../images/Emo203.gif../images/Emo145.gifפירסום הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif
אוקיי אז בגלל ששמתי לב שהפורום די דליל (מבחינת תגובות, בנות וכו') אז צריך לפרסם את הפורום כמה שיותר כדי שיצטרפו עוד אנשים
אממ בגלל איזה אי הבנה אז פירסמתי בכמה פורומים בלי לשאול את המנהלת, ומסתבר שכבר הייתה מישהי שהייתה אמורה לפרסם בפורומים של מוזיקה, אז אני מצטערת, לא ידעתי, ופעמים הבאות אני אשאל ^^" הנה הפורומים שכבר פירסמתי בהם: MTV MTV 2 גלגלצ 30 שניות למאדים באסטד וסאן אופ דורק בון ג'ובי בריטני ספירס ג'סטין טימברלייק גוד שארלוט גרין דיי טוקיו הוטל S: ליאונה לואיס מארון 5 מדונה מיוז מיי כמיקל רומנס מיקה ניקלבאק סאם 41 סימפל פלאן פארמור פול אאוט בוי קולדפליי רד הוט צ'ילי פפרס רדיוהד ריהאנה אז עכשיו כל מי שיכולה להכין, תעלה לפה שלטים לפירסום הפורום, וכל אחת שתפרסם בפורום כלשהו, שתכתוב באיזה פורום היא פירסמה, כדי שלא יצא מצב שנפרסם באותו פורום פעמיים. (כמה פעמים אני משתמשת בשורש פ.ר.ס.ם- שורש ריבועי O אני אעלה את שלושת השלטים שהכנתי. בהצלחה לנו
אוקיי אז בגלל ששמתי לב שהפורום די דליל (מבחינת תגובות, בנות וכו') אז צריך לפרסם את הפורום כמה שיותר כדי שיצטרפו עוד אנשים