פירסום הפורום

McFlyRoni

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo145.gifפירסום הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

אוקיי אז בגלל ששמתי לב שהפורום די דליל (מבחינת תגובות, בנות וכו') אז צריך לפרסם את הפורום כמה שיותר כדי שיצטרפו עוד אנשים
אממ בגלל איזה אי הבנה אז פירסמתי בכמה פורומים בלי לשאול את המנהלת, ומסתבר שכבר הייתה מישהי שהייתה אמורה לפרסם בפורומים של מוזיקה, אז אני מצטערת, לא ידעתי, ופעמים הבאות אני אשאל ^^" הנה הפורומים שכבר פירסמתי בהם: MTV MTV 2 גלגלצ 30 שניות למאדים באסטד וסאן אופ דורק בון ג'ובי בריטני ספירס ג'סטין טימברלייק גוד שארלוט גרין דיי טוקיו הוטל S: ליאונה לואיס מארון 5 מדונה מיוז מיי כמיקל רומנס מיקה ניקלבאק סאם 41 סימפל פלאן פארמור פול אאוט בוי קולדפליי רד הוט צ'ילי פפרס רדיוהד ריהאנה אז עכשיו כל מי שיכולה להכין, תעלה לפה שלטים לפירסום הפורום, וכל אחת שתפרסם בפורום כלשהו, שתכתוב באיזה פורום היא פירסמה, כדי שלא יצא מצב שנפרסם באותו פורום פעמיים. (כמה פעמים אני משתמשת בשורש פ.ר.ס.ם- שורש ריבועי O:) אני אעלה את שלושת השלטים שהכנתי. בהצלחה לנו

DontWakeMeUp

New member
כל הכבוד רוני ../images/Emo23.gif

ולא נראה לי היא התכוונה להצביע לשלטים נכון? [שאני לא אצא מפגרת או משהו Oo]

ואוו D:

כולם מאוד מאוד מאוד מאוד יפים@#%@# וואו! אהבתי! את צריכה עזרה אולי? לעזור לפרסם? או שכבר מאוחר מדי..?

McFlyRoni

New member
כן תפרסמי P:

אבל לא בפורומים שכתבתי בהודעה למעלה... כי בהם כבר פירסמתי
תודה ^^

התחלתי לפרסם

והתסתכלתי ברשימה.. ואז פרסמתי איפשהו ואז לא שמתי לב ואחרי כמה זמן ראיתי שגם את פרסמת שם אז.. מצטערת לכל מי שבא לצעוק! DX

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחח בסדר לונורא

רק תכתבי פה באיזה פורומים פירסמת ^__^

המחשב שלי כועס עלי אז..

פרסמתי אומנם במעט אבל זה לא הסוף! * אבריל לאבין *אוונסנס *טוקיו הוטל [ אופס? לא משנה] * ביט 69 * הביטלס [איך לא?] *אלביס פרסלי *קלי קלארקסון וזה בנתיים.. אני אמשיך עוד מעט

למעלה