה ועוד כמה בולשיטים כאלה," הסבירה אביה, שהתעשתה לבסוף. "היא בכתה המון אחרי שיחת הטלפון הזאת, אבל אז היא הלכה לדבר עם דני ולהסביר לו למה לא הזמנת אותו לנשף---" "--אז זה מה שהוא אמר שטאלי הסבירה לו," מלמלה ענבר. "ואז דני ראה שהיא מדוכאת והוא חיבק אותה כדי לעודד אותה – לא, תירגעי, הם לא עשו כלום!" אביה נופפה באצבע מתרה כלפי ענבר שפתחה את פיה כדי לומר משהו. "טאלי בחיים לא תעשה לך משהו כזה. היא אוהבת את דאגי! בכל מקרה, דאגי תפס אותם---" ענבר השמיעה קול ציוץ חנוק –"בדיוק, ועכשיו הם רבו. אוף." "וגם דני ואני רבנו, אבל בגלל מייקל," ענבר אמרה בקול רפה. "לעזאזל." "מייקל אשם בכל," הסכימה אביה. "אם תשאלי אותי, הבחור רודף שמלות וסכסכן לא קטן." ענבר נשמה עמוק. "אז מה קורה הלאה?" שאלה ברצינות. "אני לא יודעת," השיבה אביה, אגרופיה נקמצים. "תאמיני לי שאני לא יודעת." דפיקה קלה על דלת חדרן הקפיצה אותן ממקומן. "מי זה?" קראה ענבר. "טום. והארי," נשמעה התשובה. ענבר ניגשה לפתוח את הדלת וחזרה להתיישב על מיטתה. טום והארי נכנסו, עיניהם משקפות חרדה וכעס. "מה קורה פה?" שאל טום בתקיפות. "למה דני ודאגי רבים? ועוד בטונים כאלו?" קולות מתווכחים נשמעו מבחוץ, אך הארבעה התעלמו מהם. "ולמה טאלי מוזכרת בכל העסק?" שאל הארי. "מה היא עשתה?" ענבר ואביה החליפו מבטים ונאנחו קלות. "תסבירי את," הודיעה ענבר. "יצאתי לשאוף אוויר." "לא מומלץ," התרה בה טום. "איזור מלחמתי סגור. הם במסדרון עכשיו, את לא שומעת?" אביה וענבר השתתקו. באותו רגע קולו של דאגי נשמע ברמה: "אני לא מאמין שעשית לי את זה!" הוא צעק. "דווקא טאלי? ענבר לא מספיקה לך?! וטאלי היא הבחורה היחידה שנראתה שאוהבת אותי מספיק בגלל מי שאני ולא בגלל מה שאני!" "אני נשארת," ענבר שינתה את דעתה במהירות והתיישבה שנית על המיטה. טום ניגש לדלת וסגר אותה, מעמעם אך במעט את הקולות שנשמעו מבחוץ. "אוקי." הארי התיישב על כיסא ופנה להביט באביה. "תתחילי." אביה נשמה עמוק והסבירה בקצרה מה אירע. כשסיימה, טום והארי נראו המומים. "אוי, אלוהים," מלמל טום, עיניו פעורות. "טעויות שנגרמו.. בתום לב! טעות אנוש, הכול טעות אנוש!" הוא הדף עצמו מהקיר עליו נשען והחל לפסוע בחדר הלוך ושוב. "טעות אנוש," שמעו אותו ענבר ואביה ממלמל לעצמו. "בסך הכול טעות אחת! ותראו לאן זה נגרר!" "אז למה היא לא ספרה לי?" תבעה ענבר, פונה לאביה. "למה?" "היא פחדה מהתגובה שלך," הסבירה אביה. "היא הייתה מעדיפה לשמור את זה בסוד אלמלא דאגי. לא אשמתה שמייקל– " ענבר שמה לב שהיא ירקה את המילה כמו קללה – "מונע ממנה להתראות איתו. גאד, אני מרגישה כאילו הוא חושב שהוא גננת!" היא התפרצה. "מה אכפת לו, לעזאזל?!" "להזכירך, גם את לא אהדת בהתחלה את הקשר ביניהם," הזכירה לה ענבר. אביה נופפה בידה כמבטלת. "טעיתי. מותר לי לטעות. הם מתאימים. טוב, בערך." השתררה שתיקה מעיקה, במהלכה טום המשיך לפסוע ברחבי החדר בהתרגשות, ממלמל לעצמו. הארי לפתע שבר את הדממה. "ואיפה הם עכשיו?" "דני ודאגי רבים עדיין, אתה לא שומע?" שאלה אביה בציניות. "וטאלי?" ענבר ואביה החליפו מבטים מהירים. "איפה היא באמת?" שאלה ענבר בחרדה. "לא יודעת," אביה מלמלה בשקט. "אולי היא לקחה את הנייד..." היא מיהרה ושלפה את הפלאפון שלה וחייגה את המספר המוכר. רינגטון התנגן באוויר וענבר קפצה ממקומה, ממהרת לכיוון המיטה הסמוכה. "זה פה," אמרה בטון מבשר רעות. "אולי הבנים ידעו," אביה אמרה, ממהרת לכיוון הדלת. הארי זינק מכיסאו שהוא קורא אחריה: "הם עדיין רבים! אל תצאי לשם!" אבל היא יצאה בסערה מהחדר ונעמדה בין הבנים, מושיטה ידיה לצדדים ומונעת מהם להתקרב זה לזה.

../images/Emo203.gifחלק אחרון! OO

"מה!?" הטיח בה דאגי, מתנשם נמרצות. "מתי ראית לאחרונה את טאלי, ואיפה?" היא שאלה בדחיפות. "לפני רבע שעה בערך," הוא השיב בחריפות, מתנשם עדיין. "כשיצאתי מהלובי היא עדיין הייתה שם." הוא מלמל לעצמו כמה משפטים כעוסים בשקט. אביה העיפה בו מבט צורב והוא השתתק, מביט בה בחזרה. היא פנתה לדני וחזרה על שאלותיה. "רציתי להתנצל בפניה," הודה דני, מתנשף בעצמו וקולו צרוד מעט. "אבל היא התנערה ממני ו... קמה ויצאה החוצה." "ולא הלכת אחריה?!" ענבר שברה את הדממה ההמומה בקריאת תדהמה. "איך יכולת?!" "גם ככה הייתי... רבתי איתך! לא רציתי להרוס את זה יותר!" הוא צעק בחזרה, אגרופיו נקמצים. ענבר השתתקה והביטה בו, עיניה מתרחבות. היא פיתלה קווצת שיער תועה מסביב לאצבעה ולא אמרה מילה, רק קברה מבטה ברצפה. "את מבינה?" אמר דני שנית, קולו מתרכך. אגרופיו השתחררו והוא התקרב לענבר בהיסוס. היא נרתעה לאחור והרימה מבטה. עיניה הבריקו מדמעות אצורות ודני תפס את נשימתו ונעמד במקומו. "אני מצטער," אמר לבסוף. הוא הביט בה בעיניים רציניות וכנות. "אני באמת מצטער. הלוואי יכולתי לומר לך משהו, כל דבר שהוא, מילים שיביעו כמה אני מצטער וכמה אני רוצה לפצות אותך. אבל," הוא פלט צחוק עצוב וענבר הביטה בו, שותקת עדיין, "אני לא מסוגל למצוא את המילים הנכונות. אני לא יכול לומר כלום. ולמרות הכול – כל האלבומים שעזרתי לכתוב ושירי המגירה, כשאני רוצה לומר לך מה אני באמת מרגיש, אני קופא ולא מסוגל להוציא מילה. לא מה שאני באמת רוצה לומר." ענבר פתחה את פיה כדי לומר משהו. קול קטן של בכי נמלט ממנה. דני בלע בצעד אחד את המרחק ביניהם ואסף אותה בזרועותיו בחיבוק עז, מאמץ אותה לחזהו ולוחש באוזניה משפטי התנצלות קטועים תוך שהוא מלטף את שערותיה ברכות. ענבר התרפקה עליו וייבבה קלושות, מוחה עיניה בגב ידה. "אמרת בדיוק מה שהיית צריך להגיד," לחשה לו. היא נשמה עמוקות וחיבקה אותו חזרה. "ואחרי שזוג אחד השלים," אמר הארי בסרקזם. הוא פנה לדאגי ומשך אותו הצידה. אביה ראתה שהוא מטיח בו משפטים קצרים וקוצפים, ודאגי התכווץ מרגע לרגע. צלצול טלפון קטע את הרהוריה של אביה. היא קפצה וגיששה בכיס מכנסיה אחרי הנייד. "הלו," היא זרקה בחוסר סבלנות. "או, היי, חגי," קולה התרכך. "אנחנו.. בשעת משבר," היא נפנתה הצידה ומסרה לו בתמציתיות את עיקרי הדברים. "אז אתה בא? למה?" שאלה בבלבול. "לעזור בחיפושים? תודה! בסדר. נשיקות, ביי." היא נתקה את השיחה וניגשה כדי לדבר עם הארי, דאגי וטום שעמדו יחד. הארי עמד כשידיו שלובות ופניו חמורות ודאגי נשען על הקיר בנשימה קצרה. טום עמד לידם, פניו רציניות. "איפה היא?" דאגי שאל אותה בחרדה כשהתקרבה אליו. "אני לא יודעת, אבל חגי בא לעזור לחפש אותה," היא השיבה, מעיפה מבט חטוף בענבר ודני שעדיין עמדו חבוקים. "מי מוכן להודיע לזוג היונים שיוצאים לחפש את טאלי?" שאלה בתסכול. "אני," התנדב הארי בחיוך ממזרי וניגש לדני, חובט על ראשו בכף ידו. "קדימה," הוא הודיע. "מארגנים משלחת. התנדבת." "משלחת?" דני ניתק מענבר ואחז בידה בחוזקה. "התנדבתי? למה?" "לחפש את טאלי," אמרה אביה שהתקרבה כעת אל השניים. "את בסדר?" ווידאה עם ענבר בשקט. האחרונה הנהנה בראשה לחיוב והדקה אחיזתה בידו של דני. "אני כל כך מצטערת. אם יקרה לה משהו אני לא אסלח לעצמי," היא אמרה, קולה רועד. "גם אני," הודתה אביה, ולראשונה באותו יום ענבר ראתה שהיא נסדקת. "היא לא לקחה פלאפון, אני מתארת לעצמי שגם כסף אין עליה... והיא מסתובבת בעיר זרה כשהיא נסערת. מי יודע מה יקרה לה?" ענבר רק יכולה הייתה ללחוץ את ידה של אביה בעידוד ולשתוק בהזדהות. ******** המתח גובר! מי יידע מה יקרה בפרקים הבאים?! מה קרה לטאלי? האם העניינים יסתדרו?! את כל זה, תגלו בהמשך... מוהאהאהאהאהא.
גמני אוהבת אתכן, בנות.

butbut

New member
../images/Emo205.gifבמילה אחת-וואו!!!

זה פשוט גאוני את יודעת?כול הקטע הזה של 'מייקל'. הוא כמו איזה רובוט-ריבים שנחת עליהם משום מקום,ורק גורם לעלילה להיראות יותר..אממ..מעניינת? אני התמכרתי,[כבר מהפרק הראשון]. ואני בהחלט מחכה לפרק הבא!

../images/Emo54.gifרובוט-ריבים? OO

בחיים לא חשבתי עליו בתור רובוט..! [תמיד אמרתי "ברודר", אבל בנימה של בוז וכעס. גמני שונאת אותו. }-[] האמת, מתאים לו.
תודה, בוטבוט! ^^

butbut

New member
אה-אה:]]בבקשה מנדי:]אממ..אם הסיפור

שלך לא היה כול כך טוב לא הייתי מתמכרת אליו,אבל תקחי את זה בתור מחמאה=] אני אל מתמכרת לכול סיפור=]]

Charley XD

New member
אוףףף למה זה כזה יפה !!

כל כך התמכרתי <מזמן...> וזה כל כך יפה !!! זה ממש טוב ... את כותבת וזה נשמע אמיתי !! אוףףף עוד .... מייקל הזה אוךךךךךך להרוג אותו ..!! אהה ואיך היה לך בקולג' ???!!!

Little Sapir

New member
איזה עצוב ../images/Emo10.gif

איזה דרמות! את כותבת מדהים!!! לא יכולה לחכות כבר להמשך...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואאאאאאאאאאו, מדהים!

כוס אימא של המייקל הזה איייף מה ישלו לעזאזל?! ואיפה את נעלמת עכשיו? אאאאאאאאאא O:

Yu vi

New member
וואווווווו זה כלכך יפההההההה../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

אני רוצה עוד פרק אני רוצה עוד פרקקקקקקקקקקק

just orr

New member
אווו איזה דרמה ../images/Emo3.gif

אעע זה כלכך יפה!!!!
וקצת עצוב.
אבל העיקר שזה נפתר D: בערך ><" אעעע אני במתח XDDD ממש אהבתי, כרגיל ^^

למעלה