דיון - "פרפרים"

../images/Emo204.gifדיון - "פרפרים"../images/Emo204.gif

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני - ספרו על רגע מיוחד בו ראיתם פרפרים: פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים - צבע אהוב? מתאספים על הוילון שבחדרי - יש לכם וילונות בחדר? ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום - מה יכול לעשות לכם את היום? שבא לי רק לחלום עליך - ספרו על חלום מעניין (או 2) שחלמתם: שקט מוחלט ושמש עולה לה לאט - מתי בפעם האחרונה הסתכלתם על הזריחה? מן שעה שלא בא לצאת מהמיטה - אתם קמים בקלות? אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה ואפשר"
סופ"ש נעים
.

RTur

New member
עונה:

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני - ספרו על רגע מיוחד בו ראיתם פרפרים: הייתי ברודוס עם חברים והלכנו לעמק הפרפרים. זה מן שמורת טבע כזאת עם מיליוני פרפרים שחיים שם וזה ממש מאגניב פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים - צבע אהוב? כחול/ירוק מתאספים על הוילון שבחדרי - יש לכם וילונות בחדר? לא ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום - מה יכול לעשות לכם את היום? שלא מעירים אותי, לא קר לי
, שיר יפה על הבוקר, SMS נחמד ממישהו שבא לי רק לחלום עליך - ספרו על חלום מעניין (או 2) שחלמתם: היה לי חלום די מפחיד לפני כמה שבועות שמישהו חוטף אותי ומנסה להרוג אותי ואני מנסה להיאבק בו ואני מנסה לעשות איזה תנועה עם היד והוא מקדים אותי ותופס אותי בחוזקה ביד ובשניה הזאת התעוררתי בבהלה כשאני מרגיש שמישהו תופס לי ת'יד.. שכבתי דקה שלמה מבלי לזוז כי האמנתי שבאמת מישהו עומד לידי ותופס לי ת'יד עד שנפל לי האסימון וקלטתי שזה אני תופס לעצמי ת'יד עם היד השנייה
שקט מוחלט ושמש עולה לה לאט - מתי בפעם האחרונה הסתכלתם על הזריחה? לפני הרבה זמן חחחח מן שעה שלא בא לצאת מהמיטה - אתם קמים בקלות? תלוי.. אם לא מעירים אותי אז כן..

ADVAM4

New member
../images/Emo143.gifחג שמח חברים:)

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני - ספרו על רגע מיוחד בו ראיתם פרפרים:אני גרה במושב עם המון צמחיה,ויש לי דשא גדול ליד הבית ותמיד באביב יש המון פרפרים "בכל מיני צבעים".. פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים - צבע אהוב?שחור[= מתאספים על הוילון שבחדרי - יש לכם וילונות בחדר?לא אני אוהבת שנכנס אור לחדר[= ואוהבים אחד את השני וזה עושה לי את היום - מה יכול לעשות לכם את היום?אם מישהו יגיד שיש כבר הופעה של בטי!! שבא לי רק לחלום עליך - ספרו על חלום מעניין (או 2) שחלמתם:בזמן האחרון יש לי חלומות דיי הזוים..אני אשמור אותם לעצמי[= שקט מוחלט ושמש עולה לה לאט - מתי בפעם האחרונה הסתכלתם על הזריחה?יום שישי שעבר:) מן שעה שלא בא לצאת מהמיטה - אתם קמים בקלות?האממ כה בדרך כלל אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה ואפשר"

למעלה