CLTCL - פרק שלישי

../images/Emo203.gifCLTCL - פרק שלישי../images/Emo203.gif

שם: Crazy Little Thing Called Love, או "דבר קטן ומשוגע שקוראים לו אהבה". שיפ: אנוכי, שפחתכם הנאמנה/דאגי, ענבר/דני. דירוג: לצערי זה לא עולה על PG-13. אהמאהמ. סוג: כמו כל הפיקים פה, זה RPF, ז"א, פיק על אנשים אמיתיים. הצהרה: כל הזכויות שמורות לי. וגם אין לי שום בעלות על אף אחד מהבחורים - לצערי - אחרת כבר מזמן הייתי עם דאג, יקירי, וענבר הייתה מתחתנת עם דני. הערה: קישור לפרק הקודם [פרק ראשון בהמשך הדף]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=102093418 ובהמשך הפרקים אני אצרף ציורים שציירתי לפיק.
בתיאבון! ^^

סיימתי

פרק שלישי בפעם הבאה כשהייתי בבית הספר, הודעתי לאביה ולענבר שאני מתכננת ללכת לעשות דרכון היום. הן הביטו בי בשאלה אך לא פירטתי, והן, מכבדות את זכותי לפרטיות, לא שאלו. "זה לא יהיה זול במיוחד. תתכונני," הזהירה אותי ענבר. "אוקי," אמרתי בזהירות. "כמה?" "225 שקל," היא אמרה. "אה." שתקתי לרגע, כשוקלת. "שיהיה... לא שאני לא יכולה להרשות את זה לעצמי," הוספתי, מגחכת. נכנסנו למשרד הפנים ועיניי נפערו לרווחה. הפעם האחרונה שהייתי שם היה כדי להוציא תעודת זהות, ומאז לא חזרתי. שכחתי עד כמה התור יכול להיות ארוך. "אולי תלכי ולא תחכי לי?" שאלתי את ענבר. "אני אסתדר לבד, אני חושבת. חוץ מזה, אביה פה." "כן, אבל אני עדיין נשארת," היא אמרה, ואני חייכתי. "איזה מספר יש לך?" שאלה אביה כעבור שעה. היא תופפה ברגלה בחוסר סבלנות והציצה בנייד שלה, מחפשת אחר השעה המדויקת. "שלוש מאות ושמונה עשרה," השבתי. נאנחתי והרמתי מבטי לעבר הלוח השחור שספרות אדומות ריצדו עליו. 'אוף,' חשבתי ביני לביני. 'הוא בסך הכול במאתיים שמונים ותשע...' כבר מלאתי את הטפסים שלי, ורק ניפחתי בלונים מהמסטיק שהיה בפי. פתאום נזכרתי במשהו. "היי, רוצות לשמוע משהו מוזר?" שאלתי את הבנות בחיוך משועשע. הן הביטו בשאלה ואני המשכתי: "אתמול נכנסתי ליוטיוב. חיפשתי קליפים שלהם - של מקפליי." "וראית משהו מעניין?" שאלה ענבר בסקרנות. המספרים האדומים התחלפו בשנית, אבל לא שמנו לב. "כן," הנהנתי. "יש להם שיר אחד, בהופעה החיה – אגב, זה נראה כל כך... חי. אנרגטי. אני פשוט חייבת ללכת לאחת. האמת היא ש---" חבטתי בידי בפי, עוצרת בעצמי בזמן. לא רציתי לספר להן לפני שזה יהיה בטוח. "האמת היא שמה?" שאלה אביה. "שהשיר הזה היה ממש מגניב," אלתרתי במהירות, "ושהייתי רוצה לראות אותו בהופעה חיה." "למה, מה היה שם?" עוד ספרה התחלפה על הלוח המרצד. "אוקי. זה היה השיר.. אממ... Too Much Noise Will Freak Me Out, ובאמצע הבית השני-- אגב, דאגי שר את השיר הזה. הוא הנגן באס." עיניי הזדגגו לרגע. "הוא מנגן מדהים..!" "והוא גם נראה לגמרי לא רע," לחשה ענבר לאביה. "לא אמרתי את זה," אמרתי ברטינה. "הוא מנגן פשוט מדהים. בכל מקרה," המשכתי, לפני שענבר תוכל לומר עוד משהו. היא רק הביטה בי, כשחיוך קל מעטר את שפתיה. "בכל מקרה, תארו לעצמכן את זה: אמצע ההופעה, הם שרים את הבית השני, כשדני מגיע לדאגי, ופשוט, ככה, בלי הרבה היסוסים וזה, מנשק אותו על הלחי..!" אביה השמיעה קול קטן של גועל. "זה נראה חמוד!" אמרתי בהתגוננות. "חוץ מזה, אני יכולה להבין למה הוא עשה את זה." "למה?" שאלה אביה. "כי הוא הכי קטן. והם נהנים להתעלל בו. את יודעת, כמו אחים גדולים." "לא ידעתי שהוא הכי קטן," אמרה ענבר, טון מרומז בקולה. "איך את יודעת?" "אה," מלמלתי והסמקתי קלות. "בדקתי ב-IMDb ... אבל סתם כי רציתי לדעת טווח גילאים. דני, אגב," הבטתי בה בערמומיות, "יותר גדול ממך." "היי!" קראה אביה בגיחוך, "ענבר, נדלקת על דני?" "ממש לא!" היא הכחישה. "אם כבר, טאלי נדלקה על דאגי." "לא," אמרתי בתקיפות. "רק על הנגינה שלו." "אוקי, מה שתגידי," השיבה ענבר. "אני לא אתווכח איתך על זה." ישבנו על מושבי העץ המרופדים, מפטפטות וצוחקות. בלי ששמנו לב, עברה עוד שעה. בפעם הבאה שהרמתי את ראשי המספרים הבהבו והתחלפו לספרה שלוש מאות ושבע-עשרה. "אביה, את עכשיו," אמרתי, דוחקת בה במרפקי. "יש לך שלוש מאות ושבע עשרה, לא? אני אחרייך." היא הנהנה בראשה וקמה ממקומה, ניגשת לפקיד. היא הסתודדה איתו מספר דקות, וקמה, מסמנת לי להתקרב אליו ולבצע את מה שבאתי לעשות. ניגשתי לפקיד והתיישבתי מולו, מגישה לו תמונות פספורט, תעודת זהות והטפסים שמילאתי שעתיים קודם לכן. הוא בירר ביובש מספר פרטים טכניים ושחרר אותי לדרכי, תוך הבטחה שהדרכון יגיע אליי תוך שבועיים הביתה. הודיתי לו בנימוס והחוויתי לבנות, מסמנת להן שסיימתי. יצאנו מהמשרד אל האוויר הפתוח, נושמות מלוא ריאותינו אוויר צלול ולא דחוס מאנשים וניירות. "תודה שבאתן איתי," אמרתי לאביה וענבר. "בקטנה," בטלה אביה את דבריי וחייכה. "אחרי הכול, גם אני הצטרכתי לעשות דרכון." "ואני נהניתי לבוא איתכן," הוסיפה ענבר. "אני חייבת לזוז," העפתי מבט בשעון. "תודה! נתראה!" "ביי," הן נופפו לי בידיהן. נופפתי להן בחזרה והלכתי הביתה. "נו, הגיע?" שאלתי את אימא שלי בחוסר סבלנות. "לא," היא השיבה לי, מרשרשת בניירותיה. "כשיגיע אני אודיע לך. לכי, אני מנסה ללמוד." סיננתי נשיפת רוגז מבין שפתיי ופסעתי הלוך ושוב בחדרי. זה היה השבוע השני למבחנים, והמבחן בתקשורת הסתמן כהצלחה. חיכיתי בקוצר רוח שהדרכון שלי יגיע. פחדתי שיקרה לי מה שקרה לענבר בתקופת המלחמה שעברה: היא הייתה צריכה דרכון אך הדואר לא עבד, והיא כמעט ופספסה את הטיסה שלה לניו-יורק. בסוף, כמובן, היא טסה, אבל זה כבר סיפור אחר. הבוקר שאחרי הגיע ללא הפתעות מיוחדות. קמתי, התארגנתי ונסעתי ללמוד עם מור ודורית למבחן הבא. תוך כדי לימוד אינטנסיבי הנייד שלי צלצל וקטע אותי באמצע מרוץ לפתירת תרגילים. "כן," יריתי לתוך הפומית. "זה הגיע," אמרה אימא בענייניות. "יש!" פלטתי, מקמצת אצבעותיי לאגרוף שמח. "כשאני אגיע הביתה אני אקח אותו. תודה," הוספתי. "תאחלי לי בהצלחה בלימוד!" "בהצלחה," היא אמרה וניתקה. "קרה משהו?" שאלה דורית בעניין. הנהנתי בראשי. "כן.. עשיתי דרכון, והוא הגיע היום," הסברתי. כשראיתי את המבטים הסקרניים על פניהן הוספתי: "תכננתי לנסוע בזמן הקרוב לחו"ל. בתקווה שזה יתאפשר," הוספתי לעצמי בשקט. הן חייכו, והמשכנו בסשן הלימוד. למבחן הבא שהיה לי למדתי כמו שלא למדתי בחיים שלי. שקעתי כל-כולי במחשב הנייד של אימא, עליו היה את שפת התוכנה שבה למדתי, וכמעט ולא יצאתי ממנו. כן, נכון, דיברתי קצת בטלפון עם ענבר. אבל רק קצת, ובהתחשב בעובדה שכמעט כל הסמסטר לא נקפתי אצבע, אני חושבת שהקפתי את החומר בצורה סבירה למדי. כשהבטתי בעצמי במראה באותה תקופה נראיתי אפורה, חיוורת ומיואשת. הרגשתי איך הכרטיסים הזהובים ההם מתעתעים בי, שולחים אליי ניצוצות חמים ולועגים לי: בחיים לא תגיעי אלינו! בחיים לא! בחיים לא! בחייםלאבחייםלאבחייםלא!!!!! באותם זמנים של ייאוש פתאומי כמעט וויתרתי על כל העניין, אבל רק המחשבה על לפגוש את הלהקה האהובה עליי פנים אל מול פנים החזיקה אותי, וגם זה בקושי. לא סיפרתי לאביה ולענבר מה עובר עליי – לא גיליתי להן על הסיפור עם הלקוח של אבא והכרטיסים. הן היו בטוחות שהפכתי חרשנית רצינית, ואני לא רציתי לשבור את הדימוי הזה בעיניהן. מצד אחד, נחמד היה לי לדעת את החומר לשם שינוי. אבל מצד שני זה היה מתיש. כמעט ולא התייחסתי אליהן; רק למדתי ולמדתי ולמדתי. מבחן ב-#C, בקומפיילרים, בסטטיסטיקה... נוסחאות ומילים ריצדו מול עיניי העייפות, מסתחררות סביב-סביב, מסחררות את ראשי וגורמות לי לכאבי-ראש.

../images/Emo122.gif שיט.

Too Much Noise Will Freak Me Out = Silence Is A Scary Sound. עכשיו אני הולכת לשנות את כל הקובץ. לגמרי. ><

מבחנים

באחד הלילות מאיה העירה אותי: "טאלי!" אמרה בכעס. "תעברי לישון בסלון!" "מה?" הייתי מטושטשת ומצמצתי בעיניי כדי לראות אותה ביתר בהירות. "את מדברת מתוך שינה!" היא אמרה. "רווח סמך, משתנה ווירטואלי, כפתורים, אירועים, השערות... וזה עוד מה שאני מבינה ממה שאת אומרת..!" "אה." שתקתי. "סליחה. אני אחכה שתירדמי ואז אלך לישון," הצעתי לבסוף בנדיבות. היא נשכבה במיטתה. "מחר יש לך מבחן במשהו?" שאלה בשקט אחרי מספר דקות. הנהנתי בראשי. "סטטיסטיקה." "בהצ---" היא פיהקה. "בהצלחה..." "תודה," אמרתי ברכות, נשענת לאחור ומביטה בה, מהורהרת. חבקתי את בובת הפרווה המרוטה שלי וחיכיתי. כשעיניה נעצמו נשכבתי במיטה וחיכיתי שהשינה תסחוף אותי בחזרה לממלכתה. גם למבחן בסטטיסטיקה ולמבחנים שבאו אחריו למדתי והשקעתי את כל כולי. בקושי היה לי זמן לדבר עם ענבר. עם אביה למדתי למבחן בהסתברות, אז דיברתי איתה קצת, אבל כשראיתי את ענבר למחרת בקמפוס, היא אמרה שאני נראית מותשת. "אני יודעת. אני עייפה כל כך..." פיהקתי. הבטתי בה בסקרנות. עיניה זהרו בשעשוע. "נכון שאת אוהבת את מקפליי?" היא שאלה פתאום. "מה את מדברת," ביטלתי את דבריה. "ממש לא." "אם ככה, אז בטח לא תתענייני במה שיש לי לספר לך," היא צחקה. "היי, בוא'נה! חכי! אני רוצה לשמוע!" "אוקי, אם את מתעקשת..." היא התרצתה וסיפרה, "נכון יש ארבעה חברים בלהקה?" "אה... כן?" "וכולם תפוסים חוץ מדאגי. שמחכה לך." "שתקי. נו?" "החמוד הזה, דני?" ענבר גיחכה. "הוא כבר לא תפוס." "הא?!" "כן, מסכן. נפרד מחברה שלו, ליבי. ועוד לפני מסע הופעות.. לא נעים." "אוי. תחשבי עליו. נשאר לבד..." ריחמתי עליו בדיוק לשלוש שניות. "אבל מצד שני, עכשיו בנות יוכלו לצאת איתו. הוא כבר לא תפוס." "נכון.." ענבר התהרהרה לרגע. "בכל מקרה, רק רציתי שתדעי. המבחן שלי מתחיל עכשיו, אז נראה אותך כבר." "ביי." במהלך השבוע שחלף למדתי למבחן בקומפיילרים. החומר היה קשה ומייגע, ומדי פעם מצאתי עצמי מרחפת למספר רגעים, לא ממוקדת בחומר והוזה בהקיץ. החלטי ללכת ללמוד עם אביה, אולי אם אני אלמד עם מישהו אני לא ארחף... נגיעה קלה בכתפי הקיצה אותי מהרהוריי. חייכתי רכות כשראיתי את אביה מביטה בי בסקרנות, ומשכתי בכתפיי. "ריחפת, טאלי," היא ציינה. "איפה היית עכשיו? מאדים?" נענעתי בראשי. "לא בדיוק. הראש שלי קצת יותר ארצי. נשארתי כאן." "ואיפה טיילת?" אביה חייכה. "את תצחקי עליי," סירבתי. "בואי נחזור ללמוד." אביה הניחה יד על הניירות שעל השולחן. "נו?" אמרה שוב, חצי-פוקדת, חצי-משועשעת. "מבטיחה לך שאני לא אצחק." "לא." "נו! אם אני אתחיל לשגע אותך עכשיו כדי שתגידי לי, את יודעת שאני אצליח... אז תגידי לי עכשיו וזהו. נו?" "טוב, בסדר." שתקתי לרגע, מארגנת את המחשבות שלי. "אממ. אני לא יודעת איך לנסח את זה בדיוק.." "אני אקשיב גם את תגמגמי את עצמך למוות," צחקה אביה והביטה בי. "תודה על הבעת התמיכה," חבטתי בכתפה בכעס מעושה. השתררה דממה למשך כמה דקות, במהלכן ניסיתי לסדר מחדש את המחשבות שלי ואביה הביטה בי בסקרנות. "את יודעת שאני סינגלית כרגע," התחלתי, ואביה הנהנה בראשה. "וממה שאת וענבר מספרות לי, ואני תמיד מקשיבה, את יודעת שזה מצב שלא ממש מקובל עליי." שתקתי לרגע. "ממתי שאני קטנה," התחלתי שוב והמשכתי בשטף, "חלמתי על האביר. את יודעת, ההוא, על הסוס הלבן, שכל בת חולמת עליו. והייתה לי בראש תמונה מדויקת איך הוא צריך להיראות: גבוה, יותר גדול ממני--- אל תצחקי," הזהרתי את אביה, "זה חשוב לי שהוא יהיה יותר גבוה וגדול. וגם מתחשב ועדין ורומנטי ורגיש ושיהיו לו עיניים בהירות ושיער כהה ו---" "ו.. ואת בכלל לא שטחית," קטעה אותי אביה. "אולי תקשיבי לי עד הסוף?" אמרתי בחוסר סבלנות. אביה צחקה וסימנה בידה על פיה כנועלת אותו. אחר ישבה מולי, כשראשה שעון על ידי והביטה בי. "דברי." "ואז פגשתי את נועם," המשכתי. "הוא היה מתחשב ועדין ורומנטי, אבל גם בגובה שלי וקטן ממני בשבוע. בהתחלה זה לא מצא חן בעיניי, אבל אחר כך מצאתי את עצמי שוקעת באחת ממערכות היחסים היותר יציבות שהיו לי אי פעם – לא שהיו לי כל כך הרבה, " מיהרתי להוסיף בגיחוך כשאביה פקחה זוג עיניים ענקיות והביטה בי בפליאה משועשעת. "ובכלל, לא היה לי אכפת מהפגמים, כביכול, שמצאתי בו בהתחלה. "לא משנה מה קרה אחר כך, ונפרדנו. אבל הקשר שלי עם נועם לימד אותי שאני לא חייבת לשגות באשליות כלפי האביר שלי, כי יכול להיות שהוא בכלל לא יהיה אביר, ואני עדיין אתאהב בו בכל ליבי." שתקתי שוב ואחר המשכתי: "ועכשיו, כשתפסת אותי מרחפת, פושט חשבתי כמה אני רוצה מישהו, מישהו שאפשר להתעורר לידו בבוקר, לנשק לו ולקום להכין לשנינו קפה – שוקו, לא ניצמד לקטנות – ולא ללכת לישון במיטה ריקה ולב קר." "את לא גרה עם ההורים שלך?" פצתה אביה את פיה לבסוף. "טמבלית, זה דימוי," צחקתי. "אבל אני עדיין רוצה אהבה חמה. שתצית ניצוצות. שכשאני אראה אותו הלב שלי יעצור לכמה רגעים ויחזור לפעום שוב. עם פרפרים בבטן וכוכבים בעיניים וחיוכים קטנים ובדיחת פנימיות.." נאנחתי. "בינתיים לא ראיתי אף אחד כזה. אני מתכוונת, לך יש את חגי--" "בערך," מלמלה אביה בקדרות. "ולענבר.. טוב, גם היא לבד עכשיו, אבל הייתה לה מערכת יחסים הרבה אחרי שנפרדתי מנועם. אני פשוט צריכה אהבה, ולא משנה כמה נדוש, בנאלי ומגוחך זה נשמע," סיימתי בתסכול. "טאלי, יקירתי, יהיה טוב." אביה חייכה לעברי. "אל תדאגי, מגיעה לך אהבה כזאת, והרבה יותר, והיא עוד תגיע, אני מבטיחה לך," היא אמרה באהדה. "אני אחזיק לך אצבעות. ובינתיים, שנחזור לדפים, ברשותך, הוד רוממותה?..."

סופכלסוף!!

ביום שהמבחן האחרון הסתיים, תפסתי את התיק שלי וטסתי הביתה, טובעת במוסיקה שזלגה מהאוזניות שלי. אביה הספיקה לומר לי "נתראה, אחותי" חטוף, וענבר עוד קראה אחרי: "תתקשרי אליי!". נופפתי לשתיהן בחוסר-תשומת-לב ונסעתי הביתה. אני חושבת שהן תהו אם וויתרתי על סיבוב ההופעות של מקפליי באותה העת. כשהגעתי הביתה, השלכתי את התיק בצד וצנחתי על המיטה, מגבירה את הקול בנגן שלי עד למלוא העוצמה. חצי-חרשת, נרדמתי וישנתי חמש שעות רצופות, בלי הפרעות, בלי מגבלות, בלי אנשים שאומרים לי שיש לי מבחנים ואני צריכה ללמוד... פשוט ישנתי כמו תינוקת, באוזניים שלי מתנגנות הלהקות האהובות עליי. הסוללה בנגן דהתה לאיטה עד שגוועה, ואני לא שמתי לב עד שהתעוררתי למשמע הצליל המוכר של ההודעה הנכנסת בפלאפון. חצי-ישנה, העפתי מבט: <טאלי, מה קורה איתך? נראית כל כך מותשת היום אחרי הצהריים!> אביה. 'איזה חמודה היא,' חשבתי לעצמי, ומיהרתי להתקשר. "היי," המהמתי. "היי גם לך," היא אמרה, נמרצת. "מה קרה?" "כרגע קמתי משינה," מלמלתי, קולי מעט עבה וחורקני, ואני משפשפת קורי-שינה מעיניי. "סליחה, מתוקתי, הערתי אותך..." היא התנצלה. "לא, זה בסדר," מלמלתי, מפהקת. "אז, מה קורה איתך? אני מקווה שהחרשנות הזאת תימשך גם לשנה הבאה, מה?" עקצה אותי. "הא-הא-הא," אמרתי בציניות. "בכל מקרה, רק רציתי לדעת מה קורה איתך," היא המשיכה, מתעלמת. "תמשיכי לישון, כן? אני בבית עכשיו, אז נדבר." "אני באה אלייך בקרוב," הודעתי. "אה, כן, בכיף," היא אמרה בחיוך. "עכשיו אני חייבת לזוז. יש לי ממתינה מאד חשובה." "מאד מאד?" שאלתי, מצחקקת. עכשיו כבר הייתי ערה לגמרי, מסוקרנת. "יאפ. מאד מאד," אביה צחקה. "חגי," הסבירה, מבוישת מעט. "אוה. אז אנ'לא אפריע לך בכלל," נסוגותי לאחור, גיחוך רחב מתפשט על פניי. "ביי, יקירתי. נדבר." "ביי, טאלי." צחקתי לעצמי כשהנחתי את האפרכסת במקומה. ואז התמתחתי וקמתי להתקלח. החופשה שלי החלה לבסוף. אחרי שלושה שבועות אינטנסיביים של לימודים, במהלכן מאיה נהגה לעקוץ אותי על "החרשנות הזמנית שלי", כדבריה, יכולתי לנוח. באינטרנט פורסמו הציונים, ומדי יומיים-שלושה הייתי גולשת באינטרנט ובודקת את הציונים שהגיעו. הציון הראשון שהגיע היה באנגלית. כמו שציפיתי, קיבלתי ציון סביר – די התאכזבתי ממנו, אבל החלקתי הלאה ו-וויתרתי, מתעלמת מהדחף לעשות מועד ב'. הציונים האחרים הגיעו בקילוחים דקים. הייתי מאושרת ומסופקת לדעת שלא היו לי שום מועדי ב', ושכל הציונים שלי נעו בין ששים לשמונים. ביום שקיבלתי את הציון האחרון, גיחוך זדוני התפשט על פניי: הגיע הזמן לקבל את כרטיסי האח"מים מאבא, ולספר לענבר ולאביה על הטיול המתוכנן להן בחופש הנוכחי... ****************************************** ולמי שבאמת מעוניינת: אכן קיבלתי את הציון באנגלית, אבל אני הולכת לעשות מועד ב'. ציון מזוויע. ><

DoLi it is Me

New member
דורית ../images/Emo2.gif?!? יש אני חברה שלך

איה פרק מהמממםםם
את פשוט כותבת ויפה ואת לא משעממת אחדג הפיקים היפים שקראתי רציני!! ומזה IMDb ?!? O.O מחכה לפרקים/פרק הבא

Lex 1

New member
אווו! איזה התפתחות מעולה! אני מתחילה להתאהב

ולהתמכר לפיק שלך!
פרק טוב... אני ממש אוהבת את הכתיבה שלך.. מחכה לפרק הבא!

התפתחות? ../images/Emo12.gif

איזו התפתחות? קרה משהו שאני לא יודעת עליו?
[אא"כ את אומרת שהקטע הרומנטי זה התפתחות. או עצם העובדה שאני עומדת לטוס.... ^^]

Lex 1

New member
חחח סוג של התפתחות.. ../images/Emo4.gif

המבחנים הסתיימו והטיסה נראית קרובה.. חחח כן לזה התכוונתי..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו, מעולה!!!

אני אוהבת את הכיוון של הפיק :) את כותבת ממש יפה, אהבתי
מחכה לפרק הבא

McFly rullz

New member
יאיייי איזה יפהה!!!

[למרות שקראתי משו דומה אבל זה יותר ארוך ומעניין...] איפה החלק שבו את טסהה ללונדון ופוגשת את דאגי?!!? אני מחכה לזהה כבר!!!!! חיחי.בקיצור..מאוד אהבתי

מאיושSP

New member
טובנו, כנראה שתפסת אותי..

אני כבר מכורהD: מתה על הפיק הזה והיו רק שלושה פרקים! יא חתיכת מוכשרת=]

lilosh1212

New member
וואי... אהבתי מאד מאד....

אני מתחילה להתמכר..... ומתי באמת מגיע הפרק שאת כבר נוסעת ללונדון??? לדאגדאג????

XDDDD

לכל המצפות: הטיסה ללונדון עוד שני פרקים, ורק בפרק.... טוב, אני לא אספר לכן. תחכו בסבלנות... LOL

Charley XD

New member
אהבתי !!!

ממש יפה ...... אני כבר רואה לאן זה הולך .... חחחחח עוד !!!

למעלה