דבב את התמונה רציני, תדובבו אותה
P purple floyd New member 4/12/07 #1 ../images/Emo204.gifדבב את התמונה../images/Emo204.gif רציני, תדובבו אותה
F Fairy of Rock New member 4/12/07 #4 ../images/Emo136.gifאני אנסה, אבל אני גרועה../images/Emo69.gif טוני:אז ככה מנשקים? מישל:וואו, יש לך תרנגולים מעופפים מעל הראש. כריס: ZzZzZz...
../images/Emo136.gifאני אנסה, אבל אני גרועה../images/Emo69.gif טוני:אז ככה מנשקים? מישל:וואו, יש לך תרנגולים מעופפים מעל הראש. כריס: ZzZzZz...
P purple floyd New member 4/12/07 #7 גם אני ינסה ../images/Emo69.gif טוני: אתמול הלכתי ברחוב ופתאום עקצה אותי דבורה בשפתיים מישל: אם אתה שואל אותי, זה בכלל בוטקוס כריס: אחי, תעשה גבות *בהודעה זאת, אין בכלל מסרים סמויים זה הכל פרי דמיונכם
גם אני ינסה ../images/Emo69.gif טוני: אתמול הלכתי ברחוב ופתאום עקצה אותי דבורה בשפתיים מישל: אם אתה שואל אותי, זה בכלל בוטקוס כריס: אחי, תעשה גבות *בהודעה זאת, אין בכלל מסרים סמויים זה הכל פרי דמיונכם
י יערונת מ New member 4/12/07 #8 אני ממש גרועה בזה אבל טוב נו טוני: מי זה שם? תראו איך אני מפחיד אותו *עושה פרצוף* מישל: כן אה.. כריס: שניצל!
אני ממש גרועה בזה אבל טוב נו טוני: מי זה שם? תראו איך אני מפחיד אותו *עושה פרצוף* מישל: כן אה.. כריס: שניצל!