הפינה שלי וזה...:)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifהפינה שלי וזה...:)

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

לילהלילה

-שיר השבוע (של שייגעצ):דנה - שיר השבוע (כללי): קסם על ים כנרת/המכשפות - אלבום השבוע: עומד על נייר/ אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:דנה קאנט ואיש הזרע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'מאיפה הפטישים של דורקס?' 'יש שם זרע ענק שמחלק כאלה' - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פסק זמן - משהו שעשה לכם את השבוע: רוקעצ - משהו שהרס את השבוע: וואו אני חושבת שכלום -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לומדים למתכונת ויוצאים העירה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין שכל אין דאגות.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המתכונת בתרבות ישראל ואת המבחן בלשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה כיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כולם סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
אז מה... 60 שנה לישראל..?

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): זה כל הקסם - נמרוד לב. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה כאן, אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי, ואולי אתה פה חסר לי" (נורית גלרון - אתה פה חסר לי). - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: עוד הרבההההההההההההה ויכוחים עם אנשים. - מאכל השבוע: פופקורן. - משהו שעשה לכם את השבוע: עצם העובדה שבקושי למדתי, כל השבוע למדתי בסה"כ 3 שעות. - משהו שהרס את השבוע: ויכוח מעצבן עם ידיד שלי. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? סרט עם חברות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך נסות כמה שיותר להסתדר בחיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הרגע שלאחר המתכונת בהיסטוריה. אךךךך... זה יהיה מעולה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותו... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

קופירייטר מניאק....

-שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי): צליל מיתר-אייל גולן, אלימות-יצאת חירום, נהדרת-יציאת חירום, סיכוי נמוך-יציאת חירום - אלבום השבוע:יציאת חירום - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גבר אחד סיכוי נמוך...מתוערר לבד והולך לצד לא מבין בכלל מה קורה לו-סיכוי נמוך/יציאת חירום - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש, אוטו - מאכל השבוע: בירה, על האש - משהו שעשה לכם את השבוע: לא היה משהו אבל משהו כיף היה בירה ונשירה - משהו שהרס את השבוע: דברים משבועות קודמים -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מתמרמרים בבית - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנות הן זונות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שלא יקרה, לחזור לקומונה ל3 שבועות+ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו שלא יקרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יקרה

animal bar

New member
אלף שיר לצפון מגולן עד חרמון!! ../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): של השירים מהEP. - שיר השבוע (כללי): חדשות מהקוטב הצפוני- שלומי שבן. - אלבום השבוע: איזה יופי! D: - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: איזה יופי! ואת מי רצח את אגנתה פאלסקוג של נושאי המגבעת. - מאכל השבוע: במבה. D: - משהו שעשה לכם את השבוע: רוק''צ, זר לנופל, ת''א אתמול.
- משהו שהרס את השבוע: - - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום. :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: איזה יופי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי מוטומיוזיק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קטני!!
סתם: - תמונה: -

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"Babe. i'm here again."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): ג'נגו - כמו פעם Kanye West - Home Coming (Ft. Chris Martin) Eric Clapton - Tears In Heaven
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: כהן?...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תעשי אתזה לעצמך, את משתגעת!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חש מייקל ג'קסון"
- דבר שהשגתם השבוע: ת"א!!!!!@# ומלא דבריפ יפים שקניתי שם
- מאכל השבוע: הבורקס ב"מאמא'ס בורקס" בת"א
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א
- משהו שהרס את השבוע: שישי בבית! קולטים?! פעם ראשונה ב3 שנים האחרונות שהייתי בשישי בערב בבית!
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? רביעי-שאלתיאלי עם כהן, חמישי-שאלתיאלי עם טול וזאבי חבר שלה, שישי בבוקר-ת"א עם כהן, שישי בערב-בית!, שבת בערב-חוזרת לכרמיאל.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תסמכו על אפחד.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שזואי תכוון לי ת'גיטרה ושאדע לנגן את "נובאדיז וויף" חלק! [בע"ה]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאדע לנגן כמו זואי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רועיקי
סתם:
- תמונה:

B a m b o o k

New member
ילדי החושך

השבוע שעבר -שיר השבוע (של שייגעצ): שלום לך ארץ נהדרתתתת - שיר השבוע: NEW SOUL-יעל נעים, ציון-יונתן רזאל ואביתר בנאי
- אלבום השבוע: יוני בלוך-הרגלים רעים
- האדם שעשה לכם את השבוע: מי שבא איתי לרוק"צ
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לי להרגיש אותך קרוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מי יותר מהר או ארנב? גזר-כי בגלידה אין גרעינים!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעות טובות - מאכל השבוע: אבטיח! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה של אביתר בנאי המלך
רוק"צ
ויום שישי היה לי ממש כיףD: - משהו שהרס את השבוע: לימודים>< -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? למדתי לספרות ומצאנו לנו פארק חדש לשבת בו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פשר להנות גם כשאנחנו קצת
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של פשוטי העם (שוטי הנבואה לשעבר...), חגיגת יומולדת לאסי
, T-MARKET!!!! קונים מליין חולצותD:::::::::::
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחנים יעברו טוב... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם - תמונה מגניבה: זה כזה חמוד

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): שלום לך ארץ נהדרת
- שיר השבוע (כללי): life is beautiful של sixx am - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אורלנדו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: הסתפרתי, סופסוף.. - מאכל השבוע: חביתה - משהו שעשה לכם את השבוע: נפגשתי עם אורלנדו - משהו שהרס את השבוע: לא היה את ה-EP ב"צליל" עד שהצלחתי להגיע לשם >< -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לא משהו מיוחד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו לצליל ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה:

ROTEMPELEG

New member
תשובות

-שיר השבוע (של שייגעצ): כל המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): where is my mind/pixies - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מחר טיול שנתי" - דבר שהשגתם השבוע: חיוכים :) - מאכל השבוע: צ'יפס ~מזילה ריר~ - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי, חברים חמודים, ציון מעולה בספרות. - משהו שהרס את השבוע: הרשמה, נכשל במורשת. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נאלתר :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים יפים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי, סופשבוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, לקבל מבחנים טובים, להצליח במבחן בגאוגרפיה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מרטין.

ססילייה

New member
חותם בזאת בצער ויגון...

אני זה שאהב אותך ראשון..
-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים.
- שיר השבוע (כללי): צל כבש-כשניקו תתחיל לדבר. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:דורון.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולדבר על זה כל החיים, שינויים שינויים..שתיהיה לי אהבה.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה המצב?" "בס"ד..." - דבר שהשגתם השבוע: סוף שבוע מהמם!!!!
- מאכל השבוע:קורנפלקס עם חלב D: - משהו שעשה לכם את השבוע:הטקס המהמם שהיה לנו בבסיס, וסוף השבוע כמובן. - משהו שהרס את השבוע:ממ..העובדה שפתחתי נשקייה ב7:00 בבוקר ביום שישי. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני כל כך ספיצ'לס שזה מדהים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיבוא כבר יום רביעי :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכל יתסדר כמו שצריך.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דורון.
סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
ביאליק מעניין לי תחצוצרה בוואדי...

-שיר השבוע (של שייגעצ): פרח נתתי לנורית. [ראיתי היום את מה ששידרו מההופעה ברוקע"צ,איזו הופעה!] - שיר השבוע (כללי): היהודים-ירושלים של זהב. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז מה כבר רע בקצת לברוח...שומדבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בוקר טוב מניאקים מטורפים" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: עלהאש. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסע של יום עצמאות! [מוצקין-חיפה-רוקע"צ] - משהו שהרס את השבוע: שסטרול לא יופיע יותר עם היהודים... -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נסיונות ללמוד למתכונת בספרות. [מחר.] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימי סטודנט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתכונות ילכו טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה