אם הייתי סוס...

../images/Emo204.gifאם הייתי סוס...

אם הייתם סוס, איזה סוס הייתם? אולי סוס טורוברד שרץ במירוצים? אולי סוס קווטר רגוע שמשמש לפלז'ר? אולי בכלל איזה פוני קטן ולבן שחי במרעה?
מוזמנים לקחת לכיוונים נוספים

אם אני הייתי סוסה...

הייתי קווטרית טהורה בצבע ביי שמתחרים איתה (או איתי
) בריינינג. אני מרגישה קווטרית, אפשר לומר, בתוך תוכי
. יותר אוהבת את הגזע הזה, פשוט, אממ, מתחברת אליו יותר. אז אני בטוחה שהייתי קווטרית. ואני מאוד אוהבת ריינינג, כי זה מהירות וריצה אבל לא יותר מידי, ואני אוהבת כאלה דברים, אז הייתי רוצה ריינינג. ואני מאוד אוהבת צבע ביי, אז הייתי רוצה להיות ביי. עכשיו מחברים הכל ביחד

ושכחתי לציין...

שאני רוצה לחיות באורווה של החווה. הכוונה שיתחרו עליי מהחווה, ושהחווה זה הבית שלי.

עם הייתי סוסה

הייתי סוסה בצבע זהוב עם רעמה לבנה והייתי רוצה להיות סוסה חופשייה.........

הייתי רוצה להיות סוס\ה...

שחצי יום במרעה חצי יום בתא שמטפלים בו טוב
שעובד כל יום בכמות סבירה ומשמש לרכיבת טיולים... כאילו סוס פרטי לטיולים

שאלה קשה...

אם הייתי סוס כנראה הייתי סייחה... באימון! למרות שאני לא מאמינה שיש כזאת אפשר אצל סוסים הייתי רוצה להיות לבנה עם רעמה וזנב שחורים כמו פחם... או הפוך... הייתי רוצה שיהיה לי צורה של ירח שחור על המצח... כנראה שמחר אני אשנה את הדעה כי באמת קשה לי להגיד

ווינגז

New member
הייתי רוצה להיות לולה../images/Emo13.gif

או הסוסים של שחף, לא משנה איזה גזע.

אני בעבר חשבתי שאני ארצה להיות

אניטה. היא בשיעורים לא קשים, החיים שלה מעולים. רק לפני איזה חודש בערך שחבתי על זה שוב ממש לעומק והחלטתי שאם אני אהיה סוסה אני ארצה להיות סוסת ריינינג. מה שכן, שאני רוצה לחיות בחווה- שיתחרו עליי מהחווה. זה בטוח.

ToryMaster

New member
אעעע

בטח סוסת תצוגות ערבייה, עצבנית כזו, שצריך לשלם הון תועפות רק כדי להסתכל עליה. זה כל כך אני

ToryMaster

New member
כן מה

יש לי הליכה והתנהגות של דוגמנית דיווה כזאת, לא מתאים?

שירלי317

New member
זה דווקא ממש אין לי../images/Emo122.gif

חח אבל מה שכן, הטרוף העצבנות והיכולת להתחרפן לגמרי עד כדי התקעות בעמוד.. זה כן
אוךךך, אני אוהבת אותך דיווה שכמוך

Ruf Lil RusGal

New member
וואי זה קשה...

אני רוכבת ריינינג ובשביל סוסים אני אוהבת קווטרים שעושים ריינינג... אבל סוסים כאלה צריכים להיות נמוכים ורחבים ושעובדים הרבה ומעבידים אותם הרבה עם רגליים חזקות מאוד וזה כל כך לא אני (חוץ מהרחבה...) אני חושבת שהייתי רוצה להיות טנסי ווקר- טנסי ווקר זה סוס טיולים גבוה (אהמ) ואצילי...( שוב אהמ חחח) אני לא חושבת שקיים כזה צבע אצל הטנסים אבל הייתי רוצה להיות בצבע בקסקין...(אבל מי אמר שהסוס חייב להיות מציאות?
) אמנם ציור אבל בקסקין מדהים!!--->

למעלה