הפרק השבועי:אנשים יפים

adi love noa

New member
../images/Emo204.gifהפרק השבועי:אנשים יפים../images/Emo204.gif

אז כנראה שאף אחד לא מתכוון לפתוח אז פתחתי... שם הפרק:חשיפת יתר תקציר:כולם מאבדים שליטה. סופי הולכת למסיבה עם ניקי וחוזרת ממנה שתויה ומושפלת. קארן לא רואה סיבה להאמין בגברים, לין כמעט מתפתה לסקס מפצה על החדשות הכואבות שקיבלה בדואר. צפייה מהנה

adi love noa

New member
פייזלי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

טוב אז כמובמן שפיספסתי את ההתחלה
פייזלי הזאת מעצבנת אמיתית וניקי רק מסתבך מפרק לפרק,החברה הזאת של גדעון(לא טובה בשמות)ממש יפה,רק עכשיו שמתי לב אליה אבל יש לה עיניים מושלמות לה ולסופי
טוב שקארן לא לקחה את זה יותר מדי קשה
מה עבר עליה?איזה התנפלות וההוא דווקא מאוד מקסים עם הילד שלו והכל,אבל למרות הכל אפשר להבין אותה כי בכל זאת אבא שלה עזב אותה בשביל חברה שלה גם אני היתי מאבדת אמון בגברים
. אהבתי את הקטע שסופי נכנסה מהחלון בדיוק בזמן שקארן אמרה שסופי לא עושה צרות
בקיצור היה פרק מאוד חמוד חבל שפיספסתי את כל הקטעים בהתחלה איך הם הגיעו למסיבה וכל זה,מסתבר שאני בקושי יכולה לראות פרק שלמה בלי הפרעה

always be me mc

New member
יו איזה פרק נחמד מאוד.. הופתעתי לטובה../images/Emo8.gif

להגיד את האמת? בהתחלה ממש לא היה לי חשק לראות היום את הסדרה אבל יודעים מה? הופתעתי. היום היו כאמור כמה התפתחויות בקשרים(סופסוף ראינו את אנאבל מנסה לעשות משהו) ותגליות מעניינות(ידעתי שהקטע הזה של ניקולס וההתערבות בסופו של דבר יעלה אל פני השטח), ולמרות שריחמתי לאללה על סופי(והיא הרגה אותי עם הנאום שלה XD) שמחתי לראות שגם היא לא שלמות וגם היא יכולה לטעות והיה מוזר לי שהאמא לא כעסה יותר. ציפיתי לחתיכת כעס למרות שאיך בדיוק אפשר לכעוס על מישהי שלא הייתה כנה מתי שאת בעצמך לא היית כנה ממש? אז זהו. האמת שגם ציפיתי שמשהו יקרה כעת בין גדעון לסופי(ושיקשה על אנאבל עוד יותר) אבל עוד לא בדיוק קרה..מעניין אם יקרה בכלל משהו ביניהם(גדעון וסופי), לדעתי יש מצב לרוב זה ככה לא? כשאתה מתאהב במישהו ואז אתה מגלה שזה מי שהיה לצידך ביום הראשון לא? אני מקווה שיהיה ככה.. הם כאלו חמודים ביחד
ואנאבל תקבל מישהו אחר במקום אבל לא גדעון.. לא בא לי חח חח מסכן האיש שקארן נתנה לו סטירה אבל מאיפה לה לדעת על כל הסיפור הזה עם הבן שלו? חבל מאוד שהוא לא היה כנה איתה ואז כל זה לא היה קורה...אוי קארן ולין מתי תלמדו סופסוף לסמוך על אנשים ובייחוד גברים? אניוואי אהבתי את כל השיחה בין קארן ללין ואז לראות את שלושתן מבלות בחוץ, בחושך..נחמד לראות אותן שוב מלוכדות וכולן עם בעיות בענייני גברים חח גם זה אהבתי. בקיצור פרק משעשע, פרק טוב ועכשיו אני מרגישה שבאמת הסדרה זזה לאן שהוא
אגב אני חושבת שזה גם הפרק הכי מעניין של סדרה שראיתי השבוע(העדפתי את זה מהפרק של "מלך השכונה" ו"מדיום") טוב אבל יש עוד את רפוא"ש ונעדרים אז כבר נראה אם הפרק הזה ישאר בפיסגה אצלי השבוע
ו
על השירשור עדי

דווקא בד"כ בסדרות כאלה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

ובטלנובלות ממשיכים להתאהב בזה שהתערב עליך והוא מתאהב גם
אוף חבל לי שאני לא רואה את זה

../images/Emo6.gifכבר 4 פרקים לא ראיתי אבל../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

עכשיו לא שווה להתחיל
חחחחח

always be me mc

New member
אלו הן דברי הבל של פחדנית חח

או של מישהי שפשוט לא רוצה לראות כי תאמיני לי שאפשר להבין גם אחרי 4 פרקים חוץ מזה את עשית את הספיישל אז כמה קשה כבר יכול להיות לך להבין ? חח

doron g3

New member
Over Exposure

הסדרה הזו ממשיכה להיות בעייתית, מלאת חורים ולעיתים מציגה משחק מזוויע בקטעים הדרמטיים. אבל לעזאזל, היא מתחילה לא רק להראות פוטנציאל, אלא גם לממש אותו לאט לאט. כשכתבתי בשבוע שעבר על אנאבל כטעונת טיפוח, התכוונתי לכך שיפתחו את קווי העלילה שלה ויגעו במתח המיני שלה עם גדעון. יגעו, לא יטיחו לנו את זה בפרצוף בבת אחת. מדובר בקו עלילה עדין שסדרות אחרות החזיקו בזכותו עונה שלמה אז מה היה החיפזון? בכלל כל שילוב העלילה הזו נעשה באופן אגבי שדי הרגיז. פתאום סופי הכריזה שאנאבל מאוהבת בגדעון, אנאבל מסכימה מבלי למצמץ או להתרגש, סופי מציעה את הרעיון הגאוני: תגידי לגדעון, ולמרבה הפלא, אנאבל מאמצת אותו. אם זה כ"כ פשוט, למה עכשיו? בלי החשיבה המקורית של סופי לא היית מגיעה לרעיון הזה בעצמך? ומעבר לזה היכן אנאבל? כשאני כתבתי להעמיק את קווי העלילה של אנאבל, כתבתי זאת כי קיוויתי שזה יעמיק את אנאנבל. יחד עם זאת, נראה שהבלתי ייאמן כמעט הושג, כשאנאבל נשארה פלקטית למרות הפיכתה לחלק אינטגרלי בעלילה. סופי טוענת בפני אנאבל שהיא בעצם מאוהבת בו. אותה סופי שגדעון דלוק עליה, אותה סופי שאנאבל יודעת שגדעון דלוק עליה טוענת בפני אנאבל שהיא בעצם מאוהבת בו,ואיך אנאבל מגיבה? באדישות כאילו נשאלה מה השעה. איפה קצת קנאה? הכחשה? אפילו במרמור קל הייתי מסתפק, אבל נאדה. גם במסיבה המצב לא השתפר בהרבה, כשהיא כאמור פתאום נזכרה לחשוף את רגשותיה, ועשתה זאת באופן בולט, מבלי אפילו ניסיון מעודן לגרום לו להבין איך הוא מרגיש. שוב, קחו כמה שיעורים מסדרות אחרות באיך עושים זאת נכון. אם כבר מדברים על המסיבה, אז חייבים להתייחס למופע החשפנות המקיף שהלך שם. מדובר בסדרה נשית בעיקרה, עם נקודת מבט נשית טוטאלית, עם מקבץ דמויות גבריות מינימאלי, כאשר אפילו אחד מהם הוא הומו. כנראה שהסדרה מנסה לאזן את העניין הזה בדרך הישנה והטובה, סקס. מי אנחנו שנלין? במיוחד לאור שמה של הסדרה. ועדיין, עדיף שזה לא ייעשה באופן כה בוטה, ולפחות ייראה קצת קשור למהלך העניינים, בניגוד לפרק הנוכחי. גם חשיפת ההתערבות היתה מבורכת. קו העלילה הזה היה מאוד בעייתי מההתחלה, משומש במצב לא משהו ומדיף ריח טלנבולי (בע"מ בין השאר) למדי. לפחות נפטרנו ממנה מהר ולא נגררנו עם זה לשלבים המתקדמים של הסדרה (עד כמה שאפשר להתקדם בסדרה קצרת הימים הזו). קארן המשיכה להיות מיותרת ועלילותיה המשיכו להיות נטולות היגיון. מה הקטע עם החברה המוזרה שלה מהמועדון והמזימות שלה? זה כי היא נדלקה על אוון? אם כן, למה עכשיו? היא לא עבדה איתו לפני? או שדווקא בגלל שהתפתח בינו לבין קארן משהו היא פתאום נזכרה בו? בכל מקרה, הזוי. וגם המיני טוויסט עם הסוכן דוגמניות היה אידיוטי. פתאום הוא אב השנה? אני אמור להאמין שאלמלא הבן שלו הוא היה מפתח איתה מערכת יחסים רצינית, או אפילו רק מעניק לה הזדמנות בתור דוגמנית? דווקא העלילה עם לין היתה חביבה, למרות שלא הרבה יותר מזה. למרות כל מה שנאמר, לקראת הסוף זה בכל זאת ריגש. כי למרות שהמשולש/מרובע נפתח באופן צולע ולא אמין, ולמרות שאנאבל לא פותחה, כשקנתה למרות הכל את החולצה שדמותה מתנוססת עליה מתוך תקווה נואשת שאולי למרות עיוורונו הנראה לעין, לציור הזה היה יותר משמעות, וכשלגדעון פתאום עלה מבט נוגה בעיניים, האמנתי שזה טיפה יותר מורכב מאשר השתתפות בצערה של סופי, אלא פשוט תגובה מאוחרת לזעזוע שהטילה בו אנאבל ויהיה מאוד מעניין לראות את התגובה שלו וההתפתחות שלו. פעם שנייה ברציפות שהפרק מצליח לסיים בסטייל, ולמרות שהאיך טעון שיפור, המה משתבח מפרק לפרק. ראוי לציון: - שמות הפרקים החביבים. כל פרק קרוי על שם מונח אחר מעולם הצילום, תחביבה של סופי, וגם מתאים לנושא הפרק. השם הנוכחי, "חשיפת יתר" בהחלט הלם את האווירה במסיבה, ואולי אף היווה אמירה כלפי וידוייה הזריז משהו של אנאבל כלפי גדעון.

צטלע

New member
../images/Emo13.gif

מסכימה עם כל מילה שכתבת. ומודה שלא עליתי על העניין ששמות הפרקים לקוחים מתחום הצילום, למרות שדווקא היום הרהרתי מה משמעות שמות הפרקים. נקודה יפה בהחלט.

צטלע

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

פרק נחמד בסה"כ, הייתה התקדמות מסוימת אבל בכלל לא מפתיעה. אני לא רואה איפה העלילה של הסדרה צריכה להתחיל להסתבך ואיפה מתחיל האקשן. סצינת הרוע של פייזלי הייתה מאוד פרווה, אולי כי ראיתי מספיק טלנובלות בחיי כדי להתקל במקרה הזה של התערבות והרעה שמוכרחה לגלות את העניין הזה חח אבל הוא היה די רגיל שכזה. לפחות פה יש התקדמות שסופי מתחילה לפקוח את העיניים, ואני בכל זאת מאמינה לניקי שהוא בהחלט מאוהב בה. טלנובלות כבר אמרתי? הנאם של סופי השיכורה משהו (שיכורים תמיד אומרים את האמת..) היה דווקא נחמד. וראו שאפילו פייזלי מסכימה איתה בעניין חח ומזל שגדעון הציל אותה מתקרית מביכה. אני חושבת שהמגמה כרגע היא להעמיק את הדמות של גדעון, כי קצת הזניחו אותו מההתחלה- מסצינת הציור המפורסמת. עכשיו הוא בהחל בפני דילמה- סופי או שמא אנאבל? אני די יכולה להבין את המצב ביניהם, אולי הוא בהחלט רואה בה רק ידידת נפש, אבל לפחות המבט ההוא שהיה לו בסוף הפרק מראה שקורה לו שם משהו.. מה שקרה עם לין היה מוזר מאוד. כלומר, הסצינה שהיא נפגשה עם השכן הייתה דווקא משעשעת חח שהוא הטיחה בו האשמות מפה ועד הודעה חדשה והוא נותר ללא מילים חח. אבל העצה התמוהה למדי של טובי וההחלטה של לין לבצע אותה הייתה מאוד תמוהה בעיני, איפה האופי של הדמות? הליכה אחרי העקרונות? אני מבינה שהיא שבורה..אבל מפה ועד להביא אותה למצב שכזה- הופתעתי. אבל הם לא אכזבו והיא אמרה את מה שציפיתי שתאמר, והם דווקא זוג חמוד. נראה שהוא מבין אותה :) נמ. כבר ציינתי שאני לא אוהבת איך הם מפתחים את הדמות של קארן, למרות שבואו נגיד שזה "מתבקש" היות והם רוצים לתקוף את כל הסוגיה של 'האנשים היפים', גם דוגמניות צריכות להכנס לכאן לא? אני לא יודעת למה הם הציגו את התופעה הזו כמשהו פרטי של ביה"ס, רואים בבירור שכלפי כל עולם הדוגמנות והאופי של קארן בכלל יש ביקורת. העניין של ההוא מהבר והחברה השניה נראה לי נורא סתמי..כמה זמן יקח להם לחזור יחד? חח. אני לא מאמינה "שהשקר" הזה יחזיק עוד הרבה זמן
. פרק חביב. :)

snier1991

New member
יש לי בעיה עם אנאבל

לרוב הדמות של הגיק המתוסבך נפשית והציני היא הדמות האהובה עליי בסדרות מסוג אלה(למרות שאני מאד קשה בסדרות נעורים יש כאלה שחודרות את השיריון העבה) אבל.... בשנה האחרונה צפיתי ב5 סדרות נעורים(אני אכליל סדרות למרות שלחלקן זה לא בדיוק הז'אנר) עד כה בסדר כרונולגי דוסון קריק עונות 1-3(אני חושב שאני צופה בה כבר יותר משנה אני לא בטוח) אורווד עונה 4 ממש! כל הסדרה בנות גילמור העונה השישית(אותה אני לא אחשיב בכל המשוואה הזו מהסיבה הפשוטה היא הרבה יותר טובה מכל השאר והיא לא בדיוק סדרת נעורים) ועכשיו הגיעה אנשים יפים שהיא בעצם סדרת הנעורים הראשונה מאז ממש(דוסון קריק התחלתי לצפות לפני מה גם שבעונות 2-3 היא פשוט מחורבנת ועל בנות גילמור כבר הסברתי) ובגלל ההשוואה הבלתי נמנעת בין סדרת הנעורים הנוכחית לבין סדרת הנעורים הקודמת יש לה 2 בעיות עיקריות א)ממש! הייתה הרבה יותר טובה ממנה(ויותר טובה גם מדוסון בעונה 1 וגם מאוורווד אבל הן היו לפני אז הן התחמקו מההשוואה) וממש! פשוט הייתה קרובה לשלמות בזא'נר הזה ב)אנאבל האחות של סופי ופייזלי נפלו על אותה נישה של סוז ניקי וסשה עכשיו אם הן היו מזכירות את רוב או ג'ימי הייתי מחליק אבל 3 הבנות האלה היו הדמוית הטובות ביותר בסדרה הניתוחים שלהן היו מבריקים העומק וההתפתחות שלהן היה פשוט מושלם יותר מכל הדמויות האחרות בממש וכשאתה רואה את אותן דמויות בסדרה אחרת קורים לי שני דברים דבר ראשון אתה משווה את הדמויות(אלה שציינתי) ואנשים יפים אפילו לא קרובה לדמויות של ממש ודבר שני שקורה זה שאתה בא שבע אין לך כוח לראות את אותן דמויות אחרי שראית אותן בצורה המושלמת שניה לפני ואז הדמויות של אנשים יפים פשוט לא מענינות אותי(גם לאמא מאנשים יפים יש אותה בעיה רק עם ההשואה ללורליי מבנות גילמור) אז אם כל כך לא איכפת לי מהדמוית ואני כל כך שבע ולא בא לי על הסדרה אז למה אני עדיין צופה בה? א)אני לא אוהב לנטוש סדרות עם אני יודע שנשארו להן רק 10 פרקים ב)העלילה מצליחה לעניין(לא העלילה הראשית או אנאבל או האחות או האמא) כשאני אומ ר עלילה בהקשר הזה אני מתכוון לעלילה של בית הספר וכל סיפור סביבו(דוגמת הפרק בעיתון) ג)למרות שאני שבע אני עדיין רוצה את אנאבל את הסיכוי הקטן שאני יצליח לראות משהו חדש ממנה(למרות שאחרי סוז אין הרבה סיכויים כאלה) אבל יש גבול לכל תעלול אם הפרק הבא לא יעלה ברמה ויהיה כמו סוף הפרק האחרון(ואני מתכוון לחלק של אנאבל עם החולצה לא לקשקוש המתקתק שנראה כמו חיקוי של בנות גילמור בגרסת האורגיה) מצטער מראש על כל הא וב ו1 ו2 ודבר ראשון רבר שני זה מה שקרוה אחרי מתכונת בהיסטוריה ב'

למעלה