CLTCL - פרק עשרים, עשרים ואחת

../images/Emo203.gifCLTCL - פרק עשרים, עשרים ואחת../images/Emo203.gif

שלומות, אנשים!
אוקי, הגענו לפרקים מתקדמים מאד! זתומרת, פרקים עשרים ועשרים-ואחת! תעריכו! [בחיים לא חשבתי שנגיע לשם.
] חוקים: שם: בלה-בלה-בלה. ז'אנר: אממ. לא-ידוע.
שיפ: אני ודאגלס. כל השאר סתם משניים. XD [ענבר ודני, אביה וחגי, אפ זה באמת מעניין מישהי...] דירוג: נמוך מאד. הצהרה: הבנים..... יישארו ברשות עצמם. לעת עתה. הערה:
אוקי. אין פרקים קודמים. חפשו למטה. ><
ציורים מצורפים!
ענברוש מותק. סיונ, אורצ', תמסרו לה ד"ש במוצ"ש, טוב? בתיאבון! ^^

../images/Emo54.gifפרקים ארוכים. ../images/Emo11.gif

פרק עשרים [חמישי, Aug. 9th] "אממ.. בוקר?" את אותו הבוקר התחלתי בהיסוס. לא ידעתי איך אביה וענבר יגיבו לניסיונות הנואשים שלי להעיר אותן, והעדפתי לשבת על הכורסא מול הטלוויזיה, המזגן עובד, אני מכוסה בשמיכה ומחזיקה מאג שוקו מהביל בין כפות ידיי. ענבר התמתחה. "היי, טאלי," אמרה בנמנום. "לילה טוב.." ומיד שקעה שוב בשינה. נאנחתי קלות והתכרבלתי על הכורסא, מרימה את הספל אל שפתיי. אחר הנחתי אותו מידי, ונטלתי את הספר שלי, מתכוונת לקרוא. צפצוף שמסמן כניסת הודעה נשמע. זקפתי את ראשי והבטתי במיטות בסקרנות: אביה הושיטה יד ארוכה ונטלה את הנייד שלה, מביטה בו בעין אחת פקוחה. משראתה שהוא לא זה שהשמיע את הקול הרם, גיששה בידה על רצפה, הרימה נעל בית פרוותית והשליכה אותה לכיוון ענבר. "קומי! זה שלך!" "מממ..?" ענבר השמיעה קול תוהה. היא התרוממה, מעבירה יד בשערותיה הסתורות ונטלה את הפלאפון. הבטתי בה בסקרנות מזווית העין והצצתי בשעון שלי: שתים-עשרה ורבע. בצהריים. 'מעניין מי זה,' הרהרתי ביני לביני והעפתי בענבר עוד מבט. השתנקות מהירה נשמעה מכיוונה; עיניה התרחבו, פניה החווירו, והיא השמיעה קול קטן של הפתעה. "ידעתי שאני אצטרך לקום מכאן," רטנתי וקמתי מהכורסא, מושכת אחריי את השמיכה כשובל גלימה מלכותי. "נו, מה דני כותב?" היא הרימה אליי זוג עיניים המומות. "מה... איך..?!" "יקירתי, אחרת לא היית מגיבה ככה," אביה השיבה. "שמעת על מסעדת 'אל-פרסקו'?" הפנתה אליי ענבר שאלה. הנדתי בראשי לשלילה. "אני חושבת שכדאי שנלך לקנות בגדים," הצעתי. ענבר התרוממה ממיטתה, מועדת לכיוון חדר האמבטיה. חמש דקות מאוחר יותר היא יצאה, לבושה ומסודרת, שוברת את השיא של עצמה בהתארגנות מהירה. "נו?" פנתה אלינו בחוסר סבלנות. "בואו כבר!" אביה ואני החלפנו מבטים משתאים ומשועשעים, אבל כעבור רבע שעה כבר היינו בתוך המונית שענבר הזמינה. "הוא לוקח אותי לאל-פרסקו הערב," פטפטה ענבר בהתרגשות. "וכמובן שהסכמתי. אחר כך אולי נלך ללונדון-איי, או שהוא ישאיר את זה למועד מאוחר יותר, תלוי מה נעשה אחר כך – הוא יותר בעד לטייל קצת--" "הבנו!" קטעתי אותה. "בואי נעזור לך לחפש שמלה." הודינו לנהג האדיב שעצר לנו מול 'זארה' ונכנסנו פנימה. ענבר התחילה במרוץ האינסופי אחר השמלה, הנעליים, התיק והתכשיטים האידיאליים. אביה ואני ייעצנו מדי פעם, אך בסופו של דבר, ההחלטה הסופית הייתה שלה. "היינו באיזה עשר חנויות עד עכשיו!" התלוננה אביה, גוררת רגליים. "מילא גם אנחנו היינו מודדות משהו, אבל אין לי כוח!" "שמונה," תיקנתי אותה. "ומי אמר שאת לא יכולה למדוד? היי, איך המשקפיים האלו נראות עליי?" הרכבתי על אפי זוג משקפי שמש של גוצ'י והרמתי גבה. "את לא יכולה להרכיב משקפיים כאלו. את צריכה משקפיים עם יותר.. מקום לאף," אמרה אביה, מגחכת. הסרתי את המשקפיים. "טוב. היי!" מיהרתי לעבר מתקן קולבים עליו סודרו שמלות. "חמוד..." לקחתי שמלה ומיהרתי להיכנס לתא ההלבשה. כשיצאתי, התבוננתי על עצמי בראי. זו הייתה שמלה לבנה, שפרחים שחורים וגדולים נפזרו עליה, בעלת שרוולים אווריריים ומחשוף רבוע. סובבתי סביב עצמי וצפיתי בשמלה מסתחררת בגלים סביב רגליי. "איך זה?" שאלתי את אביה. היא סקרה אותי בסקרנות. "חמוד." באותו רגע ענבר יצאה מתא ההלבשה ונשמתנו נעתקה: היא לבשה שמלה שחורה קטנה, בעלת כתפיות דקות. היא צנחה בגלי שיפון רכים על גופה ושיוותה לה מראה אלגנטי, קליל ומתוחכם. "חכי פה!" אמרתי בהתרגשות, ומיהרתי לעבר מחלקת הנעליים. בחרתי זוג נעלי עקב בצבע שחור, בעלי רצועות שייכרכו סביב הקרסול. לאחר מכן נעתי לכיוון הצמידים ובחרתי צמיד גדול ואלגנטי בגוון כסוף. חזרתי אל ענבר וציוויתי עליה לנעול את הנעליים ולענוד את הצמיד בזמן שהלכתי לחפש שרשרת פשוטה אך מרשימה שתחתום את המראה המהמם שלה. מצאתי שרשרת יפהפייה שהסתתרה מתחת לערימת חיקויים זולים של ורסאצ'ה וזרקתי אותה לענבר. "שימי גם את זה." "ממש יפה," אמרה המוכרת שלידינו בחיוך נבוב. הצצתי בתג שעל חולצתה. "אממ.. כן, תודה, רייצ'ל," אמרתי בנימוס. "אנחנו נסתדר. ביי!" נפנפתי אותה מעלינו והיא התרחקה, מבט רעב על פניה, מחפשת קורבן אחר. "זה באמת נראה טוב," חיוותה אביה את דעתה. ענבר הביטה על עצמה בראי הגדול שעמד ליד תאי ההלבשה, וחייכתי כשראיתי שהיא אוהבת את מה שראתה. "אני אקח הכול," היא קבעה, וצחקה. "עכשיו תורי," אמרתי. בזמן שענבר חזרה לג'ינס וטי-שירט הרגילים שלה, אני הלכתי למחלקת הנעליים ולקחתי נעליים שטוחות; משם ריחפתי למחלקת האקססוריז, שם בחרתי צמיד חרוזים גדול וצעיף דק, שאותו כרכתי סביב הצוואר. כדי להשלים את הכול, חשפתי את המצח שלי, מהדקת את הפוני כלפי מעלה בשתי סיכות ראש שחורות מוצלבות. ניגשתי לבנות. "ובכן?" שאלתי. "היי, חמוד," אמרה ענבר. "אביה, מה קורה איתך?" "אממ.." היא הסמיקה לרגע. "ראיתי בחנות הקודמת שמלה יפה. אבל רציתי שקודם תקנו אתן, ואחר כך נלך לשם," היא התעשתה וחזרה להיות אותה אביה דעתנית שהכרנו ואהבנו. "כן, המפקדת!" הצדעתי בהיתול, וענבר ואני ניגשנו לדלפק כדי לשלם. כשיצאנו, ענבר הביטה באביה בסקרנות. "איפה היא?" אביה כבר הצמידה אפה לחלון הראווה. "הנה היא. נכון מדהימה?" הבטנו בשמלת השיפון הקלילה: החלק העליון שלה היה מתוחכם וזוהר, מחשוף עגול עם צווארון סיני גבוה, שפסי משי התלפפו לאורכו, מדגישים שרוולים רפויים וקצרים; החלק התחתון היה פשוט ואלגנטי – שיפון כהה שצונח עד הברכיים בקלילות ורכות. "יפהפה," הסכמתי, ושלשתינו נכנסנו פנימה כדי שהיא תוכל למדוד אותה, וכדי שענבר ואני נוכל למצוא לה אקססוריז ונעליים. כשיצאנו מהחנות היינו עמוסות בסנדלי עקב גבוהות, שרשרת מקסימה שהתפלגה לשלוש שרשראות וצמיד-זרוע בעיצוב אתני. "הוי," נאנחתי. "עכשיו חוזרים, נכון?" אביה הנהנה והתקשרה להזמין מונית. המונית הגיעה מהר יחסית, ואנחנו נכנסנו אליה בנשימת הקלה, מניחות את השקיות על רצפת הרכב ומפטפטות. כשהנהג הדליק את הרדיו, שמענו את הבנים מתראיינים ב-96.4 FM. הם אמרו הרבה שטויות, וצחקנו מהם. כשהגענו למלון שילמנו לנהג, הודינו לו, ועלינו לחדר הקטן שלנו, שנראה לי עכשיו כמו הבית.

../images/Emo54.gifטוב, לפחות פרק 20. OO

"אמרתי כבר שאני מותשת?" השעה הייתה כבר חמש וחצי, וענבר הייתה באמבטיה. "אגב, ענבר, מתי אתם יוצאים?" "שבע!" היא השיבה בקריאה מהאמבטיה. "שבע?!" שאלתי בפליאה. "שיהיה." ישבתי על הספה הקטנה וקראתי. אביה שכבה על מיטתה באפס מעשה ובהתה בתקרה. "אוקי." ענבר יצאה מהאמבטיה עטופה בחלוק-מגבת ושערותיה הארוכות נדחסו למגבת נוספת. היא ניגשה לראי והסירה את המגבת שלראשה, מניחה לשיערה להתפזר סביבה, נטלה מברשת והחלה להבריש את שערותיה בתנועות איטיות ומדודות. "אתן נשארות כאן?" היא שאלה כשסיימה. היא הניחה את המברשת על השולחן בקול נקישה עדין והביטה בנו בשאלה. הבטתי באביה ומשכתי בכתפיי. "אני מתארת לעצמי שכן," אמרתי לבסוף. "כן, נחכה לך. מתי את מתכננת לחזור?" הוסיפה אביה. "לוידעת," ענבר משכה בכתפיה ונטלה את קופסת האיפור שלה. "אני משערת שבסביבות אחת-עשרה, מקסימום." "בחורה טובה," גיחכתי. "חוזרת מוקדם." "בערך," ענבר הצטחקה ועצמה עין אחת, בודקת איזה גוון תניח עליו. "אם את אומרת." "היי, חכי רגע!" אמרתי כשראיתי שהיא בוחרת בצבע התכלת. "את לא יכולה לעשות את זה!" ענבר קפאה והביטה בי בהפתעה. "למה לא?" "את לובשת שחור. את צריכה איפור מעושן," הסברתי. קמתי ממקומי ומיהרתי לכיוון המזוודה שלי, שולפת את ערכת הצלליות שלי ואת קלסר האיפור. קלסר האיפור היה בעצם ערימת דפי-כרומו, מלאה בטיפים לכל סוגי האיפור השונים שהתפרסמו בעיתונים במשך השנים. "הממ. בואי נראה. מראה מעושן... מראה מעושן... הנה." הוצאתי שלושה דפים והנחתי אותם לפניה. "תבחרי אחד מהם." אביה הזדקפה בעניין והתקרבה אלינו. "את צוחקת עליי," אמרה, מגחכת. "את מתאפרת לפי הוראות?!" "אוי, שתקי," אמרתי בחוסר סבלנות. "נו, מה את חושבת?" חזרתי ושאלתי את ענבר. "אממ.. זה," הצביעה באקראי על אחת התמונות. "אוקי. תעצמי עיניים ותסמכי עליי," אמרתי. "לא הייתי עושה את זה," מלמלה אביה בקדרות-מעושה. "את סתם מלחיצה אותה!" מחיתי. "פשוט תסמכי עליי," חזרתי לענבר, וזו, לאחר שהעיפה מבט משועשע וספקני בי ובאביה, עצמה עיניה והפקירה את פניה לאצבעותיי. איפרתי אותה בעדינות: מרחתי מעט מייק-אפ, חיזקתי בפודרה, הנחתי צללית מעושנת וקימצתי בסומק, ולסיום מרחתי גלוס שקוף על שפתיה. חייכתי בסיפוק. "אם זה לא ימצא חן בעינייך," הבטחתי לה, "את רשאית ל.. אממ.. להשליך את הגיטרה שלי החוצה!" ענבר פקחה עין מהוססת אחת, אחר את השנייה, והבעת פניה קפאה. היא הביטה בהשתקפותה במבע אטום ואני התחלתי להילחץ. היא הביטה באביה, קרצה לה קלות וניגשה בצעדים מדודים אל הארון בו הנחתי את הגיטרה. "מה!" אמרתי, המומה, כשהיא לקחה את הגיטרה והתקדמה לכיוון החלון. כשכבר הייתה לידו, הניחה את הגיטרה בעדינות על הרצפה ופרצה בצחוק. "היית צריכה לראות את המבט על הפנים שלך," היא צחקה. אביה הצטרפה לצחוקה. "תודה, תלתל," אמרה לבסוף, כשנרגעה. "זה מהמם." אני כבר הייתי ליד הגיטרה ועירסלתי אותה בידיי בעדינות. העפתי בה מבט נזעם ומעושה, ואחר חייכתי. "כמובן. על לא דבר, יקירתי." "מה השעה?" שאלה ענבר כשנפנתה לעבר הארון בו נתלתה שמלתה החדשה. "שש ורבע," השיבה אביה שהדליקה את הטלוויזיה וזיפזפה בין הערוצים השונים עד שעצרה על שידור חוזר ישן של "באפי". "אל תדאגי, שלושת-רבעי השעה תספיק לך להתלבש," הרגעתי אותה. בזמן שאני קראתי ואביה צפתה בבאפי משסעת ערפדים בזה אחר זה כשהיא נעזרת בשירותיו של אנג'ל הנאה, ענבר לבשה את השמלה השחורה שלה, נעלה את נעלי העקב וענדה את התכשיטים. בשש וחצי היא הושיטה לי את הבייבירול, שאתלתל את שערותיה. עד רבע לשבע היא כבר הייתה מוכנה. ענבר לקחה את בקבוק הבושם שלה והזליפה מעט על אצבעה, מניחה אותה על מפרק-כף-ידה, על צווארה ומאחורי אוזניה. "את נראית טוב," ציינתי מאחורי הספר. "תודה," היא חייכה. אגרופיה היו קמוצים, וידעתי שהיא מעט לחוצה. "היי," אמרתי, וענבר הרימה ראשה. "יהיה בסדר." היא חייכה שוב ושחררה את אגרופיה, מניחה למתח האצור בה להשתחרר. היא ישבה ביתר נוחות על הספה וצפתה עם אביה בפרק מתוך 'מלאך שחור'. ברגע שהראו את לוגן והיא אמרה שהוא נראה ממש טוב, נשמעה נקישה קלה על הדלת. העפנו מבטים מהירים ואביה ניגשה לפתוח. דני עמד בפתח, ידיו שלובות מאחורי גבו. לידו עמד דאגי, מחייך. "ענבר נמצאת?" ווידא דני. "כאילו שאתה לא יודע," גיחכה אביה ופינתה את מקומה לענבר המסמיקה. "היי," אמרה ענבר חלושות. "היי." דני רכן ונישק אותה קלות על לחיה. "את נראית נפלא." אם ענבר יכולה הייתה להסמיק יותר ממה שכבר הייתה – היא הייתה מסמיקה. "שנלך?" שאל דני, מציע לה את זרועו במחווה ג'נטלמנית. היא הנהנה ושילבה את זרועה בזרועו, נטלה את הארנק השחור והקטן שלה, והשניים ניפנו לכיוון המעליות, לא לפני שקראתי, שקועה עדיין בספר שלי, "תיהני!" "טאלי!" אביה כחכחה בגרונה. כשהרמתי את מבטי ראיתי את דאגי. הלב שלי עלה על גדותיו למראהו והסמקתי קלות. "הֵיי," מלמלתי. "את פנויה עכשיו?" שאל בחיוך מתוק. "אממ.." העפתי מבט באביה, וזו הנהנה בראשה לחיוב. "כן." "את באה לגג?" צחקתי. "אוקי. תן לי לנעול משהו." החלקתי לתוך הסניקרס שלי והגיתי בשפתיי לאביה, "אני אשתדל לחזור מוקדם"; היא פטרה אותי בנפנוף יד משועשע ופנתה לכיוון הלפטופ שלה. "נלך?"

יאאאאאא!!!!!../images/Emo99.gif

אני חולה-גוססת-מתה על הפיק הזה!!!!!!!!!! הוא כזה מושלם!!!! וואי... אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. אני מכורהההההה יש לך מסן?? את יכולה להביא לי אותו? טנקס!
אני
אותך אני
על הפיק שלך!@_@

../images/Emo54.gifבאיחור. ואני רוצה תגובות! ><''

דני הוביל את ענבר אל מחוץ למלון, שם חיכתה להם מכונית שחורה. הוא פתח את דלת המכונית והחווה לה להיכנס פנימה. היא חייכה קלות ונכנסה פנימה; הוא החליק לצידה רגע לאחר מכן. הייתה ביניהם שתיקה נעימה כל הדרך ל'אל-פרסקו'; שתיקה שמדי פעם נשברה בשאלה אקראית ותשובה מחויכת. כשהגיעו למסעדה דני מיהר לצאת וליטול את ידה, מסייע לה לצאת מהמכונית. הנהג – זיגי – חייך כשדני אמר לו שהוא יתקשר אליו כשיזדקק לו, והשניים – דני וענבר – נכנסו פנימה. זו הייתה מסעדה קטנה וחמימה למראה. חלונות גדולים, מנורות שהפיצו אור רך וחם, שקשוק מזלגות וסכינים וקולות שיחה חרישיים התמזגו עם מוסיקת הרקע השקטה. מלצר בחליפת פינגווין ניגש אליהם מיד. "כן?" הוא שאל באדיבות. "שולחן לשניים," אמר דני, "על שם ג'ונס?" המלצר העיף מבט מהיר בדף הנייר שבידו. "כן, כמובן. אחריי, בבקשה." הוא הוביל אותם אל הגינה הקטנה, שם דני הסיט בשבילה את הכיסא, ושניהם התיישבו ליד שולחן לשניים וחיכו למלצר נוסף שיגיע. "סניור," אמר מלצר המעונב במבטא איטלקי והגיש להם את התפריט. "סניוריטה." ענבר נטלה את התפריט. "הממ," מלמלה לעצמה. "מה את רוצה לאכול?" שאל דני. "פיצה," היא אמרה, נבוכה מעט. 'ספגטי לא אוכלים בפגישות,' שיננה לה טאלי, והיא הסכימה איתה: לאכול ספגטי בסכין ומזלג זה קצת מוזר, ואי אפשר לשאוב את החוטים הארוכים והאדומים במסעדה שמכבדת את עצמה. היא החליטה להתפשר על פיצה. "אני אקח את ה.. אממ.. קפרסה," היא החליטה לבסוף. המרכיבים של הפיצה נראו טעימים: גבינת מוצרלה ועגבניות עם בייבי-מוצרלה, עגבניות-שרי, רוקט ובזיליקום. "שיהיה שניים," אמר דני למלצר. הוא הושיט לו את התפריטים, והמלצר לקח אותם והסתובב לכיוון המטבח, להודיע על ההזמנה של השניים. הם דיברו על עצמם, ודני שאל אותה שאלות על החברות שלה; על המשפחה; מה הביא אותה ללונדון. "האמת," הודתה ענבר בגילוי לב כשלגמה מכוס היין הגבוהה, "שטאלי גררה את כולנו. היא נדלקה על המוסיקה שלכם. אני הצעתי לה לטוס בקיץ, וכשהיא שמעה שיש לה כרטיס להופעה היא החליטה שהיא חייבת לטוס. כמובן שבאנו איתה." "אוה. אז את לא אוהבת את המוסיקה שלנו?" שאל דני, מעמיד פני נעלב. "כמובן שכן," צחקה ענבר. "רק שאצל טאלי זה.. אממ... איך לומר, קצת גרנדיוזי." דני צחק גם הוא. "אני מבין." הם סיימו לאכול, ודני סימן למלצר שיביא את החשבון. מבלי להסס הוא הוציא את ארנקו, וענבר הביטה בו בחיבה. "אני משלם," הוא חייך. "לכבוד הוא לי." ענבר חייכה ברכות כשהוא הוציא כרטיס אשראי מוזהב ומסר אותו למלצר שחייך נבובות וחזר אליהם אחרי חמש דקות. בינתיים, דני התקשר לזיגי וביקש ממנו להגיע. "בבקשה, אדוני," החזיר המלצר לדני את הכרטיס. "להתראות, אדוני," הוסיף, כשדני קם והסיט את כסאה של ענבר, והיא התרוממה ממקומה. השניים יצאו אל האוויר הצונן, וענבר כרכה סביב כתפיה את הרדיד השחור שלקחה מבעוד מועד. דני הניח יד קלה על זרועה של ענבר, והיא הרימה אליו את מבטה. הוא רכן קדימה ונשק לה על מצחה. ענבר הביטה בו, והוא רק חייך ונטל את זרועה בעדינות, מוביל אותה לאורך הרחוב. זיגי עקב אחריהם כמו צל שחור. הם טיילו בשתיקה, מחזיקים ידיים. מדי פעם ענבר שאלה שאלות ודני השיב לה. כששאלה אותו אם יש לו אחיות, הוא הצטחק. "כן," אמר. "יש לי אחות שיותר גדולה ממני בשנה. קוראים לה ויקי – ויקטוריה, והיא ממש בסדר. כשהיינו קטנים," נזכר, "הייתה לנו להקה." ענבר בהתה בו. "אני רואה שאתה בענייני מוסיקה כבר הרבה זמן," גיחכה. "אפשר לומר," הודה. "אפילו הופענו בטלוויזיה. זה היה ממש מזמן," הוסיף במבוכה וחייך. ענבר חייכה לעברו והשניים המשיכו לצעוד. הם הגיעו אל הלונדון-איי במכונית – דני קרא לזיגי וביקש ממנו להמתין להם בזמן שהשניים עלו בכמוסת הזכוכית העגולה – והשניים צפו בלונדון הפרושה תחת רגליהם כמו מרבד עצום משובץ אורות נוצצים. בפעם הבאה שענבר הביטה בשעונה, השעה התקרבה באופן מדאיג לאחת-עשרה. "דני.." אמרה בשקט. השניים ישבו בתך הכמוסה, מניחים לה להשלים סיבוב בפעם הרביעית. הוא התנער והביט בה בשאלה. "אני חושבת שכדאי שאחזור." הוא רק חייך בהסכמה, והשניים המתינו שהבועה השקופה תסיים את הסיבוב לפני שיצאו ממנה ונכנסו למכונית. זיגי התניע את הרכב והסיע את שניהם למלון, שם דני הודה לו בחיוך ושחרר אותו לביתו. הם עלו במעלית לקומה ה-15, ודני נפרד מענבר ליד חדרה בנשיקה רכה על זווית פיה. "לילה טוב," לחש לה, והיא נכנסה לחדר כשחיוך משוך על פניה. "נו, איך היה?" שאלה אביה כשענבר נכנסה פנימה, עיניה מעט מזוגגות. "מדהים," אמרה ענבר. היא התיישבה ליד השולחן הקטן שעמד בחדר, ובאיטיות הסירה את התכשיטים והאיפור. "את יודעת שאת מאחרת, נכון?" הודיעה לה אביה. "למה?" שאלה ענבר המבולבלת. "תסתכלי על השעון," התגרתה בה אביה. "אה. טוב, נו, סך הכול רבע שעה איחור," מלמלה ענבר. היא לבשה את הפיז'מה שלה וקפצה על המיטה\ נאנחת באושר. "אה.." "השאלה המתבקשת," המהמה אביה בשעשוע. "היי! איפה טאלי?" תהתה ענבר, כשסקרה את החדר והבחינה בחסרונה של חברתה. "מבלה עם דאגי. על הגג," תמצתה אביה. היא נכנסה לחדר האמבטיה ומשם נשמעו קולות מים זורמים וצחצוח שיניים. "הוא הרי הגיע עם דני---" דפיקה בדלת קטעה אותה. ענבר קמה ממיטתה. "מי שם?" "נחשי," נשמע הקול המוכר. "אה." ענבר פתחה את הדלת. "היי, הגעת לפניי!" קראתי בהפתעה. נכנסתי פנימה וצנחתי על הספה, חולצת נעליים ומעסה את כפות רגליי הדואבות. "שמת לב," מלמלה אביה בציניות. "נהנית?" "מאד," חייכתי. "אבל נשווה סיפורים אחר כך. כל מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה לישווווווווון.." פיהוק ענק קטע את מילותיי. "אני כל כך עייפה... איך את בילית, אביה?" "בסדר," אמרה אביה ונשכבה במיטתה. "חגי התקשר ודיברנו קצת. ראיתי סרט ו.. אממ.. קראתי את הספר שהבאת, 'בשורות טובות'." "אה, אז לא היה לך משעמם במיוחד," קולה של ענבר נשמע מנומנם. "לא. לילה טוב," אמרה אביה. יכולנו לשמוע את קול נשימותיה הקצובות של ענבר, מה שסימן לשתינו שהיא נרדמה. "לילה טוב," מלמלתי. קרן ירח חיוורת שהסתננה פנימה מצאה שלוש דמויות ישנות.

kelly7i

New member
איזה מגניב זה היה אם

ענבר היתה מגיעה למקום ומגלה שהיא לא התלבשה נכון בגלל הקטע הזה שהיא לא הכירה את המסעדהXD

../images/Emo54.gifאחרון לעת עתה. ../images/Emo3.gif

פרק עשרים-ואחת [שישבת, Aug. 10-11] "אולי נבלה היום ביחד? יום בנות, בלי בנים בכלל?" הציעה ענבר למחרת בבוקר. "מוצא חן בעיניי," אמרתי מיד, מחייכת. "אביה?" "רעיון טוב," היא הסכימה. "יום בנות לא יזיק לי. חוץ מזה, מחר שבת. אפשר לישון ולנוח..." "כבר שבת!" אמרתי, המומה. "נשארו בסך הכול שבועיים!" "מפחיד, נכון?" גיחכה אביה. "איך הזמן טס כשנהנים..." "מה דעתכן שבשבת נהיה בגולדרס גרין?" הציעה ענבר. "יש לי שם איזו דודה רחוקה מהצד של אבא שלי." "ורק עכשיו את מספרת לנו על זה?" שאלה אביה, המומה מעט. "ואת לא זוכרת שיש לבנים הופעה מחר בערב?" הוספתי. "אל"ף, רק אתמול נזכרתי בזה – דיברתי עם אימא שלי והיא הזכירה לי," התנצלה ענבר. "ואפשר להיות אצלה בשבת. בי"ת, מי אמר שלכל ההופעות אנחנו חייבות ללכת, גם אם יש לנו כרטיסים?" "ואת זה אמרה ענבר," מלמלתי לעצמי. "טוב, נו, למה לא. מוצא חן בעיניי." "יופי, אז יש לנו איפה להיות בשבת," סיכמה אביה. "אני אתקשר לחגי ואודיע לו." "יום ללא בנים, לא ככה?" שאלתי בצחוק קל. "כן, נו, אבל שהוא יידע שאנחנו נהיה שם," היא הסמיקה קלות. "טוב, בסדר," אמרתי. "אבל תעשי את זה מהר. הלכתי להתארגן." הגענו לגולדרס גרין חצי שעה לפני כניסת שבת. למולנו נגלו משפחות מרובות ילדים שהם רחוצים ומסורקים, עיניהם זורחות ופניהם מחויכים. נשים צעירות ורעננות בפאות ארוכות דחפו עגלות ופטפטו אלה עם אלה, וגברים באבנטים וחליפות פסעו מעדנות לכיוון בתי הכנסת. נכנסנו לבית דודתה של ענבר והרגשנו כאילו אנחנו בעולם אחר. אישה צעירה בפאה בלונדינית ארוכה התקרבה אלינו במרוצה. על צידה האחד נתלתה ילדה קטנה, בהירת שיער ונבוכה, ועל זרועותיה היה תינוק מייבב. "היי," היא פנתה אלינו בפנים מאירות. "אני מישל. אני מקווה שתיהנו." לאחר מכן פנתה לענבר וסקרה אותה מכף רגל ועד ראש תוך שהיא ממלמלת בפולניות: "וואו, כמה גדלת! כשראיתי אותך בפעם האחרונה היית קטנטונת, בת שש.. איך הזמן עובר.." "אימא," שאלה הילדה הקטנה בשקט, מושכת בשרוול חלוקה של אימה. "מי אלה?" "זו ענבר. היא..." מישל חשבה לרגע. "בת דודה שלך. כמו שיינדי." "אה." היא תחבה אצבע לפיה, מצצה נמרצות והפסיקה כשמחשבה עלתה בראשה. "ומי לידה?" "אלו החברות של ענבר," אמרה מישל בסבלנות. "היי," התכופפתי לעברה וחייכתי. "אני טאלי. וזו," הצבעתי על אביה, "אביה. איך קוראים לך?" "ארי," היא אמרה לאחר רגע שקט. "קיצור של אריאלה," הסבירה מישל. "בת כמה את?" שאלתי. "חמש וחצי," היא אמרה בגאווה. "אווו, גדולה," התפעלתי. "את יודעת שיש לי אח בגילך? חמוד בדיוק כמוך." "היי, ארי," אמרה גם אביה. "רוצה להראות לנו את החדר שלך?" ארי הנהנה בהתלהבות ומישל חייכה, מתפנה לטפל בתינוק הקטן שבזרועותיה בזמן שהלכנו אחרי ארי לחדרה. השבת עברה עלינו כהרף עין, משתנה ומתפתלת בין אצבעותינו כמו מים. למישל היו שלושה ילדים קטנים – שתי בנות ובן – שכמו כל ילדים קטנים ברחבי העולם היו מלאים חוכמות ושמחת חיים. מאוחר בליל שבת, כשחושך שרר בבית ורק הנרות המהבהבים סיפקו את מקור האור היחיד וכולם ישנו, ישבנו שלשתינו ופטפטנו בינינו, כשארי, הבת הקטנה, התעוררה ודידתה לכיווננו, מפהקת ומשפשפת עיניה בעייפות. "מה קרה, מתוקונת?" שאלתי, קולטת לחיקי את היצור הפעוט ומחבקת אותה בחום. נזכרתי באחים הקטנים שלי שהשארתי בארץ ונשקתי לשערותיה הבהירות. "חלמתי חלום רע," היא מלמלה, וקברה פניה בכתפי. ענבר ואביה השמיעו קולות השתתפות ומיהרו ללטף את הראש הזהוב. "מה חלמת?" שאלה אביה, מסוקרנת מעט. "שחטפו אותי," היא השיבה בקול עמום והרימה ראשה, מביטה בנו בעיניים צלולות וכנות. החלפנו מבטים מהירים וחיוכים מוסתרים. "באמת?" שאלתי. הבטתי בה והחנקתי צחוק. "כן," היא אמרה ברצינות. "ואז העלו אותי לאוניה ישנה ומכוערת כזאת..." "ואחר כך?" שאלה ענבר, לא מצליחה לדכא את החיוך שהתפשט על שפתיה. "אחר כך התעוררתי," היא השיבה, והתכרבלה בחיקי עד שנרדמה שנית. הבטתי בה בחיבה. "אני אשים אותה במיטה שלה," אמרתי בשקט לבנות. "ואחר כך אני אלך לישון. אני עייפה..." הן הנהנו. "אני גם אלך לישון," אמרה אביה. "באמת מאוחר." כשחזרתי מהחדר של ארי, הנשימות הקצובות של הבנות סימנו ששתיהן כבר ישנות שינה עמוקה. בבוקר שבת יצאנו לטייל עם מישל לאחר הסעודה, בזמן שאביה הלכה לבקר את חגי. ענבר ואני הסתובבנו בגולדרס גרין עם כל משפחות החסידים שהכירו את משפחתה של מישל, מפטפטות וצוחקות. חזרנו הביתה למנוחת צהריים ואני קראתי בספר שלי בזמן שענבר נרדמה על הפוטון לידי. מדי פעם העפתי בה מבטים, מוודאת שהיא נחה כמו שצריך. במוצאי שבת הודינו בחום למישל ומשפחתה. "נהניתי מאד," אמרתי בפשטות. "זה גרם לי להתגעגע לאחים הקטנים שלי." נשקתי לארי על מצחה והיא חייכה אליי במתיקות, חושפת שיניי חלב חסרות ונופפה בידה לשלום. "היה ממש כיף," אמרה אביה, מחבקת את מישל בחום. "ממש ממש נהניתי," הודיעה ענבר, מחזיקה בידה האחת את נעה הקטנה שחייכה אליה חיוך חסר שיניים מלאכי, ואת אוהד שנרדם על כתפה. היא העבירה אותם בזהירות לזרועותיה של מישל, והסיטה קווצת שיער סוררת מעל מצחה. "להתראות," הם נופפו לנו לשלום. "מקווים לראות אתכן שוב!" "שלוש שיחות שלא נענו?" תהיתי. "ממי?" "אימא, אבא ודאגי," מנתה אביה בחיוך. "כמעט," צחקתי. "אימא, שחר ומאיה. אבל יש לי sms מדאגי." "מה שחר שולח לך – זאת אומרת, מתקשר אלייך?" תהתה אביה. "לפני שטסנו," אמרתי לה בשקט, "הוא קצת.. התוודה בפניי." "ואת עכשיו עם דאגי," אמרה אביה באי אמון. "כן," אמרתי. "היי! זה לא ככה!" מחיתי כשהבנתי על מה היא חושבת. "הוא לא התוודה על אהבתו אליי. הוא התוודה בפניי שהוא אוהב את אילת." שתקתי לרגע. "חוץ מזה, זה לא היה מתוכנן." "אה." "והוא ביקש עזרה," הוספתי. "אה," אמרה אביה בשנית. "שיהיה." "לילה," מלמלתי לבנות. אבל הן כבר נרדמו.

butbut

New member
אוהה,כול כך יפה!! די מעניין אותי מה

היא עשה שם בגג עם דאגי:]]] מחכה בקוצר רוח לפרקים הבאיםםםםםםםם
.

../images/Emo54.gif

זה נתון לדמיונכן האישי.
כמו שאמרתי לסיונ, אני לא כותבת מעל ל-PG-13 בפורום ובכלל, כי יש כאן ילדות קטנות.
ותודה!

../images/Emo54.gif../images/Emo206.gifהודעה חשובה. ../images/Emo11.gif

נו, טוב, בערך. אממ... מאחר ואני מתחילה ללמוד ביום ראשון, ואני הולכת לפאקינג פנימיה [בע ], אז לא נראה לי שאני אוכל להעלות בימי שלישי פרקים. לפני שאתן סוקלות אותי במקלדות, עכברים ומצלמות אינטרנט, אני רוצה לומר משהו! תודה. סיונ [
] היקרה שלי, הלא היא Sivan McFLY, הסכימה ברוב טובה [ובטח גם בתמורה לפיק יומולדת שכתבתי לה. אהמאהמקדםווןיורגוןאהמאהמ
] להעלות אותם במקומי. אז אם אתן רואות את הפרקים שלא נשלחו על ידי, אל תקפצו עליה ותרצחו אותה, פשוט תקראו. וסיונ, את לא חייבת לעשות את החוקים, אם את לא רוצה. למרות שאני מאד אשמח אם כן.
[אוה! סיונ! יכוליות שקונים לי פלא' לפנימיה! אז כן תוכלי לתקשר איתי! ^^] אממ.. זהו, בעצם. קריאה מהנה.
נוגה.

McFly rullz

New member
חח אוקיי אני לא אכעסס../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!
אוף ואני קיוויתי לראות אותך אחרי הלימודים או משו..>< הפרקים!? מממממממממממעעעעעעעווווווווולללללללללייייייייייםםםםםםםםם נתגעגע נגה

Sivan McFLY

New member
וווווווווווווההההההווווווווווו!!!!!!!../images/Emo6.gif

אעאעאעא נוק נוקק אז אני אוכל לשגע אותך גם כשתהיי בפנימייהה??? יאיייייייי וכן זה גם בתמורה לפיק יומולדת המוקדם שלי =] [אבל אני חייבת לך אחד גם אז זה לא ממש תמורה ><] ובבקשה דונט קיל מי!!!! שלא יבואו ויגידו לי..."אעעאאעאעאע מה את מפרסמת?!" או "למה סיון פרסמה את זה?? זה הפיק של טאלי/נוגה!!!" ואז יסקלו אותי באבנים לא אותך... ><

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

לך מותר להציק לי באופן קבוע.
בטא או לא בטא?
ואם מישהו יתנפל עליי, שיבוא אליי בטענות, קאפיש? ^^

just orr

New member
חח למה שנכעס?

חבל שאת לא תוכלי להעלות את הפרקים, אבל לא נורא...
בהצלחה בלימודים!!!

Yu vi

New member
אני מאוהבת בפיק הזה../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

הכל כתוב כלכך טוב , פשוט לא יכולתי להוריד את החיוך [: אני רוצה עוווד !!!

למעלה