"את לא צריכה לחשוב עליי.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"את לא צריכה לחשוב עליי.."

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
יומולדת..!! יאיי!!

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): שאנן סטריט - נפשי. - אלבום השבוע: שאנן סטריט - הבזק או חולף. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: משקפיים חדשות, ומתנת יומולדת. - מאכל השבוע: עוגת יומולדת. - משהו שעשה לכם את השבוע: הסרט שהייתי אתמול, "סקס והעיר הגדולה". - משהו שהרס את השבוע: שאף אחד לא יכל לבוא למסיבת יומולדת שתיכננתי ונאלצתי לדחות.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הלכתי לסרט, "סקס והעיר הגדולה", אחלה סרט, מצחיק ומשעשע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מדכא מאוד שאף אחד לא יכול להגיע דווקא ביומולדת שלך, מאוד מדכא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל עוד מתנות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא!
סתם: - תמונה: מאוד מתים להשבוע

ססילייה

New member
את לא תופתעי מזה שיש לי מקום פנוי...

-שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): כל האלבום החדש של הולצמן
- אלבום השבוע: ^
- האדם שעשה לכם את השבוע: נדב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואולי תרגיש כשתתעורר, כי בשתי עינייך לא רואים אותך יותר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ששש!אל תשושש אותי!"
- דבר שהשגתם השבוע: סתם כיף בבסיס.. - מאכל השבוע: סנדוויץ בפרח!
- משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי בלילה :) - משהו שהרס את השבוע: קצת רבתי עם ההורים... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?בחמישי בלילה ב"הייק הוק", בשישי בבוקר ים עם הבנות שלי,בערב סתם ישבתי עם יובל עד שהוא פרש לאולטרסאונד (בעע!) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אבטשים זה קקה!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור מהר!!!ושלא תיהיה הרבה עבודה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סתם, שיהיה מצחיק כרגיל.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נדב :) סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifשובי אליי, שובי אלינו..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס -עוד פעם Billy Talent - Line And Sinker
- אלבום השבוע: 5ive
- האדם שעשה לכם את השבוע: רועי:)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מממ..
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תודה יל יומיים נהדרים"
- דבר שהשגתם השבוע: חגורה של ד'הנייטמרביפורקריסמס וחלצה חמודה!:) ו...ספר מיקוד בהיסטוריה
- מאכל השבוע: אבטיייייייייייח. וטוסטים.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שלישי-רביעי עם רועי.
- משהו שהרס את השבוע: ריב קטן עם חברה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? חמישי - כרגיל, סיטיהול. שישי - יומולדת לידיד בבית שלו ואח"כ ביתקפה עם שתי חברות והיומ - חוזרים לכרמיאלל:).
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כנראה שצריך לעשות שטויות כדי להבין מה ישלך ולהעריך אתזה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות ת'חברה מהכיתה שלא ראיתי כבר שבועיים:) והיומולדת של רועי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלמד לבגרות! כן. בגרות. בגיל 19+.בלאט.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועי:)
סתם:
- תמונה: |

B a m b o o k

New member
.............

-שיר השבוע (של שייגעצ): ראש הממשלה - שיר השבוע (כללי): הללויה מתוך הפסקול של שרק1
- אלבום השבוע: שלומי שבן-עיר - האדם שעשה לכם את השבוע: בר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היא שרה בצבעים סופרת ת'גוונים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"די! תפסיקי לעשות את זה! את מבלבלת אותי"
- דבר שהשגתם השבוע: סיימתי ספרות לנצחחחחחחחחחחחחח
- מאכל השבוע: כל מיני מאכלים של שבועות יאמי - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי ספרות לנצח - משהו שהרס את השבוע: ריחוק קצת מהחברות שלי... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שיחה על אלוהים ובמוצ"ש הייתי בהופעה של דן תורן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבועות חלבי זה טוווב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמרו עוד שתי בגרויות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:^^ סתם: - תמונה: אין לי כוח=]

danieli skaat

New member
"שוב צוכה ושוב בוחקת, מדברת לעצמה חושבת.."

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - שום דבר לא ייפגע בי עברי לידר- צוכה בוחקת, ואולי. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " ואיפה החיים שלך היום, הא? מערכת ויתורים גדולה, זה לא האמיתי שמחפשים,זה רק הרגש שחוטף מכה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חברה שלי ברגעי חוכמה: "תגידו אנחנו נסתחב עם התיקים?" XDDDD - דבר שהשגתם השבוע: דברים לגיחה, חולצה של הגיחה. - מאכל השבוע: ספגטי. D: - משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת.; - משהו שהרס את השבוע: היה משעמם, נראלי. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הלכתי לבני עקיבא, היה כיף. D: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דברו עם ה' והכל הסתדר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הגיחה. סוף לימודים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנחזור להיות כמו פעם. <: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. ^^ סתם: - תמונה:

למעלה