ראש בראש
^^

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo189.gifראש בראש../images/Emo190.gif^^

ווהו! בשבוע שעבר נבחר Without You I'm Nothing עם 10 קולות, כשלMeds היו 8 קולות.
Without You I'm Nothing[הה
]. והיום ~מתח בקהל~ איזה שיר אתם מעדיפים? What I've Done של לינקין פארק, נגד The River של גוד שארלוט. נווו הם קצת מזכירים לי אחד את השני
תכתבו את הבחירה שלכם בנושא וההסבר בתוכן. ותגיבו!!1

orw93

New member
THE RIVER../images/Emo205.gif

דהההההההההה נו, אני שונאת את ואט איב דאן

Let it Bleed

New member
The River ../images/Emo127.gif../images/Emo217.gif

בדרכלל אני לא אוהבת גודשארלוט, אבל דה ריבר זה שיר מדהים ועוד עם ההוא מאבנג'ד סבנפולד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איזה אחד..

שניראה כלכך בת! וכל הזמן מצטלם כמו דוגמנית.. יש מלא מלא תמונות שלו בכל פינה בבאזנט [http://buzznet.com ] ואממ.. הוא ממש ניראה כמו בת! בבגדים. באיפור. בשיער. חוץ מיזה שאין לו ציצי וכנראה יש לו איבר מין גברי [XDDD] אפשר לומר שהוא דיי בת חחחחחח הוא אפילו היה חבר[ה] של דייבי מAFI..

sha na na revol

New member
אני רציני,

זה בחור עם שיער ורוד שהופיע עם שירים במייספייס ומוכר בעיקר בזה שהוא מתלבש כמו ברבי על LSD...

חיחיחי ראיתי עכשיו תמונות שלו, איזה פאג...

המראה שלו מאוד מזכיר לי את אופנת ה- V.K של היפנים פשוט בגירסת אימו...

GaIi4697

New member
אם מישהו יורד על ג'פרי הוא מקבל מכות../images/Emo11.gif

ג'פרי נסגד.

sha na na revol

New member
, The River

כי זה שיר שמצליח איפשהו גם אם לא היו לך ציפיות מג"ש.... לינקין פארק ההפך, להקה שאני אוהב חלק מהסינגלים שלה ומעריך את הסולן, אבל אני מרגיש שהם נסחפו עם הקטע, זה נשמע כמו לינקין אבל הבעיה שאין בזה שום דבר מפתיע...

oshriti123

New member
The River. ../images/Emo99.gif

לא יודעת למה, אבל WID מרגיש לי כזה.. פשוט >< רגיל.. אין בו שום דבר מדהים שתפס אותי, הוא נשמע כמו הרבה שירים אחרים וגם הקליפ מזכיר הרבה קליפים אחרים. שומדבר מיוחד. ואת דה ריבר אני פשוט אוהבת.. בעיקר את הקטע הזה: "To the praying Mother And the worried Father Let your children go If they come back They'll come home stronger And if they don't you'll know"
וגם יש את משמו מאבנג'ד סבנפולד שיש לו קול מדהים לדעתי.
בקיצור, יצא אחלה שיתוף פעולה ואני אפסיק לחפור. P:

למעלה