אבא תרנגול?!

../images/Emo204.gifאבא תרנגול?!

כאמור,אביב הולך להיות בתום חצי השנה הבאה בלי עין רעה
אבא... בהתאם לזאת אתם תגידו... איזה סוג של אבא אביב יהיה? ע"פ איזה סוג חינוך לדעתכם יגדלו אביב ושני את הילד/ה? האם לדעתכם הילד/ה יפנה/תיפנה אל תחום המוזיקה והכתיבה בדומה ליהונתן ואביב? מה אתם רוצים לאחל לאביב ולשני לקראת הלידה? איזו עיצה הייתם נותנים לאביב בתור אבא?(בתור ילדי אור ירח חחח...)

מעכבת

New member
חח איזה קוף הוא פה

לפי דעתי אביב יהיה אבא בדיוק כמו שיהונתן היה בשבילו [ואני מתכוונת לכל הקטע של חסך בתשומת לב,כמו שאביב לא פעם אמר שהוא כתב איזה שיר ורצה להשמיע לאבא אבל הוא לא יכל לשמוע כי כאב לו הראש\הוא היה צריך להתכונן לקראת הופעה\הוא היה עייף\וכו'] הוא גם יגדל אותו על הערכים של אבא שלו בטח... ולפי דעתי רוב הסיכויים שהילד יפנה אל תחום המוזיקה וימשיך את הדור של אביב..כי זה בטח מה שהוא ירגיש מצופה ממנו. אבל בתכלס,מי יכול לדעת? עצה..מי אני שאתן עצות.. רק שילמד מהטעויות של אבא שלו שכידוע לא היה במשך תקופות ארוכות נוכח בבית ובמשפחה או בקיצור כמו שאביב אומר "אבא שלי נתן לי המון דברים נפלאים אבל גם המון חרא והחרא תמיד יצוף ויעלה"

shira ofek

New member
לדעתי ההפך

אביב נפגע מהיחס המזלזל של אבא שלו כלפיו והוא לא יתן לילד שלו לגדול כמו שהוא גדל... ושיהיה במזל"ט

InnocenceLost

New member
=) מצחיק

איזה סוג של אבא אביב יהיה? מהאבות המגניבים האלה, הוא לא מהאנשים שישכחו את העבר שלהם ויעשו לילדים את מה ששהורים עשו להם ע"פ איזה סוג חינוך לדעתכם יגדלו אביב ושני את הילד/ה? חינוך אמונתי, מאמינים בעקרונות מסוימים, לא לוחצים יותר מדי, נותנים חופש האם לדעתכם הילד/ה יפנה/תיפנה אל תחום המוזיקה והכתיבה בדומה ליהונתן ואביב? אין לי שמץ, מקווה (נו מה, בשביל הדור הבא שלנו;) ) מה אתם רוצים לאחל לאביב ולשני לקראת הלידה? שיהיה במזלטוב ! איזו עיצה הייתם נותנים לאביב בתור אבא?(בתור ילדי אור ירח חחח...) תגדל את הילד כמו שהיית רוצה לגדול אתה ושבעקבות הולדת ילד אביב לא ימעיט בהופעותיו ! טדם.

אני חושבת שהוא ישתדל לא לעשות

את מה שעשו לו... שהוא יגדל את הילד כמו שהוא היה רוצה לגדול.. בעצם מה אני יודעת.. אני רק מקווה

אביב יהיה אבא מקסים

איזה סוג של אבא אביב יהיה? הוא ימלא את הילד שלו באהבה והוא ידאג לו להכל... ע"פ איזה סוג חינוך לדעתכם יגדלו אביב ושני את הילד/ה? הוא יגדל אותו ע"פ החינוך איתו הוא גדל בבית,ככה אני מעריכה...ערכי שלום ואהבה מתן תשומת לב פחותה ללימודים ויותר לפיתוח האישיות...נראה לי הוא גם יפוצץ אותו בכסף...אבל בכיף שיהיה
האם לדעתכם הילד/ה יפנה/תיפנה אל תחום המוזיקה והכתיבה בדומה ליהונתן ואביב?לדעתי הילד לעתיד יהיה אמן גם כן. מה אתם רוצים לאחל לאביב ולשני לקראת הלידה?בהצלחה ושיתנו לו שם יפה... איזו עיצה הייתם נותנים לאביב בתור אבא? שיתן לילד להתפתח לאיזה כיוון שבא לו ושלא ידחף אותו למוזיקה בכוח...ושיביא אותו להופעות..זה יעלה לו את הבטחון העצמי

למעלה