Crazy Little Thing Called Love

../images/Emo203.gifCrazy Little Thing Called Love../images/Emo203.gif

+פרק ראשון. טוב, הכותרת - כמה לא צפוי - יצאה ארוכה מדי. לכן! מעכשיו, אני מקצרת: CTLCL. [שזה ר"ת של השם... ^^] אז ככה: אני מודה ומתוודה, חשבתי הרבה לפני שהחלטתי איזו גרסא [מבין השלוש שיש לי] אני אפרסם. בסוף הוחלט ברוב קולות [אני וענבר, יקירתי. תודה לך!
] שזו תהיה הגרסה השלישית והמלאה. אז תתכוננו, אנשים. הולך להיות א-ר-ו-ך. רק אל תרצחו אותי באמצע. וכמובן, הערות, הארות וגיטרות חשמליות מיותרות יתקבלו ביותר בברכה. [הערות בונות בעיקר. אבל אני גם אסתפק ב"אהבתי!!!"... XD] ועכשיו, לפרטים [מה לעשות, פורום פאנפיקים עושה לכם את זה... LOL]: שם: Crazy Little Thing Called Love, או "דבר קטן ומשוגע שקוראים לו אהבה". שיפ: אנוכי, שפחתכם הנאמנה/דאגי, ענבר/דני. [שיפ=מערכת יחסים. מי ומי הדמויות שביניהם יצרתי קשר.] דירוג: לצערי זה לא עולה על PG-13. אהמאהמ. סוג: כמו כל הפיקים פה, זה RPF, ז"א, פיק על אנשים אמיתיים. הצהרה: כל הזכויות שמורות לי. וגם אין לי שום בעלות על אף אחד מהבחורים - לצערי - אחרת כבר מזמן הייתי עם דאג, יקירי, וענבר הייתה מתחתנת עם דני.
הערה: טוב. כמו שאתן מכירות אותי - או שלא - קוראים לי נוגה. ז"א, ככה האנשים בפורום מכירים אותי. כן, אני משתמשת בשם שני שלי. כל האנשים האחרים - חברות, משפחה - קוראים לי בשם הראשון והיותר.. פופולרי. 'טאלי'. זהו. מכאן והלאה, בתאבון! ^^

בהודעות I

עדיף לקרוא בקובץ. *** פרק ראשון כל השיעור שמעתי מוסיקה. עוצמת הקול הייתה חלשה, ושמעתי את הפרופסור מרצה בלהט ומחווה תנועות מוגזמות בידיו. נאנחתי והשענתי את ראשי על ידי, מעיפה מדי חמש דקות מבט בשעון היד שלי. "עוד חמש דקות," לחשתי לאביה. היא מרפקה אותי. "תקשיבי, או ששתינו ניכשל!" היא לחשה, נזעמת. "ו--- מה? כמה זמן?" "ארבע דקות," אמרתי. התמתחתי והסרתי בזהירות את האוזניות, מוודאת שהמרצה לא מביט בי. "שלוש..." המרצה האיץ את קצב הדיבור, כמו ידע שהזמן עומד לרעתו, והסטודנטים ניסו לעמוד בקצב. (הם לא ניסו לבקש ממנו שיאיט. הם זכרו מה קרה לסטודנטית חסרת המזל האחרונה שביקשה ממנו: "אם את לא מצליחה לסכם,"אמר הפרופסור בצינה, "אין לך מקום בכיתה שלי," והמשיך את השיעור כאילו לא קרה דבר.) "זהו." קמתי ממקומי והשתחלתי בין שולחנות עד שהגעתי לדלת. כשיצאתי החוצה נשמתי עמוק אוויר שלא הקפיא את מערכות הנשימה שלי. "אה. אוויר..." "טאלי," שמעתי את ענבר מאחורי. "הוא שחרר אתכם? כבר? לא מתאים לו." "לא. אבל הזמן נגמר. עוד מעט תראי נהר סטודנטים," השבתי. ברגע שסיימתי את המשפט דלת הכיתה נפתחה והסטודנטים נהרו החוצה, מפטפטים וצוחקים, מחלצים איברים אחרי ישיבה של שלוש שעות. הבטתי בענבר בחיוך. "אמרתי לך..!" "אוי, שתקי." היא צחקה. "משהו מעניין?" שאלה לאחר רגע. "אה? אוה, כן," גיחכתי בממזריות. "תקשיבי לזה." ולפני שהיה לענבר זמן להתנגד, הרכבתי את האוזניות שלי לאוזניה והפעלתי את הנגן. "טאלי..!" היא מחתה. "פשוט תקשיבי," התעקשתי. "אבל ---" היא השתתקה לפתע, ואני חייכתי בסיפוק, יודעת שבאותו הרגע החל השיר עצמו – לא רק המוסיקה. ענבר שתקה, הבעת פניה חתומה. היא האזינה בריכוז, כמו שהאזינה לכל מוסיקה שהבאתי לה לשמוע. רוב הפעמים היא לא אהבה את מה ששמעה – הסגנון הגותי הכבד, הרוק, הגיטרות והתופים ההולמים באוזניים בכוח לא מצאו חן בעיניה. הפעם, ידעתי, זה יהיה שונה. ספרתי חמש דקות ולחצתי על כפתור ה'עצור'. ענבר הסירה את האוזניות באיטיות והגישה לי אותם. "נו?" שאלתי בחיוך ממזרי. "מי אלה?" היא שאלה לבסוף. "זה מוכר לי!" "אה. להקה חדשה שמצאתי במקרה," השבתי בעליזות. תפסתי בידה וגררתי אותה לאורך המסדרון. "בואי החוצה, אני אספר לך הכול." יצאנו מהבניין והתיישבנו על הדשא, מוקפות סטודנטים מפטפטים וצוחקים. "סתם גלשתי באינטרנט," סיפרתי לה. "והגעתי לאתר של הסרט החדש של אשלי הולאן – 'מזלות מתחלפים'..?" הצצתי בענבר והיא הנהנה, מחווה בראשה לאות שהשם מוכר לה. שתקתי עוד רגע, מחכה. "נו?" היא אמרה, דוחקת בי בעדינות. "שנייה, השם הזה לא מוכר לך?" שאלתי, מעמידה פני מופתעת. "איזה? של אשלי או של הסר--- אה. היי!" היא אמרה בהפתעה. "'מזלות מתחלפים'? ההוא שראיתי בטיסה לנ---?" "למה לא, תזרי לי מלח על הפצעים," קטעתי אותה, רוטנת. "כן, כן, ההוא. עם הלהקה 'בחזרה לעתיד' . בכל מקרה," המשכתי במהירות לפני שהיה לענבר זמן לקטוע אותי, "שמעתי ברקע את אחד השירים שלהם, אז החלטתי לשמוע יותר – והנה הם לפנייך, כל שלושת האלבומים שלהם בנגן הקטן הזה." טפחתי על הנגן שלי בגאווה. "בעצם ארבעה – שלושה אלבומים ועוד אחד של קאברים." "יפה," אמרה ענבר בהערכה. שתקנו לרגע, ואני הרמתי מבטי לשמיים, בוהה בעננים הלבנים ששייטו ברקיע הכחול-בהיר. השמש שלחה קרניים רכות ומחממות, קופחת בעדינות על ראשינו. ענבר ואני פטפטנו בשקט, מנצלות את התקופה הרגועה האחרונה של לפני הבחינות. הצצה חטופה בשעון גרמה לי להזדקף ולהתרומם ממקומי, מנקה את אחורי מכנסי הג'ינס שלי מהדשא שדבק בהם. "בואי," אמרתי לענבר והושטתי את ידי, שתקום. "אנחנו נאחר..." נכנסנו לבניין ועמדנו ליד מעקה הקומה השנייה, משם יכולנו לצפות במרצים הנכנסים פנימה. "ראית את הסרט בסוף?" שאלה ענבר בסקרנות והעיפה את שערותיה אל גבהּ. "לא," עניתי. "גם לא אותם עצמם, חוץ מתמונה קטנה באתר הרשמי של הסרט. איך הם?" "בסדר," היא אמרה בהרהור. "חמודים כאלה. אגב, כולם תפוסים. חוץ מאחד." "למה שזה יעניין אותי?" תהיתי והפרחתי נשיקה לעבר שחר שנופף בידו בהתלהבות מוגזמת ומעושה ונכנס לכיתתו, מגחך. "לא שיש לי סיכוי איתם. עם שחר.. אולי עוד איכשהו." צחקתי. "מה יש לך עם שחר?" חבטה בכתפי בשעשוע ואחר הוסיפה, "אז שומעת אותם בגלל---?" "אל"ף," אמרתי בחשיבות, "רק התחלתי. אבל אני חושבת שזה תחילתו של סיפור התמכרות. ובי"ת, אני שומעת אותם כי הם מנגנים ממש טוב, אמרתי לך כבר. יש קטעים – טוב, ממש קצת – שהגיטרות ממש מעולות. כמעט כמו MCR ." "אין מה להשוות," ענבר הודיעה. "אבל איך שבא לך." נשענתי על המעקה והבטתי מטה. דמות נמוכה בעלת זקן אפור ופרוע מיהרה פנימה, כשהיא מחזיקה בידיה ערימות דפים, מכתפה משתלשל תיק גב שחור. "אופס," אמרתי. "המרצה שלי לסטטיסטיקה... נראה אותך." "אה, כן," ענבר זיהתה מרחוק את המרצה שלה לוויז'ואל בייסיק ונאנחה. "נתראה." כשעמדתי להיכנס לכיתה שמעתי מישהו קורא בשמי, "טאלי!" כשהסתובבתי, ראיתי את אביה. "תשאירי את הדלת פתוחה..!" עמדתי בסבלנות וחיכיתי שהיא תיכנס. היא נעצרה לידי וייצבה את נשימתה, ידיה מונחות על ברכיה והיא מתנשפת קלות. "תודה," פלטה בין נשימה לנשיפה. "בכיף," פטרתי את דבריה. נכנסנו פנימה והתיישבנו במקום הקבוע שלנו. היא הוציאה את הדפדפת שלה ואת עטהּ, ואני את העיפרון ודפי השורות. "מה קורה עם ענבר?" היא לחשה לי באמצע השיעור. "ראיתי אתכן מרחוק, ולא הספקתי לומר לה שלום." "בסדר," לחשתי בחזרה. "אוה, והשמעתי לה איזו להקה שאולי תאהבי," הוספתי. "אממ.. בנות שם בשורה," אמרה המרצה בחיוך קל ובמבטא רוסי כבד. שתינו הזדקפנו, נבוכות. "הבנתן מה אני אמרתי?" הנהנתי בראשי, למרות שלא הבנתי מילה. העדפתי לחכות לשיעור התרגול, שהמתרגלת תסביר בבירור מה שהמרצה הסביר במעומעם בכיתה. נעצתי מבטי במרצה למספר דקות, מבטי מזוגג, ולבסוף וויתרתי על המאמץ ועשיתי מה שתמיד עשיתי במצבים כאלה: שיכלתי זרועותיי על השולחן, הנחתי את האוזניות על ראשי ו.. נרדמתי.

../images/Emo122.gif לעזאזל.

תיקון טעות: אשלי הולאן = לינדזי לוהאן. 'מזלות מתחלפים' = Just My Luck. אנ'לא מאמינה ששכחתי לשנות את זה! >< [זה מה שקורה כשמחליפים את השמות של כל הנוגעים בדבר - הלהקה, הסרט והשחקנית. דאמ. |: ]

בהודעות II

"מה יש לך הפעם? בגרות? מתכונת?" שאלתי את מאיה, אחותי הקטנה ממני בשנתיים. "לא זה ולא זה," היא השיבה בריכוז, כשהיא מקלידה באיטיות ועוצרת מדי פעם כדי לבדוק שאין לה שגיאות. "פרויקט במחשבים." "אה." שתקתי לרגע. "אז את לא פנויה עכשיו?" "לא, לא ממש." היא הפסיקה להקליד והרימה מבטה, מסוקרנת. "למה?" "רציתי להשמיע לך משהו," מלמלתי. "חכי שאני אסיים," היא אמרה, וחזרה להקליד. "שיהיה." חמש דקות מאוחר יותר ניגשתי אליה שוב. "אני צריכה את האינטרנט. אפשר?" "לא." היא המשיכה להקליד בריכוז. "בעצם, אם תקלידי לי מאה שמות – פרטיים, משפחה וגם כתובות, בערים ירושלים, באר-שבע ותל-אביב, אני אתן לך את המחשב." "אוקי," הסכמתי מיד. היא התרוממה מכיסאה, מחלצת איברים. "אני אחזור עוד רבע שעה כדי לראות איפה את אוחזת," הזהירה. "נשארו לך עוד שבעים שמות בערך. ובגלל שאת מקלידה מהר ייקח לך הרבה פחות זמן ממני. הינה," היא הנחיתה על השולחן ספר טלפונים כבד. "חפשי פה." והיא יצאה. נכנסתי במהירות לאינטרנט והקלדתי מקפליי. חמשת התוצאות הראשונות הניבו ביקורות ותצפיות על הסרט הפופולרי. מהתוצאה השישית והלאה דובר על הלהקה. חיברתי את הנגן למחשב והפעלתי את השירים בווליום נמוך, שאוכל לשמוע, והקלדתי את שבעים השמות הדרושים. כשהיא נכנסה כעבור עשרים דקות היא מצאה אותי בשם השמונים וארבעה. היא חייכה באישור ויצאה, וחמש דקות מאוחר יותר סיימתי את כל רשימת השמות והתפניתי לערוך מחקר קצר על הלהקה עם השירים שהתחלתי להתמכר אליהם. לאחר מספר דקות הרמתי טלפון לענבר. "תראי," אמרתי בהרהור, כאילו דיברנו כבר קרוב לשעה, "הם.. בסדר. אהבתי את הלוגו. אולי כשאני אצבע את הקיר שלי אני אצייר אותו שם." "אה." ענבר נשמעה מבולבלת. "אוקי..." "בכל מקרה," המשכתי, "שלחתי לך למייל תמונות. תגידי לי מה דעתך מחר." "אוקי," היא אמרה שוב. "נדבר," הוספתי. "ביי," היא נשמעה אפילו יותר מבולבלת. התרוממתי מהכיסא וקראתי בקול: "מאי!!" מאיה הופיעה כעבור רגע בפתח. "מה, טאלי?" "סיימתי," הודעתי לה. "הלכתי לעשות שיעורי בית. תודיעי לי עוד שעה, יש לי בייביסיטר." "אוקי. תודה!" הוסיפה כשהתרחקתי. הרמתי יד בביטול ונכנסתי לחדרינו המשותף, מתיישבת ליד המכתבה באנחה ומוציאה את שיעורי הבית בסטטיסטיקה. השבוע חלף לאיטו. ביום האחרון ללימודים, לפני תחילת תקופת המבחנים, כבר שמעתי את מקפליי נון-סטופ. ענבר, שעברה לידי במסדרון וקלטה אותי מהמהמת בעליזות את אחד השירים היותר קצביים שלהם אמרה לי, "טאלי! תירגעי עם ההתלהבות שלך." "אבל המנגינות שלהם..." אמרתי בהתלהבות. "והמילים.. הגיטרות! במיוחד הבאס!" "הבאס? מי, דוני?" "אין לי מושג על מי את מדברת. אני יודעת להבדיל בין שני הסולנים. דוני סולן?" שאלתי בסקרנות. "לא," אמרה ענבר. "אביה," היא פנתה לאחרונה שעברה לידינו באותו הרגע. "מה את חושבת על מקפליי?" "בסדר," היא אמרה, וגיחכה כשראתה שהנחתי יד על ליבי בתדהמה מזויפת. "טאלי.. לא עוזבת אותם לרגע," אמרה ענבר באנחה מעושה. "היא תהיה חייבת – המבחנים כבר כאן. מחר מתחילה החופשה," אמרה אביה. "אני חייבת לזוז, המרצה שלי למבנה המחשב – וגם שלך, טאלי," תפסה בידי, "הגיע, והוא לא מסמפט מאחרות." "ביי, ענבר!" קראתי כשנגררתי אחרי אביה. "אני אדבר איתך!" "היום?" היא שאלה. הרמתי את הנייד שלי וסימנתי על שליחת הודעה. היא צחקה והנהנה בראשה, מנופפת בידה, ונכנסה לכיתתה. <היום,> כתבתי לענבר כשאביה התיישבה לידי, <ואני גם צובעת את החדר שלי היום.> <מגניב,> היא החזירה לי. "טאלי!" מרפקה אותי אביה. "תקשיבי! ותסכמי, אני סומכת עלייך!" "כן, כן, בסדר," נאנחתי. הרמתי את העט, נעצתי מבטי במרצה המבוגר שנשמע כמו עודד מנשה, והתחלתי לסכם. "את מתכננת לסיים מתישהו?" צעקה מאיה מהסלון. "אני רוצה לקחת את נעלי הבלט שלי! יש לי חוג בערב!" "תכף מסיימת!" קראתי בחזרה. "והינה הנעליים שלך!" הנחתי אותן בתוך שקית נייר מחוץ לדלת החדר וחזרתי אל הקיר, מביטה בו בביקורתיות. "הממ..." נגעתי בו באצבע מהורהרת, והנפתי את המברשת בכוונה להצליל עוד כמה נקודות אור. משחתי בעדינות פסים שחורים ודקים על הלבן המואר, והתרחקתי שנית. הפעם הייתי מרוצה. זו לא הייתה הפעם הראשונה שבה צבעתי את הקירות בחדר שלי; להפך. מדי פעם, כשנחה עליי המוזה, וכשלאימא היה מצב-רוח טוב, הייתי ניגשת לחנות חומרי הבניין הסמוכה וקונה צבעים לצבוע בהם את הקירות. הגוון האחרון שבו היה צבוע החדר שלי היה כחלחל-ירקרק, ומאי צחקה שהוא נראה כמו אוקיאנוס, במיוחד כשציירתי עליו בועות ודגים. 'הפעם,' החלטתי, 'אני אעשה משהו מיוחד. ' "מאי!" קראתי בקול, מתרוממת על רגליי ומנגבת את ידיי במטלית מנוקדת כתמי צבע. "סיימתי!" ראשה הכהה של אחותי הגיח מפתח הדלת. "הסכנה חלפה?" ווידאה. "סיימת ללכלך?" "צבעתי, מאיה," תיקנתי אותה. "וכן, סיימתי, סוף סוף..!" מאי נכנסה ובחנה בשתיקה את הקיר. עננה כיסתה את פניה. "אבל למה מקפליי?" אמרה בטרוניה. "כי עכשיו זו הלהקה האהובה עליי עכשיו. מה, לא רואים?" צחקתי, מניפה זרועותיי באוויר ומחווה על הקיר שמעל המיטה שלי. על המדף הייתה מונחת מערכת הסטריאו שלי, שהשמיעה 24/7 את הדיסק שצרבתי לעצמי עם השירים האהובים עליי, ששלושה רבעים ממנו היו מקפליי וכל השאר מוסיקת רוק. הקיר מתחתיו היה מצופה פוסטרים של להקות, שאספתי מכל מיני חברות וחברים במהלך השנים ולא תליתי עד אז. במרכז הקיר חייכו אליי דאגי, טום, הארי ודני. אני מודה שלא ידעתי להבדיל ביניהם באותו הזמן. הם נראו לי אותו הדבר – חבורת בנים שהקימה להקה. זה לא היה נדיר שלא זיהיתי חברי להקה – עד ללפני שבועיים לא ידעתי איך קראו לחברי ה'בקסטריט בויז'. לפחות לא עד שענבר, ההמומה מהבורות שלי, סיפרה לי. הפרחתי לעברם נשיקה משועשעת ומאי צחקה. היא הייתה רגילה לשיגעונות שלי. מאיה, שחלקה איתי את החדר, לא ידעה מה אני מתכננת לצבוע הפעם, ועיניה נפערו לרווחה כשראתה את סמל הלהקה על הקיר. שאר הקירות נצבעו לבן, ועליהם נבזקו כתמי צבע בגון השקיעה. "חביב," הסכימה לומר בסוף. "תודה לך, הוד מעלתך," קדתי בליצנות. "ועכשיו, אם תסלחי לי, יש לי שני דברים לעשות: להתפעל ממעשה ידיי וללכת להתקלח. אני מלאת צבע.." היא משכה בכתפיה ויצאה מהחדר, ואני הלכתי לבצע את מה שרציתי לעשות.

בהודעות III ואחרון

"אז סיימתי לצבוע את הקיר שלי," סיפרתי לענבר בהתלהבות. זה היה עוד אחד מאותם ימים בו בזבזנו את זמננו בלדבר בטלפון במקום ללמוד – היא למבחנים שלה בחשבונאות, ואני למבחנים שלי במחשבים, שהיו אמורים להתחיל ביום ראשון הקרוב. "ויצא לי פשוט מדהים. רוצה לבוא מתישהו ולראות?" "בטח," היא התלהבה כמוני. השתררה שתיקה לרגע, שבמהלכה שמעתי דיבורים עמומים בצד השני. כשהיא חזרה אליי, היא המהמה קלות באי-נוחות. "מה?" שאלתי, כשאני מסתובבת ברחבי הבית עם האלחוטי ומרימה חפצים עזובים, בכוונה להחזיר אותם לבעליהם החוקיים, קרי, משפחתי הקרובה. "אוי, את צריכה לסיים... אני צודקת?" "כן," היא הודתה. "לוחצים עליי פה. נדבר?" "אוקי," מלמלתי, תוך הנהון נמרץ בראשי. "אם לא היום, כבר נראה אותך מתישהו, כן?" היא נתנה הסכמתה, ושתינו ניתקנו. נכנסתי לחדר שלי והתיישבתי על המיטה, נאנחת קלות. לקחתי את הנגן שלי, הרכבתי את האוזניות וטבעתי במוסיקה, כשאני קוראת את אחד המאמרים למבחן באנגלית. "איך היה המבחן?" שאלה ענבר. דיברנו בטלפון אחרי שחזרתי הביתה מוקדם יחסית מהמבחן באנגלית. "בסדר," אמרתי. "כאב ראש אחד גדול, אבל עניתי על כל השאלות. ושלך?" הייתי במטבח, מכינה לי ארוחת צהריים מוקדמת. "סביר," היא השיבה. "בכל מקרה.. חשבתי על משהו." היא השתתקה לרגע. "מה את אומרת, טאלי," שמעתי אותה בחצי אוזן, תוך כדי טיגון השניצלים. "שווה לטוס החופש הזה ללונדון, למסע הופעות של מקפליי?" צחקתי והעברתי קווצת שיער מקומחת מעט אל מאחורי אוזני. "יש לך מחשבות מאד מקוריות, יקירה," אמרתי. "בטח, ענבר. כמובן. לא סתם מסע הופעות, גם נשיג כרטיסי VIP.... תראי, אני אמנם חולה על המוסיקה שלהם, אבל לא בשביל לטוס ללונדון." "חשבתי שממש תרצי ללכת," אמרה ענבר בבלבול. "לא היית רוצה לטוס?" "אם מישהו היה מממן לי כרטיסי VIP, אמרתי לך," אמרתי בהרהור, מתופפת במזלג מכוסה פירורי-לחם על סנטרי, "אז אולי." "לא, התכוונתי בשיא הרצינות," היא התעקשה. "בואי נטוס החופש. את עובדת בשתי עבודות, נכון?" הנהנתי בראשי, וכשנזכרתי שהיא לא יכולה לראות אותי, המהמתי כתגובה. זה באמת היה נכון – עבדתי אצל אבא שלי ובמכון סקרים באותה העת. "יופי," היא אמרה. "ולי נשארו קצת חסכונות מהטיסה לניו-יורק בחופש הקודם – " "לכי לעזאזל," אמרתי לה, חצי-זועמת חצי-צוחקת. זכרתי היטב את הפעם הקודמת – היא טסה לניו-יורק ואני התייבשתי בארץ. "נו, אז מה?" הוספתי, הופכת שניצל אחד ובודקת את השני. "אז תחסכי, ונטוס ביחד," היא אמרה. "אההה, ענברוש, יקירתי, יש בעיונת. קטנטונת, פצפונת, שנראית חסרת משמעות וחשיבות," אמרתי, והעברתי את השפופרת אוזן. "אין לי דרכון! עדיין לא, בכל אופן." "אז תעשי," היא אמרה, ובזה מבחינתה היא פתרה את העניין. 'מוכשרת', חשבתי, 'זה לא כזה פשוט!' וגם אמרתי לה את זה. "ענברוש... מותק," המהמתי ושליתי את השניצל מהשמן המבעבע כש:"אאוץ', לעזאזל!" צווחתי קלות, שומטת את השניצל לצלחת. "טאלי?" היא אמרה, משועשעת, "קרה משהו?" "כן, השפרצתי על עצמי שמן רותח," מלמלתי בזעף כשמחיתי כתמי שמן מלחיי. שמעתי אותה מצחקקת, וגיחכתי לעצמי קלות. "טוב, יקירתי, אני הלכתי לאכול." "ומה בנוגע לרעיון הגאוני שלי?" יכולתי לשמוע את החיוך שלה דרך הטלפון. "אני אחשוב עליו," מלמלתי ונגסתי מהשניצל. 'יאמ.' "כרגיל," היא צחקה. "בתאבון. ביי!" "אהמממהממממ...." המהמתי בפה מלא שניצל וניתקתי את השיחה. חשבתי שבזה סיימתי את העניין, אבל ענבר המשיכה להזכיר לי את השיחה הזו זמן רב לאחר מכן. *** סוף פרק ראשון. מקווה שאהבתם. ^^

DoLi it is Me

New member
יוואוו

איזה ארוך
אבל אני אוהבת ארוכים
מממש אהבתי זה באמת נישמע כמו פיק יפה

תודה! ^^ ../images/Emo140.gif

זה בסדר, לא כל הפרקים הם כאלה ארוכים. חלקם רק שני עמודי וורד... XD שמחה שאהבת. ^.~

זאת מורן [mcfly rullz]

האממ...אין לך עוד פאנפיק? כי קראתי משו אחר... אבל עדיין זה יפהה!!

Lex 1

New member
אני לא יודעת לאיזה חלק להגיב! חחח

בסוף בחרתי באחרון...
וואי טוב זה היה ארוך במיוחד אבל מאוד נהנתי! הכל מעולה אני לא חושבת שיש לי הערות תמשיכי עם העבודה הטובה!

m o r 1 0 2

New member
וואו מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ממש ממש ארוך...
אני מעדיפה קצרים אבל מאוד נהנתי לקרוא
טאלי
....איך אני אוהבת ת'התחלות האלו
שיהיה בהצלחה כמובן מחכה להמשך

m i c k e y 15

New member
ואוווווווו

זה היה רק הפרק הראשון?! חח זה ממש ארוך..ואני עוד אמרתי שהפרקים שלי ארוכים חח... אני כבר אומרת לך..שאני מתה על זה!! זה נשמע פיק מצויין...מחכה להמשך

תודה רבה! ^^ ../images/Emo140.gif

אני מעריכה את זה שאתן אוהבות את זה. זה די חשוב לי... ^^ [בעיקר בזכות העובדה שאני רוצה יום אחד להוציא את זה לאור - בשמות אחרים. תמיד תוכלו להיזכר בנוסטלגיה ש: "כן... אני זוכרת שזה פורסם בפורום...." XD]

lilosh1212

New member
פרקים ארוכים.....

אבל היה שווה ליקרוא... אני מתה כבר לקרוא את ההמשך

למעלה