בא לי לשתף

סיגלית14

New member
../images/Emo204.gifבא לי לשתף

היום קרה לי משהו שקשה לי להגדיר מהו מעצבן, מקומם, מצחיק, חוסר אונים או שפשוט הכל ביחד. אז כך.... בבוקר כהרגלי אני לוקחת את הילדה שלי בכיתה א' לביה"ס מכניסה אותה לכיתה אומרת בוקר טוב לסייעת והולכת, עד כאן פשוט נכון? דרך אגב בביה"ס שלה יש חטיבה צעירה כך שזה לא מוזר שאני ניכנסת איתה בבוקר ואני גם לא היחידה. בדרכי החוצה אני פוגשת את אחת האימהות האלה שלא סותמות את הפה לשניה ובמקום שלום פשוט ישר באה בתלונות: "מה כול יום את באה איתה לכיתה?" אמרתי שברור ויצאתי . ואז אני שומעת אותה ממשיכה לדבר עם אמא אחרת "הלוואי שהיו לי את האנרגיות שיש לה בבוקר,הייתי מוכנה להיתחלף איתה" יצאתי המומה בלי להגיב . לא סיפרתי לאף אחד חוץ מאמא שלי על המתנה שקיבלתי,לא מעוניינת לספק להם נושא לריכולים לרחמנות או כל דבר אחר. גם מהילדים אני משתדלת להסתיר,כשכואב אני מחייכת ליידם. איך מישהי יכולה לקנא במישהו אחר בלי לחשוב בלי לדעת את כל התמונה . זה כמו שאי אפשר לקנא במישהי שיש לה בית מפואר מלא כסף ובעל לתיפארת ,מישהו יכול לדעת מה באמת קורה בבית? אחרי שנרגעתי מההלם אמרתי לעצמי שאוליי משאלותיה יתגשמו והיא עלולה לקבל חוץ מאת הארגיות שיש לי בבבוקר , גם את האנרגיות שיש לי בצהריים בערב ובלילה

ל3

New member
חחחחחח

איזה אמא מטומטמת ( סליחה על הגסות). מה איכפת לה שאת לוקחת את הבת שלך? איזה צרות עיין. כל הכבוד לך על האנרגיות- תמשיכי ככה והלוואי שיהיה לך כוח לעשות כל מה שאת חפצה בו

nono only one

New member
זה עוד טוב!!!!

אצלי פשוט אמא אחת ראתה אותי כל יום בבית הספר אז אמרה לי: מה את "בטן גב כל היום" - לא עובדת!!! אני מאחלת למי שמקנא בי שיהיה לו את הבטן גב שיש לי בשנים האחרונות!!!! ...............ליאור!!!

nono only one

New member
ובנוסף.......

אני נוסעת לטיפולים במוניות כל זמן !! אז השכנים החמודים באזור מגוריי בוכים על זה שיש לי כסף ואני כל הזמן מטיילת במוניות !!! אמרתי להם " שמי שכל כך מקנא הלוואי שיסע במוניות לאן שאני נוסעת בטיולים שלי!!!! אנשים לא יודעים לסתום קצת את הפה לפעמים ולא מבינים שמה שרואים לפעמים הוא ההפך הנכון!!! ............הכי חשוב בריאות ומי שמקנא אני מוכנה לתת לו מענק חודשי ולהחליף!!!

סיגלית14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המקרים האלו כל-כך דומים לשלי : בביה"ס לא מבינים למה בת-29 צעירה ונימרצת (חחחח...) לא עובדת, ומתפנקת לה בבית עם- ים זמן לילדה. בבוקר אני משתדלת ללכת למכון כושר להליכה של חצי שעה ,זה כול- כך עוזר לי להתמודד עם הכאבים. אני מקבלת במתנה שעתיים של כאבים מופחתים, שמאפשרים לי לארגן קצת את הבית ולהתארגן על עצמי. אז לביה"ס אני לבושה בביגדי כושר ,לא מהצבעוניים הבולטים כולה מכנס שחור וחולצת טי. והאמהות, הגננות והמורות פשוט רוצות להרוג אותי וכול הזמן זורקות מישפטים כמו: הלוואי עלי י י י, למה ל א א א . ועוד .........(אני כול הזמן מתאפקת לא לענות ,ומרגישה כזאת פריירית ) אני גרה באילת אז פעם בחודשיים שלוש אני צריכה לטוס וגם שם יש את אותם אמהות שעובדות בשדה ואפשר ליראות את האש שיוצא להן מהעניים .פשוט נורא. אז כנראה שאנחנו לא רק שותפות לאותם הסימטומים, ההרגשות ,החלומות והתקוות אלא גם לתגובות הסביבה. ותודה ל3 הלוואי שגם כול משאלותייך יתגשמו ו.......עוד קצת.
אה דרך אגב קוראים לי לימור.

סיגלית

את כל-כך צודקת במה שאת אומרת הרבה פעמים אנשים מקנאים באנשים אחרים בגלל מה שהם חושבים שיש להם ומה שהיו רוצים בשביל עצמם זה נקרא envey במושגים פסיכואנליטיים אבל לא חשוב.... הקנאה מתפתחת כבר בשבלים המוקדמים ביותר של הילדות ומלווה אותנו לאורך כל החיים (כדי לקנא כמובן יש צורך בלהיות מסוגל לשים את עצמי במקומו של האחר במידה מסוימת מבחינה קוגניטיבית ) לגבי המחלה, אני זוכרת ממש בהתחלה שהייתי מקנאה בכל אדם שני שהולך ברחוב ואומרת איזה כיף לו אין לו לופוס או איזה כיף לה היא מרגישה טוב אפילו הייתי כועסת על האנשים שלא יודעים להערעיך את זה שהם פשוט מרגישים טוב., הייתי רואה את האמהות האחרות מטיילות עם התינוקות שלהן בחוץ והייתי ממש מקנאה שהן יכולות פיזית ואני לא וזה היה בתקופה הקשה לאחר ההתפרצות, היום אני הולכת עם הקטנה בחוץ ויודעת להעריך כל רגע לגבי הההסתרה מן הילדים: מתוך ניסיון של עבודה עם ילדים ומתבגרים בתחום שלי ומתוך הידע וההבנה שרכשתי אני חייבת להגיד לך שילדים מרגישיים הכל גם אם לא תגידי שכואב לך או קשה לך הם מרגישים הכל..... ולפעמים מה שלא נאמר אף יותר מפחיד ממה שנאמר

למעלה