הודעה מנהלתית
ובקשת משוב

../images/Emo204.gif הודעה מנהלתית ../images/Emo43.gif ובקשת משוב ../images/Emo204.gif

לאחרונה אני מרגישה שהפורום מתדרדר למוות קליני וחבל לי על הפורום המקסים הזה, שיש לו לדעתי פוטנציאל מאוד גדול כי לרובנו יש אחים, ולרובנו היחסים עם האחים לא עוברים בצורה חלקה כל כך
ואני מרגישה שהפורום חייב לעבור שינוי, ומבחינתי אתם ה-חשובים בכל הפורום הזה כגולשיו וחשוב לי לדעת כמה דברים, מעין משוב על הפורום כדי שנוכל להפוך אותו ל-
עבורנו ושהוא לא יהיה פורום חסר פעילות, שיש בו רק מסיבות
:
אילו פינות את/ה אוהב/ת בפורום ואילו פינות חסרות לך בפורום
מה חסר לדעתך בפורום ולדעתך חשוב שיהיה בפורום שלנו
כל דבר שעולה בדעתכם שמתקשר לשיפור הפורום והתאמתו לכם כגולשים יתקבל בברכה. מקווה שיהיה שיתוף פעולה מצידכם ושתענו על השאלות ותביעו דעתכם, כי ככה אני אדע לאן לנתב את כיוון הפורום על מנת שהוא יהיה פעיל יותר

sweet148

New member
../images/Emo149.gif משוב שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo30.gif

אוקיי...כתבתי הודעה ממש ארוכה והיא נמחקה
קיצור...מההתחלה...
אילו פינות את/ה אוהב/ת בפורום ואילו פינות חסרות לך בפורום
אני אוהבת את פינת הסקר
וחבל שהסקר לא מתעדכן מידי שבוע ממש. ופינה שחסרה לי זו הפינה עם המלך או משהו כזה,את זוכרת שהיה 5 עובדות שמישהו שלח לך במסר על עצמו ואת פירסמת את זה בפורום והיה צריך לנחש מי זה מחבריי הפורום? עכשיו יש יותר חברים בפורום אז אפשר לנחש פחות בקלות
!|וככה נכיר את חברי הפורום, צריך להחזיר את הפינה הזאת
מה חסר לדעתך בפורום ולדעתך חשוב שיהיה בפורום שלנו
נראה לי זו אותה השאלה כמו הקודמת אבל במילים אחרות לא?
אוהבת,sweet

תודה שענית ../images/Emo13.gif

דווקא אני מרגישה שאין הרבה קבועים ולכן כשהייתה הפינה של מלך השבוע, לא הייתה הרבה התייחסות/הרבה שאלות וגם לא הייתה הענות רבה אבל אם ירצו, אני אחזיר את זה בשמחה... ולגבי הסקרים- זה בהחלט יתוקן, רציתי לפחות פעם בשבוע, אבל לא יצא לי, מתכוונת להקפיד על כך
תודה על ההארות {@|.

sweet148

New member
אם את חושבת ככה אפשר לעשות התפקדות שבועית

במקום חודשית
וגם ההודעות כדי לך להצמיד את הודעות תפוז והמסיבות לשירשור אחד,כמה שאת יכולה כי הפורום יותר עם יותר מידי משחקים חחח...במקום הודעות על אחים או משהו...\ הודעות ומשחקים וזה תשרשרי לתפוז אנשים או לשירשור שנקרא אוף טופיק...או משהו חח...

את זה אני בהחלט משתדלת לעשות...

כל מה שלא קשור משורשר רוב הפעמים לשרשור אוף. לפעמים אין זמן או חשק - בני אדם, מה לעשות

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, לפני כמה זמן נפתח בכל יום שרשור יומי. לדעתי צריך לחדש את זה, ובשרשור היומי כל אחד יספר על מעשיו באותו היום ותהיה גם שאלה יומית [אני אשמח לשתף פעולה עם השרשור הזה
]
פינת ראיונות - בכל שבוע יתראיין מישהו אחר מחברי הפורום על ידי שאר חברי הפורום, שישאלו אותו מה שהם רוצים בחופשיות והוא יענה על מה שמתאים לו
אפשר לעשות שרשורי סופ"ש מיוחדים, ואני תכף אפתח אחד כדי שתראו למה אני מתכוונת
לא חייבים לדבר רק על אחים ואחיות [למרות שזוהי המטרה של הפורום] - אפשר לפתוח מידי פעם שרשורי
כדי שנלמד להכיר יותר אחד את השני ונדע יותר טוב מיהו הבנאדם שנמצא מאחורי הצג
כל אחד יוכל לספר הכל, כל מה שבא לו וסתם כשמתחשק לו
מקווה שזה יעזור ותכף אני אפתח את שרשור הסופ"ש שהבטחתי

אני בעד שרשורי אוף, מסיבות וחיות אחרות ../images/Emo13.gif

אבל לא כשזה משתלט על הפורום והפורום הפך קצת לאחרונה לפורום אוף טופיק ומסיבות, וקצת מפספס את הייעוד שלו. אז מותר ואפשר, אבל במידה
לגבי השרשורים היומיים- הרגשתי שלא הייתה הענות ולכן הפסקתי, אבל אולי אפשר לעשות את זה כפינות קבועות וכל יום מישהו אחר יפתח שרשור קבוע כמו שאני פתחתי דאז. מה דעתכם
ולגבי כוכב השבוע- בדיוק פתחתי שרשור הרשמה ואם תהיה הענות- נחזור לעשות את זה. זאת הפינה האהובה עליי

maiky17

New member
אני הבחלט בעד הפינות הקבועות../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

יאלא אז את אחראית על פינת הסופ"ש , אהבתי

את השרשור שפתחת, מתאים לך?
ושאר הפינות מחכות לכם- חברי הפורום- תבחרו יום ופינה קבועה, ולכו על זה
(רק תעדכנו אותי מי בחר מה
).

sweet148

New member
לשירי../images/Emo20.gif

את רואה,הפורום מתעורר,בד"כ בסופי שבוע בגלל שיש "חופש" ...

כן../images/Emo13.gif, אבל הייתי שמחה לו היה ככה גם

במהלך השבוע. אני אשמח לכמה שיותר דיונים שתפתחו, וכמה שיותר פינות ויוזמות מצידכם, סה"כ הפורום הזה הוא לא שלי, אלא של כולנו.

היי שירוש'../images/Emo24.gif

את צודקת בכל מה שכתבת פה.. אני אישית מאוד אהבתי שבכל יום פתחת [ולפעמים אנחנו לקחנו את המושכות לידים
] שירשור בנושאים שונים.. זה נתן סוג של סדר בפורום ופתח כל פעם נושאים שונים שאולי לא היו עולים לנו "סתם ככה" למחשבות. אז אולי כדאי להחזיר את הפעילות הזאת לפורום [
] דבר נוסף, אולי כדאי שכל תחילת שבוע מישהי מאיתנו תפתח הודעה חדשה עם סקר מגניב [מוכנה לקחת את זה עליי
] לנסות לפרסם את הפורום בדרך-לא-דרך, כי אולי אין הרבה אנשים שמודעים אליו.. לדעתי תעשי קישור לחיץ בחתימה שלך ככה יהיה לגולשים [העצלנים
] גישה ישירה לפורום, יש חתימה מקוצרת, כך שזה לא יתפוס לך את כל המקום

מתה על ההודעות האייקוניות שלך ../images/Emo9.gif

לגבי השרשורים היומיים- הרגשתי שרק אני פותחת ככה הודעות, לכן אני מעדיפה שאתם תעשו את זה, כלומר כל יום מישהו אחר יפתח פינה/שרשור יומי קבוע- יום אחד X יפתח על סוגיות, יום אחד Y יפתח על טיפים בנושאים שונים וכו'... maiky17 הסכימה לפתוח מידי סופשבוע שרשור סופשבוע עם סקר על השבוע שהיה ועוד- תסתכלי למטה ותביני
ולגבי הפרסום- תאמיני לי שאני דואגת שהפורום יפורסם כמה שיותר, יש הרבה עבודה גם מאחורי הקלעים, לא הכל אתם רואים

בהודעה למעלה עוד הייתי עדינה../images/Emo6.gif

העניין לגבי השירשורים היומיים זה בעייתי שכל אחת תיקח משהו לעצמה כי לא תמיד יש לך רעיון
לכן, לדעתי זה צריך להיות פתוח לכולם, שכשיש למישהי רעיון לנושא היומי - שתפתח, מבינה
מאיה לקחה לי את הסקר
[
] לא נורא, אני סולחת לה
בינתיים אני אנסה לחשוב על משהו אחר.. ומה לגבי החתימה הלחיצה
אני חושבת שזה ימשוך קהל.. לשיקולך מותק

ניסיתי וזה לא הולך לי משום מה ../images/Emo13.gif

אני אנסה שוב אחרי השיעורים הפרטיים- חייבת לצאת תוך כמה דקות. לגבי השרשורים היומיים- הבעיה היא שלא רוצה שזה יפול עלי ושהפורום יהיה רק כחול, ולכן זה צריך לדעתי להיות כן מסודר. אני אעשה מכרז יותר מאוחר עם הפינות היומיות ונראה מי יוכל לקחת על עצמו איזו פינה והכי הרבה אם לא מוצאים רעיון, אפשר תמיד להתייעץ איתי במסרים.

למעלה