דוקרת האשכוליות
New member
../images/Emo41.gifסקר אסקסואלי../images/Emo41.gif
חוק הסקרים של הדר
1.לפניכם סקר שחלק משאלותיו מציעים מספר תשובות, עליכן לבחור בתשובה שהכי מדויקת לתשובה האמיתית שלכן-אתן יכולות להוסיף לתשובה הערות, תמנעו מלהוסיף תשובות שלא קיימות-זה מעצבן אותי. 2.לא לרשום תגובות\הערות לגבי "חוק הסקרים". 3.ENJOY. 4.על מנת לענות על הסקר יש לסמן את כולו לעשות "העתק" ובתגובה להודעה לעשות "הדבק" ואז להתחיל לענות. 5.הסקר מדובר בלשון זכר אך מתכוון במידה שווה לנקבה\הסקר מדבר בלשון נקבה אך מתכוון במידה שווה לזכר,אני אשתדל לפי כוחי לרשום את שתי האופציות.
איכשהו נכנסתן לקשר רציני מאוד, אתן רוצות שהקשר יצליח, בשלב כלשהו בן\בת זוגתכן שיודע על האסקסואליות שבכן מבקש ממכן לקיים עימו אקט מיני..למרות הכל.. מה תהיה תשובתכן
א.איכסה,שכח מזה!כשחזירים יעופו! ב.אתה לא שווה את זה. ג.אני אשקול זאת.. ד.פעם אחת ודי! ה.בסדר.. תזכור שאתה מקרה מיוחד.
אתם יושבים עם חבר שלכם ואתם רואים איתו סרט,לא סרט כחול, אלא סתם סרט, עם מלא שחקנים\שחקניות מפורסמים ו"לוהטים" בימינו.כל שניה בסרט החבר\ה לידכם שואל אתכם שאלה בסגנון של "לא היית עושה אותה?" "מה אתה חושב עליה?" "פצצה,לא?" וכדומה.. מה אתם עושים? א.שומרים על זכות השתיקה ב.הולכים להכין משהו לאכול בזמן הסרט, לשירותים וכל מיני עיסוקים,עד שיגמר הסרט. ג.רוצחים אותו ד.עונים בחיוב על כל השאלות ה.אומרים שלא בא לכם לראות את הסרט הזה עכשיו ושמים סרט מצויר סטייל "פינוקי לומד מה השעה"..
המשיכו את המשפט הבא: סקס זה...... א. איכס ב. פיכס ג. משעמם\לא מעניין ד. מרתק ה.סיפור חיי..
המשיכו את המשפט הבא:" בנות זה צרות,בנים זה על הפנים,מה שבטוח שניהם..........." א.לא מושכים במיוחד ב.לא משהו שהייתי רוצה שיסתובב לי בבית ג.יוצרים תסבוכים והמון בעיות,מי צריך את זה בכלל? ד.יוצרים המון בעיות,אבל מתישהו הייתי רוצה אחד כזה בבית..
אתם כבר אחרי גיל 25.. וכאן ההורים והמשפחה מתחילים ללחוץ עליכם בנושא הזוגיות שלכם, "למה אין לכם אחת כזאת?" "מתי תתחתן כבר?" "יש מישהי שאני רוצה שתכיר..." וכדומה.. נניח שהם כבר מציקים לכם על זה כבר כמה שנים טובות ועכשיו זה נהיה מוגזם, הם מזמינים כל מיני אנשים לארוחות ערב כדי שתכירו אותם ... מה תגידו להם? א.אני אסקסואל, אני לא נמשך לאף אחד ולא רוצה כרגע שום דבר, אז תרדו מזה! ב.אני אסקסואל,חפשו במילון.. ג.אני כרגע בקשר מסוים שנראה איך הוא התפתח.. (כל פעם להמציא קשר חדש בשבילם..) ד.אני לא מוכן כרגע בשביל זה . ה.רק תגידו איפה, מתי ואני מתחתן שם(יאללה נגמור עם זה כבר!)
שאלות היכרות
(לא חובה לענות על שאלות שבעיניכם פרטיות מידי!) שםמותר להמציא) גיל: איזור מגוריםמותר לא לציין..) מה את עוסקת ביום-יום? מה את אוהבת לעשות? כמה פעמים את עושה את מה שאת אוהבת לעשות ?(פעם בשבוע,חודש,יום-יום..) (2 שאלות הבאות *לא* קשורות לסקס!) איזה תנוחת ישיבה הכי נוחה לך? איזה תנוחת עמידה הכי נוחה לך? באיזה תנוחה הכי נוח לך לישון? מאמינה באסטרולוגיה? נורמולוגיה? מיסטיקה? התנ"ך?
סמנו את המועדף מב-י-ן ה-א-ו-פ-צ-י-ו-ת-!
קרמבו או סופגניה? שוקולד או וניל? אליהו הנביא או סנטה קלאוס? תאטרון או קולנוע? לאילת-לטוס או לנסוע? לקפריסין-לטוס או לשוט? ספל או כוס? כוס- חד פעמית או זכוכית? מי שאוכל לבד אוכל יותר או מי שאוכל לבד מת לבד? מה הגישה הכי טובה לדעתכם לחיים-אופטימיות, פסימיות או ריאליות?
שאלות שונות ומשונות
בכל דבר רע יש משהו טוב? בכל דבר טוב יש משהו רע?
את\ה יו"ר של הארגון האסקסואלי בארץ, מה מבין הבאים היית משנה\מנסה לשנות ראשון? א. את המודעות של החברה הישראלית לאסקסואלים ב. את התרבות האסקסואלית במדינה ג. יותר זכויות לאסקסואלים ד. לא הייתי משנה כלל ה. אחרציין את האחר)
משימת סיום(לא חובה, למרות שאשמח אם תענו ל"אתגר"!)
עליכם להמציא שיר על אסקסואלים(שיר אהבה\מחאה\ביקורת-אופציה פתוחה) לפי החוקים הבאים: לא לציין את המילה אסקסואל לא לציין מילים מהשורש מ.ש.כ(משיכה,נמשך,נמשכת..וכו') שיהיה לכולם סופ"ש נהדר ו... נתראה
הדר.