"איימ סו-סו-סו-סורי.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"איימ סו-סו-סו-סורי.."

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לא יודעת. - שיר השבוע (כללי): בוקר טוב מעוץ לי גוץ לי. P: - אלבום השבוע: הראשון של קספר. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בסמינר! 333> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ערב בדיחות שובינסטיות+שואה+שירי ב.ב.ב ועוד מלא. >< - דבר שהשגתם השבוע: שלושה דיסקים והרבה חוויות. D: - מאכל השבוע: השניצל של איתן קירה. P: - משהו שעשה לכם את השבוע: הסמינר!!! 3333> - משהו שהרס את השבוע: לחזור מהסמינר, ועוד חולה. >: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום כנראה. >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חוויה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מושיקו בא. D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ת''א או הופעה או משהו כזה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מושיקו. D: [אני לא אתנגד לעוד.
] סתם: - תמונה -

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifמממפ.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינלי אוויר
- שיר השבוע (כללי): שולי רנד - אני בן מלך שעשוי מאבנים טובות אברהם טל - הזמן עושה את שלו Jason Mraz - I'm Yours
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ...כהן כפרעלייה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני בן מלך שעשוי מאבנים טובות."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא משפט..סתם משו שקרה אתמול בסיטיהול..
- דבר שהשגתם השבוע: מסיבה!סוףסוף. וזמן איכות עם חברות.
- מאכל השבוע: טוסט
- משהו שעשה לכם את השבוע: ים, סיטיהול.
- משהו שהרס את השבוע: עבודה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול-מסיבה בסיטיהול..היומ בטח פאב..ומחר בטח החבר יבוא..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סיטיהול זה טווווווווב!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בראיון עבודה ושאתקבל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועי..
סתם:
- תמונה:

מיכמיך3

New member
בבעעעעעעעעעע

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): עייפתי - נורית גלרון. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני כבר עיייייייפתי.. עייפתי כל כך..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: חגורה מסוקסת. - מאכל השבוע: ענבים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שעבר עוד שבוע בקורס. - משהו שהרס את השבוע: הקורס בהיסטוריה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? סרט אולי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היסטוריה זה מקצוע הכי חרא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש ולגמור עם הקורס בהיסטוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אולי אמצא עבודה כלשהי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מי שאני אראה יהיה תענוג. כמובן לא אנשים שאני שונאת. | סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
הוא לא ישן, השכיין

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה - שיר השבוע (כללי): איזבו-COOK ME
- אלבום השבוע: נעם רותם-עזרה בדרך - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבל האהבה שלי, היא לא האהבה שלו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "צליל, כשאמא שלך מכינה סלק תקשיבי ותשמעי שהסלק עושה איייייייייי"
- דבר שהשגתם השבוע: שרשרת כוכבים
, דיסק של נעם רותם, יופי לעיניים, עדשות חדשות!!!!! - מאכל השבוע: עוגיות טעימות של סבתא - משהו שעשה לכם את השבוע: הווליום בדרכים היה הכי מעניין. והיו שם אנשים יפים, אז זה די סיפק את הסחורה. אהה והייתה הופעה של התבלינים והם ממש טובים - משהו שהרס את השבוע: געגועים
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אני ואסי כיראגרפנו שירים
כפרה על אסי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: את הכי יפה כשנוח לך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת... נראלי הולך להיות שבוע משעמם משו פחד. גם כן הט' באב הזה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שניסע לת"א, שניגש לתיאוריה(?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונהאלוהה

B a m b o o k

New member
אהההההה מזל טוב!!!!

איזה כיף לךD::::: בקרוב אצלי
ובאלי לראות אותך

B a m b o o k

New member
הווו אני בעדאניבעדאניבעד!

מהפה שלך לאלוהים. או במקרה שלנו, רעז

למעלה