הפינה של גלי.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifהפינה של גלי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה אתם עושים היומ?: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifשבוע הזוי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): התקווה 6 - לילה לבן רן דנקר - מה שלא הספקתי לומר [כללל היומ בגלגל"צ. ובעבודה יש רק גלגל"צ. חיחי]
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: שגיב.בהחלטט.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע: ממממממפפ..נעליים מהממות ב40 שקל?
ועבודה :)
- מאכל השבוע: בורקסים
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמולל
- משהו שהרס את השבוע: אתמול
-מה אתם עושים היומ?: הולכים לישון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מממ.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שניפגש שוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שגיב
סתם:
- תמונה: אחפש משו.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): חחח - שיר השבוע (כללי): זה לווו משנה... - אלבום השבוע: המממ - האדם שעשה לכם את השבוע: אורון.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המווון - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בשבילך אני קם בבוקר.." - דבר שהשגתם השבוע: אהבה ענקית - מאכל השבוע: אוכל של אורנה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע מדהים בצפון עם המאמי שלי. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא הרסססססס -מה אתם עושים היומ?: נהנים מהחיים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: :))))))) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלא יעברו ראשון-שני-שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יעברו ראשון-שני-שלישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי שלי.! סתם: - תמונה: אולי מתישהו..

אסססס

New member
להלהלהלהלה

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי): מישל- אנוק - אלבום השבוע: Tenacious D - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "how i wish you were here" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המ..אין. - דבר שהשגתם השבוע: ת'דיסק של Tenacious D - מאכל השבוע: מנה חמה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה נסיעות.. - משהו שהרס את השבוע: לתת את הבגדים של אבא... -מה אתם עושים היומ?: לישון... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך לבטל את הפרסומת של הילדה המעצבנת עם אבא שלה והמזגן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס השבעה של ליל :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסוע לבית קברות.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל :] סתם: - תמונה:

עדי D

New member
יאא התחלתי ללמוד נהיגה:)

שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף - מונסון - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמו שבאת לי הלכת לי..זה הכל חלומות.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): צביקה [הנהג הכי שוס.]: בחור טוב זה לא מקצוע! - דבר שהשגתם השבוע: אממ התחלתי ללמוד נהיגה:) - מאכל השבוע: מלבי שאמא הכינה D: - משהו שעשה לכם את השבוע: התחלתי ללמוד נהגיה:) - משהו שהרס את השבוע: אממ קצת היה שישי מבאס -מה אתם עושים היומ?: אא עוד מעט יש לי שיעור נהגיה:) ובערב למרכזז. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אמממ . תלמדו נהיגה זה כיף?:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה טובה. ולסיים את הקלסרים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל מערךךךך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמני. סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
3872907

-שיר השבוע (של שייגעצ): להלחם במפלצות - שיר השבוע (כללי): סתם עוד יום-אוהד חיטמן - אלבום השבוע: גבע אלון השני - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה חברים שעשו לי מצחיק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה סתם עוד יום שרק עובר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תלמדו מבנות כיתה י"א. אין להן אלוהים! כל היום מעשנות סמים ושותות אלכוהול!" (המורה שלי לתקושרת מעשי אמרה לי"ב
) - דבר שהשגתם השבוע: חצאית סקוטית
- מאכל השבוע: קרונפלקס ומילקי - משהו שעשה לכם את השבוע: שצחקתי מלא בערך מכל דבר קטן
- משהו שהרס את השבוע: אממ קצת מוצ"ש.. כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. -מה אתם עושים היומ?: איןל ישמץ של מושג>< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ ירושלים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאמת ניסע לירושלים! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דני! סתם: - תמונה: אפילו שזה כבר לא רלוונטי

מיכמיך3

New member
קצת באיחור אבל שיהיה.

שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. - שיר השבוע (כללי): ידיים למעלה - כנסיית השכל. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני רוצה לפתוח חנות לספרים ונעליים...ולקרוא לה אינעל אבוק" - דבר שהשגתם השבוע: מחזיק מפתחות של סנופי. - מאכל השבוע: פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבילוי במכון כושר, כזה משחרר ת'גוף. - משהו שהרס את השבוע: כלום. -מה אתם עושים היומ?: נראה לי זה כבר לא הכי רלוונטי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מכון כושר זה הכי, אחי!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם: - תמונה:

animal bar

New member
מודה אני לפנייך ולך. ../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): מקי סכינאי. - שיר השבוע (כללי): מודה אני- אפרת גוש, מודה אני- אלג'יר, רקוויאם לבלונדינית- מוניקה סקס, מה שקרה- אפרת גוש. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שמפנסקי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שמפנסקי. - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: לחם עם חמאה. :\ - משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: אירוע רוסי.
- מה אתם עושים היומ?: כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רוסים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אריק ברמן. D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריק ברמן? P: סתם: - תמונה: בשירותים בעזראלי.

linnn

New member
יוא איך אני אוהבת את השאלון הזה../images/Emo9.gif

כבר חשבתי שלא יהיה השבוע.... -שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין - שיר השבוע (כללי): תוך דקב - מטרופולין - אלבום השבוע: מממ כל השירים של מטרופולין
- האדם שעשה לכם את השבוע:סבתא....
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''זוג עיניים גדולות עייפות עצובות מפחדות שהכל יגמר'' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ''לי יש לך אין'' אני ואמא שלי בתחרות למי יש יותר דברים בתיק
- דבר שהשגתם השבוע: יום כיפ עם אמא ואחותי
- מאכל השבוע: אורנה ואלהה - משהו שעשה לכם את השבוע:היום כיפ - משהו שהרס את השבוע: מממממ גשם
-מה אתם עושים היומ?:עכשיו רק לישון חחחח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשעמו מטרופוליןןןן [הדגש]השבוע שבפתח:[סדגש] - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ''ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה משעמם לרגע:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממממממ סתם: - תמונה: אופ איך מעלים פה תמונה

למעלה