בוקר טוב ושבוע טוב לכולם
|שמש

מאי אל

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo203.gif|שמש

מאי אל

New member
היי חביבתי

אני מאי, ואני עובדת בגן ילדים בגזר, ויש לנו ילדה חדשה השנה שסובלת מפיגור שכלי קל. לכן בדקתי קצת את הרקע כדי שיהיה לנו (לצוות) קצת יותר קל להגיע אל הילדה ומצאתי כאן המון חום, ואני פשוט מרגישה שייכת. אני מברכת כל אחד ואחת מכם על הכח , האומץ, החוזק, והתושיה לקום ולהמשיך כל יום למען ילדיכם המקסימים. ואני חושבת שדווקא בביתכם שלכם מוכחת הציטטה "אהבה ללא תנאים". כל הכבוד לכם, ותודה שאתם מוכנים לקבל לחיקכם כל אחד ואפילו שנכנסתי רק לשאלה. חיזקו ואימצו.

הייי מאי יקרה../images/Emo140.gif

נעים מאוד, אני מימי אמא לילד לוקה בתסמונת דאון מתקרב לגיל שמונה, תודה לך על הברכות. אני מבינה שהגן שבו את עובדת הוא גן רגיל וכל הנושא חדש לך, אז קודם הרשי לי לברך אותך על היוזמה להכנס אלינו ולבדוק כיצד תוכלו להגיע אל הילדה, בזה שכבר נכנסת להתעניין זה מראה על נכונות לעזור לילדה ועל כן בטוחה אני, שלילדה יהיה טוב איתכם ולכם טוב איתה וזה מה שהכי חשוב בכדאי שיעזור לה להתקדם. אכן אמרת דבר נכון הילדים האלו נותנים אהבה ללא שום תנאים. והם שנותנים לנו את הכוחות להמשיך. גם הבן שלי למד 4 שנים בגן רגיל השנה בע"ה עולה לכיתה א' בב"ס רגיל, השילוב שלו בגן היה מאוד מוצלח התקדם מאוד בזכות צוות נפלא וסייעת מקסימה, הגננת שלו בכל יום ברכה על הזכות שקיבלה לידה את נריה. בקיצור לעבוד עם ילד עם צרכים מיוחדים זה אתגר גדול, הילדה תלמד ממכם ואתם תלמדו ממנה. מאי יקרה, הישארי איתנו ובכל שאלה כולנו כאן נשמח לענות לך. מאחלת לכם הצלחה עם הילדה, ובכלל בהכל. וגם אני אומרת אמן וירבו שכמותך, שתבורכי אמן ואמן! תודה רבה..
מימי.

Michal NS

New member
../images/Emo41.gifשלום מאי,

ואיך לא לקבל בטח מישהי מקסימה כמוך
ברוכה הבאה ו-הנשארת...
נעים מאוד

מאי אל

New member
../images/Emo24.gifוואי איזה מתוקים שאתם../images/Emo24.gif

תודה על קבלת הפנים החמה . אתם אנשים מקסימים ועדיין לא הכרתי אתכם. שיהיה לכולנו יום שטוף שמש והרבה אהבה.

למעלה