Party Weekend

lilison13

New member
../images/Emo203.gifParty Weekend../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע: ובשתי מילים איך עבר עליכם החג?

lilison13

New member
עבר עליי שבוע מזעזע

לא היה לי זמן לכלום וגם אין לי מושג למה.בגלל זה גם נעלמתי. והוא גם היה מבאס,וגם נגמר מבאס. שיר השבוע של MCR: DEAD שיר השבוע בכללי: NOT COMIN HOME - MAROON 5 אמן/אלבום השבוע: מארון 5,מיוז סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע:האוס דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב - לא זוכרת,בעצם התקרבתי יותר לכמה בנות רע - יום שבת,ותחילת יום שישי. היה מזעזע קיצור שבוע מעפן רצח יום הכי טוב השבוע:לא זוכרת,שישי בלילה? אה כן וחמישי ורביעי חברה הייתה אצלי כל היום נכנסנו למצב כפית. ויום הכי רע השבוע:בין שבת לראשון,יענו עכשיו התחדשות השבוע:לא זוכרת,בחיי אני אל זוכרתכלום מהשבוע הזה,נראלי זאת הסטלה האדם שעשה לי את השבוע:אמא שקנתה לי בירה גינס בסנט פטריק דיי D: סיכום שבוע במילה אחת: מעפן ציטוטי השבוע: "פיקאלל & באבלססס" לכו תבינו תכנונים לשבוע הבא: לנוח או לנסוע לחברה בראשון שני,ואחרי חופש ללמוד. תמונת השבוע: לא דעת,אחרי זה נוסיף אני מסטולה מידי בשביל זה. ובקצרה,לא זוכרת שום דבר מהשבוע הזה עד יום רביעי בערך שבוע מזעזע ומשעמם. שישי היה נחמד,אבל הבוקר של פורים לא הלכתי כי נהרסה לי התחופשת והייתי מבואסת,בערב היה נחמד. שבת היה רגיל בערב השתכרתי ואני עכשיו כרגע במצב סטלה אין לי מושג איך חזרתי בשלום הביתה,אבל זאת הייתה דרך ארוכה,ואני בערך עכשיו חיה וכותבת זאת. אה וחברה אחת עצבנה אותי לא חשוב. אני כאן וחיה,ואמא אפילו לא כועסת אבל סבתא עושה פרצופים. ואני צמאה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאו~~

שיר השבוע של MCR: אה... לאדעת~ סינג? שיר השבוע בכללי: שירים רנדומאלים של סופר ג'וניור~ ו- Haru Haru- Big Bang Tonight- Big Bang Baby Baby- Big Bang Shy Boy- Secret אמן/אלבום השבוע: סופר ג'וניור, סופר ג'וניור M~ שייני~ ממ... ביג באנג 3> [אני לא מאמינה שפעם לא אהבתי אותם. ;_;] ביטס33333> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- רנגו
, התפוז המכני שראיתי פעם ראשונה בחיי, והוא מדהים! אם רק חברים שלי היו מפסיקים לחפור בכל פאקינג סצנה אפשרית ._." [ועוד ראינו את זה בלי תרגום, ככה שגם לא שמעתי חצי ממה שהם אומרים וגם הם דיברו במבטא וולשי שזה פשוט להגביר את הווליום הכי הרבה שאפשר ולנסות להבין מילה אחת במשפט, וגםםםםםםם הם חפרו לי. אני כלכך צריכה לראות את הסרט הזה שוב, לבד. ;_;] דבר טוב/רע שקרה השבוע:
ביתתתתתת 3333333333>
הפוסטר של SJM הגיע~
הדיסק עצמו לא... 0.0;
צבא~ מיאו היה פחות גרוע בשבועיים האלה. [אולי זה בגלל הפלאפון שלי?! זה לא יכול להיות... אבל זה כן מקל עלי שיש לי אינטרנט נורמאלי 0.0;]
מיום שישי התוכניות שלי החלו להידפק קצת~ מיאו חברות שלי ביטלו לי את המפגש שהיה אמור להיות לנו בבוקר כי רק שתיים יכלו והן לא רצו לבוא לת"א רק בשביל זה ._." ומליון זמן לא ראיתי אותן ואני מתגעגעת. >: וחברה שלי, שבהתחלה אמרה שהיא תבקש מאבא שלה להסיע אותנו לידיד שלנו ביבנה בשישי בערב [היה לו בית ריייייייייק] אמרה שהוא לא יכול, וזה די דפק אותי =/ כלומר, זה לא בדיוק דפק אותי כי בסוף לקחתי טרמפ עם חברים אחרים (והיא בסוף לא באה, כנראה באמת בגלל שלא היה לה איך להגיע) אבל זה היה מבאס כזה~ גם מבאס שהיא לא באה ממ. ואז אתמול חברה שלי שאיתה הייתי אמורה לנסוע לכנס אמרה שאמא שלה לוקחת אותה אז לא היה לי עם מי לנסוע ;_;
כמו שאמרתי, בסוף מצאתי טרמפ עם חברים אחרים ליבנה~ ומצאתי מישהי אחרת לנסוע איתה ברכבת לכנס~~ ^^
היה כיף אצל ידיד שלי~
אני חושבת שאיבדתי את היכולת שלי לשתות ;_; שתיתי בקושי 3 שוטים של טקילה [2 שוטים אמיתיים, את השלישי שפכתי לכוס של מיץ תפוזים ואז כל פעם ששתיתי קצת מהלתי את זה בעוד מיץ ;_;] ולא השתכרתי בכלל. >: ודווקא ממש רציתי להשתכר כי זה פורים וזה כל המטרהההההההההה של החג הזה!!! [... באמת, אמורים לשתות יין 'עד לא ידע'= להשתכר
]
באופן כללי היה סופ"ש די נחמד, וכיף לי לחשוב על זה שעוד יש לי יומיים בבית ולא צריכה לחזור ישר לצבא~
בסוף אין לנו תחפושת מחלקתית... בע ;_; טובנו נראה לי אני אתחפש [באופן כלכך מקורי] לחתולה. מיאו. -כאפה-
לא סיימתי לכתוב את פרק 12 של טווינז ;_; אני ממש מקווה שאספיק היום בלילה אבל... אה... לא הכי אופטימית בעולם. יום הכי טוב השבוע: חמישי! חזרתי הביתה, נחתי טיפה, הלכתי לקוסמטיקאית, חזרתי הביתה לנוח עוד, ואז בערב הלכתי עם טלי מפורום ג'וני דפ לראות את רנגו~~~~~ זה היה כיף, גם לא ראיתי אותה מליון שנה אז בכלל ^__________^ ויום הכי רע השבוע: שישי בבוקר כשחברות שלי ביטלו את המפגש... [והעירו אותי על הדרך ._."] ובלילה כי שני חברים שלי עשו דברים... אה.. כן, דברים. פפפפפפט, אוקוורדדדדדדדדדדדדדד התחדשות השבוע: הפוסטר~ האדם שעשה לי את השבוע: אה... לאדעת~ סיכום שבוע במילה אחת: מיאו! ציטוטי השבוע: אוי אוי, אני זוכרת שהיו. הרבה. אבל אני לא זוכרת אותם~ תכנונים לשבוע הבא: היום כנס, מחר מפגש KPOP, בשלישי חוזרים לבסיס
אבל זה גם כיף כי יש פורימון!!! חח אשכרה חוזרת בטעם טובDDDDDDD: תמונת השבוע: מיאו~ חיפשתי אתמול מלא תמונות של היסיקה [היצ'ול-ג'סיקה, זה אחד מהדראגניימס של היצ'ול] לאיזשהוא סיקור בפורום שלי, ומצאתי את זה~ אני לא הכי חובבת שיצ'ול בעולם, אבל אני לא יכולה להכחיש שהם פשוט חמודייייים *_* ובשתי מילים איך עבר עליכם החג? רק התחיל D:

NoAmItA ChAn

New member
עונה במהירות וזזה לצבא <:

שיר השבוע של MCR: סינג
שיר השבוע בכללי: וואי, לא היו הרבה XD הממ.. Dying Song, Katherine Wheel, In Venere Veritas, Love The Hardest Way - HIM Lips Of An Angel - Hinder The Ballad Of Mona Lisa - Panic! At The Disco Come Together - Beatles Playing God - Paramore Hysteria - Muse Mr. Sensitive, Declaration, Life On The Moon - David Cook Ten Miles Wide - Escape The Fate Pink - Aerosmith וואי, אז מסתבר שהיה הרבה O: אמן/אלבום השבוע: הימ XD סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט - "רנגו" XDDDD סרט הזוי! ספר - X תוכנית - X דבר טוב/רע שקרה השבוע:
צבא XD
מסיבת רחוב בת"א! היה אדיר.
אחר כך הלכתי עם אבא שלי לאכול בפאב והיה ממש טעים וכיף D:
סרט עם חברות בסופ"ש XP
נהגתי - לבת ים! XDDDD
שיחקנו אבי, אחי ואני פטנק (בבת ים).
אחר כך נסענו לחברים של המשפחה שגרים ליד XP
נחתי הרבה :)
פגשתי מישהו שבודק לי את התרגילים בצבא - במסיבת רחוב XDDDDD זה היה פשוט הזוי. יום הכי טוב השבוע: סופ"ש!! ויום הכי רע השבוע: תחילת השבוע >: התחדשות השבוע: כלום, האמת. אולי עוד כמה קילוגרמים XD האדם שעשה לי את השבוע: המשפחה שלי, החברות שלי והחברות שלי בצבא! סיכום שבוע במילה אחת: צבא. או יותר נכון - ערבית >: ציטוטי השבוע: "יש לך פומלה על המיטה!" "הקשב!" (וכל מילה נוספת מיותרת) "מצטיינים הצדע! מצטיינים הורד!" תכנונים לשבוע הבא: שבועיים בצבא >: תמונת השבוע: X ובשתי מילים איך עבר עליכם החג?

Hadar way

New member
Fuck you,fuck her too :)

שיר השבוע של MCR: וומפיירס מאני שיר השבוע בכללי: love hate love- alice in chains אמן/אלבום השבוע: אליס אין צ'יינס
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: אבודים עונות 2&3 ספר- פאולו קואלו- יומנו של מכשף סרט- תמרה דרו&yoy got a message את שניהם ראיתי אתמול >< דבר טוב/רע שקרה השבוע: פוריםםםם :) ממתקים
יום הכי טוב השבוע: רביעי ויום הכי רע השבוע: שלישי התחדשות השבוע: כלום >< האדם שעשה לי את השבוע: אההה סיכום שבוע במילה אחת: שומן ציטוטי השבוע: נוטינג תכנונים לשבוע הבא: היום עם חברים, מחר שיעורים..., שלישי קקי יום בבצפר, רביעי אני חושבת שיש לי מבחן בביולוגיה :O, חמישי מי יודע מה יהיה... שישישבת עוד חופש! :) תמונת השבוע: חתיכוש 3> אני אוהבת אותו כל כך! ובשתי מילים איך עבר עליכם החג? סבבה מאוד LOL

QueenCryBaby

New member
בקיצור נמרץ

היה שבוע די מעפן בהתחלה, לחוץ נורא, כל מיני בלאגנים עם התחפושת אבל מיום חמישי בערב זה השתפר נורא ועד עכשיו החג עובר לי די טוב.

XoLilMissLolaoX

New member
לחץ של שבועעעעעעעעע

שיר השבוע של MCR: MAMA שיר השבוע בכללי: Fuck you - Placebo אמן/אלבום השבוע: Placebo apocalyptica סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: כלום למרות שבטוח ראיתי איזה וידאו מעניין השבוע דבר טוב/רע שקרה השבוע: פורים חחחחח
נספור כמה מבחנים היה לי השבוע....ביולוגיה ושלושה מבחנים באנגלית ואחד מהם מתכונת בעפ...יופייייי!!!
יום הכי טוב השבוע: שישי איי גאס ויום הכי רע השבוע: רביעי וחמישי גאאאדד עומממססס התחדשות השבוע: לא נראה לי שיש האדם שעשה לי את השבוע: אין מישהו ספציפי סיכום שבוע במילה אחת: לחץ ציטוטי השבוע: I like being a freak! תכנונים לשבוע הבא: יומיים חופש שנגמרים להם סמינר 3 ימים חמישי שישי שבת....אז אם כבר אני לא אהיה פה בימים האלה...אולי אם יהיה לי אינטרנט מהאייפוד...לא מבטיחה כלום. תמונת השבוע: זה לא מהשבוע אבל כל פעם שאני רואה אותה אני נשפכת

GallovesMikey

New member
mikey*-*

שיר השבוע של MCR: פלנטרי שיר השבוע בכללי: פלנטרי XDDD אמן/אלבום השבוע: אמממ פאניק די יוזד ומייכים סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: pushing daisies דבר טוב/רע שקרה השבוע: אמממ פורים היה חרא O: יום הכי טוב השבוע: ראשום ויום הכי רע השבוע: שישי התחדשות השבוע: בובת מייקי XD ומחזיק מפתחות של חדקרן (כן מחקתי כמה כי אין יל כוחXD) ותמונה אני ישים אותה פה כי זה לא עובד לי שוב פעם http://galoveunicorns.deviantart.com/#/d3c51b4

למעלה