אז אנשים..פורים מגיע למה אתם מתכוונים להתחפש, ומעבר לזה, מי מתכוון להראות את פניו בקון?
K Kawaii Me New member 27/2/07 #1 ../images/Emo204.gifאז אנשים..פורים מגיע../images/Emo151.gif למה אתם מתכוונים להתחפש, ומעבר לזה, מי מתכוון להראות את פניו בקון?
../images/Emo204.gifאז אנשים..פורים מגיע../images/Emo151.gif למה אתם מתכוונים להתחפש, ומעבר לזה, מי מתכוון להראות את פניו בקון?
M Mana Sama New member 27/2/07 #3 הוריי ^.^ מתחפשת לנאיוקי מקאנון ואם אני אמצא אוברול ג'ינס אז לצ'אקי [הבובה הרוצחת] באיזו מסיבה שתהיה ובטח שבאה לקון~הוא הולך להיות הכי טוב שיש ^___^
הוריי ^.^ מתחפשת לנאיוקי מקאנון ואם אני אמצא אוברול ג'ינס אז לצ'אקי [הבובה הרוצחת] באיזו מסיבה שתהיה ובטח שבאה לקון~הוא הולך להיות הכי טוב שיש ^___^
D Dark Neko New member 27/2/07 #5 אני באה...../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif ואני לא מתחפשת בקון, אבל בבצפר אני אתחפש לאשת סנטה XDDDD [יש לי כובע מגוחך כזה של סנטה קלאוס עם 2 צמות דבוקות וזה נראה עליי מצחיק]
אני באה...../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif ואני לא מתחפשת בקון, אבל בבצפר אני אתחפש לאשת סנטה XDDDD [יש לי כובע מגוחך כזה של סנטה קלאוס עם 2 צמות דבוקות וזה נראה עליי מצחיק]
ש שאלמור New member 27/2/07 #6 ../images/Emo28.gifבאה לאנימה קון ואני מתחפשת לטאמאקי (קאסט שולט!! XP) ואין לי מושג למה להתחפש בביתספר למישהו יש רעיון בשבילי?
../images/Emo28.gifבאה לאנימה קון ואני מתחפשת לטאמאקי (קאסט שולט!! XP) ואין לי מושג למה להתחפש בביתספר למישהו יש רעיון בשבילי?
K Kawaii Me New member 27/2/07 #7 ../images/Emo204.gifאמ"ג גדול! את בקאסט של אנאי? ובבצפר אנחנו עושים קאסט הקוסם מארץ עוץ בסוף ^^" רודנים היה בעייתי
../images/Emo204.gifאמ"ג גדול! את בקאסט של אנאי? ובבצפר אנחנו עושים קאסט הקוסם מארץ עוץ בסוף ^^" רודנים היה בעייתי
K ketty the sheep New member 28/2/07 #11 בבית הספר - אני מתחפשת לטרמפיסטית בגלקסיה (עם שלט של MARS להיצ'הייקינג ועותק של המדריך לטרמפיסט בגלקסיה). לילדים אני אגיד שאני חייזר שמנסה לחזור הביתה. (סתם רעיון נחמד שכל אחד יכול ליישם, אם הוא קרא את הספר/ראה את הסרט).
בבית הספר - אני מתחפשת לטרמפיסטית בגלקסיה (עם שלט של MARS להיצ'הייקינג ועותק של המדריך לטרמפיסט בגלקסיה). לילדים אני אגיד שאני חייזר שמנסה לחזור הביתה. (סתם רעיון נחמד שכל אחד יכול ליישם, אם הוא קרא את הספר/ראה את הסרט).
M MichelleLev New member 28/2/07 #8 ../images/Emo168.gif מתחפשת ל... נגן רחוב, עם הגיטרה האקו[ס]טית שלי. ולקון אבוא D: תזהו אותי עם הגיטרה האקו[ס]טית שלי D:
../images/Emo168.gif מתחפשת ל... נגן רחוב, עם הגיטרה האקו[ס]טית שלי. ולקון אבוא D: תזהו אותי עם הגיטרה האקו[ס]טית שלי D:
K ketty the sheep New member 28/2/07 #10 באה~ מתחפשת לאוריהימה מבליץ'. (הו, המקוריות. אני הולכת להיות ספוילר מהלך).
A AsagiSama New member 28/2/07 #12 ../images/Emo187.gif אני מתחפשת לאימו.. ^^; ולקון, אם אבא שלי לא עובד אז אני באה. (99%)
A AsagiSama New member 2/3/07 #29 ../images/Emo187.gifטוב, אני באה~ אבא עובד היום כדי לקחת אותי ביום ראשון. ^_^
מ מית צאן New member 28/2/07 #13 וואטאשי../images/Emo119.gif באאארור שאני באהO:~ אני מתחפשת לקיויה סנפיי מהוסט קלאב ומשתתפת בקאסט^_^~ ואני אהיה מרוששת;; הדבר הכי דחוף לי לקנות זה הווליום השני של wolf's rain, אולי ווליום אחד של נארוטו ועוד פוסטר אחד קטן לארון שליP:
וואטאשי../images/Emo119.gif באאארור שאני באהO:~ אני מתחפשת לקיויה סנפיי מהוסט קלאב ומשתתפת בקאסט^_^~ ואני אהיה מרוששת;; הדבר הכי דחוף לי לקנות זה הווליום השני של wolf's rain, אולי ווליום אחד של נארוטו ועוד פוסטר אחד קטן לארון שליP:
L Lust chan New member 28/2/07 #15 TT^TT../images/Emo135.gif לא מתחפשת, לצערי. אבל בקון בפסח\חופשגדול אני _סוףסוף_ באמת אהיה מיטסקי. טוב נו, בינתיים אפשר לזהות אותי שם תודות לאוזני החתול והזנב
TT^TT../images/Emo135.gif לא מתחפשת, לצערי. אבל בקון בפסח\חופשגדול אני _סוףסוף_ באמת אהיה מיטסקי. טוב נו, בינתיים אפשר לזהות אותי שם תודות לאוזני החתול והזנב
K kordilia snake New member 28/2/07 #1 ../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifאני מתחפשת ../images/Emo190.gif לתולעת ספרים ולא באה למפגש בקון כי יום אחרי אני הולכת למפגשקומונה.
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifאני מתחפשת ../images/Emo190.gif לתולעת ספרים ולא באה למפגש בקון כי יום אחרי אני הולכת למפגשקומונה.