../images/Emo121.gifמיאו~~
שיר השבוע של MCR: אה... לאדעת~ סינג? שיר השבוע בכללי: שירים רנדומאלים של סופר ג'וניור~ ו- Haru Haru- Big Bang Tonight- Big Bang Baby Baby- Big Bang Shy Boy- Secret אמן/אלבום השבוע: סופר ג'וניור, סופר ג'וניור M~ שייני~ ממ... ביג באנג 3> [אני לא מאמינה שפעם לא אהבתי אותם. ;_;] ביטס33333> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- רנגו
, התפוז המכני שראיתי פעם ראשונה בחיי, והוא מדהים! אם רק חברים שלי היו מפסיקים לחפור בכל פאקינג סצנה אפשרית ._." [ועוד ראינו את זה בלי תרגום, ככה שגם לא שמעתי חצי ממה שהם אומרים וגם הם דיברו במבטא וולשי שזה פשוט להגביר את הווליום הכי הרבה שאפשר ולנסות להבין מילה אחת במשפט, וגםםםםםםם הם חפרו לי. אני כלכך צריכה לראות את הסרט הזה שוב, לבד. ;_;] דבר טוב/רע שקרה השבוע:
ביתתתתתת 3333333333>
הפוסטר של SJM הגיע~
הדיסק עצמו לא... 0.0;
צבא~ מיאו היה פחות גרוע בשבועיים האלה. [אולי זה בגלל הפלאפון שלי?! זה לא יכול להיות... אבל זה כן מקל עלי שיש לי אינטרנט נורמאלי 0.0;]
מיום שישי התוכניות שלי החלו להידפק קצת~ מיאו חברות שלי ביטלו לי את המפגש שהיה אמור להיות לנו בבוקר כי רק שתיים יכלו והן לא רצו לבוא לת"א רק בשביל זה ._." ומליון זמן לא ראיתי אותן ואני מתגעגעת. >: וחברה שלי, שבהתחלה אמרה שהיא תבקש מאבא שלה להסיע אותנו לידיד שלנו ביבנה בשישי בערב [היה לו בית ריייייייייק] אמרה שהוא לא יכול, וזה די דפק אותי =/ כלומר, זה לא בדיוק דפק אותי כי בסוף לקחתי טרמפ עם חברים אחרים (והיא בסוף לא באה, כנראה באמת בגלל שלא היה לה איך להגיע) אבל זה היה מבאס כזה~ גם מבאס שהיא לא באה ממ. ואז אתמול חברה שלי שאיתה הייתי אמורה לנסוע לכנס אמרה שאמא שלה לוקחת אותה אז לא היה לי עם מי לנסוע ;_;
כמו שאמרתי, בסוף מצאתי טרמפ עם חברים אחרים ליבנה~ ומצאתי מישהי אחרת לנסוע איתה ברכבת לכנס~~ ^^
היה כיף אצל ידיד שלי~
אני חושבת שאיבדתי את היכולת שלי לשתות ;_; שתיתי בקושי 3 שוטים של טקילה [2 שוטים אמיתיים, את השלישי שפכתי לכוס של מיץ תפוזים ואז כל פעם ששתיתי קצת מהלתי את זה בעוד מיץ ;_;] ולא השתכרתי בכלל. >: ודווקא ממש רציתי להשתכר כי זה פורים וזה כל המטרהההההההההה של החג הזה!!! [... באמת, אמורים לשתות יין 'עד לא ידע'= להשתכר
]
באופן כללי היה סופ"ש די נחמד, וכיף לי לחשוב על זה שעוד יש לי יומיים בבית ולא צריכה לחזור ישר לצבא~
בסוף אין לנו תחפושת מחלקתית... בע ;_; טובנו נראה לי אני אתחפש [באופן כלכך מקורי] לחתולה. מיאו. -כאפה-
לא סיימתי לכתוב את פרק 12 של טווינז ;_; אני ממש מקווה שאספיק היום בלילה אבל... אה... לא הכי אופטימית בעולם. יום הכי טוב השבוע: חמישי! חזרתי הביתה, נחתי טיפה, הלכתי לקוסמטיקאית, חזרתי הביתה לנוח עוד, ואז בערב הלכתי עם טלי מפורום ג'וני דפ לראות את רנגו~~~~~ זה היה כיף, גם לא ראיתי אותה מליון שנה אז בכלל ^__________^ ויום הכי רע השבוע: שישי בבוקר כשחברות שלי ביטלו את המפגש... [והעירו אותי על הדרך ._."] ובלילה כי שני חברים שלי עשו דברים... אה.. כן, דברים. פפפפפפט, אוקוורדדדדדדדדדדדדדד התחדשות השבוע: הפוסטר~ האדם שעשה לי את השבוע: אה... לאדעת~ סיכום שבוע במילה אחת: מיאו! ציטוטי השבוע: אוי אוי, אני זוכרת שהיו. הרבה. אבל אני לא זוכרת אותם~ תכנונים לשבוע הבא: היום כנס, מחר מפגש KPOP, בשלישי חוזרים לבסיס
אבל זה גם כיף כי יש פורימון!!! חח אשכרה חוזרת בטעם טובDDDDDDD: תמונת השבוע: מיאו~ חיפשתי אתמול מלא תמונות של היסיקה [היצ'ול-ג'סיקה, זה אחד מהדראגניימס של היצ'ול] לאיזשהוא סיקור בפורום שלי, ומצאתי את זה~ אני לא הכי חובבת שיצ'ול בעולם, אבל אני לא יכולה להכחיש שהם פשוט חמודייייים *_* ובשתי מילים איך עבר עליכם החג? רק התחיל D: